Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
Köszi. Ez kimaradt.
De csak ismételni tudom magam. Ő így gondolj, én nem.NB2
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Köszi. Ez kimaradt.De csak ismételni tudom magam. Ő így gondolj, én nem.
több mint 10 éve
Mivaaan? Lemaradtam valamiről? Linkeljétek már ezt a deportálásos dolgot.NB2www.napigazdasag.hu/cikk/41876/
mandiner.hu/cikk/20150427_ciganyok_deportalasarol_beszelt_egy_jobbikos_kepviselo
több mint 10 éve
Mivaaan? Lemaradtam valamiről? Linkeljétek már ezt a deportálásos dolgot.
több mint 10 éve
Ahhoz, hogy a Jobbikra szavaznék nagyon nincs köze ahhoz, hogy a Hamupipőkében én nem tudok elképzelni néger szereplőt.Akkor az belefér, hogy olyan irányítsa az országot, aki deportálná a cigányokat.
berger!
Ő így gondolja, én nem. Ennyi.NB2
Viszont a néger a Hamupipőkében az gond.
több mint 10 éve
Ahhoz, hogy a Jobbikra szavaznék nagyon nincs köze ahhoz, hogy a Hamupipőkében én nem tudok elképzelni néger szereplőt.berger!
Ő így gondolja, én nem. Ennyi.
több mint 10 éve
Jól megfogtad a dolgot egyenest a szarva között. 😀Ezek közül melyik szól gyereknek?😊NB2Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
De azért jó kis vita lehet, hogy tényleg kell ebbe a mesébe a néger csóka?😊NB2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ne vitatkozz jobbikossal, Mark Twain is megmondta: levisznek a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.nem kurva mindegy?Amadeus91Ezek közül melyik szól gyereknek?😊NB2Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
te NB, ahhoz mit szólsz, hogy egy jobbikos képviselő deportálná a cigányokat?
Mindig jövőre
több mint 10 éve
És még csodálkoztok, hogy sokak szerint józan ésszel teljesen vállalhatatlan a jobbikosok álláspontja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ugyanaz mint a Jobbik témában. Nem fognak közeledni az álláspontok 😊
több mint 10 éve
nem kurva mindegy?Ezek közül melyik szól gyereknek?😊NB2Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
több mint 10 éve
Mert a gyerekek lelkét megfertőzi a néger látványa vagy néger kisgyerek nem néz mesét?Ezek közül melyik szól gyereknek?😊NB2Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ezek közül melyik szól gyereknek?😊Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀peterk2005
több mint 10 éve
Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊Akkor azt is vitassuk meg, hogy XY rendezőnél Othello képe miért nincs feketére pingálva, vagy éppen Alföldi Ember Tragédiájában mit keres egy arab rendszámú autó. Arról nem is beszélve, hogy hogy képzelik, hogy a Godzilla hollywoodi remake-jében a bestia Manhattant támadja meg, nem pedig Tokyo-t. Ez utóbbi kifejezetten bántó történelemhamisítás. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
www.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/411840818997217/?type=1&theaterbazmeg, ez a csávó nem tud hibázni. Adalék: miért is járt a magyar értékekért aggódó mélymagyar amerikai szennyfilmre? Miért nem Fehérlófiát néznek a gyerekei? 😀
Köcsög történelemhamisítók... 😀Schleck
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Teljesen lényegtelen, akár ki kínai is ugrálhatna benne, teljesen mindegy. MertMondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊És mik az érvek amellett, hogy ne legyen? Semmi, segítek.Schleck
ad.1 ez a mese adaptációja, amiben egy nő 100 évig alszik, ami ugye kb. annyira lehetséges mint egy néger szolgáló abban a korban.. ja melyikben is?
ad.2 ez egy film, amibe azt szerepeltetnek, akit akarnak.
ad.3 NEM KURVA MINDEGY?

több mint 10 éve
nemcsak műveletlen hülye, hanem akár bűncselekmény elkövetésével is lehetne vádolni. moziban fényképet készíteni, majd feltenni, és meg be is ismerni ...www.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/411840818997217/?type=1&theaterA hét FB posztja. 😀
Ez a Torockai tényleg ennyire műveletlen hülye? 😊 Azt hittem, hogy ennél azért értelmesebbek...peterk2005
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊És mik az érvek amellett, hogy ne legyen? Semmi, segítek.
több mint 10 éve
Mondjuk kb tényleg köze nincs a történelemhez, ez így nagyon mellé😊De azért jó kis vita lehet, hogy tényleg kell ebbe a mesébe a néger csóka?😊
több mint 10 éve
www.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/411840818997217/?type=1&theaterA hét FB posztja. 😀
Ez a Torockai tényleg ennyire műveletlen hülye? 😊 Azt hittem, hogy ennél azért értelmesebbek...

több mint 10 éve
El is felejtettem, hogy ki ez a Toroczkai, köszi 😀

több mint 10 éve
www.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/411840818997217/?type=1&theaterKöcsög történelemhamisítók... 😀
több mint 10 éve
Ja, és közben Orbán feloldotta a 22-es csapdáját: a brókerbotrányokért is a bankok a felelősek! Szerinte, bár a bankok nem vettek részt a csalásban, de ennyi év után rá kellett volna jönniük, hogy valami nincs rendben a brókercégeknél, hiszen a bankok is pénzzel dolgoznak.Kíváncsi vagyok, hogy szerinte a PSZÁF-nek, MNB-nek, és a többi - közpénzből fenntartott - ellenőrző szervezetnek vajon mi lehet a feladata? 😊 Na, és persze arra is, hogy vajon akkor mi a túró a különbség a bűnös (neo)liberális, és a vágyott illiberális világ között, ha mindkettőben a piacnak saját magát kell(ene) ellenőriznie?

több mint 10 éve
Úgy tűnik, hogy a "mindenki ugyanazt szajkózza" kommunikációs taktika a keményen dolgozó kisemberrel nyugdíjba ment a Fidesznél, és átvette a helyét a senki sem mondja ugyanazt. 😀 Annyira, hogy most már ki is kérik időnként egymásnak. Most éppen a Borkai Zsolt kéri ki Lázártól: