Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 783 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
köszönöm a neve nincs fideszes politikusoknak akiket random dobál fel a facebook, hogy megtudhattam, hogy Nagy ferónak születésnapja van.

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 158 — je suis poloska
 telex.hu/gazdasag/2025/01/15/xinzhi-hatvan-polgarmester-horvath-richart-szijjarto-peter-kina-alloreszgyarto

Hát na, ez bárkivel megeshet, hogy csak úgy felhúz egy 900 főt foglalkoztató gyárat jelzés nélkül xdd
zacknorb
Mondjuk, hogy ebben megint ki fog dolgozni az izgalmas kérdés lesz. A környék gyáraiban már így sincs munkaerő. | Természetesen tudom, hogy nem magyarok |
Hanni
Akiket kibaszkodnak a Boschból majd jók lesznek oda.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
"Van egy akcióterv a prémium állampapírokkal kapcsolatban." - marcika

És akkor a sokadik redflag, hogy miért nem akarok soha magyar állampapírt venni.
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
 telex.hu/gazdasag/2025/01/15/xinzhi-hatvan-polgarmester-horvath-richart-szijjarto-peter-kina-alloreszgyarto

Hát na, ez bárkivel megeshet, hogy csak úgy felhúz egy 900 főt foglalkoztató gyárat jelzés nélkül xdd
zacknorb
Mondjuk, hogy ebben megint ki fog dolgozni az izgalmas kérdés lesz. A környék gyáraiban már így sincs munkaerő. | Természetesen tudom, hogy nem magyarok |
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 439
 hvg.hu/gazdasag/20250114_Nagy-Marton-allamadossag-valtozasok-adozas
Amadeus the Young
A legjobb esetben is 0,6 százalékos lehet a 2024-es GDP-növekedés az eredetileg várt 4 százalék helyett -> tehát 0.6% közelében sem lesz
családok nagy részének sikerült visszaadni azt, amit elvitt tőlük az infláció -> családoktól sikerült ellopnunk sokat, miközben az általuk hazudott infláció is nyúzta őket
stb h megint mennyit kamuzott ez a rohadt görény
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
 hvg.hu/gazdasag/20250114_Nagy-Marton-allamadossag-valtozasok-adozas
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 972 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 452 — Ajmo Vatreni
Nahát, nekik sikerült!

Telex: Csehország 60 év után leválik az orosz kőolajról  telex.hu/gazdasag/2025/01/15/csehorszag-oroszorszag-koolaj-atallas-nyugat-petr-fiala
Dzsokijuing
és valahogy a kommunikált költségek között is van egy nagyságrend különbség
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 363 — Saturday Night Lights
Nahát, nekik sikerült!

Telex: Csehország 60 év után leválik az orosz kőolajról  telex.hu/gazdasag/2025/01/15/csehorszag-oroszorszag-koolaj-atallas-nyugat-petr-fiala

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 759
 www.valaszonline.hu/2025/01/14/fidesz-tisza-valasztas-politika-2025-bacsik-luszien/

Ritkán szoktam cikket megosztani, de ez elég jól leírja az én "érzéseimet" is.

A 24.hu-s Három harmad podcastban volt egy olyan megállapítása Pető Péternek, hogy nagyon-nagyon durván más - párhuzamosan létező - egymásnak ellentmondó valóságészlelés fejlődött ki a társadalom két részében (szerintem volt ez már régebben is, de most jobban tapasztalható mint eddig bármikor).

Tldr.:
Szerintem nagyon messze nincs akkora bajban a Fidesz mint amennyire az ellenzéki oldal érzi. (és ennek most semmi köze a Tolna 02-höz).
bobi0092
Cuki vagy, hogy feltételezed a Fidesz vereséget. Persze, hogy sima kétharmad.
Ha mégsem úgy állnak, akkor úgy változtatják meg a törvényeket, hogy ha az ellenzék csak 10%-kal nyer akkor még mindig Fidesz 2/3.
Ha úgysem jön ki a matek, akkor elnöki rendszerre váltanak OV-t kinevezve 9 évre.
Nézd meg a Türk tanácsos haverjait, meg a példaképét, egyikre sem jellemző, hogy választásokon veszítsenek, miért pont OV lenne a kivétel.
Persze szigorúan jogállami módszerekkel, nem diktátor ő, hanem zseni (“és ki ne csinálná ezt a helyében, ugye komám”), aki nem hagyja, hogy beleszóljanak a szuverenitásunkba.
vpi
Éppenhogy nem feltételezek Fidesz vereséget, pont erről beszélek hogy nagyon sokan már vízionálják, pedig nem kellene.
És szerintem elegendő lesz a pénzszórás + propaganda + mozgósítás kombó is. Az emberek memóriája mint az aranyhalé (22ben senki nem emlékezett a Covidra, 25ben sem fognak az inflációra).
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 868 — The Mathematician
Fú a szakértők elnézést kérek,de ekkora felszopást Szoboszlainak.....már tocsog a TV
ThundersNFL a Paraszt
igazából itt elfér, de sztem nem ide szántad 😊
mondjuk nem véletlen szoktam elnyomni a francba

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 705 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fú a szakértők elnézést kérek,de ekkora felszopást Szoboszlainak.....már tocsog a TV

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 555 — Patriot
 www.valaszonline.hu/2025/01/14/fidesz-tisza-valasztas-politika-2025-bacsik-luszien/

A 24.hu-s Három harmad podcastban volt egy olyan megállapítása Pető Péternek, hogy nagyon-nagyon durván más - párhuzamosan létező - egymásnak ellentmondó valóságészlelés fejlődött ki a társadalom két részében (szerintem volt ez már régebben is, de most jobban tapasztalható mint eddig bármikor).

Tldr.:
Szerintem nagyon messze nincs akkora bajban a Fidesz mint amennyire az ellenzéki oldal érzi. (és ennek most semmi köze a Tolna 02-höz).
bobi0092
Cuki vagy, hogy feltételezed a Fidesz vereséget. Persze, hogy sima kétharmad.
Ha mégsem úgy állnak, akkor úgy változtatják meg a törvényeket, hogy ha az ellenzék csak 10%-kal nyer akkor még mindig Fidesz 2/3.
Ha úgysem jön ki a matek, akkor elnöki rendszerre váltanak OV-t kinevezve 9 évre.
Nézd meg a Türk tanácsos haverjait, meg a példaképét, egyikre sem jellemző, hogy választásokon veszítsenek, miért pont OV lenne a kivétel.
Persze szigorúan jogállami módszerekkel, nem diktátor ő, hanem zseni (“és ki ne csinálná ezt a helyében, ugye komám”), aki nem hagyja, hogy beleszóljanak a szuverenitásunkba.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 999
Teljes őrület, ennyit a lakhatási válság kezeléséről

m.hvg.hu/gazdasag/20250114_Nagy-Marton-allampapir-megtakaritas-bankok
r.baggio
Kubatov kopaszai ott állnak majd a bejáratnál és rögtön orientálják a gyanútlan ügyfeleket.
Dzsokijuing
Hajra, en most epp DKJ-ban tartom a lovet. Amint sikerul eladni egy videki lakast, akkor azt hozzadobom es veszek Pesten egyet.
Jo kis Fundas hitelre, finom lesz.

Amugy is elengedtem a lakasarak figyeleset, kevesebb ennel ugyse lesz, max csak gyorsabban fog noni.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 283 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vótmá?

m.hvg.hu/itthon/20250111_Muller-Cecilia-donti-majd-el-hogy-egy-ovodai-iskolai-egeszsegfejlesztesi-foglalkozas-megfelel-e-az-Alaptorvenynek-ebx

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 283 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 m.hvg.hu/itthon/20250114_kormany-propaganda-video-oroszorszag

😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
rokaur 876
Pécsett nincs már igazán 700e/m2 alatt panel lakás, ami lakható. Inkább 750, felújított 800. Kertvárosban és Uránvárosban... ilyen Békásmegyert képzeljetek el, egy kis bányászromantikával. Egyetemvárosban (ami abban különbözik a fenti kettőtől, hogy az orvosi kar meg a nagyobbik része az egyetemnek közel van, kv. közgáz meg jog), 800-900 felett megy a panel is, "újépítésű" értsd nem panel, millió. Tényleg új építés 1.3.

Mindezt az ország egyik legszegényebb megyéjében.
Gyurma Pappa
En eppen most akarom majd hirdetni a panelunket, erdekes itt Szegeden 600/650 korul van csak a felijitott is.
több mint 1 éve
rokaur 876

r.baggio
Most kering facebookon meghirdetve egy Békásmegyeri, 9. emeleti lakás 85.000.000,- forintért, pont ma reggel olvastam tárgyalásra menet.

Hogy ki a jó isten költözik 85.000.000,- forintból Békásra, azt nem tudom, nem értem, nem is akarom érteni.
Amadeus the Young
Az nem új építésű? A Pünkösdfürdő utcában épül egy blokk, ott simán lehet ennyi.

Bár ahogy nézem a régi klasszikok is mérettől függően 55-07 milla, brutál...
Mi 3 és fél éve 26-ért adtunk ott el egy 49 nm-est 😀
warr_b
Nem, rendes panel.
Amadeus the Young
Mondjuk ha 100nm, 5 szoba két füri, akkor nem rossz ár érte 😀 (nyilván nem költöznék oda, csak úgy az általános fővárosi árak és piac alapján)
Hanni
65 nm
Amadeus the Young
Jo hat arulni lehet barmennyiert eladni mar nem biztos 🙂
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 759

Tldr.:
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 363 — Saturday Night Lights

r.baggio
Kubatov kopaszai ott állnak majd a bejáratnál és rögtön orientálják a gyanútlan ügyfeleket.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 420 — Sworn to the Dark

r.baggio
Most kering facebookon meghirdetve egy Békásmegyeri, 9. emeleti lakás 85.000.000,- forintért, pont ma reggel olvastam tárgyalásra menet.

Hogy ki a jó isten költözik 85.000.000,- forintból Békásra, azt nem tudom, nem értem, nem is akarom érteni.
Amadeus the Young
kedvencem azok a hirdetések, ahol egy 24 m2 alapterületű, 3 méter belmagasságú tárolót (de az is lehet, hogy a közös vécé volt) alakítottak át "lakássá". felújították, kialakítottak 14 m2 galériát (felette alatta nincs 150 cm), majd ezeket a négyzetmétereket összeadva mint hasznos alapterület (nem lehet a hasznos alapterülethez számítani az ilyen galériát az OTÉK szerint, de mindegy) gyanánt kijön 38 m2, ezt megszorozzák másféllel és mindjárt 57 millió forintért kínálják az ingatlant. ablak nincs. az ingatlan minősítése a tulajdoni lapon tároló, tehát lakáskölcsönt, CSOK-ot nem adnak rá. ez nem kirívó eset, hanem naponta jönnek szembe ilyen hirdetések, van aki az ilyen ingatlanokra szakosodott.

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 1 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Mi 1 hónapja tudtunk elköltözni panelba Újpesten, közel Újpest-Központhoz korrekt áron, fel is újítottuk (majdnem kész. 😀).

Asszony nem vette ki a hirdetésfigyelőt, és bizony jönnek a kerületben a felújított, (vagy annyira nem is felújított) 60-70 négyzetméteres panellakások 70-75, akár 80 millióért.
Zsellér van de Vrij
Kemény, merre a központnál?

Éveket töltöttem a Kassai utcában
Amadeus the Young
Kassai. XD XD

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Mi 1 hónapja tudtunk elköltözni panelba Újpesten, közel Újpest-Központhoz korrekt áron, fel is újítottuk (majdnem kész. 😀).

Asszony nem vette ki a hirdetésfigyelőt, és bizony jönnek a kerületben a felújított, (vagy annyira nem is felújított) 60-70 négyzetméteres panellakások 70-75, akár 80 millióért.
Zsellér van de Vrij
Kemény, merre a központnál?

Éveket töltöttem a Kassai utcában
több mint 1 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve

r.baggio

Amadeus the Young
Az nem új építésű? A Pünkösdfürdő utcában épül egy blokk, ott simán lehet ennyi.

Bár ahogy nézem a régi klasszikok is mérettől függően 55-07 milla, brutál...
Mi 3 és fél éve 26-ért adtunk ott el egy 49 nm-est 😀
warr_b
Nem, rendes panel.
Amadeus the Young
Mondjuk ha 100nm, 5 szoba két füri, akkor nem rossz ár érte 😀 (nyilván nem költöznék oda, csak úgy az általános fővárosi árak és piac alapján)
Hanni
65 nm