NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
én nem szeretem túldramatizálni a dolgokat, de az jutott eszembe, ha egy ilyen pitiáner ügyben mint a boltbezárás-népszavazás kopaszokat küldenek, akkor ha a jelenlegi hatalmi berendezkedést tényleg komolyan érintő ügy lesz, mi fog történni ?
gabtsi
Semmi, mi törtènne? Szerinted a terrorveszèly mire kell? Majd fordulunk az AB-hoz... Ja, mégsem.
Majd leverik erővel.
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én nem szeretem túldramatizálni a dolgokat, de az jutott eszembe, ha egy ilyen pitiáner ügyben mint a boltbezárás-népszavazás kopaszokat küldenek, akkor ha a jelenlegi hatalmi berendezkedést tényleg komolyan érintő ügy lesz, mi fog történni ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 275 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megy a nagy terelés nehogy az egészségügyet vagy az oktatást rendbe kelljen rakni s közben tovább lehessen milliókat halászni amivel már nem tudnak mit kezdeni csak belefulladni annyi van nekik. S az a baj megtehetik..........
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 561 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
De ha már elmegyünk népszavazni, nem lehetne azt a k...a boltzárat is ráíratni a papírra?
Annyira logikátlan ez a rohadt állam, hogy csak na!
NB2
pont ez jutott eszembe nekem is, amikor olvastam a hírt.
Már tényleg meg se lepődik az ember semmin, és ebben ez a legszörnyűbb, nem is önmagukban ezek az idióta lépések.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 508 — nabege2@yahoo.com
De ha már elmegyünk népszavazni, nem lehetne azt a k...a boltzárat is ráíratni a papírra?
Annyira logikátlan ez a rohadt állam, hogy csak na!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 721
mi van akkor ha nem megy el elég ember szavazni? Mert ugye az 50%+1 szavazónak egy irányba kell szavaznia, hogy eredményes legyen...
Klaci79
Semmi.
Lecsó
Jogilag semmi, azt értem. Na de nem lesz nagy az öröm, ha a kétmillió mindent aláíró droidon kívül a kutya nem megy el szavazni. Nem tudom láttad e, a végén az Origó feltett egy kérdést, hogy lemond e a kormány ha az igenek kerülnek többségbe, de Vitya nem válaszolt rá, mert még meg kell tárgyalniuk. Na az egy érdekesebb párhuzam lenne
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 343 — zászló zászló szív
mi van akkor ha nem megy el elég ember szavazni? Mert ugye az 50%+1 szavazónak egy irányba kell szavaznia, hogy eredményes legyen...
Klaci79
Semmi.
Lecsó
Kizárt, hogy ne a "nem"-ek (most nem tudom hogy mi a kérdés, de talán a nemek) nyerjenek, az meg hogy érvényes-e... kit érdekel, kommunikálni lehet akkor is, ha nem lesz érvényes.

több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Klaci79
Semmi.
több mint 9 éve
Érdekes volt ez a sajtótájékoztató. Amikor Orbán bejelentette ezt a népszavazást, rögtön az jutott eszembe, hogy jobban érdekel, hogy vasárnap nyitva legyenek a boltok, mint az, hogy betelepítenek e 1300 olyan szerencsétlent, akinek nem jutott jobb hely az EU-ban.
Viszont adódik a kérdés, hogy mi van akkor ha nem megy el elég ember szavazni? Mert ugye az 50%+1 szavazónak egy irányba kell szavaznia, hogy eredményes legyen...
több mint 9 éve
Én nem akarok ötletelni, mit kellett volna tenni, vagy kinek kellett volna pofánveretni magát. Engem már basztak pofán keményen, nem kellemes, és megértem, ha valaki nem ezt tekinti a politikai akciója fő céljának.
Persze lehet hibáztatni Nyakót, meg az MSZP-t, meg mindenkit, aki nem tud egy váratlan helyzetre reagálni azonnal és nem hoz oda egy még nagyobb magánhadsereget, holott megtehetné. És akkor aki nyer az utcán, az bemehet blokkolni. Csak észre kellene venni, hogy ez a néni nem egy fürge öregasszony volt, aki pl a leggyorsabb mobilnettel rendelkezik és ezért sikerült neki valahogy kicselezni Nyakót. A videókon ott egy csoport, köztörvényes bűnözőkkel, és ott egy köztörvényes bűncselekmény (minimum) gyanúja. Ilyenkor az ember elvárná, hogy legyen jogkövetkezmény. De mindannyian tudjuk, hogy nem lesz. Engem pl ez bosszant.

De nem is ez a legfélelmetesebb ebben az egész tragikomédiában. Sokkal inkább az az attitűd, amit a társadalom egy része képvisel. Ha valaki nem veszi át a módszereket, és nem kezd el ő is a normális útról letérve abnormális módszerekkel operálni, akkor tehetségtelen balfasz, aki nem alkalmas arra, hogy egy jogállamban (!) tisztséget vállajon és takarodjon a politikából. Vagy pl Amikor a tanárok egy része felszólal az ellen, hogy a szakmájában ellehetetlenedik, akkor egy ilyen fórumon nem a szolidaritás nyilvánul meg elsősorban, hanem elkezdjük elemezni, hogy a tanárok amúgy a leghülyébbek, mert nekem is volt 3 hülye tanárom, és ezek meg mennyire nem tüntettek, mikor a mindennapos tesi szóba került. Lehet persze, hogy ez pótcselekvés, terelés, mert mi sem tüntettünk, mikor a visszamenőleges hatályú törvényalkotás meghonosodott hazánkban, pedig az meg a mi szakmánk ellehetetlenítésének első lépcsője volt.

Van ebben az országban egy felvilágosult, viszonylag sokáig túlélni képes réteg, aki még nagyon nem izgul. Aki ellavírozgat ebben a posványban, nem érzi még a vesztét, meg különben is, az ő életére nincs hatással a politika, ha meg nagy a szarság, majd odébb áll. Ez a réteg valami perverz élvezettel nézi, hogy mi kerekedik ki ebből a rendszerből. Mint a ponyvaregényben a drogdíler Lance felesége, a lyuggatott képű csaj, mikor Mia Wallace-t készülnek egy geci nagy tűvel mellbe döfni. Megvan az arc? Kéjes vigyorral néz körbe mindenkin, várja a végkifejletet, pedig tudja, hogy ha balul sül el a dolog, mind megdöglenek, nem csak Mrs. Wallace. Na ezek vagyunk mi.
több mint 9 éve
Néhány lehetőség Nyakó részéről.
1. Egyszer már odaengedték, nem megy el a gép mellől, ha kell maga alá vizel, akármi.
2. Lehet elég lett volna eljátszani, hogy valaki elkiáltja magát "Pista, a kúria kitette a honlapjára a döntést!"
Nyakó dulakszik, tolakodik kicsit, agyhalott kopaszok addig odaterelik a mamát aki idő előtt beadja a beadványt.
Mindenki megnyugszik, hazamegy, Nyakó meg kivárja a sorát.
3. Minden trükközés nélkül csak jól pofán kellett volna veretnie magát a kamerák kereszttüzében, de még ehhez is töketlen balfék...

Egyiket se próbálta meg, ergo vagy tényleg ennyire szánalmas és szerencsétlen, vagy nem is akart semmit, csak a hangulatot kelteni.
Ettől függetlenül elmehet a figyesz is a búsba a kubatovhadseregével együtt.
kittli
Hát pont ez a magyar valóság rákfenéje...
Mondjuk az is tény, hogy ezek legalább a PR-hoz értenek. Most is egészen az USA-ig ment a hírünk:
 www.washingtonpost.com/world/europe/hungary-opposition-upset-about-referendum-being-blocked/2016/02/23/02c7025e-da4b-11e5-8210-f0bd8de915f6_story.html
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Volt ott rendőr. Körülnéztek, elmentek.
Most jöhetne egy vizsgálat, térfigyelő kamerák vannak mindenhol, kint is bent is. kurva egyszerű lenne kideríteni, ki volt ott előbb. Aztán a belső vizsgálat eredménye képen nyuggermama beadványa mehetne a kukába. Aztán elő lehetne venni az OVI főnökét, hogy nem tud rendet tartani a saját hivatalában. Aztán a kopaszoklat, hogy ki küldte őket oda, stb, stb, stb...
De nyilván nem lesz ezekből semmi. A nem kopaszokkal operáló, nem magánhadsereggel felvonuló Nyakó a hibás.
Lecsó
amikor ott vannak, akkor kell kihozni a garázdaságot vagy a könnyű testi sértést a kopaszokból, vagy bármilyen szankcionálható magatartást, és akkor esetleg igazoltatják őket. nem?
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 794 — Steelers fan
Néhány lehetőség Nyakó részéről.
1. Egyszer már odaengedték, nem megy el a gép mellől, ha kell maga alá vizel, akármi.
2. Lehet elég lett volna eljátszani, hogy valaki elkiáltja magát "Pista, a kúria kitette a honlapjára a döntést!"
Nyakó dulakszik, tolakodik kicsit, agyhalott kopaszok addig odaterelik a mamát aki idő előtt beadja a beadványt.
Mindenki megnyugszik, hazamegy, Nyakó meg kivárja a sorát.
3. Minden trükközés nélkül csak jól pofán kellett volna veretnie magát a kamerák kereszttüzében, de még ehhez is töketlen balfék...

Egyiket se próbálta meg, ergo vagy tényleg ennyire szánalmas és szerencsétlen, vagy nem is akart semmit, csak a hangulatot kelteni.
Ettől függetlenül elmehet a figyesz is a búsba a kubatovhadseregével együtt.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
(pl ha odaengedték egyszer, akkor miért nem cuppant rá arra a kurva blokkolóra szájjal, és kérte meg a sajtót, hogy majd vegyék már fel, amint épp megakadályozzák a jogai érvényesítésében.)
Lecsó
Csakhogy Nyakó nem akadályozhatja Erdősinét, hogy esetleg egy teljesen más témában beadjon egy népszavazási kezdeményezést bármikor, vagy a szóbanforgó ügyben egy hasonlót, akár idő - az NVI döntésének honlapra kerülése - előtt (=érdemi vizsgálat nélkül elutasítandó).
Mindenhol írják, hogy Erdősinéék 4 másodperccel futottak jobb időt, mint Nyakó. Az, hogy Nyakó mennyire volt balfék, az inkább abból derülne ki, hogy mennyi idő volt az NVI döntés honlapos megjelenítése és Erdősiné reakciója között.
Atari
Ebben neked igazad van, nem gondoltam át, hogy esetleg más is be akar adni más ügyben kérdést. Erdősiné mee nem köteles mások orrára kötni, hogy miért van ott (mint ahogy nem is tette 😊 )
Mondjuk nekem ez a "kúria honlapján megjelenik" dolog is kicsit furcsa. Van mellette egy dátum másodperc szerint, hogy mikor jelenik meg a határozat? Vagy hogy lehet ezt ellenőrizni? Valaki látott már ilyet? És akkor arról még nem is beszéltem, hogy a NVI blokkoló órája és a kúria órája egyeztetve van-e mp-re pontosan? 😊
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
(pl ha odaengedték egyszer, akkor miért nem cuppant rá arra a kurva blokkolóra szájjal, és kérte meg a sajtót, hogy majd vegyék már fel, amint épp megakadályozzák a jogai érvényesítésében.)
Lecsó
Csakhogy Nyakó nem akadályozhatja Erdősinét, hogy esetleg egy teljesen más témában beadjon egy népszavazási kezdeményezést bármikor, vagy a szóbanforgó ügyben egy hasonlót, akár idő - az NVI döntésének honlapra kerülése - előtt (=érdemi vizsgálat nélkül elutasítandó).
Mindenhol írják, hogy Erdősinéék 4 másodperccel futottak jobb időt, mint Nyakó. Az, hogy Nyakó mennyire volt balfék, az inkább abból derülne ki, hogy mennyi idő volt az NVI döntés honlapos megjelenítése és Erdősiné reakciója között.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Elolvastam. Minden szavával egyetértek.
több mint 9 éve
Hidd el, nincs baj a koordinátarendszeremmel. Nem mondom, hogy Nyakóék mindent megtettek. Azt sem mondom, hogy nem furcsa 1-2 dolog. (pl ha odaengedték egyszer, akkor miért nem cuppant rá arra a kurva blokkolóra szájjal, és kérte meg a sajtót, hogy majd vegyék már fel, amint épp megakadályozzák a jogai érvényesítésében.) De bakker, tényleg ez lenne a módi innentől? Kinek van több kopasza? Ettől elegánsabban is szívathatná a fidesz az ellenzéket, elutasítja 18-szor a kérdést, pl mert nem írták alá az üres oldalakat, vagy ilyesmi. Vagy ez volt a cél, hogy balhé legyen. Akkor ok. De az, hogy ennyire hülyének nézik az embert, hogy ilyen távirányítású nyuggerek kopaszokkal körülvéve viszik be a kérdést, és akkor az a hibás, aki nem visz oda kétszer annyi kopaszt? Szánalmas... 😊
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 210 — #NoStress
Komolyan neki kell állnom a gyúrásnak, ha majd 18-ban szavazni szeretnék?
Mondjuk, a hajam addigra kihullik.
Atari
Nem. Elég ha elkísér pár barátod.
Ami nekem nonszensz:
Nem bír hívni 3 hivatalos "testőrt", akik megvédik, ha bárki megakadályozza, hogy odamenjen, ahova akar?
Ez 100ezer forintos nagyságrend.
Vagy ha politikus vagyok, nincs tutibb dolog annál, mintha képenbasznak ezer kamera kereszttüzében, miközben még igazam is van.
Buta, nagyonbuta MSZP.
Sobri Jóska
egyébként félve kérdezem meg, rendőrt nem lehetett volna hívni?
slowmotion
Ez is nehezen értelmezhető.
Egy kocsmában elég ha feltobzódik pár nehézfiú, de egy hivatalban ugyan mit tudnak csinálni?
Leütik szerencsétlen Nyakót?
Nehéz elhinni, hogyha az MSZP tényleg népszavazni akarn, akkor mindössze ennyire képesek, hogy picsognak bele a kamerába, hogy nem engedik őket oda, majd mégis odamegy, majd mégis csőbehúzzák.
Nekem van pár 160 centis kolleganőm, aki agilisebb, és attól, hogy a nagydarabok ott vannak, még simán odamennének, intézkednének, és hidd el, nem hagynák magukat megfélemlíteni.

Te kórtünet vagy bazmeg... 😊
Lecsó
Téged OV idegesít, mint zsebdiktátor, engem azok a lúzerek, akik képtelenek kitalálni, hogy miként adjanak be egy népszavazási kérelmet, és asszisztálnak ehhez a kutyakomédiához.
Érdemes megnézned azt az embert (Nyakót), akit a teljes magyar ellenzék a legalkalmasabbnak érzett ahhoz, hogy keresztülvigye ezt a népszavazási kezdeményezést.
Kb. 1 lépéssel nem tudott előre gondolkodni, nem készült fel a helyzetre, nem tudott intézkedni, nem tudott improvizálni, kb. állt ott mint egy kalap fos és értetlenkedett.
Hidd el, az MSZP-nek is van biztonsági szolgálata, agyuk is lehetne, hogy egy ilyen helyzetet kezeljenek.

A nem kopaszokkal operáló, nem magánhadsereggel felvonuló Nyakó a hibás.
Lecsó
A hibás miben?
Hogy ellúzerkedte, elbalfaszkodta? Abban maximálisan.
Hogy túlgondolták, és egyetlen gusztustalan, de logikus lépéssel legyőzték? Teljesen.
Hogy őt gondolták a legalkalmasabbnak ezen feladat megoldására? Ebben bizonyára nem, bár lehetett volna annyi vér a pucájában, hogy szóljon, hogy ő ezt így nem tudja kezelni, és segítséget kér.
Ez az első, amit az ember megtanít a kollegájának, gyerekének, bárkinek, akit tanít, hogy ha valami nem megy, akkor tessék segítséget kérni izibe'.

És olvasd el a témában a hvg-s Hont jegyzetét nyugodtan.
(  hvg.hu/velemeny/20160223_Hont_Gengsztertempo_boltzar_nepszavazas_eroszak )
Hátha árnyalja a fekete-fehér koordinátarendszered. 😉

több mint 9 éve
Volt ott rendőr. Körülnéztek, elmentek.
Most jöhetne egy vizsgálat, térfigyelő kamerák vannak mindenhol, kint is bent is. kurva egyszerű lenne kideríteni, ki volt ott előbb. Aztán a belső vizsgálat eredménye képen nyuggermama beadványa mehetne a kukába. Aztán elő lehetne venni az OVI főnökét, hogy nem tud rendet tartani a saját hivatalában. Aztán a kopaszoklat, hogy ki küldte őket oda, stb, stb, stb...
De nyilván nem lesz ezekből semmi. A nem kopaszokkal operáló, nem magánhadsereggel felvonuló Nyakó a hibás.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Atari
Ami nekem nonszensz:
Nem bír hívni 3 hivatalos "testőrt", akik megvédik, ha bárki megakadályozza, hogy odamenjen, ahova akar?
Vagy ha politikus vagyok, nincs tutibb dolog annál, mintha képenbasznak ezer kamera kereszttüzében, miközben még igazam is van.
Buta, nagyonbuta MSZP.
Sobri Jóska
egyébként félve kérdezem meg, rendőrt nem lehetett volna hívni?
több mint 9 éve
Te kórtünet vagy bazmeg... 😊
több mint 9 éve
Atari
Ami nekem nonszensz:
Buta, nagyonbuta MSZP.

több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
 index.hu/belfold/2016/02/23/kopaszok_es_mszp-sek_lokdosodnek_a_valasztasi_irodanal/

Kezdődik megint a kutyakomédia...
Lecsó
Majd a 18-as választások elött Orbán eltörli a zárvatartást - megint ad valamit, amiért lehet szeretni. 😉
Sobri Jóska
Hát ha eltörli, még én is rá fogok szavazni...
Ki nem szarja le, mit fog csinálni OV 18-ban?
Lecsó
OV. 😉

több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
 index.hu/belfold/2016/02/23/kopaszok_es_mszp-sek_lokdosodnek_a_valasztasi_irodanal/

Kezdődik megint a kutyakomédia...
Lecsó
Már a látszatra se...?

Jellemzően két szituáció szokott előfordulni, amikor egy megválasztott hatalom nem figyel arra hogy legalább törvényesnek/jogkövetőnek/demokratikusnak tűnjön a viselkedése: a végső kétségbeesés, amikor már semmi sem túl drága azért hogy megtartsák a hatalmat - vagy a totális elbizakodottság, amikor érinthetetlennek gondolják magukat, és meggyőződésük hogy bármit megtehetnek, következmény nélkül. Az álmoskönyv szerint mindkettő zsákutca.