Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk ha 100nm, 5 szoba két füri, akkor nem rossz ár érte 😀 (nyilván nem költöznék oda, csak úgy az általános fővárosi árak és piac alapján)Nem, rendes panel.Az nem új építésű? A Pünkösdfürdő utcában épül egy blokk, ott simán lehet ennyi.Teljes őrület, ennyit a lakhatási válság kezelésérőlMost kering facebookon meghirdetve egy Békásmegyeri, 9. emeleti lakás 85.000.000,- forintért, pont ma reggel olvastam tárgyalásra menet.
m.hvg.hu/gazdasag/20250114_Nagy-Marton-allampapir-megtakaritas-bankok
r.baggio
Hogy ki a jó isten költözik 85.000.000,- forintból Békásra, azt nem tudom, nem értem, nem is akarom érteni.
Amadeus the Young
Bár ahogy nézem a régi klasszikok is mérettől függően 55-07 milla, brutál...
Mi 3 és fél éve 26-ért adtunk ott el egy 49 nm-est 😀
warr_b
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Nem, rendes panel.Az nem új építésű? A Pünkösdfürdő utcában épül egy blokk, ott simán lehet ennyi.Teljes őrület, ennyit a lakhatási válság kezelésérőlMost kering facebookon meghirdetve egy Békásmegyeri, 9. emeleti lakás 85.000.000,- forintért, pont ma reggel olvastam tárgyalásra menet.
r.baggio
Hogy ki a jó isten költözik 85.000.000,- forintból Békásra, azt nem tudom, nem értem, nem is akarom érteni.
Amadeus the Young
warr_b
több mint 1 éve
Pécsett nincs már igazán 700e/m2 alatt panel lakás, ami lakható. Inkább 750, felújított 800. Kertvárosban és Uránvárosban... ilyen Békásmegyert képzeljetek el, egy kis bányászromantikával. Egyetemvárosban (ami abban különbözik a fenti kettőtől, hogy az orvosi kar meg a nagyobbik része az egyetemnek közel van, kv. közgáz meg jog), 800-900 felett megy a panel is, "újépítésű" értsd nem panel, millió. Tényleg új építés 1.3. Mindezt az ország egyik legszegényebb megyéjében.

több mint 1 éve
Én Albertfalván lakok panelban. Az épület jó állapotban van, kb 10 éve teljeskörű panelporgarom átesett, szigetelés, lift stb. Közös költséget is látszik hogy becsületesen kezelik, tavaly volt teljes lépcsőház festés, csempézés. Itt is 50+-ért árultak 8. emeleti lakást.
több mint 1 éve
multkor asszem kaszason lattam 1.75 millas negyzetmeter arert egy panelt.Az nem új építésű? A Pünkösdfürdő utcában épül egy blokk, ott simán lehet ennyi.Teljes őrület, ennyit a lakhatási válság kezelésérőlMost kering facebookon meghirdetve egy Békásmegyeri, 9. emeleti lakás 85.000.000,- forintért, pont ma reggel olvastam tárgyalásra menet.
r.baggio
Amadeus the Young
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Az nem új építésű? A Pünkösdfürdő utcában épül egy blokk, ott simán lehet ennyi.Teljes őrület, ennyit a lakhatási válság kezelésérőlMost kering facebookon meghirdetve egy Békásmegyeri, 9. emeleti lakás 85.000.000,- forintért, pont ma reggel olvastam tárgyalásra menet.
r.baggio
Amadeus the Young

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Teljes őrület, ennyit a lakhatási válság kezeléséről"A sajtótájékoztatón Nagy arról is beszélt, hogy az államadósságot nem sikerült 2024-ben csökkenteni, a GDP-növekedésünk pedig az eredetileg várt 4 helyett 0,5-0,6 százalékos lehet, és adózási változásokat is bejelentett."
r.baggio
Bohócok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Teljes őrület, ennyit a lakhatási válság kezelésérőlMost kering facebookon meghirdetve egy Békásmegyeri, 9. emeleti lakás 85.000.000,- forintért, pont ma reggel olvastam tárgyalásra menet.
r.baggio
több mint 1 éve
Teljes őrület, ennyit a lakhatási válság kezeléséről
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Teljes őrület, ennyit a lakhatási válság kezelésérőlm.hvg.hu/gazdasag/20250114_Nagy-Marton-allampapir-megtakaritas-bankok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
youtu.be/sujSTntcfG0?si=8i5ci3RaxTzRKWA5Aki nem bír 3 kilométert a -3 fokban sétálni, az BUZI.aki nem bir ki egy kis setat kora reggel az annyit is er.Nem akarok rosszat senkinek, de ha ilyenkor valamelyik utas súlyosan megsérül vagy rosszabb, akkor is lemond?Az iskolák után végre a vasút is bevezeti utasai körében a mindennapos testnevelést:na setalo Budapest helyett Lazar Jani setalo Tatabanyat valositotta meg.
telex.hu/belfold/2025/01/14/mav-tatabanya-vonat-muszaki-hiba-oroszlany-deli-palyaudvar
somoskovig
csebi
Dzsokijuing
csebi
Zsellér van de Vrij
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Aki nem bír 3 kilométert a -3 fokban sétálni, az BUZI.aki nem bir ki egy kis setat kora reggel az annyit is er.Nem akarok rosszat senkinek, de ha ilyenkor valamelyik utas súlyosan megsérül vagy rosszabb, akkor is lemond?Az iskolák után végre a vasút is bevezeti utasai körében a mindennapos testnevelést:na setalo Budapest helyett Lazar Jani setalo Tatabanyat valositotta meg.
telex.hu/belfold/2025/01/14/mav-tatabanya-vonat-muszaki-hiba-oroszlany-deli-palyaudvar
somoskovig
csebi
Dzsokijuing
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
aki nem bir ki egy kis setat kora reggel az annyit is er.Nem akarok rosszat senkinek, de ha ilyenkor valamelyik utas súlyosan megsérül vagy rosszabb, akkor is lemond?Az iskolák után végre a vasút is bevezeti utasai körében a mindennapos testnevelést:na setalo Budapest helyett Lazar Jani setalo Tatabanyat valositotta meg.
somoskovig
csebi
Dzsokijuing
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nem akarok rosszat senkinek, de ha ilyenkor valamelyik utas súlyosan megsérül vagy rosszabb, akkor is lemond?Az iskolák után végre a vasút is bevezeti utasai körében a mindennapos testnevelést:na setalo Budapest helyett Lazar Jani setalo Tatabanyat valositotta meg.
somoskovig
csebi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Az iskolák után végre a vasút is bevezeti utasai körében a mindennapos testnevelést:na setalo Budapest helyett Lazar Jani setalo Tatabanyat valositotta meg.
somoskovig
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/14/mav-tatabanya-vonat-muszaki-hiba-oroszlany-deli-palyaudvarVajon ezek a sétáló utasok is csak a lejárató kampány részei?
edit: késtem, mint a MÁV.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Az iskolák után végre a vasút is bevezeti utasai körében a mindennapos testnevelést:telex.hu/belfold/2025/01/14/mav-tatabanya-vonat-muszaki-hiba-oroszlany-deli-palyaudvar
több mint 1 éve
Úgyérted ez Egységes Oroszország Magyarországi Tagszervezete? Ha egyről beszélünk.Ennek a cikknek kb. minden mondata önmagában egy kincs.Toroczkai okosabb ennél. Egyébként én simán elhiszem, hogy vidéken a Mi Kazánk 10 felett van.
telex.hu/belfold/2025/01/13/toroczkai-adtunk-egy-hatalmas-pofont-a-kozvelemeny-kutatoknak
Nagyon-nagyon remélem, hogy a Toroczkai tényleg elhiszi, amit mondd, és nem trollkodik csak, mert akkor ez tényleg egy vidám 1,5 év lesz
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Úgyérted ez Egységes Oroszország Magyarországi Tagszervezete? Ha egyről beszélünk.Ennek a cikknek kb. minden mondata önmagában egy kincs.Toroczkai okosabb ennél. Egyébként én simán elhiszem, hogy vidéken a Mi Kazánk 10 felett van.
telex.hu/belfold/2025/01/13/toroczkai-adtunk-egy-hatalmas-pofont-a-kozvelemeny-kutatoknak
Nagyon-nagyon remélem, hogy a Toroczkai tényleg elhiszi, amit mondd, és nem trollkodik csak, mert akkor ez tényleg egy vidám 1,5 év lesz
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Jaja, Toro a magyar Zsirinovszkij.Úgyérted ez Egységes Oroszország Magyarországi Tagszervezete? Ha egyről beszélünk.Ennek a cikknek kb. minden mondata önmagában egy kincs.Toroczkai okosabb ennél. Egyébként én simán elhiszem, hogy vidéken a Mi Kazánk 10 felett van.
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Gyurma Pappa
Dzsokijuing

több mint 1 éve
Pedig mennyi jobb kifejezés lenne erre...Magát hívatja sertésmogulnak? Nagyon kemény, Pigshark.Azt hiszem találtam egy számomra új, végtelenül ellenszenves és tenyérbemászó figurát, aki bár régóta a köztudatban van, de valahogy engem eddig teljesen elkerült bármiféle médiamegnyilvánulása, de most a Partizánban szembejött, és nem tudtam nem végignézni, mint amikor valaki lát egy vonatszerencsétlenséget, és dermedten csak nézi és nézi. Persze lehet fotelpszichológizálni, hogy csak egy újabb önellentmondásos, csapongó, nárcisztikus fickó, vagy egy, az átlagosnál okosabb és tudatosabb rendszerhaszonélvező, de mindenképp érdekes volt látni, ahogy a műsor elejei laza jópofizást, beszélgetést követően az interjú második felére miként telepedik rá és hatalmasodik el Marcin a látványos undor és árasztja el a diszkomfort érzet, a végére pedig az átható szégyen, hogy ennek a verbális és lelketlen ömlengésnek ő is részese volt.
www.youtube.com/live/gZbQI_iv-qU?si=b5lhqkdUcfHg-3Gn
Őszentsége Sobri Jóska
sorra megy végig összes beszélgetős yt csatornán moldován nyomatják a pr-t rendesen cápáknak
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
Malac-maharadzsa
Sertés-sejk
Disznó-dózse
Coca-cézár
Koca-kancellár
Hízó-herceg
több mint 1 éve
Magát hívatja sertésmogulnak? Nagyon kemény, Pigshark.Azt hiszem találtam egy számomra új, végtelenül ellenszenves és tenyérbemászó figurát, aki bár régóta a köztudatban van, de valahogy engem eddig teljesen elkerült bármiféle médiamegnyilvánulása, de most a Partizánban szembejött, és nem tudtam nem végignézni, mint amikor valaki lát egy vonatszerencsétlenséget, és dermedten csak nézi és nézi. Persze lehet fotelpszichológizálni, hogy csak egy újabb önellentmondásos, csapongó, nárcisztikus fickó, vagy egy, az átlagosnál okosabb és tudatosabb rendszerhaszonélvező, de mindenképp érdekes volt látni, ahogy a műsor elejei laza jópofizást, beszélgetést követően az interjú második felére miként telepedik rá és hatalmasodik el Marcin a látványos undor és árasztja el a diszkomfort érzet, a végére pedig az átható szégyen, hogy ennek a verbális és lelketlen ömlengésnek ő is részese volt.
Őszentsége Sobri Jóska
sorra megy végig összes beszélgetős yt csatornán moldován nyomatják a pr-t rendesen cápáknak
Kúrfürst briareos
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Ennek a cikknek kb. minden mondata önmagában egy kincs.Toroczkai okosabb ennél. Egyébként én simán elhiszem, hogy vidéken a Mi Kazánk 10 felett van.
Gyurma Pappa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Azt hiszem találtam egy számomra új, végtelenül ellenszenves és tenyérbemászó figurát, aki bár régóta a köztudatban van, de valahogy engem eddig teljesen elkerült bármiféle médiamegnyilvánulása, de most a Partizánban szembejött, és nem tudtam nem végignézni, mint amikor valaki lát egy vonatszerencsétlenséget, és dermedten csak nézi és nézi. Persze lehet fotelpszichológizálni, hogy csak egy újabb önellentmondásos, csapongó, nárcisztikus fickó, vagy egy, az átlagosnál okosabb és tudatosabb rendszerhaszonélvező, de mindenképp érdekes volt látni, ahogy a műsor elejei laza jópofizást, beszélgetést követően az interjú második felére miként telepedik rá és hatalmasodik el Marcin a látványos undor és árasztja el a diszkomfort érzet, a végére pedig az átható szégyen, hogy ennek a verbális és lelketlen ömlengésnek ő is részese volt.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Azt hiszem találtam egy számomra új, végtelenül ellenszenves és tenyérbemászó figurát, aki bár régóta a köztudatban van, de valahogy engem eddig teljesen elkerült bármiféle médiamegnyilvánulása, de most a Partizánban szembejött, és nem tudtam nem végignézni, mint amikor valaki lát egy vonatszerencsétlenséget, és dermedten csak nézi és nézi. Persze lehet fotelpszichológizálni, hogy csak egy újabb önellentmondásos, csapongó, nárcisztikus fickó, vagy egy, az átlagosnál okosabb és tudatosabb rendszerhaszonélvező, de mindenképp érdekes volt látni, ahogy a műsor elejei laza jópofizást, beszélgetést követően az interjú második felére miként telepedik rá és hatalmasodik el Marcin a látványos undor és árasztja el a diszkomfort érzet, a végére pedig az átható szégyen, hogy ennek a verbális és lelketlen ömlengésnek ő is részese volt.www.youtube.com/live/gZbQI_iv-qU?si=b5lhqkdUcfHg-3Gn
több mint 1 éve
Ennek a cikknek kb. minden mondata önmagában egy kincs. telex.hu/belfold/2025/01/13/toroczkai-adtunk-egy-hatalmas-pofont-a-kozvelemeny-kutatoknak