Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Betonba öntött riválisok pipa“A politikus legjobb baratja a beton!”Meg kell tartani az országban a hídépítő kapacitást. Ha csak a Duna hidakat vesszük az utóbbi években: Komárom, Paks, most Mohács. Szépen egymás után. Utána jön Vác? A Galvani u-i hidat nem említem most, mert az Bp, a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, nem realitás.telex.hu/gazdasag/2025/01/11/mohacs-duna-hid-szerbia-magyarorszag-autopalya-hataratkelo-vajdasag-mosolyaHát építettek Lőrincék vasutat, de abban nem volt köszönet... meg elég anyag sem.
És hány ilyen projektet futtatnak ezek a szarháziak te jó ég... Rombolásban és lopásban top listások a szép hosszú hazaárulók listáján all time.
De nem értem, hogy ha munkát kell adni a nyomorult oligarcháknak miért nem vasútat építenek. Pénzt elfolyatni ott is lehet bármennyit és legalább Lázár is mutogathata valamire hogy befogja a nép száját.
FLZOLI
slowmotion
De ha a Tisza hidakat nézzük, Vásárosnamény, Tiszaug M44, Szolnok M4...
Szóval, hidat "kell" építeni...
zemanla
Autópálya lopások pipa
Alagút lopások pipa
Stadion lopások pipa
Híd lopások pipa
Next?
Toca
több mint 1 éve
“A politikus legjobb baratja a beton!”Meg kell tartani az országban a hídépítő kapacitást. Ha csak a Duna hidakat vesszük az utóbbi években: Komárom, Paks, most Mohács. Szépen egymás után. Utána jön Vác? A Galvani u-i hidat nem említem most, mert az Bp, a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, nem realitás.telex.hu/gazdasag/2025/01/11/mohacs-duna-hid-szerbia-magyarorszag-autopalya-hataratkelo-vajdasag-mosolyaHát építettek Lőrincék vasutat, de abban nem volt köszönet... meg elég anyag sem.
És hány ilyen projektet futtatnak ezek a szarháziak te jó ég... Rombolásban és lopásban top listások a szép hosszú hazaárulók listáján all time.
De nem értem, hogy ha munkát kell adni a nyomorult oligarcháknak miért nem vasútat építenek. Pénzt elfolyatni ott is lehet bármennyit és legalább Lázár is mutogathata valamire hogy befogja a nép száját.
FLZOLI
slowmotion
zemanla
Autópálya lopások pipa
Alagút lopások pipa
Stadion lopások pipa
Híd lopások pipa
Next?
több mint 1 éve
Meg kell tartani az országban a hídépítő kapacitást. Ha csak a Duna hidakat vesszük az utóbbi években: Komárom, Paks, most Mohács. Szépen egymás után. Utána jön Vác? A Galvani u-i hidat nem említem most, mert az Bp, a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, nem realitás.telex.hu/gazdasag/2025/01/11/mohacs-duna-hid-szerbia-magyarorszag-autopalya-hataratkelo-vajdasag-mosolyaHát építettek Lőrincék vasutat, de abban nem volt köszönet... meg elég anyag sem.
FLZOLI
slowmotion

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/11/mohacs-duna-hid-szerbia-magyarorszag-autopalya-hataratkelo-vajdasag-mosolyaHát építettek Lőrincék vasutat, de abban nem volt köszönet... meg elég anyag sem.
FLZOLI
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
A fagyott megértem, de tény az van dögivel most.Azért ne a téli fagyba akarjon már embereket kivinni, ha nincs aktuális téma épptelex.hu/belfold/2025/01/10/magyar-peter-bejelentes-orban-viktor-rogan-antal-egeszsegugy-kormanyNem volt rossz a beszéd, de valahogy már unalmas. Mintha kezdene kifaradni ez az egész MP dolog. Ugyan azokat a frazisokat puffogtatja. Semmi újdonság. Tudom sulykolni kell az emberekbe ezeket, de nem lenne jobb egy tömeg megmozdulás? Kivinni az embereket az utcára, ha már feltuzeli őket? Én már kicsit beleuntam ezekbe a "nagy" bejelentésekbe tőle. És sajnos ez így egy évig nem fog kitartani.
Ügyes. Talált egy csoportot akiktől félhet a magyar mint a migránsoktól. A saját főztjét kapja vissza a fidesz.
Nemes samu09
KB23
r.baggio
több mint 1 éve
Azért ne a téli fagyba akarjon már embereket kivinni, ha nincs aktuális téma épptelex.hu/belfold/2025/01/10/magyar-peter-bejelentes-orban-viktor-rogan-antal-egeszsegugy-kormanyNem volt rossz a beszéd, de valahogy már unalmas. Mintha kezdene kifaradni ez az egész MP dolog. Ugyan azokat a frazisokat puffogtatja. Semmi újdonság. Tudom sulykolni kell az emberekbe ezeket, de nem lenne jobb egy tömeg megmozdulás? Kivinni az embereket az utcára, ha már feltuzeli őket? Én már kicsit beleuntam ezekbe a "nagy" bejelentésekbe tőle. És sajnos ez így egy évig nem fog kitartani.
Ügyes. Talált egy csoportot akiktől félhet a magyar mint a migránsoktól. A saját főztjét kapja vissza a fidesz.
Nemes samu09
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Engem nem érdekel, hogy MP mennyire látványos vagy milyen show műsorokat csinál amíg az látszódik, hogy ő lehet az az erő aki visszább szorítja a NER-t, addig bírja a szavazatomat.telex.hu/belfold/2025/01/10/magyar-peter-bejelentes-orban-viktor-rogan-antal-egeszsegugy-kormanyNem volt rossz a beszéd, de valahogy már unalmas. Mintha kezdene kifaradni ez az egész MP dolog. Ugyan azokat a frazisokat puffogtatja. Semmi újdonság. Tudom sulykolni kell az emberekbe ezeket, de nem lenne jobb egy tömeg megmozdulás? Kivinni az embereket az utcára, ha már feltuzeli őket? Én már kicsit beleuntam ezekbe a "nagy" bejelentésekbe tőle. És sajnos ez így egy évig nem fog kitartani.
Nemes samu09
KB23
Engem nem kell napi/heti/havi szinten elkápráztatni, de megértem h sokakat kell, hogy a tudatukban maradjon, hogy lehet a problémájukra megoldás.
több mint 1 éve
Amikor a regnáló kormány tolja / tolta pontosan ugyanazokat a frázisokat pl. elmúltnyolcév, majd rezsicsökkentés, majd migráns, majd Soros, majd béke, meg közben végig Brüsszel az nem pont ugyanez? (Ez így egyben sok téma de ezt 10+ évre kell elosztani azért).telex.hu/belfold/2025/01/10/magyar-peter-bejelentes-orban-viktor-rogan-antal-egeszsegugy-kormanyNem volt rossz a beszéd, de valahogy már unalmas. Mintha kezdene kifaradni ez az egész MP dolog. Ugyan azokat a frazisokat puffogtatja. Semmi újdonság. Tudom sulykolni kell az emberekbe ezeket, de nem lenne jobb egy tömeg megmozdulás? Kivinni az embereket az utcára, ha már feltuzeli őket? Én már kicsit beleuntam ezekbe a "nagy" bejelentésekbe tőle. És sajnos ez így egy évig nem fog kitartani.
Nemes samu09
KB23
Van aki napi szinten foglalkozik a politikával (mi itt főleg a topic-ban, de azért itt is vannak keményebben mélyebb írásokat olvasó emberek, és vannak "kocapolitizálók") viszont az emberek egy igen jelentős része naponta 1x bekapcsolja a híradót, meg munkából hazaérve átpörgeti a facebookot / híroldalakat és amúgy szarik a politikára, nem foglalkozik a mélyebb összefüggésekkel. Ellenben szavazni elmegy és ugyanúgy egyet ér a szavazata, mint itt bármelyikőnké.
Szerintem egy tömegmozdulásnak nem most van még itt az ideje (idén március 15 már inkább, de majd október 23 és jövő március 15 főleg, akkor kell a nagy erőt felmutatni).
Szerkesztette: bobi0092
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/11/mohacs-duna-hid-szerbia-magyarorszag-autopalya-hataratkelo-vajdasag-mosolyaÉs hány ilyen projektet futtatnak ezek a szarháziak te jó ég... Rombolásban és lopásban top listások a szép hosszú hazaárulók listáján all time.
több mint 1 éve
Úgyse megy el, mert nem akar közösködni senkivel se. Azért már túl kellene lenni ezen az arrogancián PéternekVona hívta a holnapi tüntetésre a Rogán-ügy miatttelex.hu/belfold/2025/01/10/magyar-peter-bejelentes-orban-viktor-rogan-antal-egeszsegugy-kormanyNem volt rossz a beszéd, de valahogy már unalmas. Mintha kezdene kifaradni ez az egész MP dolog. Ugyan azokat a frazisokat puffogtatja. Semmi újdonság. Tudom sulykolni kell az emberekbe ezeket, de nem lenne jobb egy tömeg megmozdulás? Kivinni az embereket az utcára, ha már feltuzeli őket? Én már kicsit beleuntam ezekbe a "nagy" bejelentésekbe tőle. És sajnos ez így egy évig nem fog kitartani.
Nemes samu09
KB23
gamerkr
több mint 1 éve
Vona hívta a holnapi tüntetésre a Rogán-ügy miatttelex.hu/belfold/2025/01/10/magyar-peter-bejelentes-orban-viktor-rogan-antal-egeszsegugy-kormanyNem volt rossz a beszéd, de valahogy már unalmas. Mintha kezdene kifaradni ez az egész MP dolog. Ugyan azokat a frazisokat puffogtatja. Semmi újdonság. Tudom sulykolni kell az emberekbe ezeket, de nem lenne jobb egy tömeg megmozdulás? Kivinni az embereket az utcára, ha már feltuzeli őket? Én már kicsit beleuntam ezekbe a "nagy" bejelentésekbe tőle. És sajnos ez így egy évig nem fog kitartani.
Nemes samu09
KB23
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/10/magyar-peter-bejelentes-orban-viktor-rogan-antal-egeszsegugy-kormanyNem volt rossz a beszéd, de valahogy már unalmas. Mintha kezdene kifaradni ez az egész MP dolog. Ugyan azokat a frazisokat puffogtatja. Semmi újdonság. Tudom sulykolni kell az emberekbe ezeket, de nem lenne jobb egy tömeg megmozdulás? Kivinni az embereket az utcára, ha már feltuzeli őket? Én már kicsit beleuntam ezekbe a "nagy" bejelentésekbe tőle. És sajnos ez így egy évig nem fog kitartani.
Nemes samu09
több mint 1 éve
444.hu/2025/01/10/legyakta-az-aramszedo-a-felsovezeteket-se-gyor-se-pest-fele-nem-lehet-eljutni-vonattal-a-tavaly-havariaszeruen-felujitott-fovonalonLejÁRaTóÓ kaMpÁNy!!44!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
"Az eddig körözött férfi adataival visszaélő, rá a megszólalásig hasonlító testvére okozhatta a hét ember sérülésével járó balesetet Budapesten."Ezt a csavart a Barátok közt forgatókönyvírója is megirigyelte volna.
Vagy az elkövető olyan hülye mint a f....om, vagy a rendőrség még csak jó hazugságot sem képes kiadni. Visszaélek az országból kitolt testvérem adataival? Ami mindenhol villog ha felmerül? Amikor engem nem köröznek sehol, szabadon mozoghatok.. 😀 😀
Nomac
A legrosszabb az, hogy nekem lett szekunder szégyenérzetem ettől a magyarázattól.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/10/magyar-peter-bejelentes-orban-viktor-rogan-antal-egeszsegugy-kormanyÜgyes. Talált egy csoportot akiktől félhet a magyar mint a migránsoktól. A saját főztjét kapja vissza a fidesz.
Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 1 éve
tesónak meg lesz mondva, hogy szépen beismeri a hamis vád + közokirat hami combot és akkor megússza egy ejnye-bejnyével még nyomozati szakban."Az eddig körözött férfi adataival visszaélő, rá a megszólalásig hasonlító testvére okozhatta a hét ember sérülésével járó balesetet Budapesten."ennel meg az is jobb otlet lett volna, ha azt mondjak, hogy a sliders szeru kapun erkezett egy parhuzamos vilagbol.
Vagy az elkövető olyan hülye mint a f....om, vagy a rendőrség még csak jó hazugságot sem képes kiadni. Visszaélek az országból kitolt testvérem adataival? Ami mindenhol villog ha felmerül? Amikor engem nem köröznek sehol, szabadon mozoghatok.. 😀 😀
Nomac
csebi
több mint 1 éve
"Az eddig körözött férfi adataival visszaélő, rá a megszólalásig hasonlító testvére okozhatta a hét ember sérülésével járó balesetet Budapesten."ennel meg az is jobb otlet lett volna, ha azt mondjak, hogy a sliders szeru kapun erkezett egy parhuzamos vilagbol.
Nomac
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
"Az eddig körözött férfi adataival visszaélő, rá a megszólalásig hasonlító testvére okozhatta a hét ember sérülésével járó balesetet Budapesten."Vagy az elkövető olyan hülye mint a f....om, vagy a rendőrség még csak jó hazugságot sem képes kiadni. Visszaélek az országból kitolt testvérem adataival? Ami mindenhol villog ha felmerül? Amikor engem nem köröznek sehol, szabadon mozoghatok.. 😀 😀
több mint 1 éve
Nem a testvére csak a kiengedett csempésznek-mintha"A rendőrség szerint a két testvér megtévesztésig hasonlít egymásra, rendszeresen használták egymás okmányait. Az elkövetőt keresik."
ozibozi
Az 'Akkor már inkább a Schwarczot ismerem' és a tátott szájjal a faszerdőbe izgalmas keveréke ez.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nem a testvére csak a kiengedett csempésznek-mintha
több mint 1 éve
MP már rá is szállt. Anno egy ilyen ügy az ellenzéki körökben meg se maradt volna.444.hu/2025/01/09/a-kormany-rendelete-miatt-kiengedett-embercsempesz-tarolta-le-egy-hettagu-csalad-kocsijat-budanEzt az ügyet úgy kellene most ütni, mint a kegyelmi botrányt
Ez a rendelet is remekül bevált.
KB23
r.baggio
több mint 1 éve
Ezredakkorát sem ütne444.hu/2025/01/09/a-kormany-rendelete-miatt-kiengedett-embercsempesz-tarolta-le-egy-hettagu-csalad-kocsijat-budanEzt az ügyet úgy kellene most ütni, mint a kegyelmi botrányt
KB23
r.baggio
több mint 1 éve
Legalább kormányozni tudnak, fő a kiszámíthatóság!Fogynak azok a szakemberek, akik tudnak gondolkozni (vagy inkább mernek gondolkozni). Valaki linkelte a bankadós sztorit, ott tökéletesen látszik, hogy fingjuk sincs hogyan kellene valami elérni. Se a cél eléréséhez szükséges eszközt nem ismerik és annak a jogszabályi hátterét sem tudják megalkotni.
m.hvg.hu/gazdasag/20250109_fulop-szigeteki-vendegmunkasok
r.baggio
Egyvalamit tudnak, de azt nagyon jól : x adó nő y összeggel.
több mint 1 éve
Legalább kormányozni tudnak, fő a kiszámíthatóság! m.hvg.hu/gazdasag/20250109_fulop-szigeteki-vendegmunkasok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
deviszont prüsszel miatt vót, mer' nem attak pénct!444.hu/2025/01/09/a-kormany-rendelete-miatt-kiengedett-embercsempesz-tarolta-le-egy-hettagu-csalad-kocsijat-budanEzt az ügyet úgy kellene most ütni, mint a kegyelmi botrányt
KB23
r.baggio