Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
honvédő?A faszi nem terrorista volt, de ha ő annak számít akkor a CIA mindenkori igazgatója is az, ezért büntetlenül kinyírható.Szóval, aki amerikai célpontok, személyek és katonák likvidálása ellen ad ki parancsot, az nem terrorista.
ozibozi
Akkor mi?
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
A faszi nem terrorista volt, de ha ő annak számít akkor a CIA mindenkori igazgatója is az, ezért büntetlenül kinyírható.Szóval, aki amerikai célpontok, személyek és katonák likvidálása ellen ad ki parancsot, az nem terrorista.
ozibozi
Akkor mi?
több mint 6 éve
Neked, mint hithű keresztény nem számít minden parancsolat? Vagy szabadon lehet válogatni, hogy éppen mit kíván a jelenlegi helyzet?De jó, pont hiányzott egy háború, ahova persze kötelező lesz mindegyik NATO toldaléknak is beszállni....Nem értem, mi a gond? Egy komoly veszélyforrással vagyis egy komoly terroristával kevesebb.
Mekkora kretén ez a sárga hajú adócsaló megalomán celeb hihetetlen
FLZOLI
Remek húzás volt.
#JC6
Az esemény érdemi hatásait most nem hozom fel, mert azok túl messze vezetnének, illetve még várnunk kell egy-két lépést minden oldalról, hogy lássuk mivé fajul a dolog.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
De jó, pont hiányzott egy háború, ahova persze kötelező lesz mindegyik NATO toldaléknak is beszállni....Nem értem, mi a gond? Egy komoly veszélyforrással vagyis egy komoly terroristával kevesebb.
FLZOLI
Remek húzás volt.
több mint 6 éve
A video címe ettől függetlenül túlzás. Észak-Írország szempontjából ugyan akár permanens polgárháborút jelenthet a dolog, de az egész Királyságnak ez egy piciny része csak. Nem mérhető a Trianoni sebekhez. Az más kérdés, hogy ha netán Wales és Skócia is kiugrana, az jóval vaskosabb történet, a lakosság majdnem ötödét érintené. Másrészt azzal lényegében megszűnne az értelme az UK megnevezésnek, hiszen nem maradna más, csak Anglia.Nem túlzás, amennyiben az önnön - de közben már rég nem létező- nagyságunkba vetett hit mozgatja a tetteinket, és közben ez tesz minket egyre kisebbé.
peterk2005
több mint 6 éve
Valószínűleg hagyniuk kéne, hogy a kretén, olajoshajú, kecskebaszó, terrorista, középkorban élő faszkalapok azt csináljanak, amit akarnak. Aha...De jó, pont hiányzott egy háború, ahova persze kötelező lesz mindegyik NATO toldaléknak is beszállni....Kár ezt Trumpra kihegyezni. Undorító amit az USA művel!
FLZOLI
NB2
több mint 6 éve
De jó, pont hiányzott egy háború, ahova persze kötelező lesz mindegyik NATO toldaléknak is beszállni....Kár ezt Trumpra kihegyezni. Undorító amit az USA művel!
FLZOLI
több mint 6 éve
De jó, pont hiányzott egy háború, ahova persze kötelező lesz mindegyik NATO toldaléknak is beszállni....Ők így pörgetik az ipart, nem stadionépítésekkel
FLZOLI
több mint 6 éve
Visszatérve celeb topicból politikaiba, volt szó a minap a Tory győzelem kapcsán a Brexit végrehajtásáról. Hogy ez mit is jelent - nem csak annyit, hogy végre egymás kezébe kell csapnia az EU-nak és az UK-nak - itt egy rövid video clip arról, hogy milyen problémákat is kell megoldani majd hozzá Észak-Írországban. Őszintén szólva én nem látom, hogy itt lehetne elfogadható megoldást találni. Akár így, akár úgy csinálják, mindegyikben benne van, hogy újra lángra kap az ellenségeskedés és az erőszak...www.youtube.com/watch?v=T29puynKUS4
A video címe ettől függetlenül túlzás. Észak-Írország szempontjából ugyan akár permanens polgárháborút jelenthet a dolog, de az egész Királyságnak ez egy piciny része csak. Nem mérhető a Trianoni sebekhez. Az más kérdés, hogy ha netán Wales és Skócia is kiugrana, az jóval vaskosabb történet, a lakosság majdnem ötödét érintené. Másrészt azzal lényegében megszűnne az értelme az UK megnevezésnek, hiszen nem maradna más, csak Anglia.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
G. Nagyné Maczó Ágnest nem übereli.Akkor én bedobom a piros ászt, és bemondom az ulti durchmars-t.
d3Y
Parti eldőlt, lapozzunk. 😊
peterk2005
több mint 6 éve
G. Nagyné Maczó Ágnest nem übereli.Akkor én bedobom a piros ászt, és bemondom az ulti durchmars-t.
d3Y
Parti eldőlt, lapozzunk. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Hogy találtál róla ilyen "tökéletesre" retusált képet 😛?Emelem a tétetSok alja téma volt itt a fórumon de ez közelít a mélyponthoz. Valaki tegye itt helyre az egyensúlyt és dobjon be valami politikának álcázott közszolgálati női kontentet 😊upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Hoffmann_R%C3%B3zsa_2016.jpg
FLZOLI
dankodavid
FLZOLI
több mint 6 éve
G. Nagyné Maczó Ágnest nem übereli.Emelem a tétetSok alja téma volt itt a fórumon de ez közelít a mélyponthoz. Valaki tegye itt helyre az egyensúlyt és dobjon be valami politikának álcázott közszolgálati női kontentet 😊upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Hoffmann_R%C3%B3zsa_2016.jpg
FLZOLI
dankodavid
www.parlament.hu/kepviselo/kep/l267.jpg
FLZOLI
buhloone mindstate
több mint 6 éve
Akkor már inkább a Gréczy.Emelem a tétetSok alja téma volt itt a fórumon de ez közelít a mélyponthoz. Valaki tegye itt helyre az egyensúlyt és dobjon be valami politikának álcázott közszolgálati női kontentet 😊upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Hoffmann_R%C3%B3zsa_2016.jpg
FLZOLI
dankodavid
FLZOLI
több mint 6 éve
Emelem a tétetSok alja téma volt itt a fórumon de ez közelít a mélyponthoz. Valaki tegye itt helyre az egyensúlyt és dobjon be valami politikának álcázott közszolgálati női kontentet 😊upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Hoffmann_R%C3%B3zsa_2016.jpg
FLZOLI
dankodavid
több mint 6 éve
Sok alja téma volt itt a fórumon de ez közelít a mélyponthoz. Valaki tegye itt helyre az egyensúlyt és dobjon be valami politikának álcázott közszolgálati női kontentet 😊
FLZOLI
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Sok alja téma volt itt a fórumon de ez közelít a mélyponthoz. Valaki tegye itt helyre az egyensúlyt és dobjon be valami politikának álcázott közszolgálati női kontentet 😊
több mint 6 éve
Nekem egyébként a Gyurcsány-Gréczy párosról mindig a Mr. Burns-Smithers kettős jutott eszembe.A képek fantasztikusak, a legutóbbi playoff eredménykövetők még csöcsökkel voltak tele, de most ismét teszünk egy lépést a progresszió irányába és januárban már meztelen férfi politikusok seggei lesznek a téma egy unalmas Texans wild card meccs alatt.
több mint 6 éve
ChloralhydráttaNem tudom, hogy Feri mivel tud agyat mosni 2006 óta.Az egészben az nekem a gáz, hogy Gréczyt ezer éve (‘95 óta) ismerem (még rádiós mv. korából), tök normális, értelmes volt, de aztán jött Ferenc és átmosódott az agya teljesen.Gréczy szerint ő az áldozat. Látva ezeket a fotókat sztem mindannyian azok vagyunk.Nem ostoba, csak huncut.Én azt nem értem, hogy hogyan lehet valaki ennyire ostoba, hogy neten ilyet küld magáról vagy okoskeszüléken tárolja.Akkor ennyit GréczyrőlA Gréczy-fotók kapcsán az a (politikasemleges) kérdés merül fel bennem, hogy miért gondolja egy ötven pluszos átlagos kinézetű pasi, hogy a félmeztelen vagy (általa) erotikusnak vélt fotói gerjesztenek majd szexuális vágyakat irányába egy fiatal, értelmiségi nőnél?
Amadeus
Mert benne egy fiatal nő szexi képei azt keltenek? Ez sokat elárul az empátiaszintjéről és a helyzetfelismeréséről.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
csebi
Dehát ha már Gyurcsányék elkezdték a hungarian high life dokumentumait közszemlére tenni, akkor nem lepődhetnek meg ha a fagyi visszanyal, és 22-re mindenki nyakig csokifagyis lesz.
Sobri Jóska
Amadeus

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy Feri mivel tud agyat mosni 2006 óta.Az egészben az nekem a gáz, hogy Gréczyt ezer éve (‘95 óta) ismerem (még rádiós mv. korából), tök normális, értelmes volt, de aztán jött Ferenc és átmosódott az agya teljesen.Gréczy szerint ő az áldozat. Látva ezeket a fotókat sztem mindannyian azok vagyunk.Nem ostoba, csak huncut.Én azt nem értem, hogy hogyan lehet valaki ennyire ostoba, hogy neten ilyet küld magáról vagy okoskeszüléken tárolja.Akkor ennyit GréczyrőlA Gréczy-fotók kapcsán az a (politikasemleges) kérdés merül fel bennem, hogy miért gondolja egy ötven pluszos átlagos kinézetű pasi, hogy a félmeztelen vagy (általa) erotikusnak vélt fotói gerjesztenek majd szexuális vágyakat irányába egy fiatal, értelmiségi nőnél?
Amadeus
Mert benne egy fiatal nő szexi képei azt keltenek? Ez sokat elárul az empátiaszintjéről és a helyzetfelismeréséről.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
csebi
Dehát ha már Gyurcsányék elkezdték a hungarian high life dokumentumait közszemlére tenni, akkor nem lepődhetnek meg ha a fagyi visszanyal, és 22-re mindenki nyakig csokifagyis lesz.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Akkor mi is a probléma a képekkel? Nem az volt a kiindulás, hogy ilyesmit normális ember nem csinál magáról és nem küldi el másnak?Megérkeztünk a ki kurvázott kivel időkbe. A pestrisracok.hu meg az angyalügyvédje / ördögügyvédje szintet lép és nem csak salakot okád, de tele lesz szép színes képekkel meg videókkal is. Nem lehetne, hogy mi ebből kimaradjunk?Élénk fantáziád, fura vágyaid lehetnek és komoly elfojtásaid, de sehol sem látszódik Gréczy farka.
Mondjuk kezdhetnénk úgy, hogy a) nincs belinkelve Grétzy farka, b) aki replyol, nem linkeli be ismét-és-ismét. 😉 Vacsoráznék nemsokára. 😉
Ja, és ha valaki válaszul beteszi Borkai baszós videóját, azt lenémítom. 😀 😀
peterk2005
Jóétvágyat.
Sobri Jóska
Én csak annyit tettem hozzá, hogy jó ízlésű ember ugyanilyent nem is linkel...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond