Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
Köszi. Ez kimaradt.
De csak ismételni tudom magam. Ő így gondolj, én nem.NB2

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 469 — nabege2@yahoo.com
Köszi. Ez kimaradt.
De csak ismételni tudom magam. Ő így gondolj, én nem.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Mivaaan? Lemaradtam valamiről? Linkeljétek már ezt a deportálásos dolgot.NB2
 www.napigazdasag.hu/cikk/41876/

mandiner.hu/cikk/20150427_ciganyok_deportalasarol_beszelt_egy_jobbikos_kepviselo
több mint 10 éve
Mivaaan? Lemaradtam valamiről? Linkeljétek már ezt a deportálásos dolgot.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Ahhoz, hogy a Jobbikra szavaznék nagyon nincs köze ahhoz, hogy a Hamupipőkében én nem tudok elképzelni néger szereplőt.

berger!

Ő így gondolja, én nem. Ennyi.NB2
Akkor az belefér, hogy olyan irányítsa az országot, aki deportálná a cigányokat.

Viszont a néger a Hamupipőkében az gond.
több mint 10 éve
Ahhoz, hogy a Jobbikra szavaznék nagyon nincs köze ahhoz, hogy a Hamupipőkében én nem tudok elképzelni néger szereplőt.

berger!

Ő így gondolja, én nem. Ennyi.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊
De azért jó kis vita lehet, hogy tényleg kell ebbe a mesébe a néger csóka?😊NB2
Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
Ezek közül melyik szól gyereknek?😊NB2
Jól megfogtad a dolgot egyenest a szarva között. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
nem kurva mindegy?Amadeus91
ne vitatkozz jobbikossal, Mark Twain is megmondta: levisznek a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

te NB, ahhoz mit szólsz, hogy egy jobbikos képviselő deportálná a cigányokat?

Mindig jövőre
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
És még csodálkoztok, hogy sokak szerint józan ésszel teljesen vállalhatatlan a jobbikosok álláspontja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ugyanaz mint a Jobbik témában. Nem fognak közeledni az álláspontok 😊
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
nem kurva mindegy?
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
Mert a gyerekek lelkét megfertőzi a néger látványa vagy néger kisgyerek nem néz mesét?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ezek közül melyik szól gyereknek?😊
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 www.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/411840818997217/?type=1&theater
Köcsög történelemhamisítók... 😀Schleck
bazmeg, ez a csávó nem tud hibázni. Adalék: miért is járt a magyar értékekért aggódó mélymagyar amerikai szennyfilmre? Miért nem Fehérlófiát néznek a gyerekei? 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív

És mik az érvek amellett, hogy ne legyen? Semmi, segítek.Schleck
Teljesen lényegtelen, akár ki kínai is ugrálhatna benne, teljesen mindegy. Mert
ad.1 ez a mese adaptációja, amiben egy nő 100 évig alszik, ami ugye kb. annyira lehetséges mint egy néger szolgáló abban a korban.. ja melyikben is?

ad.2 ez egy film, amibe azt szerepeltetnek, akit akarnak.

ad.3 NEM KURVA MINDEGY?

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
 www.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/411840818997217/?type=1&theater
A hét FB posztja. 😀

Ez a Torockai tényleg ennyire műveletlen hülye? 😊 Azt hittem, hogy ennél azért értelmesebbek...peterk2005
nemcsak műveletlen hülye, hanem akár bűncselekmény elkövetésével is lehetne vádolni. moziban fényképet készíteni, majd feltenni, és meg be is ismerni ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

És mik az érvek amellett, hogy ne legyen? Semmi, segítek.

több mint 10 éve

De azért jó kis vita lehet, hogy tényleg kell ebbe a mesébe a néger csóka?😊
több mint 10 éve
A hét FB posztja. 😀

Ez a Torockai tényleg ennyire műveletlen hülye? 😊 Azt hittem, hogy ennél azért értelmesebbek...

több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 337 — zászló zászló szív
El is felejtettem, hogy ki ez a Toroczkai, köszi 😀

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Köcsög történelemhamisítók... 😀

több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Már alig vártam.
több mint 10 éve
Ja, és közben Orbán feloldotta a 22-es csapdáját: a brókerbotrányokért is a bankok a felelősek! Szerinte, bár a bankok nem vettek részt a csalásban, de ennyi év után rá kellett volna jönniük, hogy valami nincs rendben a brókercégeknél, hiszen a bankok is pénzzel dolgoznak.

Kíváncsi vagyok, hogy szerinte a PSZÁF-nek, MNB-nek, és a többi - közpénzből fenntartott - ellenőrző szervezetnek vajon mi lehet a feladata? 😊 Na, és persze arra is, hogy vajon akkor mi a túró a különbség a bűnös (neo)liberális, és a vágyott illiberális világ között, ha mindkettőben a piacnak saját magát kell(ene) ellenőriznie?

több mint 10 éve
Úgy tűnik, hogy a "mindenki ugyanazt szajkózza" kommunikációs taktika a keményen dolgozó kisemberrel nyugdíjba ment a Fidesznél, és átvette a helyét a senki sem mondja ugyanazt. 😀 Annyira, hogy most már ki is kérik időnként egymásnak. Most éppen a Borkai Zsolt kéri ki Lázártól: