NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
655
59
22:30-tól, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
Bezzeg a pásztorokat senki se ítéli el, amiért öri barikkal vezetik le a magányosságukMert nincsenek ministráns lányok. A sekrestyében meg túl sok inger éri a papokat 😀Azért az egész vallásos témához annyit hozzátennék, hogy bárki nézzen meg egy Böjte Csabás vagy akár egy Pál Feris videót egy előadásról vagy interjút, mert a valláson túl is nagyon szépen és érdekesen beszélnek az egész életről. Nem kell ahhoz katolikus nevelés, intenhit, templomba járás és kereszt a nyakba, hogy az ember jó és rossz között döntsön, vagy az élete fonalába értékes és stabil szálakat fonjon az üres, média által butított és azonnali kielégülést okozó teljesen kamu látszat dolgokkal szemben.Erre dobnék duplalájkot.
flzoli
De ők biztos nem hithű vallásosak csak ilyen belemagyarázottak.
Meg amúgyis ha az egyház annyira elítéli a melegeket a papok miért mindig a ministráns fiúkat találják meg ? 😀
Toca
eaglesmcnabb
| Gyengébbek kedvéért az öri bari az örömlány gyapjas megfelelője 😊 |
több mint 6 éve
Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?Én hiszek Istenben (vagy egy felsőbb lényben - akármi), az emberben viszont nem. Úgy alakítják, úgy forgatják, ferdítik a történelmet/hitet ahogy ők akarják. Lásd: fidesz / keresztény üldözés vagy minden vallás radikálódása. A buddhizmusról olvastam egy kicsit, a filizófiájával teljesen egyetértek.
Nekem agyhalott homofób szektásként felfoghatatlan a sejtjeink felépítése, a véráram, a fejlődésünk.
Tuti lenne a majmos sztori? Vagy az ősrobbanás? Mi mással tudnátok magyarázni az emberi szervezet felépítésének kialakulását és a többi?
O1G
több mint 6 éve
Mert nincsenek ministráns lányok. A sekrestyében meg túl sok inger éri a papokat 😀Azért az egész vallásos témához annyit hozzátennék, hogy bárki nézzen meg egy Böjte Csabás vagy akár egy Pál Feris videót egy előadásról vagy interjút, mert a valláson túl is nagyon szépen és érdekesen beszélnek az egész életről. Nem kell ahhoz katolikus nevelés, intenhit, templomba járás és kereszt a nyakba, hogy az ember jó és rossz között döntsön, vagy az élete fonalába értékes és stabil szálakat fonjon az üres, média által butított és azonnali kielégülést okozó teljesen kamu látszat dolgokkal szemben.Erre dobnék duplalájkot.
flzoli
Meg amúgyis ha az egyház annyira elítéli a melegeket a papok miért mindig a ministráns fiúkat találják meg ? 😀
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Azért az egész vallásos témához annyit hozzátennék, hogy bárki nézzen meg egy Böjte Csabás vagy akár egy Pál Feris videót egy előadásról vagy interjút, mert a valláson túl is nagyon szépen és érdekesen beszélnek az egész életről. Nem kell ahhoz katolikus nevelés, intenhit, templomba járás és kereszt a nyakba, hogy az ember jó és rossz között döntsön, vagy az élete fonalába értékes és stabil szálakat fonjon az üres, média által butított és azonnali kielégülést okozó teljesen kamu látszat dolgokkal szemben.Erre dobnék duplalájkot.
flzoli
több mint 6 éve
Azért az egész vallásos témához annyit hozzátennék, hogy bárki nézzen meg egy Böjte Csabás vagy akár egy Pál Feris videót egy előadásról vagy interjút, mert a valláson túl is nagyon szépen és érdekesen beszélnek az egész életről. Nem kell ahhoz katolikus nevelés, intenhit, templomba járás és kereszt a nyakba, hogy az ember jó és rossz között döntsön, vagy az élete fonalába értékes és stabil szálakat fonjon az üres, média által butított és azonnali kielégülést okozó teljesen kamu látszat dolgokkal szemben.Ez pontosan így van. 😊
flzoli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
„Szodoma és Gomorra is, és a szomszédos városok, amelyek hasonlóképpen paráznák voltak, és más test után jártak, szenvedik az örök tűz büntetését, és intő példaként állnak előttünk. – Júdás levele 1.7Én meg azt nem értem, hogy ahhoz hogy hívő legyél miért kell belépni egy szektába, vagy miért kell homofóbnak lenni.Jó, dehát Gumiszoba topik nincs.
Vagy Jézus szerinted utálta a melegeket? Kizárt.
Ha melegnek születtél volna mit tudnál ellene tenni? Semmit.
De tényleg OFF vége, mert ez nem az a topik.
eaglesmcnabb
A szektásodásra az emberi természetben rejlik a magyarázat. Az ember szeret közösséghez tartozni, pláne ha a saját devianciájához talál sorstársakat.
Aki istenhívő létére homofób, az valójában nem fogadja el isten mindenható voltát, megkérdőjelezi az alapvetést, hogy isten mindent tud, hogy tudja mit, miért tesz, teremt.
A homofóbok istene egy hamis bálvány, nem az igazi mindenható. És ezt úgy ideologizálják meg, hogy a melegeket nem isten teremtette, hanem melegnek lenni bűn, mivel az választás, döntés eredménye, oldalvonalra téve ezáltal a keresztény emberséget és a tudományosan igazolt tényeket.
Hiszen aki hisz, az nem tud. Mert amit tud, azt nem kell hinnie.
Ki hisz abban, hogy süt a nap, hogy a levegő szükséges, hogy a gyémánt kemény, hogy a sebesség út per idő? Senki, ezeket tudjuk.
És aki azt hiszi, hogy bárki is direkt választja azt, hogy meleg legyen, az valószínűleg nélkülözi a jézusi emberséget és az értelmes gondolkodásra való képességet egyaránt.
Ráadásul a Biblia több helyen, világosan ír a hit általi üdvözülésről, a feltételről, ami nem az, hogy kivel kell dugni, hogy a mennyekbe juthasson az ember.
Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa. A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.
János 3, 17-18
A ki hisz a Fiúban, örök élete van; a ki pedig nem enged a Fiúnak, nem lát életet, hanem az Isten haragja marad rajta.
János 3,36
Dugásról egy szó sincs.
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Azért az egész vallásos témához annyit hozzátennék, hogy bárki nézzen meg egy Böjte Csabás vagy akár egy Pál Feris videót egy előadásról vagy interjút, mert a valláson túl is nagyon szépen és érdekesen beszélnek az egész életről. Nem kell ahhoz katolikus nevelés, intenhit, templomba járás és kereszt a nyakba, hogy az ember jó és rossz között döntsön, vagy az élete fonalába értékes és stabil szálakat fonjon az üres, média által butított és azonnali kielégülést okozó teljesen kamu látszat dolgokkal szemben.
több mint 6 éve
Az egyik legszarabb mondás ilyen téren, amit utálok, a "Hiszem, ha látom."Ha (már) látod, akkor már nem kell benne hinned.
| A másik pedig a "Hinni a templomban kell". Aki hívőnek mondja/tartja magát, az pont, hogy mindenhol, minden időben hisz, nem csak a templomban, amikor ott eltölt x időt. 😀 Na mindegy, ezek kikívánkoztak. 😀 #egymagátnormálisnaktartóhívő |
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Én meg azt nem értem, hogy ahhoz hogy hívő legyél miért kell belépni egy szektába, vagy miért kell homofóbnak lenni.Jó, dehát Gumiszoba topik nincs.
eaglesmcnabb
A szektásodásra az emberi természetben rejlik a magyarázat. Az ember szeret közösséghez tartozni, pláne ha a saját devianciájához talál sorstársakat.
Aki istenhívő létére homofób, az valójában nem fogadja el isten mindenható voltát, megkérdőjelezi az alapvetést, hogy isten mindent tud, hogy tudja mit, miért tesz, teremt.
A homofóbok istene egy hamis bálvány, nem az igazi mindenható. És ezt úgy ideologizálják meg, hogy a melegeket nem isten teremtette, hanem melegnek lenni bűn, mivel az választás, döntés eredménye, oldalvonalra téve ezáltal a keresztény emberséget és a tudományosan igazolt tényeket.
Hiszen aki hisz, az nem tud. Mert amit tud, azt nem kell hinnie.
Ki hisz abban, hogy süt a nap, hogy a levegő szükséges, hogy a gyémánt kemény, hogy a sebesség út per idő? Senki, ezeket tudjuk.
És aki azt hiszi, hogy bárki is direkt választja azt, hogy meleg legyen, az valószínűleg nélkülözi a jézusi emberséget és az értelmes gondolkodásra való képességet egyaránt.
Ráadásul a Biblia több helyen, világosan ír a hit általi üdvözülésről, a feltételről, ami nem az, hogy kivel kell dugni, hogy a mennyekbe juthasson az ember.
Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa. A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.
János 3, 17-18
A ki hisz a Fiúban, örök élete van; a ki pedig nem enged a Fiúnak, nem lát életet, hanem az Isten haragja marad rajta.
János 3,36
Dugásról egy szó sincs.
több mint 6 éve
Apám pont ezen okok miatt határolódik el a vallástól, ezt is el tudom fogadni, szíve joga.Enyhe eufemizmus.Néhány száz éve szentül hitték, hogy a föld lapos, aztán hogy a nap kering a föld körül, aki szerint pedig nem így volt, azzal kulturáltan elbeszélgettek. Ja nem, inkább máglyára baszták az egyház nevében.Az emberi kreténség határtalan, és ezek alól sajnos az egyház sem volt kivétel. Ez tény.
Aztán elmentek felfedezni a világot, aki más istenben hitt, kiirtották. Nekem itt valahogy nem jön át isten jelenléte, de biztos az én hibám.
gabokocka
De az is, hogy később pl. többezer zsidót mentettek meg a deportálástól Isten nevében, vagy leprásokat hoztak vissza a halálból Indiában, (szerencsére lehetne még tovább is sorolni)
eaglesmcnabb
Érdekes adat lenne, ha kiszámolnánk, hogy hány ember haláláért felel a keresztény egyház, és mondjuk mennyiért különböző diktátorok, népírtók, stb... És akkor azt bele se számoljuk, hogy a középkorban csiliárdan haltak éhen, miközben az egyház isten nevében csilivili templomokat húzott fel annyi pénzből, amiből akkor kb a föld teljes népessége jól lakhatott volna.
gabokocka
De ez részemről olyan, mintha megvetném a franciákat trianon miatt, vagy Jurij Csikatilot, mert az apja megölt 56 embert.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Enyhe eufemizmus.Néhány száz éve szentül hitték, hogy a föld lapos, aztán hogy a nap kering a föld körül, aki szerint pedig nem így volt, azzal kulturáltan elbeszélgettek. Ja nem, inkább máglyára baszták az egyház nevében.Az emberi kreténség határtalan, és ezek alól sajnos az egyház sem volt kivétel. Ez tény.
Aztán elmentek felfedezni a világot, aki más istenben hitt, kiirtották. Nekem itt valahogy nem jön át isten jelenléte, de biztos az én hibám.
gabokocka
De az is, hogy később pl. többezer zsidót mentettek meg a deportálástól Isten nevében, vagy leprásokat hoztak vissza a halálból Indiában, (szerencsére lehetne még tovább is sorolni)
eaglesmcnabb
Érdekes adat lenne, ha kiszámolnánk, hogy hány ember haláláért felel a keresztény egyház, és mondjuk mennyiért különböző diktátorok, népírtók, stb... És akkor azt bele se számoljuk, hogy a középkorban csiliárdan haltak éhen, miközben az egyház isten nevében csilivili templomokat húzott fel annyi pénzből, amiből akkor kb a föld teljes népessége jól lakhatott volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Szerintem meg tökéletes neki ez, hogy a saját "udvari ellenzéke" erősödött meg, végre nem Sorossal, meg migránsokkal kell harcolnia, hanem újra Gyurcsánnyal, komcsikkal, hús-vér hülyékkel, akik ráadásul itt vannak a keze ügyében.On:Plusz ugye rájött erre a választási eredmény is. Sztem már unja hogy meg kell játszani ezt a parlamenti meg demokracias dolgokat, jogosan felteszi magának a kérdést h miért van erre szükség? Hiszen ő úgyis tudja mit kell tenni, hagyjak már békén olyan kötelező beszédekkel ahol a halkgatosagban vannak olyanok akik nem értenek vele egyet.
Csak én érzem hogy Vitya először kezdi elveszteni a türelmét és kicsit kizökkent ?
Toca
Plusz: én mostantól ellenzéki képviselőként ha szót kapnék Kovertol mindig így kezdenem: köszönöm a szót primitív, ostoba, fajanko elnök úr!
csebi
És ezer szálon kotődnek a NER-hez és függenek tőle.
Ha nem is ez volt a terv, azért Orbánnak mindig is nagy előnye volt az alkalmazkodás és a történések saját javára való fordítása.
Meg aztán ha nagyon a fejére nőne a "saját kölyke" ellenzék, még ott van talonban Vona, aki egy 2021 őszi "centrista visszatéréssel" azért alá tudna vágni a kétszereplős felállásnak, biztosítva egy újabb kétharmadot 2022-ben.
több mint 6 éve
Néhány száz éve szentül hitték, hogy a föld lapos, aztán hogy a nap kering a föld körül, aki szerint pedig nem így volt, azzal kulturáltan elbeszélgettek. Ja nem, inkább máglyára baszták az egyház nevében.Az emberi kreténség határtalan, és ezek alól sajnos az egyház sem volt kivétel. Ez tény.
gabokocka
Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?Én meg azt nem értem, hogy ahhoz hogy hívő legyél miért kell belépni egy szektába, vagy miért kell homofóbnak lenni.
Nekem agyhalott homofób szektásként felfoghatatlan a sejtjeink felépítése, a véráram, a fejlődésünk.
Tuti lenne a majmos sztori? Vagy az ősrobbanás? Mi mással tudnátok magyarázni az emberi szervezet felépítésének kialakulását és a többi?
O1G
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?Néhány száz éve szentül hitték, hogy a föld lapos, aztán hogy a nap kering a föld körül, aki szerint pedig nem így volt, azzal kulturáltan elbeszélgettek. Ja nem, inkább máglyára baszták az egyház nevében.
O1G
Szóval én inkább a tudománynak hiszek, mint azoknak, akik a másként gondolkozókat egyszerűen megsemmisítik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
"Ne szakmaizzá' te!"On:Plusz ugye rájött erre a választási eredmény is. Sztem már unja hogy meg kell játszani ezt a parlamenti meg demokracias dolgokat, jogosan felteszi magának a kérdést h miért van erre szükség? Hiszen ő úgyis tudja mit kell tenni, hagyjak már békén olyan kötelező beszédekkel ahol a halkgatosagban vannak olyanok akik nem értenek vele egyet.
Csak én érzem hogy Vitya először kezdi elveszteni a türelmét és kicsit kizökkent ?
Toca
Plusz: én mostantól ellenzéki képviselőként ha szót kapnék Kovertol mindig így kezdenem: köszönöm a szót primitív, ostoba, fajanko elnök úr!
csebi
több mint 6 éve
ha akarsz hinni istenbe a bibliát ne vedd elő 😀Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?Ha jó lesz a csapatunk az csak Isten műve lehet mert ilyen fordulatra nem képes.
O1G
Vagy a Detroit nyer Super Bowlt. Akkor veszem elő majd a Bibliát.
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?Ha jó lesz a csapatunk az csak Isten műve lehet mert ilyen fordulatra nem képes.
O1G
Vagy a Detroit nyer Super Bowlt. Akkor veszem elő majd a Bibliát.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
On:Plusz ugye rájött erre a választási eredmény is. Sztem már unja hogy meg kell játszani ezt a parlamenti meg demokracias dolgokat, jogosan felteszi magának a kérdést h miért van erre szükség? Hiszen ő úgyis tudja mit kell tenni, hagyjak már békén olyan kötelező beszédekkel ahol a halkgatosagban vannak olyanok akik nem értenek vele egyet.
Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?Én hiszek benne, hogy előrébb leszek ha nem holmi képzelgésekbe kapaszkodom, hogy valaki irányítja az életem, hanem megpróbálom én.
O1G
Evolúció szép dolog aztán lehet nem teljesen úgy van, de hát van még időnk tanulni és idogépet építeni hogy megnézzük 😊.
Alapjába a felsőbb erőben való hittel nincs gond.
Amiben nem hiszek, hogy az embereknek jobb lesz, mert valamiben hisznek egy adott egyház keretein belül, ugyanis minden egyház / vallás a saját fenntartásáról szól.
Amit tudok, soha senki nem fogja ezt elismerni és mutogatnak, hogy mennyi jót tettek.
On:
Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?közeledünk ....
O1G
www.youtube.com/watch?v=BXLqDGL1FSg
több mint 6 éve
Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?Nem gondolnám, hogy pont ez a fórum alkalmas ennek a megvitatására. Egyrészt a terjedelmi korlátok miatt, másrészt az hogy ki miben hisz, és miért, (vagy miben nem, és miért nem) az eléggé bizalmas jellegű dolog.
O1G
több mint 6 éve
Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?Nekem agyhalott homofób szektásként felfoghatatlan a sejtjeink felépítése, a véráram, a fejlődésünk.
több mint 6 éve
de ne akarjál egyházi esküvőt, mert húsz évre visszamenőleg beszedik az egyházi adótKöszi.Azért nem minden keresztény agyhalott homofób.Karácsony kitette a kurd zászlót.Ezt szeretem bennetek keresztenyekben
Alig várom hogy jövő nyár legyen, hogy szivárvány színben pompázzon a Városháza...
(Lesz mit lefújni, felgyújtani 😀)
O1G
diverdoc
Sobri Jóska
Egyébként nem értem én sem azokat akik beállnak a szektába.
Mi római katolikusok úgy jöhetünk ki a templomból a hét bármely napján mintha mise történt volna. Sanyi bácsi dolgozik hétközben is?
És ráadásul itt felajánlás nélkül sem néz rád ferde szemmel a pap. Kivéve ha minsitráns vagy persze.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Ha már így feljött az egyház téma, jelzem, hogy hétvégén lesz Balatonszárszón az evangélikus konferenciaközpontban a Lutherfest, egy többnapos kézműves sörfesztivál. Én természetesen péntek délutántól vasárnap délig ott leszek. 😊A hivatalos programban nem szerepel, de itt lesz a Kapucinus sörfőzde új sörének a bemutatója is! Ez is egyfajta misszió...
szarszo.lutheran.hu/lutherfest