Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 213 — Chiefs GM
Azt hiszem találtam egy számomra új, végtelenül ellenszenves és tenyérbemászó figurát, aki bár régóta a köztudatban van, de valahogy engem eddig teljesen elkerült bármiféle médiamegnyilvánulása, de most a Partizánban szembejött, és nem tudtam nem végignézni, mint amikor valaki lát egy vonatszerencsétlenséget, és dermedten csak nézi és nézi. Persze lehet fotelpszichológizálni, hogy csak egy újabb önellentmondásos, csapongó, nárcisztikus fickó, vagy egy, az átlagosnál okosabb és tudatosabb rendszerhaszonélvező, de mindenképp érdekes volt látni, ahogy a műsor elejei laza jópofizást, beszélgetést követően az interjú második felére miként telepedik rá és hatalmasodik el Marcin a látványos undor és árasztja el a diszkomfort érzet, a végére pedig az átható szégyen, hogy ennek a verbális és lelketlen ömlengésnek ő is részese volt.

www.youtube.com/live/gZbQI_iv-qU?si=b5lhqkdUcfHg-3Gn
Őszentsége Sobri Jóska

sorra megy végig összes beszélgetős yt csatornán moldován nyomatják a pr-t rendesen cápáknak
Kúrfürst briareos
Magát hívatja sertésmogulnak? Nagyon kemény, Pigshark.
Dzsokijuing
Pedig mennyi jobb kifejezés lenne erre...

Malac-maharadzsa
Sertés-sejk
Disznó-dózse
Coca-cézár
Koca-kancellár
Hízó-herceg

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 363 — Saturday Night Lights
Azt hiszem találtam egy számomra új, végtelenül ellenszenves és tenyérbemászó figurát, aki bár régóta a köztudatban van, de valahogy engem eddig teljesen elkerült bármiféle médiamegnyilvánulása, de most a Partizánban szembejött, és nem tudtam nem végignézni, mint amikor valaki lát egy vonatszerencsétlenséget, és dermedten csak nézi és nézi. Persze lehet fotelpszichológizálni, hogy csak egy újabb önellentmondásos, csapongó, nárcisztikus fickó, vagy egy, az átlagosnál okosabb és tudatosabb rendszerhaszonélvező, de mindenképp érdekes volt látni, ahogy a műsor elejei laza jópofizást, beszélgetést követően az interjú második felére miként telepedik rá és hatalmasodik el Marcin a látványos undor és árasztja el a diszkomfort érzet, a végére pedig az átható szégyen, hogy ennek a verbális és lelketlen ömlengésnek ő is részese volt.

Őszentsége Sobri Jóska

sorra megy végig összes beszélgetős yt csatornán moldován nyomatják a pr-t rendesen cápáknak
Kúrfürst briareos
Magát hívatja sertésmogulnak? Nagyon kemény, Pigshark.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ennek a cikknek kb. minden mondata önmagában egy kincs.

telex.hu/belfold/2025/01/13/toroczkai-adtunk-egy-hatalmas-pofont-a-kozvelemeny-kutatoknak

Nagyon-nagyon remélem, hogy a Toroczkai tényleg elhiszi, amit mondd, és nem trollkodik csak, mert akkor ez tényleg egy vidám 1,5 év lesz
Gyurma Pappa
Toroczkai okosabb ennél. Egyébként én simán elhiszem, hogy vidéken a Mi Kazánk 10 felett van.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Őszentsége Sobri Jóska

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 308 — #NoStress

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 620 — zászló zászló szív
Ennek a cikknek kb. minden mondata önmagában egy kincs.

telex.hu/belfold/2025/01/13/toroczkai-adtunk-egy-hatalmas-pofont-a-kozvelemeny-kutatoknak

Nagyon-nagyon remélem, hogy a Toroczkai tényleg elhiszi, amit mondd, és nem trollkodik csak, mert akkor ez tényleg egy vidám 1,5 év lesz

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 392 — Cowboys fan
“ Teljesen mindegy, hogy mit üzentek nekünk a brüsszeli pezsgős poharak mellől. Azt hiszem, hogy Tolna vármegye 2-es választókerületben élők megüzenték Brüsszelnek, hogy igen, a folytatásra szavaznak, Potápi Árpád János munkájának folytatására.”

Igazi IQ huszár báb került ide is.

Brüsszelben biztos feszengenek most mert Tolna 2-t nem szerezték vissza!
Toca
ilyenkor kicsit mindig beugrik a Magyarország Kedvenc Műsora, csak az ugye szatíra, ez meg sajnos nem annak készült
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 520
nem ertem
az osztrakoknak nem mind1 mar a gaz?

index.hu/kulfold/2025/01/13/oroszorszag-ukrajna-haboru-torok-aramlat-gazvezetek-drontamadas/
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
“ Teljesen mindegy, hogy mit üzentek nekünk a brüsszeli pezsgős poharak mellől. Azt hiszem, hogy Tolna vármegye 2-es választókerületben élők megüzenték Brüsszelnek, hogy igen, a folytatásra szavaznak, Potápi Árpád János munkájának folytatására.”

Toca
Most komolyan egy mucsai mocsárlényt idézgetünk itt NERisztán egyik kultúrgettójából?
Felőlem az egyik postaládát is megszavazhatják Orbán matricával Mordor egyik pöcegödrében, akkor sem vonnek le semmilyen következtetést empátia gumikeszytu és szellemi tetanusz nélkül

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 330 — Vikings fan

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421
Röviden: a Fidesz elvitte a bázist, a mi hazánk szintén (sőt, oda mentek most Tiszások is) - MP üzenete, ha hatott valakire, az a volt összefogás szavazói réteg. Azok nagyon nagy része nem ment el, plusz a Fidesz külső támogatói, de ők sose mennek időközire (eleve nem nagyon politizálnak két választás között).

Kb. továbbra is alátámasztódik, amit már leírtam, leírtunk itt páran. A Fidesz bázisa intakt és nem bomlott meg, a mi hazánknak van szavazói rétege akit tud mozgatni, az óellenzék kuka (összeállva 5-10% maximum), a Tisza viszi a 22es ellenzéki szavazók 80+%át, a 26ban biztosan szavazó bizonytalanok meg - bizonytalanok/nem érdekli őket a napi politika.
MC12
32% választott, 40 nem, van itt tartalék, kérdés, kinek.
Dzsokijuing
30 az a 40 de igen, van tartalék mindkét félnek.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Röviden: a Fidesz elvitte a bázist, a mi hazánk szintén (sőt, oda mentek most Tiszások is) - MP üzenete, ha hatott valakire, az a volt összefogás szavazói réteg. Azok nagyon nagy része nem ment el, plusz a Fidesz külső támogatói, de ők sose mennek időközire (eleve nem nagyon politizálnak két választás között).

Kb. továbbra is alátámasztódik, amit már leírtam, leírtunk itt páran. A Fidesz bázisa intakt és nem bomlott meg, a mi hazánknak van szavazói rétege akit tud mozgatni, az óellenzék kuka (összeállva 5-10% maximum), a Tisza viszi a 22es ellenzéki szavazók 80+%át, a 26ban biztosan szavazó bizonytalanok meg - bizonytalanok/nem érdekli őket a napi politika.
MC12
32% választott, 40 nem, van itt tartalék, kérdés, kinek.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 452 — Ajmo Vatreni
Értem, hogy lopnak, de azért az is vicces, hogy Baja alatt nincs a Dunán híd. Csóri mohácsiaknak vagy már 10 éve ígérik a hidat.
NB2
De ott az égvilágon semmi nincs a másik oldalon. Van egy kurvanagy vizenyős-holtágas terület, néhány párszáz fős település, és ezen kívül semmi. Nincs hová bekötni a híd forgalmát. Brainfuck level99.
Vitézlő Titoknok tomz
Max ha lenne valami giga körgyűrű a vidéki nagyvarosokat osszekotve talán indokolt lenne. De így ez nettó lopás csak. Mucsa és Mucsa2 közé rohadtul nem kell Duna híd és autópálya
FLZOLI
Csányinak kell a mohácsi vágóhíd és a Pick közé. Majd jön az út Szegedig.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Értem, hogy lopnak, de azért az is vicces, hogy Baja alatt nincs a Dunán híd. Csóri mohácsiaknak vagy már 10 éve ígérik a hidat.
NB2
De ott az égvilágon semmi nincs a másik oldalon. Van egy kurvanagy vizenyős-holtágas terület, néhány párszáz fős település, és ezen kívül semmi. Nincs hová bekötni a híd forgalmát. Brainfuck level99.
Vitézlő Titoknok tomz
Max ha lenne valami giga körgyűrű a vidéki nagyvarosokat osszekotve talán indokolt lenne. De így ez nettó lopás csak. Mucsa és Mucsa2 közé rohadtul nem kell Duna híd és autópálya

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 283 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
30% körüli részvétel lesz Tolnában a nap végére, ami átlagos részvételi arány olyankor, amikor nincs tét. Tippre a fideszes magszavazók elmentek és leszavaztak a fideszre, a mag ellenzékiek meg - fittyethányva MP kérésére - elmentek és leszavaztak valamelyik ellenzékire. Hacsak nem lesz valami földindulásszerű fidesz-győzelem (70+%), mert akkor viszont figyelembevették MP utasítását. Talán ez az egyetlen, halványan érdekes kérdése a napnak. (közben MP a Választási Földrajzos fiúkat cseszegeti az FB-oldalon - amit aktívan követünk vagy 47-en, tehát érdemes is ott okoskodni - mert ők jóval alacsonyabb részvételt vártak, de ráér így vasárnap btw 😀 ráadásul úgy, hogy a srácok, hát na, fogalmazzunk diplomatikusan, nem ellenségesek MP-vel az elemzéseikben, és finoman szólva a worst-szecenáriók alapján elemeznek a fidesz számoknál. A valóság meg nekik is szembejön, mint 22-ben)
MC12
Mutass nekem vkit akibe még Magyar Péter nem kötött bele
csebi
Neked már beszólt? Nekem még nem 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 868 — The Mathematician
30% körüli részvétel lesz Tolnában a nap végére, ami átlagos részvételi arány olyankor, amikor nincs tét. Tippre a fideszes magszavazók elmentek és leszavaztak a fideszre, a mag ellenzékiek meg - fittyethányva MP kérésére - elmentek és leszavaztak valamelyik ellenzékire. Hacsak nem lesz valami földindulásszerű fidesz-győzelem (70+%), mert akkor viszont figyelembevették MP utasítását. Talán ez az egyetlen, halványan érdekes kérdése a napnak. (közben MP a Választási Földrajzos fiúkat cseszegeti az FB-oldalon - amit aktívan követünk vagy 47-en, tehát érdemes is ott okoskodni - mert ők jóval alacsonyabb részvételt vártak, de ráér így vasárnap btw 😀 ráadásul úgy, hogy a srácok, hát na, fogalmazzunk diplomatikusan, nem ellenségesek MP-vel az elemzéseikben, és finoman szólva a worst-szecenáriók alapján elemeznek a fidesz számoknál. A valóság meg nekik is szembejön, mint 22-ben)
MC12
csebi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
MC12

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 868 — The Mathematician
NB2
Mint a 3. Híd Szegeden

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 267
NB2
Kicsit más, de:

Tatabányán legalább 20 éve ígérik azt hogy felújítják a vasútállomást. Háromszor meg is volt már rá a pénz, csak aztán egyszer sem lett belőle semmi. Mármint azonkívül hogy botrányosan gané módon lefestették a felüljárót, aztán az ablakok meg kb. kiestek a legkisebb széltől.

Aztán most három db liftet szerelnek be tavaly április óta, csak még nem végeztek, mert Lőrincnek még nincs liftgyártó cége.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
greenboy Philadelphia Eagles 283
NB2
Van az már húsz is, kb. minden választáskor... 😉
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 720
NB2
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 264 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
 telex.hu/gazdasag/2025/01/11/mohacs-duna-hid-szerbia-magyarorszag-autopalya-hataratkelo-vajdasag-mosolya

És hány ilyen projektet futtatnak ezek a szarháziak te jó ég... Rombolásban és lopásban top listások a szép hosszú hazaárulók listáján all time.

De nem értem, hogy ha munkát kell adni a nyomorult oligarcháknak miért nem vasútat építenek. Pénzt elfolyatni ott is lehet bármennyit és legalább Lázár is mutogathata valamire hogy befogja a nép száját.
FLZOLI
Hát építettek Lőrincék vasutat, de abban nem volt köszönet... meg elég anyag sem.
slowmotion
Meg kell tartani az országban a hídépítő kapacitást. Ha csak a Duna hidakat vesszük az utóbbi években: Komárom, Paks, most Mohács. Szépen egymás után. Utána jön Vác? A Galvani u-i hidat nem említem most, mert az Bp, a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, nem realitás.
De ha a Tisza hidakat nézzük, Vásárosnamény, Tiszaug M44, Szolnok M4...
Szóval, hidat "kell" építeni...
zemanla
“A politikus legjobb baratja a beton!”
Autópálya lopások pipa
Alagút lopások pipa
Stadion lopások pipa
Híd lopások pipa
Next?
Toca
De az aszfalt méginkább.
Kell hozzá bitumen (MOL) az üzemanyag gyártás "mellékterméke" és zúzottkő. Szerencsére az is jó kezekben van.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞