Politika

65 feliratkozó

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 426 — The Mathematician
A faszi nem terrorista volt, de ha ő annak számít akkor a CIA mindenkori igazgatója is az, ezért büntetlenül kinyírható.
ozibozi
Szóval, aki amerikai célpontok, személyek és katonák likvidálása ellen ad ki parancsot, az nem terrorista.
Akkor mi?
#JC6
honvédő?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 681
A faszi nem terrorista volt, de ha ő annak számít akkor a CIA mindenkori igazgatója is az, ezért büntetlenül kinyírható.
ozibozi
Szóval, aki amerikai célpontok, személyek és katonák likvidálása ellen ad ki parancsot, az nem terrorista.
Akkor mi?
több mint 6 éve
Lecsó Denver Broncos 3 338
ozibozi
Így is van. Ki mondta, hogy nem?
Szerinted azért nem nyírták még ki, mert "nem ér"?

Szerkesztette: Lecsó
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 523
A faszi nem terrorista volt, szemben állt az usával és érdekeivel, de ha ő annak számít akkor a CIA mindenkori igazgatója is az, ezért büntetlenül kinyírható.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Az egyik megöl pár terrorista vezért, a másik pár ezer ártatlan civilt. Vagy fordítva. Aztán az egyik megint, a másik meg szintén, Ez a világ rendje.
Szemet szemért. Ha már vallás meg Isten...

Szerkesztette: Lecsó
több mint 6 éve
gdavid New England Patriots 3 922 — Patriots fan
De jó, pont hiányzott egy háború, ahova persze kötelező lesz mindegyik NATO toldaléknak is beszállni....

Mekkora kretén ez a sárga hajú adócsaló megalomán celeb hihetetlen
FLZOLI
Nem értem, mi a gond? Egy komoly veszélyforrással vagyis egy komoly terroristával kevesebb.
Remek húzás volt.
#JC6
Neked, mint hithű keresztény nem számít minden parancsolat? Vagy szabadon lehet válogatni, hogy éppen mit kíván a jelenlegi helyzet?

Az esemény érdemi hatásait most nem hozom fel, mert azok túl messze vezetnének, illetve még várnunk kell egy-két lépést minden oldalról, hogy lássuk mivé fajul a dolog.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 681
De jó, pont hiányzott egy háború, ahova persze kötelező lesz mindegyik NATO toldaléknak is beszállni....

FLZOLI
Nem értem, mi a gond? Egy komoly veszélyforrással vagyis egy komoly terroristával kevesebb.
Remek húzás volt.
több mint 6 éve
A video címe ettől függetlenül túlzás. Észak-Írország szempontjából ugyan akár permanens polgárháborút jelenthet a dolog, de az egész Királyságnak ez egy piciny része csak. Nem mérhető a Trianoni sebekhez. Az más kérdés, hogy ha netán Wales és Skócia is kiugrana, az jóval vaskosabb történet, a lakosság majdnem ötödét érintené. Másrészt azzal lényegében megszűnne az értelme az UK megnevezésnek, hiszen nem maradna más, csak Anglia.
peterk2005
Nem túlzás, amennyiben az önnön - de közben már rég nem létező- nagyságunkba vetett hit mozgatja a tetteinket, és közben ez tesz minket egyre kisebbé.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 464 — #NoStress

FLZOLI
Kár ezt Trumpra kihegyezni. Undorító amit az USA művel!
NB2
Valószínűleg hagyniuk kéne, hogy a kretén, olajoshajú, kecskebaszó, terrorista, középkorban élő faszkalapok azt csináljanak, amit akarnak. Aha...

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 627 — nabege2@yahoo.com

FLZOLI
Kár ezt Trumpra kihegyezni. Undorító amit az USA művel!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 019 — Cowboys fan

FLZOLI
Ők így pörgetik az ipart, nem stadionépítésekkel
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 645 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 491 — The only discipline that lasts, is self discipline
Visszatérve celeb topicból politikaiba, volt szó a minap a Tory győzelem kapcsán a Brexit végrehajtásáról. Hogy ez mit is jelent - nem csak annyit, hogy végre egymás kezébe kell csapnia az EU-nak és az UK-nak - itt egy rövid video clip arról, hogy milyen problémákat is kell megoldani majd hozzá Észak-Írországban. Őszintén szólva én nem látom, hogy itt lehetne elfogadható megoldást találni. Akár így, akár úgy csinálják, mindegyikben benne van, hogy újra lángra kap az ellenségeskedés és az erőszak...

www.youtube.com/watch?v=T29puynKUS4

A video címe ettől függetlenül túlzás. Észak-Írország szempontjából ugyan akár permanens polgárháborút jelenthet a dolog, de az egész Királyságnak ez egy piciny része csak. Nem mérhető a Trianoni sebekhez. Az más kérdés, hogy ha netán Wales és Skócia is kiugrana, az jóval vaskosabb történet, a lakosság majdnem ötödét érintené. Másrészt azzal lényegében megszűnne az értelme az UK megnevezésnek, hiszen nem maradna más, csak Anglia.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 464 — #NoStress
G. Nagyné Maczó Ágnest nem übereli.
d3Y
Akkor én bedobom a piros ászt, és bemondom az ulti durchmars-t.
Parti eldőlt, lapozzunk. 😊

peterk2005

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 491 — The only discipline that lasts, is self discipline
d3Y
Akkor én bedobom a piros ászt, és bemondom az ulti durchmars-t.
Parti eldőlt, lapozzunk. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 672 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sok alja téma volt itt a fórumon de ez közelít a mélyponthoz. Valaki tegye itt helyre az egyensúlyt és dobjon be valami politikának álcázott közszolgálati női kontentet 😊
FLZOLI
 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Hoffmann_R%C3%B3zsa_2016.jpg
dankodavid
Emelem a tétet

FLZOLI
Hogy találtál róla ilyen "tökéletesre" retusált képet 😛?
több mint 6 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 260
Sok alja téma volt itt a fórumon de ez közelít a mélyponthoz. Valaki tegye itt helyre az egyensúlyt és dobjon be valami politikának álcázott közszolgálati női kontentet 😊
FLZOLI
dankodavid
Emelem a tétet

www.parlament.hu/kepviselo/kep/l267.jpg
FLZOLI

buhloone mindstate

több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 633 — Chiefs GM
FLZOLI
dankodavid
Emelem a tétet

FLZOLI
Akkor már inkább a Gréczy.

több mint 6 éve
FLZOLI
dankodavid
Emelem a tétet

több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 505
FLZOLI

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 377
Nekem egyébként a Gyurcsány-Gréczy párosról mindig a Mr. Burns-Smithers kettős jutott eszembe.

A képek fantasztikusak, a legutóbbi playoff eredménykövetők még csöcsökkel voltak tele, de most ismét teszünk egy lépést a progresszió irányába és januárban már meztelen férfi politikusok seggei lesznek a téma egy unalmas Texans wild card meccs alatt.

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 720 — capitaine du château de Vienne 1487
Akkor ennyit Gréczyről
Amadeus
A Gréczy-fotók kapcsán az a (politikasemleges) kérdés merül fel bennem, hogy miért gondolja egy ötven pluszos átlagos kinézetű pasi, hogy a félmeztelen vagy (általa) erotikusnak vélt fotói gerjesztenek majd szexuális vágyakat irányába egy fiatal, értelmiségi nőnél?
Mert benne egy fiatal nő szexi képei azt keltenek? Ez sokat elárul az empátiaszintjéről és a helyzetfelismeréséről.

Sobri Jóska
Én azt nem értem, hogy hogyan lehet valaki ennyire ostoba, hogy neten ilyet küld magáról vagy okoskeszüléken tárolja.
Amadeus
Nem ostoba, csak huncut.

Sobri Jóska
Gréczy szerint ő az áldozat. Látva ezeket a fotókat sztem mindannyian azok vagyunk.
csebi
Az egészben az nekem a gáz, hogy Gréczyt ezer éve (‘95 óta) ismerem (még rádiós mv. korából), tök normális, értelmes volt, de aztán jött Ferenc és átmosódott az agya teljesen.
Dehát ha már Gyurcsányék elkezdték a hungarian high life dokumentumait közszemlére tenni, akkor nem lepődhetnek meg ha a fagyi visszanyal, és 22-re mindenki nyakig csokifagyis lesz.
Sobri Jóska
Nem tudom, hogy Feri mivel tud agyat mosni 2006 óta.
Amadeus
Chloralhydrátta

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 340
Akkor ennyit Gréczyről
Amadeus
A Gréczy-fotók kapcsán az a (politikasemleges) kérdés merül fel bennem, hogy miért gondolja egy ötven pluszos átlagos kinézetű pasi, hogy a félmeztelen vagy (általa) erotikusnak vélt fotói gerjesztenek majd szexuális vágyakat irányába egy fiatal, értelmiségi nőnél?
Mert benne egy fiatal nő szexi képei azt keltenek? Ez sokat elárul az empátiaszintjéről és a helyzetfelismeréséről.

Sobri Jóska
Én azt nem értem, hogy hogyan lehet valaki ennyire ostoba, hogy neten ilyet küld magáról vagy okoskeszüléken tárolja.
Amadeus
Nem ostoba, csak huncut.

Sobri Jóska
Gréczy szerint ő az áldozat. Látva ezeket a fotókat sztem mindannyian azok vagyunk.
csebi
Az egészben az nekem a gáz, hogy Gréczyt ezer éve (‘95 óta) ismerem (még rádiós mv. korából), tök normális, értelmes volt, de aztán jött Ferenc és átmosódott az agya teljesen.
Dehát ha már Gyurcsányék elkezdték a hungarian high life dokumentumait közszemlére tenni, akkor nem lepődhetnek meg ha a fagyi visszanyal, és 22-re mindenki nyakig csokifagyis lesz.
Sobri Jóska
Nem tudom, hogy Feri mivel tud agyat mosni 2006 óta.
több mint 6 éve
Megérkeztünk a ki kurvázott kivel időkbe. A pestrisracok.hu meg az angyalügyvédje / ördögügyvédje szintet lép és nem csak salakot okád, de tele lesz szép színes képekkel meg videókkal is. Nem lehetne, hogy mi ebből kimaradjunk?

Mondjuk kezdhetnénk úgy, hogy a) nincs belinkelve Grétzy farka, b) aki replyol, nem linkeli be ismét-és-ismét. 😉 Vacsoráznék nemsokára. 😉

Ja, és ha valaki válaszul beteszi Borkai baszós videóját, azt lenémítom. 😀 😀
peterk2005
Élénk fantáziád, fura vágyaid lehetnek és komoly elfojtásaid, de sehol sem látszódik Gréczy farka.
Jóétvágyat.
Sobri Jóska
Akkor mi is a probléma a képekkel? Nem az volt a kiindulás, hogy ilyesmit normális ember nem csinál magáról és nem küldi el másnak?

Én csak annyit tettem hozzá, hogy jó ízlésű ember ugyanilyent nem is linkel...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond