Politika
65 feliratkozó
több mint 7 éve
Simicska kapituláltEbül szerzett jószág ebül vész el.
Amadeus
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
Ezt nem értem. Mire gondolsz?Több realitásérzéketJobban válogasd meg kibe helyezed a bizalmad/reményeid.Nem, bár csalódást okozott.Simicska kapituláltMeglep?
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Őszintén: mit vártál/hittél?
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 7 éve
Több realitásérzéketJobban válogasd meg kibe helyezed a bizalmad/reményeid.Nem, bár csalódást okozott.Simicska kapituláltMeglep?
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Jobban válogasd meg kibe helyezed a bizalmad/reményeid.Nem, bár csalódást okozott.Simicska kapituláltMeglep?
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 7 éve
Nem, bár csalódást okozott.Simicska kapituláltMeglep?
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Így az Index, paraindexe is jócskán megugrik 😀Simicska kapituláltMeglep?
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 7 éve
ugyanmár, nincs neki arra ideje. túlságosan lefoglalja, hogy állandóan mindenféle faszsággal foglalkozzon.www.origo.hu/itthon/20180703-kevesebbeket-fenyeget-a-letbizonytalasag-magyarorszagon.htmlRétvári vehetne egy olyan öltönyt, ami jobban fest, mint egy krumplis zsák.
A HVG szerint àprilisban még 16 % volt.
No fene!
Fattyu
Amadeus
több mint 7 éve
Simicska kapitulált
több mint 7 éve
www.origo.hu/itthon/20180703-kevesebbeket-fenyeget-a-letbizonytalasag-magyarorszagon.htmlRétvári vehetne egy olyan öltönyt, ami jobban fest, mint egy krumplis zsák.
A HVG szerint àprilisban még 16 % volt.
No fene!
Fattyu
több mint 7 éve
www.origo.hu/itthon/20180703-kevesebbeket-fenyeget-a-letbizonytalasag-magyarorszagon.htmlA HVG szerint àprilisban még 16 % volt.
No fene!
több mint 7 éve
Poén?!Hahaha, ez remek poén volt. 😃Ne aggódj, előbb-utóbb mindenkinek elkezd nőni a szakálla... 😀Hál isten azt ritkán szoktam 😊Reméld, hogy nem akkor látod, amikor borotválkozol. 😉Csak kezdi Európa utolérni Orbánt.Kiváncsi vagyok a következő ellenségre.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
somoskovig
Amadeus
több mint 7 éve
Hahaha, ez remek poén volt. 😃Ne aggódj, előbb-utóbb mindenkinek elkezd nőni a szakálla... 😀Hál isten azt ritkán szoktam 😊Reméld, hogy nem akkor látod, amikor borotválkozol. 😉Csak kezdi Európa utolérni Orbánt.Kiváncsi vagyok a következő ellenségre.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
somoskovig
több mint 7 éve
Ne aggódj, előbb-utóbb mindenkinek elkezd nőni a szakálla... 😀Hál isten azt ritkán szoktam 😊Reméld, hogy nem akkor látod, amikor borotválkozol. 😉Csak kezdi Európa utolérni Orbánt.Kiváncsi vagyok a következő ellenségre.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 7 éve
Hál isten azt ritkán szoktam 😊Reméld, hogy nem akkor látod, amikor borotválkozol. 😉Csak kezdi Európa utolérni Orbánt.Kiváncsi vagyok a következő ellenségre.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Reméld, hogy nem akkor látod, amikor borotválkozol. 😉Csak kezdi Európa utolérni Orbánt.Kiváncsi vagyok a következő ellenségre.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 7 éve
Csak kezdi Európa utolérni Orbánt.Kiváncsi vagyok a következő ellenségre.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
és akkor a németek most létrehoznak a német-osztrák határon egy olyan eljárásrendet, amit mi hoztunk létre mondjuk tavaly március 28-tól. amire tekintettel ők felfüggesztették a dublini visszaadásokat Magyarországra. mennyi minden változik bő egy év alatt ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
Seehofer és a CSU választást akár nyerni Bajorországban. Amit most csinálnak, azzal az Afd (jelenleg 2. legerősebb Bajorországban, erősebb, mint az SPD) vitorlájából próbálják kifogni a szelet. Ennyi. Lefogadom ezt önszántából csinálja, nem mondatják. A nagykoaliciónak se érdeke, h elveszítsék a ciklus elején a bajorokat. Szerintem rendeződik minden, csak most megy a színház egy darabig (október).trükkös a szitu, mert Seehofert már támadták a választások alatt is a CSU-n belülről.
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 056
Seehofer és a CSU választást akár nyerni Bajorországban. Amit most csinálnak, azzal az Afd (jelenleg 2. legerősebb Bajorországban, erősebb, mint az SPD) vitorlájából próbálják kifogni a szelet. Ennyi. Lefogadom ezt önszántából csinálja, nem mondatják. A nagykoaliciónak se érdeke, h elveszítsék a ciklus elején a bajorokat. Szerintem rendeződik minden, csak most megy a színház egy darabig (október).
Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
na Seehofert el is tették a CSU éléről és a német belügyből.vicc hogy idáig ott volt
Amadeus
több mint 7 éve
na Seehofert el is tették a CSU éléről és a német belügyből.
több mint 7 éve
Messzi István Tápióbicske 2. választókerület képviselője és a helyi focicsapat cserehátvédje.Biztos rá gondolt.