Politika
65 feliratkozó
több mint 6 éve
Ja bocs, én meccset nézek streamen, nem gondoltam hogy be kéne kapcsolnom a tv-t... de gyorsan pótolom. 😊Alig van média, ahol ez megy, kéne még pár a KESMA-ba, ugye?a sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
Jan
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ráadásul csak 10-én álltak ki, ez azért nem az az 53-as keret, ami tavaly ott volt...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
a bálna a bálnábanM1....szeretünk szenvednia sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
Jan
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
nna, örülök, főgetzi elmondja hogy végülis nyertek majdnem mindenhol.Te örülhetsz, lassan egy-két minisztériumnak ideje lenne Fehérvárra költöznie, ahol értékelik a kormányt! 😉
sokat mondóak az arcok mögötte. Kövér, Sziszi...
petey
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Lesz ingyé krumpi megint Vitya most mondta. 😮
több mint 6 éve
fényes vezér közölte hogy : 13 fidesz-kdnp vs 10 baloldaldali megyei jogú polgi mesterÉs mindenhol hatalmasat nyertek, ahol ők osztják a segélyeket...
Negritis
több mint 6 éve
nna, örülök, főgetzi elmondja hogy végülis nyertek majdnem mindenhol.sokat mondóak az arcok mögötte. Kövér, Sziszi...
több mint 6 éve
Fú hát kiváncsi leszek kit akar majd felépíteni a Fityisz ezután (Kocsis Máté?)a buzikat Brüsszelbe száműzik.
flzoli
több mint 6 éve
fényes vezér közölte hogy : 13 fidesz-kdnp vs 10 baloldaldali megyei jogú polgi mester
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
atv m1Nfl gamepass-on is ez mehetne
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
én is.Ezt spec komolyan gondoltam.Tarlós örülni látszik.szerintem tényleg örül, hogy végre szabadul.
Végre mehet.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Alig van média, ahol ez megy, kéne még pár a KESMA-ba, ugye?a sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
Jan
több mint 6 éve
atv m1
több mint 6 éve
M1....szeretünk szenvednia sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
Jan
több mint 6 éve
Hát a királyi tévén! M1!a sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
Jan
több mint 6 éve
Tarlós örülni látszik.Az avatarod zseniális.
Végre mehet.
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
a sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
több mint 6 éve
Ezt spec komolyan gondoltam.Tarlós örülni látszik.szerintem tényleg örül, hogy végre szabadul.
Végre mehet.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
Nem baj...én így szeretlek 😀Nincs olyan szerencséd. 😊Azért az is benne van a pakliban, hogy mivel Karácsony nem egy politikai zseni, és mivel eléggé szem előtt lesz az összes hibája, döntése, és még a magánbeszélgetési hangfelvétele is, tökéletes figura lesz a kormánymédia gépezete számára demonstrálni az "alkalmatlan ellenzéki ha hatalomhoz jut" karaktert.Igazából azt nem tudom, hogy most ebben reménykedsz vagy tudsz valamit.....Te mindig a győzteshez szoktál húzni. Legalább holnapig megkímélhetnél a bölcsességektől 😀
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 6 éve
Fú hát kiváncsi leszek kit akar majd felépíteni a Fityisz ezután (Kocsis Máté?)
több mint 6 éve
Berényben nagyon bújja mindenki a netet. 😀 😀 😀Nem frissül már vagy 20 perce
Nagyon kemény, szoros lett/lesz.
Coolearie