NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy ezt az általam írtakra szántad-e reakciónak, vagy pedig általánosságban a témához szóltál hozzá. Ha előbbi, akkor fogalmam sincs, miért, lévén, én nem a tüntetésről és a céljukról írtam, hanem a hatalom szánalmas és -bizonyos szinten- ijesztő módszereiről, amivel be akarják sározni a tüntető társaságot. Ha utóbbi, akkor ezt a választ tekintsd meg nem írtnak, mert a koncepcióval nekem nincs problémám és nem is állok a tüntetők mellett.Az se semmi, amilyen alávaló, aljas retorikával próbálják bemocskolni a Városligetben tüntetőket. Egészen elképesztő, mennyire szépen visszajutottunk 40 évvel ezelőttig, a Geci célt ért.Ez a ligetes tüntetés elég érdekes dolog.
dankodavid
Persze bárki, bármikor tüntethet bármiért.
Ez a demokrácia.
De a cégek meg a saját tulajdonukat úgy menedzselik, ahogy akarják. Az állam is.
Ez meg a kapitalizmus.
Valóban 2016-ban vannak felnőtt emberek, akik azt hiszik, hogy unalmukban odamennek bohóckodni, és ezt a "kapitalizmus" hagyni fogja?
Számomra ez a döbbenetes.
Valószínűleg, ha ez a beruházás a Hüvösvölgyben lenne, vagy valahol a Pilisben, akkor a kutya nem törődne vele, de így, hogy a város közepén van, jó buli odamenni tobzódni, csupán jószándék által vezérelve.
Valamint ha a teljes Városliget helyére egy óriási betonteknő épülne, és az összes fát kivágnák, az se lenne 0,01 százaléknyi változás se Budapest oxigénellátásában.
Sobri Jóska
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Ez a ligetes tüntetés elég érdekes dolog.És kié az állam? Esetleg feltételezhetnénk, hogy azoké az embereké is, akik unalmukban odamennek bohóckodni.
Ez a demokrácia.
De a cégek meg a saját tulajdonukat úgy menedzselik, ahogy akarják. Az állam is.
Ez meg a kapitalizmus.
Valóban 2016-ban vannak felnőtt emberek, akik azt hiszik, hogy unalmukban odamennek bohóckodni, és ezt a "kapitalizmus" hagyni fogja?
Sobri Jóska
Persze tudom, hogy ebben a magyar demokráciában és kapitalizmusban az állam Orbáné, Matolcsy-é stb.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Az se semmi, amilyen alávaló, aljas retorikával próbálják bemocskolni a Városligetben tüntetőket. Egészen elképesztő, mennyire szépen visszajutottunk 40 évvel ezelőttig, a Geci célt ért.Ez a ligetes tüntetés elég érdekes dolog.
dankodavid
Ez a demokrácia.
Ez meg a kapitalizmus.
Valószínűleg, ha ez a beruházás a Hüvösvölgyben lenne, vagy valahol a Pilisben, akkor a kutya nem törődne vele, de így, hogy a város közepén van, jó buli odamenni tobzódni, csupán jószándék által vezérelve.
Valamint ha a teljes Városliget helyére egy óriási betonteknő épülne, és az összes fát kivágnák, az se lenne 0,01 százaléknyi változás se Budapest oxigénellátásában.
több mint 9 éve
Az se semmi, amilyen alávaló, aljas retorikával próbálják bemocskolni a Városligetben tüntetőket. Egészen elképesztő, mennyire szépen visszajutottunk 40 évvel ezelőttig, a Geci célt ért.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
nagy a dilemma...most hallom, hogy mosolyarc október 2-re tette a népszavazást, viszont már megvettük a jegyet a Steelers-Chiefs meccsre...azt akarják, hogy ne szavazzak? ilyen fontos kérdésben 4,5 Milliárdért? csak Mészőly Kálmánt tudnám idézni....
több mint 9 éve
index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/ráadásul nem is valami újonc járőr megy ki igazoltatni - legalábbis a beszélgetős rendőr a váll-lapja alapján főtiszt, minimum őrnagy - azok meg nem rohangásznak csak úgy az utcán
egyszerűen a pofám leszakad mennyi ostoba, idióta büdös gyökér van ebben az országban...és ilyen emberek szavazhatnak....tasólacikákra....tényleg megérett a világ a pusztulásra
Klaci79
több mint 9 éve
Nyugi, még néhány évtized és vége. Mindennek.Semmi se lep meg. Hagyni kell ezt az országot elrohadni a picsába, aztán majd verheti magát a helyi suttyó arra, hogy tasólacikát még mindig lacikázhatja.nem csodálom...egyszerűen nem hittem a szememnek, hogy ilyen tényleg van...sírni tudnék komolyan...pedig nem gondoltam, hogy ebben az országban még bármi meglepetés érhetMiért, mert öngyilkosságra vágytam a videó hatására?😕ejnye, ezekből lesznek később a perek.Ezt az olvasó értelmezésére bízom.kinek?index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/Én már csak egy kötelet kérek, meg valakit, aki kirúgja a sámlit.
egyszerűen a pofám leszakad mennyi ostoba, idióta büdös gyökér van ebben az országban...és ilyen emberek szavazhatnak....tasólacikákra....tényleg megérett a világ a pusztulásra
Klaci79
dankodavid
Kampman
dankodavid
Kampman
dankodavid
Klaci79
dankodavid
több mint 9 éve
Semmi se lep meg. Hagyni kell ezt az országot elrohadni a picsába, aztán majd verheti magát a helyi suttyó arra, hogy tasólacikát még mindig lacikázhatja.nem csodálom...egyszerűen nem hittem a szememnek, hogy ilyen tényleg van...sírni tudnék komolyan...pedig nem gondoltam, hogy ebben az országban még bármi meglepetés érhetMiért, mert öngyilkosságra vágytam a videó hatására?😕ejnye, ezekből lesznek később a perek.Ezt az olvasó értelmezésére bízom.kinek?index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/Én már csak egy kötelet kérek, meg valakit, aki kirúgja a sámlit.
Klaci79
dankodavid
Kampman
dankodavid
Kampman
dankodavid
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
nem csodálom...egyszerűen nem hittem a szememnek, hogy ilyen tényleg van...sírni tudnék komolyan...pedig nem gondoltam, hogy ebben az országban még bármi meglepetés érhetMiért, mert öngyilkosságra vágytam a videó hatására?😕ejnye, ezekből lesznek később a perek.Ezt az olvasó értelmezésére bízom.kinek?index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/Én már csak egy kötelet kérek, meg valakit, aki kirúgja a sámlit.
Klaci79
dankodavid
Kampman
dankodavid
Kampman
dankodavid
több mint 9 éve
Miért, mert öngyilkosságra vágytam a videó hatására?😕ejnye, ezekből lesznek később a perek.Ezt az olvasó értelmezésére bízom.kinek?index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/Én már csak egy kötelet kérek, meg valakit, aki kirúgja a sámlit.
Klaci79
dankodavid
Kampman
dankodavid
Kampman
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
ejnye, ezekből lesznek később a perek.Ezt az olvasó értelmezésére bízom.kinek?index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/Én már csak egy kötelet kérek, meg valakit, aki kirúgja a sámlit.
Klaci79
dankodavid
Kampman
dankodavid
több mint 9 éve
Ezt az olvasó értelmezésére bízom.kinek?index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/Én már csak egy kötelet kérek, meg valakit, aki kirúgja a sámlit.
Klaci79
dankodavid
Kampman
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
kinek?index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/Én már csak egy kötelet kérek, meg valakit, aki kirúgja a sámlit.
Klaci79
dankodavid
több mint 9 éve
index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/Én már csak egy kötelet kérek, meg valakit, aki kirúgja a sámlit.
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/ő nem vagyonos, szerintem annyi van neki, hogy na elég legyen 😀 ez tényleg hihetetlen, sajnos
Klaci79
több mint 9 éve
index.hu/video/2016/07/06/lecsaptak_rank_a_rendorok_amikor_becsongettunk_taso_laszlo_allamtitkarhoz/egyszerűen a pofám leszakad mennyi ostoba, idióta büdös gyökér van ebben az országban...és ilyen emberek szavazhatnak....tasólacikákra....tényleg megérett a világ a pusztulásra
több mint 9 éve
index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2016/07/06/varga_mihalynak_is_tetszik_a_negymillio_vendegmunkas_behozatala/hát most mit mondjak, hajrá
Amadeus91

több mint 9 éve
index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2016/07/06/varga_mihalynak_is_tetszik_a_negymillio_vendegmunkas_behozatala/444.hu/2016/07/05/vendegmunkasokert-konyorognek-a-kormanynak-a-gyarosokpersze, OV (Parragh) kimondta, hogy mi szeretnénk lenni Németország összeszerelő üzeme (persze ezt nem ő találta ki, a Mercedest is a szocik hozták). ez szép és jó, de az emberek nem biztos hogy ezt szeretnék, és hogy bért kéne emelni? hát, ez ilyen, még a belső kínai suttyók is elfogytak/öntudatra ébredtek, pedig nekik még cenzúrázva is van a világ
talán a legjobb kormánykritika eddig.
Amadeus91
ez ugyanannyira önkritika, mint kritika. közben meg 20 ezer informatikus kellene, csak a gyárosokkal ellentétben a IVSZ, meg a céget tesznek azért legyen, és nyilván vonzóbb a IT pálya mint a sor...
szóval én ezt nem gondolom, hogy a mai kormány kritikája lenne, hiába ők emelték kommunikációs szintre, a cselekvés sokkal régebben kezdődött.
Gyurma Pappa
több mint 9 éve
444.hu/2016/07/05/vendegmunkasokert-konyorognek-a-kormanynak-a-gyarosokpersze, OV (Parragh) kimondta, hogy mi szeretnénk lenni Németország összeszerelő üzeme (persze ezt nem ő találta ki, a Mercedest is a szocik hozták). ez szép és jó, de az emberek nem biztos hogy ezt szeretnék, és hogy bért kéne emelni? hát, ez ilyen, még a belső kínai suttyók is elfogytak/öntudatra ébredtek, pedig nekik még cenzúrázva is van a világ
Amadeus91
ez ugyanannyira önkritika, mint kritika. közben meg 20 ezer informatikus kellene, csak a gyárosokkal ellentétben a IVSZ, meg a céget tesznek azért legyen, és nyilván vonzóbb a IT pálya mint a sor...
szóval én ezt nem gondolom, hogy a mai kormány kritikája lenne, hiába ők emelték kommunikációs szintre, a cselekvés sokkal régebben kezdődött.

több mint 9 éve
444.hu/2016/07/05/vendegmunkasokert-konyorognek-a-kormanynak-a-gyarosokAz a baj hogy ez az elmúlt 26 év kritikája s a még nagyobb baj, hogy nem látszik aki ezen változtatni akarna tudna stb.....
Amadeus91
több mint 9 éve
444.hu/2016/07/05/vendegmunkasokert-konyorognek-a-kormanynak-a-gyarosoktalán a legjobb kormánykritika eddig.
több mint 9 éve
Na, majd ha ezt a kérdést 5 millió ember felteszi magának és nem tudja megválaszolni, abból lesznek a rendszerváltások 😊47 ezer forintból se lehet megélni, akkor se, ha azért a polgármester vagy a jegyző udvarát sepregeted. Mégis, állítom, hogy a 47 ezerért jegyző udvart takarítók között a Fideszre szavazók aránya semmivel sem kisebb, mint az országos átlag. Nem egy még hálás is...
Kampman
Sokezer éves történet ez már. Csináljunk egy tízparancsolatot, amit teljes egészében senki se tud betartani, mert nem is lehet. Aztán kérjünk pénzt azért, hogy meggyónhassa a bűnét és feloldozzuk alóla. MI gazdagszunk, a hívő meg hálás lesz, mindenki jól jár.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Na, majd ha ezt a kérdést 5 millió ember felteszi magának és nem tudja megválaszolni, abból lesznek a rendszerváltások 😊Hát nem akarok vitatkozni, de szerintem ez kurvára nem erről szól.Ez mind szép és jó, csak ha elveszik a fizetésem egyik felét, hogy a szülőket eltartsam a másik felét meg elveszi az állam hogy azt tartsam el, akkor engem ki fog eltartani?
Nem az idősek otthonáról, meg a nyugdíjas otthonokról. Azok maszek intézmények, ahol ha nem fizetsz, kiraknak. Ez szimplán egészségügyi "rezsicsökkentés", egyszerűen megszüntetik a krónikus belgyógyászati ágyakat, meg az elfekvőket, és kirakják onnan a betegeket a szociális ágazatba. Mivel ott még annyi pénz sincs, mint az eü-ben, tartsa el az ágazatot a hozzátartozó. Megjegyzem, eddig is kb ez volt a helyzet. Bent feküdt a mama a belosztályon vagy a gerontológián évekig, mert a főorvos úr elintézte az ágyat megfelelő -nem kevés- ellenszolgáltatás fejében (személyes tapasztalat). De legalább volt ott 12 idős emberre egy nővér, aki be tudott kötni egy infúziót, meg be tudta állítani a cseppszámot. Most ez nem lesz. Megdögölni mégsem lehet hagyni őket, mert civilizált ország lennénk, szóval tartsa el a gyerek a keresztény szeretet és családmodell jegyében. Nincs itt semmi nyugdíjasotthon lobbi...
Ez egy rendszer része. ami szépen épül rég óta. Ezért nincs már régen eü járulék, hanem szociális hozzájárulási adó van. Amiért nem jár járadék. Na ez most pont a nem jár egyik esete...
Egyszerűen az állam az adófizetők pénzét nem szolgáltatásra akarja költeni, hanem másra. Az adófizető meg csengesse ki a jóléti(?) szolgáltatást a leadózott jövedelméből. Ennyi.
Lecsó
Ettemlevest
több mint 9 éve
Az kit érdekel? Majd megoldod valahogy.Hát nem akarok vitatkozni, de szerintem ez kurvára nem erről szól.Ez mind szép és jó, csak ha elveszik a fizetésem egyik felét, hogy a szülőket eltartsam a másik felét meg elveszi az állam hogy azt tartsam el, akkor engem ki fog eltartani?
....
Lecsó
Ettemlevest