NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 2 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Mutatok olyan helyet, államit, ahol a havi 4-500 megvan fixen átlag beosztásban
Amadeus91
Szóval?
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 507 — nabege2@yahoo.com
Vajon a taxisblokád sikeres volt, mint tüntetés?😊 Sanszos, hogy a taxisok tudtak ezt-azt a kormánytagokról, mert azóta eléggé megszigorodta az uber ellen a dolgok😊
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ehhez számold hozzá a versenyszférában versenyképes munkaerő jövedelmét. Már korrekt szám jön ki, hogy mennyi embernek maradhat a rendszer.Amadeus91
A versenyszférában dolgozók zöme nem a Mercedes gyárban dolgozik, hanem kisvállalkozásokban. Azoknak azért egyelőre még nem igazán megy. Több okból sem, de sok okot bizony ez a 6 év tett oda. Az én vállalkozásom pl. ebben az időben költözött át zömében Szlovákiába, és nem azért, mert rühellem Orbán pofáját. Hanem azért, mert bizonyos piacaink itthon ellehetetlenültek, ill. a szabályzók lettek még kellemetlenebbek, mint korábban (pedig korábban is jó szarok voltak).

Ha megérte volna maradni, akkor is írnám ide a magamét, de az tuti, hogy maradtam volna itthon. Már a vállalkozásom. Én magam még nem költöztem el véglegesen, és nem is szeretnék. De van egy olyan érzésem, hogy annak a 3-400 ezerre embernek - ha igazak a számok - a jelentős része, akik a legversenyképesebbek, nyelveket beszélnek, és ma már nem itthon keresik a pénzüket, ők nem biztos, hogy így gondolják... Nem tudom megbecsülni, hogy valójában ez mekkora gazdasági hátrányt okoz az országnak, de remélem nem annyit, amennyit én a környezetemben érzek, látok. Mert sajnos én ma azt érzem, látom, hogy ma már magyar ember szolgál fel abban a Zürichi étteremben ahol vacsorázom, ha éppen ott vagyok, az ottani fogorvosom is magyar, amikor elvesztettem a telefonomat, akkor a taxiállomás központjában magyar diszpécserrel találkoztam. Szlovákiát meg ne is említsem. Az ottani vállalkozásomban dolgozók mindegyike magyar. És csak 1-2 közülük felvidéki.

Szóval remélem, hogy az én mikroklímám más, mint a big picture, mert ha nem más, akkor a magyar középosztály egy vastag szelete éppen a nyakába vette a lábát és most indult el azon az úton, hogy a gyereke már ne is tudjon magyarul...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
én azért vitatnám, hogy ez a középosztály lenne, sőt én véleményem szerint épp a középosztály gyengül odahaza, de ez már személyes, környezetemben lévő rész, könnyen lehet, hogy nem így van.
csebi
De így van. A nyolcvanas évek óta nem volt olyan vékony a középosztály, mint manapság. Ebben részben a világválságnak is szerepe van, de mára jóval nagyobb szerepe van az elmúlt 6-7 évben hozott intézkedéseknek.

Abban viszont Sobrinak igaza van, hogy az egyes dolgokban meglevő elégedetlenség nem feltétlenül áll össze általános elégedetlenséggé. Jelenleg nem is állt még össze. De azért nem kell ahhoz éhezni, hogy összeálljon. 2006 nyarán - őszén, amikor Fletóék elbukták a támogatottságuk legnagyobb részét (utána már csak lemorzsolódás volt, a nagy rész fél év alatt fordult el tőlük), szóval Fletóék úgy bukták el a támogatottságukat, hogy éppen erősen növekedtek a reálbérek, erős volt a forint, csúcs felé közeledtek a devizahiteles lakásépítések, kocsivásárlások. Ergó semmi nem látszott még abból, hogy 2 év múlva jön a válság és fejreállás. Mégis sikerült a társadalmat maguk ellen fordítani. Nem lehet tudni, hogy mi lesz az, ami hasonló hatást vált ki az Orbán rezsimmel szemben.

Az mindenesetre nem segít, hogy nem látszik komolyan vehető alternatíva. Amiben persze Orbánék keze is rendesen benne van, ma alternatívát nyújtani nagyon-nagyon nehéz lett. De ettől még tény. Persze a társadalmi folyamatok olyanok, mint az időjárás. Általában egész jól megjósolható, de soha nem lehet tudni, hogy mikor jön egy váratlan, nagyon durva vihar, amire senki se számított.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ehhez számold hozzá a versenyszférában versenyképes munkaerő jövedelmét. Már korrekt szám jön ki, hogy mennyi embernek maradhat a rendszer.
Amadeus91
Ez hogy jön ide? A tanultabb emberek nagyon jól tudják, hogy ezt nem OV-.nak köszönhetik. Sőt... Eddig sokaknak csak ártott ez a katyvasz. 1 kulcsos adó? Ok. akinek kis esze van, látja, honnan jön (vagy hiányzik) az a pénz. Szóval a versenyszférát ne keverd ide, ők nem OV miatt tudnak érvényesülni.
Lecsó
Nem OV-nak köszönhetik, de minek cseréljék le a megszokottat a bizonytalanra? Kutyának nem érdeke jelenleg rövidtávon.
Amadeus91
Ne bohóckodj már...
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
Ehhez számold hozzá a versenyszférában versenyképes munkaerő jövedelmét. Már korrekt szám jön ki, hogy mennyi embernek maradhat a rendszer.
Amadeus91
Ez hogy jön ide? A tanultabb emberek nagyon jól tudják, hogy ezt nem OV-.nak köszönhetik. Sőt... Eddig sokaknak csak ártott ez a katyvasz. 1 kulcsos adó? Ok. akinek kis esze van, látja, honnan jön (vagy hiányzik) az a pénz. Szóval a versenyszférát ne keverd ide, ők nem OV miatt tudnak érvényesülni.
Lecsó
Nem OV-nak köszönhetik, de minek cseréljék le a megszokottat a bizonytalanra? Kutyának nem érdeke jelenleg rövidtávon.
több mint 9 éve
Mutatok olyan helyet, államit, ahol a havi 4-500 megvan fixen átlag beosztásban, minden pláne nélkül, ez pedig nem is középosztály a jövedelemviszonyokat figyelembe véve, hanem a felett van.
Amadeus91
Mutass. De írd is ide, hány ilyen hely van kb...

- fenntartható? Amíg megszavazzák és összeügyeskedi rá OV a keretet, addig persze.
Most épp a keretszűkítés zajlik, vagy van tervbe véve. De ok, ezt elfogadom, hogy OV eteti amíg tudja. Attól még ő nem fog középosztályt alkotni. Mert nem lesz párt vagy rendszer független a megélhetése. Társadalom politikai szempontból ő nem középosztály.

több mint 9 éve
Ma már van egy olyan zömében értelmiségi, jól fizetett réteg, amelynek nem érdeke OV bukása. Az, hogy ez mennyire etikusan lett felépítve más kérdés, de nem várható el senkitől, hogy a saját pénztárcája ellen tüntizzen.
Amadeus91
Mondjál már 5 példát légyszíves!
Mert szerintem te kevered a jól fizetett értelmiséget a jól fizetett pártkomisszárokkal. De ők nem feltétlenül értelmiség, pláne nem középosztály. Attól, hogy őt felemeli egy rendszer, attól nem lesz fenntartható az ő jóléte, mert ha kihullik mögüle a párttámogatás, akkor jó eséllyel megy a süllyesztőbe. A trafikkal, földdel, meg a tököm tudja mivel kitömött réteg meg nem középosztály, mert a járulékos haszonlesőkkel együtt 100000 emberről sem beszélünk, és akkor sokat mondtam.
Lecsó
Nem a trafikra, földre gondolok. A zöld bárók más kategória. Zömèben az állami és fidesz közeli nagy cégekre, közigazgatás vezető szintje, a hivatalok, hatóságok etc.. komolyabb állománya (nem a pultos gizi a kormányablakban), igazságszolgáltatás szervezetén belül egyre több helyen. Nem vèletlen a tendencia, hogy ma már a hallgatók, talán nem túlzok fele, alapból az állami szektort célozza meg. Egyébként meg:
- felemeli őket a rendszer? - fel
- pártkomisszár? - nem feltétlen, rengeteg szakember van köztük.
- jól fizetett? - viccelsz? Mutatok olyan helyet, államit, ahol a havi 4-500 megvan fixen átlag beosztásban, minden pláne nélkül, ez pedig nem is középosztály a jövedelemviszonyokat figyelembe véve, hanem a felett van.
- fenntartható? Amíg megszavazzák és összeügyeskedi rá OV a keretet, addig persze.
- Hogy etikus-e, hogy egy állami cégnél félmilliót, vagy annál többet keresel és relative biztonságban nézed, ahogy a többiek áznak a Kossuthon? - nem, de erre írtam, hogy nem várhatod el senkitől, hogy a jólétét feladja érted, meg az alapelvekért. Ez van.
És ja, valóban van középosztály, csupán szemèlycsere zajlik, ellenben sok új nincs a nap alatt, ezt mindig minden rendszer meglépi. Süllyesztőbe meg nem fognak menni csak úgy, a tsz elnökök sem mentek, több kölke most is ott ül a parlamentben.
több mint 9 éve
Ma már van egy olyan zömében értelmiségi, jól fizetett réteg, amelynek nem érdeke OV bukása. Az, hogy ez mennyire etikusan lett felépítve más kérdés, de nem várható el senkitől, hogy a saját pénztárcája ellen tüntizzen.
Amadeus91
Mondjál már 5 példát légyszíves!
Mert szerintem te kevered a jól fizetett értelmiséget a jól fizetett pártkomisszárokkal. De ők nem feltétlenül értelmiség, pláne nem középosztály. Attól, hogy őt felemeli egy rendszer, attól nem lesz fenntartható az ő jóléte, mert ha kihullik mögüle a párttámogatás, akkor jó eséllyel megy a süllyesztőbe. A trafikkal, földdel, meg a tököm tudja mivel kitömött réteg meg nem középosztály, mert a járulékos haszonlesőkkel együtt 100000 emberről sem beszélünk, és akkor sokat mondtam.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Én az általános elégedetlenséget nem arra értettem, hogy az egyén mindennel elégedetlen, hanem arra, hogy az emberek nagy része (még az sem biztos, hogy a többsége) szerint szar irányba mennek a dolgok. Ettől még szavazhatnak sokan (még a többség is) a fideszre. De a másik résznek is sokféle attitűdje lehet. Nem feltétlenül tünteti végig a négy évet, ha nincs miért.
Lecsó
Az emberek nagy része szerint nem mennek szar irányba a dolgok. Az emberek nagy része egyáltalán nem fogalmaz meg egyértelműen artikulálható véleményt.
Sobri Jóska
Abszolút, sőt, lényegében az, amit OV kitalált, hogy legyen egy új többé-kevésbé erősebb középosztály kialakítva, az egész jól összejött. Egyre több embertől hallom a környezetemben, hogy "nem szeretem a fideszt, de maradjanak, apám/anyám/akárkim addig jó pénzért jó helyen van". Ma már van egy olyan zömében értelmiségi, jól fizetett réteg, amelynek nem érdeke OV bukása. Az, hogy ez mennyire etikusan lett felépítve más kérdés, de nem várható el senkitől, hogy a saját pénztárcája ellen tüntizzen. Erre jönnek a békemenetesek tömegként.
Amadeus91
én azért vitatnám, hogy ez a középosztály lenne, sőt én véleményem szerint épp a középosztály gyengül odahaza, de ez már személyes, környezetemben lévő rész, könnyen lehet, hogy nem így van.
csebi
Én is így látom. A középrétegből néhány szerencséset, jól helyezkedőt néhány döntéssel felemeltek maguk közé, akik meg eddig is a felső réteghez csak még tehetősebbek lettek. Lásd végtörlesztés vagy most a csok. A középréteget meg módszeresen taszítják lefele, pl. a csodálatos bankos egyenlet vagy a most 2015 novemberben hozott törvény miszerint visszamenőleg 2015.jan.01től be kell fizetni az abban az évben elkönyvelt forgalom után 2% adót. És nyílván ez vinatkozik innentől minden évre. De segítik a kis és középvállalkozásokat ugye...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 209 — #NoStress
A kérdés az, mikor ér el a fidesz a "szarságban" olyan szintet, hogy a többi már nem lesz szarabb...
És hogy ezt mennyien ismerik fel.
Lecsó
Szerintem soha.
Itt a Fidesz mellett (mely mára azért kádári értelemben vett gyűjtőpárttá, mondhatni káderpárttá vált) nem rúg labdába hagyományos párt.
Majd egy "tiszta", új erő, egy civil kezdeményezés tizeniksz év múlva, akire nem tudja rákenni magát Gyurcsány, és a többi leszerepelt politikus, és nem is keni rá a Fidesz sem.
Vagy ha történik valami Orbánnal, és nem tudja egyben tartani az egyébként nélküle már rég széteső pártját.
Az a legszomorúbb napjaink belpolitikájában, hogy egyszerűen nincs szalonképes, valós alternatíva.
Egy átlagos nem tök hülye ember attól, hogy Orbánnal a töke tele, még nem fog ordas Jobbikra, nevetséges MSZP-re, komolytalan DK-ra szavazni, marad számára a frusztráltság, a nemszavazás, meg az LMP-szerű "belelövök egyet a levegőbe" szavazás.

több mint 9 éve
A kérdés az, mikor ér el a fidesz a "szarságban" olyan szintet, hogy a többi már nem lesz szarabb...
És hogy ezt mennyien ismerik fel.
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Még mindig lehet olyan általános elégedetlenség, hogy "szar a Fidesz, de a többi még szarabb".
(Ez nyilván csak egy lehetőség, amire még az sem bizonyíték, hogy nagyon sokan nem szavaznának.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 960 — Lucas Scott
Én az általános elégedetlenséget nem arra értettem, hogy az egyén mindennel elégedetlen, hanem arra, hogy az emberek nagy része (még az sem biztos, hogy a többsége) szerint szar irányba mennek a dolgok. Ettől még szavazhatnak sokan (még a többség is) a fideszre. De a másik résznek is sokféle attitűdje lehet. Nem feltétlenül tünteti végig a négy évet, ha nincs miért.
Lecsó
Az emberek nagy része szerint nem mennek szar irányba a dolgok. Az emberek nagy része egyáltalán nem fogalmaz meg egyértelműen artikulálható véleményt.
Sobri Jóska
Abszolút, sőt, lényegében az, amit OV kitalált, hogy legyen egy új többé-kevésbé erősebb középosztály kialakítva, az egész jól összejött. Egyre több embertől hallom a környezetemben, hogy "nem szeretem a fideszt, de maradjanak, apám/anyám/akárkim addig jó pénzért jó helyen van". Ma már van egy olyan zömében értelmiségi, jól fizetett réteg, amelynek nem érdeke OV bukása. Az, hogy ez mennyire etikusan lett felépítve más kérdés, de nem várható el senkitől, hogy a saját pénztárcája ellen tüntizzen. Erre jönnek a békemenetesek tömegként.
Amadeus91

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Lecsó
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Lecsó
Lehet én nem voltam világos:
Nincs általános elégedetlenség.
Sokaknak rossz, sokan elégedetlenek, de ha elégedetlenség lenne, akkor nem lenne a Fidesznek még mindig 50% feletti szavazója, és az elégedetlenségnek lenne mérhető jele a közvéleménykutatóknál is.
Van egy kurva rossz attitűd az értelmiségiek körében, és igen, mindenki aki erre a fórumra ír értelmiségi, kivétel nélkül. De mi, ide írók épp ezért egyáltalán nem vagyunk reprezentatív minta. A rokonaink, barátaink, ismerőseink együttese se.
Valamint a médiában, a média természetéből fakadóan minden zűr és zavar, minden bemutatható történés felül van reprezentálva. Lényegtelen, hogy ez jó, vagy sem, így működnek a hírből és fizetésből élők.

több mint 9 éve
több mint 9 éve
De, hogy érdemben kérdezzek: milyen általános elégedetlenségről beszélsz, aminek a tünti az elsővagyegyik jele? Amadeus91
http://index.hu/belfold/2016/02/13/publicus_az_emberek_haromnegyede_egyetert_a_tanarok_tuntetesevel/
http://www.publicus.hu/blog/tanartuntetesek_egyertelmu_tobbseg_a_tanarok_mellett/
Atari
Egyetérteni valamivel nem jelenti azt, hogy az ember mindennel elégedetlen.
Biztos igaz, hogy az emberek nagyrészt egyetértenek a tanárokkal, ahogy mindazon csoportokkal, akikkel egy adott rezsim kibabrál, de ez nem jelenti azt, hogy ebből logikusan következik, hogy globálisan mindennel elégedetlenek.
Az a durva (vagy mókás, vagy szürreális), hogy a Fidesz még mindig toronymagasan vezet a "ha ma lennének a választások, akkor kire szavazna" felmérésekben.
Az átlag Fidesz szavazó attól még, hogy összevissza gondol, érez, egyetért, attól még a Fideszre szavaz, Orbánt kedveli, és nem túl szofisztikált logika vagy érvrendszer mentén.

Egy átlagos választókerület 100.000 ember. 2014-ben, a választás elött az Andrássy úton a nagy ellenzéki dzsemborin volt összesen 60ezer ember.
És ami a média hatalma, és valóságérzékelést torzító hatása, hogy egy, a médiában hangos ember véleménye irreálisan felerősödik, többmillió meg nem nyilvánulóé pedig egyáltalán nincs jelen. De egy ember egy szavazat.
Ezért hisziki, vélik azt sokan, hogyha 2-3 tévécsatornán, 20-30 ember szájából hallanak valamit, akkor azt rengetegen gondolják eképp.
Volt "szerencsém" belelátni némileg a 2014-es választásokat megelőzően (ahol a Fidesz kvázikétharmaddal nyert) az MSZP belső, felső köreibe. Ők meg voltak győződve róla, hogy mivel bárhol ahol járnak kormányváltó hangulat uralkodik (technikailag a saját rendezvényeiken országszerte), biztos, hogy bukik az Orbán-kormánmy, és az ellenzék alakít kormányt. Hiába mutattak a közvéleménykutatások teljesen mást, ők "jobban tudták", inkább hittek a saját szemüknek, fülüknek.

Ezért nehéz egy sokadik, alapvetően rezsimellenes tüntetésbe belelátni egy rendszer bukását, és azért sántít minden hasonlat, mert a valóság az, hogy mindenki bukni akarja látni Orbánt, mindenkinek az ismerősei, az ismerősök ismerősei tuti Orbán ellen szavaznak, egyikünk se lát soha senkit, aki "ezek után" Orbánra szavazna, de pl. ezek a legfrissebb felmérések, és bizony ebből az derül ki, hogy kurvára nem ismerünk se mindenki, és a fél országnak még mindig megfelel Orbán és csapata.

444.hu/2016/01/27/az-egyesult-baloldal-olyan-nepszeru-mint-a-jobbik-a-fidesz-viszont-ket-utcahosszal-vezet
(Igyekeztem tutinemfideszközeli oldalról linkelni, sikerült is.)

több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
De, hogy érdemben kérdezzek: milyen általános elégedetlenségről beszélsz, aminek a tünti az elsővagyegyik jele? Amadeus91
http://index.hu/belfold/2016/02/13/publicus_az_emberek_haromnegyede_egyetert_a_tanarok_tuntetesevel/
http://www.publicus.hu/blog/tanartuntetesek_egyertelmu_tobbseg_a_tanarok_mellett/

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
De, hogy érdemben kérdezzek: milyen általános elégedetlenségről beszélsz, aminek a tünti az elsővagyegyik jele?
2006 szar példa, volt egy párt mögötte, mint szervező és gazdasági hátország, értve ide a Simicska Birodalmat is. Sok minden volt, csak nem alulról, az elégedetlenségre szerveződő tünti.
Amadeus91
Ehhez fáradt vagyok, bocs. Nem fogom magyarázni a nyilvánvalót. Ha neked minden szép és jó, akkor örülök. Persze tudom hogy nem az, csak kötekszel. Nincs kedvem az "általános" és "elégedetlenség" szavak jelentésén rugózni. Lehet, hogy nem általános, lehet, hogy csak hobbiból tüntetnek egyesek, ok elfogadom.

2006 meg szar példa volt? A párt nem erő? Egy Simicska a lóvéjával nem erő? Nem volt tele a fasza fél országnak Fletóval, mikor elmondta, ami a másik fél ország számára már teljesen nyilvánvaló volt? Akkor mi nem stimmel?
több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Tényleg kezdesz pszichiátriai eset lenni, most már a paranoia is megjelent a kórképedben, bár az végképp ne zavarjon, hogy már "majd egy éve" fogalmam nincs, hogy egyáltalán mire hivatkozol. A zárójelek közé írt mondatokat mondjuk én azonnal másolnám is át az aranyköpésekbe, avatarnak pedig javaslom ezt:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nem álltak ők át a sötét oldalra, csak unatkoznak, és titeket szívatnak hülye találós kérdésekkel. 😊
Lecsó
Szívatni azt lehet, aki hagyja. Baggio pl. szórakoztató karakter. Félművelt és kellőképp jellemtelen a nyílt vitához, persze ha vállalna a vitát, akkor kiderülne, hogy voltaképpen fingja nincs arról, amiről ír. Majd egy éve várom az alkotmányjogi hülyeségeinek a tisztázását pölö. (Erre majd azt írja, hogy nem süllyed le odáig, hogy vitázzon velem, plusz ráhivatkozik majd egy-két fórumtársra - jellemzően a hozzá hasonló karakterekre - akik, mint az őt legitimáló személyek jelennek majd meg a hsz-ben, hogy "bezzeg ők sem", vagy szimplán a "mindenki" vagy "senki sem" fordulattal fog élni. És persze azt sem direkt, hanem egy másnak szánt kommentben elhelyezve.)
De, hogy érdemben kérdezzek: milyen általános elégedetlenségről beszélsz, aminek a tünti az elsővagyegyik jele?
2006 szar példa, volt egy párt mögötte, mint szervező és gazdasági hátország, értve ide a Simicska Birodalmat is. Sok minden volt, csak nem alulról, az elégedetlenségre szerveződő tünti.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 9 éve
Nem álltak ők át a sötét oldalra, csak unatkoznak, és titeket szívatnak hülye találós kérdésekkel. 😊
több mint 9 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
Erre jön a mester meg a padavan, hogy mutassunk egy tüntetést, amitől lemondott egy kormány...
Lecsó
a sitheknél nem padavannak hívják a tanítványt, mint említettem 😉

viszont már a "zájemef" is a zsebükben van!
 www.origo.hu/gazdasag/20160216-imf-magyar-gazdasag-dicseret-ertekeles.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Bazmeg, te tényleg egyetemre jársz? 😊
Ki mondta, hogy egy tüntetéstől elmennek?
Mindenki arról beszélt, hogy a tüntetés az általános elégedetlenség első, vagy egyik jele, amiből lehet, hogy semmi nem lesz, de ha megfelelő erő van mögötte idővel, akár még kormányt is buktathat. A mögötte lévő erő, nem pedig maga a tüntetés. Lásd pl 2006-ot
Erre jön a mester meg a padavan, hogy mutassunk egy tüntetést, amitől lemondott egy kormány...