Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezzel nem akarnak szavazatot nyerni. Ahigy többen leírtak már: cél h Magyar vmikor elpattanjon. Tudjak sztem belül h vannak dühkitörései és ezt akarjak kamera előtt kihozni. Ha közben Menczer vállalhatatlan lesz hat sokat nem veszítenek, ő már enélkül is az volt.Tyűűűű, Menczer mai performansza ugye már a politikai mélypont?telex.hu/belfold/2024/12/03/magyar-peter-pecsi-gyermekotthon-latogatas-menczer-tamas-fidesz-kommunikacios-igazgato
Szokol
Buta a Fidesz, ez teljesen kontrapoduktív.
Dzsokijuing
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Tyűűűű, Menczer mai performansza ugye már a politikai mélypont?telex.hu/belfold/2024/12/03/magyar-peter-pecsi-gyermekotthon-latogatas-menczer-tamas-fidesz-kommunikacios-igazgato
Szokol
Buta a Fidesz, ez teljesen kontrapoduktív.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Tyűűűű, Menczer mai performansza ugye már a politikai mélypont?
több mint 1 éve
Jól mondja Kovács Gergő, a városvezetés nekik büdös, de aki irányítaná, azt meg akadályozzák.magyarnarancs.hu/belpol/a-tisza-csak-vitezy-david-fopolgarmester-helyettesi-kinevezeset-tudna-tamogatni-272890Én ezt már múlt héten kérdeztem egy Tisza-szimpatizáns barátomtól, hogy a Bajnai kormányban (tehát nem Gyurcsánynál) 1 évig államtitkár Kiss miért fér bele kevésbé, mint a fidesz alatt 4 évig BKK vezető és fél-fél évig államtitkár és kormánybiztos Vitézy, ha már tényleg a mai rendszert akarják leváltani, annyi választ kaptam csak, hogy "hát de Kiss Ambrusra nem szavazott senki, Vitézyre meg sokan"...
Sobrinak való posztmodern: az 'újellenzék' egyben az 'újfidesz' is 😊
ender1112
StormST
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
És mit szólt ahhoz, hogy Rogánnak sms-ezget?magyarnarancs.hu/belpol/a-tisza-csak-vitezy-david-fopolgarmester-helyettesi-kinevezeset-tudna-tamogatni-272890Én ezt már múlt héten kérdeztem egy Tisza-szimpatizáns barátomtól, hogy a Bajnai kormányban (tehát nem Gyurcsánynál) 1 évig államtitkár Kiss miért fér bele kevésbé, mint a fidesz alatt 4 évig BKK vezető és fél-fél évig államtitkár és kormánybiztos Vitézy, ha már tényleg a mai rendszert akarják leváltani, annyi választ kaptam csak, hogy "hát de Kiss Ambrusra nem szavazott senki, Vitézyre meg sokan"...
ender1112
StormST
több mint 1 éve
magyarnarancs.hu/belpol/a-tisza-csak-vitezy-david-fopolgarmester-helyettesi-kinevezeset-tudna-tamogatni-272890Én ezt már múlt héten kérdeztem egy Tisza-szimpatizáns barátomtól, hogy a Bajnai kormányban (tehát nem Gyurcsánynál) 1 évig államtitkár Kiss miért fér bele kevésbé, mint a fidesz alatt 4 évig BKK vezető és fél-fél évig államtitkár és kormánybiztos Vitézy, ha már tényleg a mai rendszert akarják leváltani, annyi választ kaptam csak, hogy "hát de Kiss Ambrusra nem szavazott senki, Vitézyre meg sokan"...
ender1112

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Már akkor 😣visszamenőleg is!Az a szemét háború téged is ennyire nyomaszt?Matthew99Jó most hirtelen nekem se ugrott be hogy 13ban vagy 14ben lett e meg az első 😃
Nemes samu09
StormST
slowmotion
több mint 1 éve
magyarnarancs.hu/belpol/a-tisza-csak-vitezy-david-fopolgarmester-helyettesi-kinevezeset-tudna-tamogatni-272890Sobrinak való posztmodern: az 'újellenzék' egyben az 'újfidesz' is 😊
több mint 1 éve
visszamenőleg is!Az a szemét háború téged is ennyire nyomaszt?Matthew99Jó most hirtelen nekem se ugrott be hogy 13ban vagy 14ben lett e meg az első 😃
Nemes samu09
StormST
több mint 1 éve
Azt hittem h ez hír csárda … (mondjuk h ez kérdés legyen egy kormanyinfon is …)Az a szemét háború téged is ennyire nyomaszt?Jó most hirtelen nekem se ugrott be hogy 13ban vagy 14ben lett e meg az első 😃
Matthew99
Nemes samu09
StormST
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Az a szemét háború téged is ennyire nyomaszt?Jó most hirtelen nekem se ugrott be hogy 13ban vagy 14ben lett e meg az első 😃
Matthew99
Nemes samu09

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Jó most hirtelen nekem se ugrott be hogy 13ban vagy 14ben lett e meg az első 😃
Matthew99
több mint 1 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nagyon sok befolyásos embert pl qrvára zavar aIgen ott üröm egyik legjobban felkapott része mellett-alatt menne pl ahol vannak nerbe bekötött emberek.
Mostani nyomvonal, újat tervezni meg nem nagyon lehet már.
Ha nem is direkt ellene, de nem a megépítésért lobbiznak sokan /fű alatt egyéni érdekből./ elég megnézni a térképen a tervezett nyomvonalat.
Gondolj bele ültök esténként a sokszáz milliós időnként milliárd feletti Tájvédelmi körzetbe belógó ingatlanban, este átjönnek a haverok | inni-cuccozn | i bográcsozni és csak hallod a folyamatos autópálya morajlást -hiába van zajvédő fal- főleg este messzire bemegy madárcsicsergés helyett.. Mindig rossz irányból fúj majd a szél,
Pénz nincs úgyse rá, ahogy igazi akarat se, így még könnyebb tologatni, a zöldek pedig még akcióba sem léptek hogy majd jól felgyorsítsák az építkezést.
ozibozi
több mint 1 éve
Nagyon sok befolyásos embert pl qrvára zavar aMostani nyomvonal, újat tervezni meg nem nagyon lehet már.
Ha nem is direkt ellene, de nem a megépítésért lobbiznak sokan /fű alatt egyéni érdekből./ elég megnézni a térképen a tervezett nyomvonalat.
Gondolj bele ültök esténként a sokszáz milliós időnként milliárd feletti Tájvédelmi körzetbe belógó ingatlanban, este átjönnek a haverok | inni-cuccozn | i bográcsozni és csak hallod a folyamatos autópálya morajlást -hiába van zajvédő fal- főleg este messzire bemegy madárcsicsergés helyett.. Mindig rossz irányból fúj majd a szél,
Pénz nincs úgyse rá, ahogy igazi akarat se, így még könnyebb tologatni, a zöldek pedig még akcióba sem léptek hogy majd jól felgyorsítsák az építkezést.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2024/12/02/szijjarto-peter-moszkva-szergej-lavrov-oroszorszag-magyarorszag-ukrajna-orosz-ukran-haboruHülye fasz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Az M0 kamionforgama jelentős részben a logisztikai központok forgalma! Azzal már nem lehet mit csinálni.A nyugati gyűrű jórészt a föld alatt, alagútban menne. De a fel és lehajtást ott is meg kellene oldani plusz az alagutak szellőztetését úgy, hogy ne a lakóövezeteket terhelje koncentráltan.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Ez igaz, de a lényeg, hogy tudjuk, volt ilyen találkozó.picit mas. egyik el akarta tetetni a bizonyitekot, masik meg h vegye elo ujra. raadasul sztem itt Toni nem szerepelt rosszul. nem veletlen, hogy a 444 meg nem is tette ki a videot errol. nehez is lesz ezt megvagni ugy h ne jojjenek ki ebbol rosszul.www.youtube.com/watch?v=kMXh0XVKCHk&t=192s Anti ideges.Ugyanaz, mint a külügyér, amint jön a bizonyíték, a testtartás megváltozik és jön a fenyegetés.
Porsan
Dzsokijuing
csebi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
mondjuk ha ennyire gáz hogy fotózzák a telefonját hogy a faszba hagyja?picit mas. egyik el akarta tetetni a bizonyitekot, masik meg h vegye elo ujra. raadasul sztem itt Toni nem szerepelt rosszul. nem veletlen, hogy a 444 meg nem is tette ki a videot errol. nehez is lesz ezt megvagni ugy h ne jojjenek ki ebbol rosszul.www.youtube.com/watch?v=kMXh0XVKCHk&t=192s Anti ideges.Ugyanaz, mint a külügyér, amint jön a bizonyíték, a testtartás megváltozik és jön a fenyegetés.
Porsan
Dzsokijuing
csebi
bárki megtudja csinálni ha a 444nek meg ezeknek sikerül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
picit mas. egyik el akarta tetetni a bizonyitekot, masik meg h vegye elo ujra. raadasul sztem itt Toni nem szerepelt rosszul. nem veletlen, hogy a 444 meg nem is tette ki a videot errol. nehez is lesz ezt megvagni ugy h ne jojjenek ki ebbol rosszul.www.youtube.com/watch?v=kMXh0XVKCHk&t=192s Anti ideges.Ugyanaz, mint a külügyér, amint jön a bizonyíték, a testtartás megváltozik és jön a fenyegetés.
Porsan
Dzsokijuing
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=kMXh0XVKCHk&t=192s Anti ideges.Ugyanaz, mint a külügyér, amint jön a bizonyíték, a testtartás megváltozik és jön a fenyegetés.
Porsan
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Értem, akkor csapassák mert kellene........mar a tervek is megvannak, es igen, eleg sok alagut van benne.Azért akár hogyan nézem a térképet, nem véletlen, hogy nincs még bezárva az a gyűrű. Gyakorlatilag nincs hová megépíteni, hogy ne okozzon tájsebet és ne sértsen valós! természetvédelmi értékeket. Max egy nagyon hosszú alagút lehetne a megoldás (ide valóban kellene) de máshol nem látom, hogy merre lehetne haladni. Ha meg kijjebb visszük, akkor kb mindegy is. De lehet én látom rosszul és lenne megfelelő útvonal.kamionok miatt sztem is kellen az eszaki elkerulo, mert az m3rol jovo kamionok eleg sokat nyernenek vele. DE a jelenlegi gazdasagi kornyezetben en meglepodnek, ha arra lenne penz, hogy a budai hegysegben alagutakat furjanak.Szerintem se biztos, hogy túl nagy változást jelentene, de ettől még agyrém, hogy egy Budapest méretű városnak nincs normális, teljes körgyűrűje. Az meg, hogy a kamionok "mar most sem mennek be a varosba, mennek del fele egy hosszu uton", az pont a probléma része, azért áll/lassú az M0 és a környező utak állandóan, mert kelet-nyugat irányban fél-1 óra helyett 2-3-t kavarognak arra a kamionok (ez hasraütés, csak az arányok miatt), növelve a forgalmat, és amiért egy csomó autós már elvből nem megy ki rá és ők igenis a belvárosi forgalmat növelik, még ha nem is világmegrontó szinten esetleg...pontosan. en meg nem lattam azt a hatastanulmanyt (lehet, hogy van csak elkerulte a figyelmem), ami azt mondana, hogy a budai belso forgalmat erdemben megoldja majd a korgyuru bezarasa.index.hu/velemeny/2024/12/02/forgalom-budapest-fejlesztes-vitezy-kompetencia/Ezt én sem értem, tényleg azt gondolják emberek, hogy azért van csúcsforgalom, mert az emberek Tatabányáról Vácra igyekeznek, de nincs bezárva az M0 teljes köre?
Ez mekkora egy surmó te jó ég... Politikai nézetei még hagyján de ami trágyát ez a fas* összehord az individualista letforma és az autó kapcsolásával...
FLZOLI
vpi
kamionoknak talan jobb lesz, mert rovidebb az ut, de azok mar most sem mennek be a varosba, mennek del fele egy hosszu uton. de aki ott csucsul a Szena tor kornyeken a dugoban azok nagy resze nem fog kimenni a gyurure.
csebi
StormST
csebi
dande2
csebi
több mint 1 éve
mar a tervek is megvannak, es igen, eleg sok alagut van benne.Azért akár hogyan nézem a térképet, nem véletlen, hogy nincs még bezárva az a gyűrű. Gyakorlatilag nincs hová megépíteni, hogy ne okozzon tájsebet és ne sértsen valós! természetvédelmi értékeket. Max egy nagyon hosszú alagút lehetne a megoldás (ide valóban kellene) de máshol nem látom, hogy merre lehetne haladni. Ha meg kijjebb visszük, akkor kb mindegy is. De lehet én látom rosszul és lenne megfelelő útvonal.kamionok miatt sztem is kellen az eszaki elkerulo, mert az m3rol jovo kamionok eleg sokat nyernenek vele. DE a jelenlegi gazdasagi kornyezetben en meglepodnek, ha arra lenne penz, hogy a budai hegysegben alagutakat furjanak.Szerintem se biztos, hogy túl nagy változást jelentene, de ettől még agyrém, hogy egy Budapest méretű városnak nincs normális, teljes körgyűrűje. Az meg, hogy a kamionok "mar most sem mennek be a varosba, mennek del fele egy hosszu uton", az pont a probléma része, azért áll/lassú az M0 és a környező utak állandóan, mert kelet-nyugat irányban fél-1 óra helyett 2-3-t kavarognak arra a kamionok (ez hasraütés, csak az arányok miatt), növelve a forgalmat, és amiért egy csomó autós már elvből nem megy ki rá és ők igenis a belvárosi forgalmat növelik, még ha nem is világmegrontó szinten esetleg...pontosan. en meg nem lattam azt a hatastanulmanyt (lehet, hogy van csak elkerulte a figyelmem), ami azt mondana, hogy a budai belso forgalmat erdemben megoldja majd a korgyuru bezarasa.index.hu/velemeny/2024/12/02/forgalom-budapest-fejlesztes-vitezy-kompetencia/Ezt én sem értem, tényleg azt gondolják emberek, hogy azért van csúcsforgalom, mert az emberek Tatabányáról Vácra igyekeznek, de nincs bezárva az M0 teljes köre?
Ez mekkora egy surmó te jó ég... Politikai nézetei még hagyján de ami trágyát ez a fas* összehord az individualista letforma és az autó kapcsolásával...
FLZOLI
vpi
kamionoknak talan jobb lesz, mert rovidebb az ut, de azok mar most sem mennek be a varosba, mennek del fele egy hosszu uton. de aki ott csucsul a Szena tor kornyeken a dugoban azok nagy resze nem fog kimenni a gyurure.
csebi
StormST
csebi
dande2
több mint 1 éve
Azért akár hogyan nézem a térképet, nem véletlen, hogy nincs még bezárva az a gyűrű. Gyakorlatilag nincs hová megépíteni, hogy ne okozzon tájsebet és ne sértsen valós! természetvédelmi értékeket. Max egy nagyon hosszú alagút lehetne a megoldás (ide valóban kellene) de máshol nem látom, hogy merre lehetne haladni. Ha meg kijjebb visszük, akkor kb mindegy is. De lehet én látom rosszul és lenne megfelelő útvonal.kamionok miatt sztem is kellen az eszaki elkerulo, mert az m3rol jovo kamionok eleg sokat nyernenek vele. DE a jelenlegi gazdasagi kornyezetben en meglepodnek, ha arra lenne penz, hogy a budai hegysegben alagutakat furjanak.Szerintem se biztos, hogy túl nagy változást jelentene, de ettől még agyrém, hogy egy Budapest méretű városnak nincs normális, teljes körgyűrűje. Az meg, hogy a kamionok "mar most sem mennek be a varosba, mennek del fele egy hosszu uton", az pont a probléma része, azért áll/lassú az M0 és a környező utak állandóan, mert kelet-nyugat irányban fél-1 óra helyett 2-3-t kavarognak arra a kamionok (ez hasraütés, csak az arányok miatt), növelve a forgalmat, és amiért egy csomó autós már elvből nem megy ki rá és ők igenis a belvárosi forgalmat növelik, még ha nem is világmegrontó szinten esetleg...pontosan. en meg nem lattam azt a hatastanulmanyt (lehet, hogy van csak elkerulte a figyelmem), ami azt mondana, hogy a budai belso forgalmat erdemben megoldja majd a korgyuru bezarasa.index.hu/velemeny/2024/12/02/forgalom-budapest-fejlesztes-vitezy-kompetencia/Ezt én sem értem, tényleg azt gondolják emberek, hogy azért van csúcsforgalom, mert az emberek Tatabányáról Vácra igyekeznek, de nincs bezárva az M0 teljes köre?
FLZOLI
vpi
csebi
StormST
csebi