Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 858 — Lucas Scott
 telex.hu/belfold/2024/11/30/szajer-jozsef-interju-fidesz-melegellenes-torveny-brusszel

Kemény négyéves remeteség kellett hozzá, hogy ezt az érvrendszert összerakja.
Dzsokijuing
Úristen, nehezen tudnám megmondani, hogy az interjú melyik válasza alatt éreztem leginkább kellemetlenül magam, de igazából végig szekunder szégyenérzetem volt egyformán asszem.

Mondjuk én biztos megkérdeztem volna, hogy Szájer úr, ön meleg? És milyen érzés, hogy nem mehet ki itthon a párjával az utcára?
somoskovig
Ilyen interjúk miatt vontam meg a támogatást tőlük.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
Ja és a kedvenc mondatom

Ha nincs törvénysértés, a többivel nem foglalkozom, nem is érdekel.

Ez a mentalitás átitatta az egész tetves magyar politikát, mindig is.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
A Fidesz és Viktor szempontjából a lényeg az, hogy Szájer minden (részben önmaga által vállalt) megaláztatással, megalkuvással és meghunyászkodással együtt is hű maradt a klánhoz. Nem állt át, nem borított.

Sem 2020 novemberében, sem azóta nem rohant át a másik klán médiájához tényfeltáró-kitálaló-lejárató interjúkat adni a NER viselt dolgairól, pedig biztos lett volna miről beszélnie, Gulyás Marci meg kb. a fél életét odaadta volna, ha akkor rögtön kihúz belőle egy olyan interjút, mint amilyet Magyar Péterből sikerült 2024 februárjában.

Persze emlegeti, hogy azért nem minden tetszik neki a NER-ben, meg vannak/voltak nézeteltérései, de ezeknek a létezését be lehet vallani, az nem probléma. A részleteket taglalni viszont már kibeszélés az akolból, az már bűn.

A NER-re pedig lehet mondani sok rosszat, de a hűséget (mit is jelent a "fides"?) tartó tagjaival szemben nem hálátlan. A legkellemetlenebb ügyek ellenére is lehet visszatérés, fenntartott pozíció, biztos megélhetés.

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 848 — Steelers fan
 telex.hu/belfold/2024/11/30/szajer-jozsef-interju-fidesz-melegellenes-torveny-brusszel

Dzsokijuing
"Semmiféle bűncselekményt nem követtem el. Olyan dolgot követtem el, amellyel a választók bizalmát"
Drog a hátizsákban az nem bűncselekmény?
Vagy erre nem (sem) akarunk emlékezni?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 370 — Saturday Night Lights
de igazából végig szekunder szégyenérzetem volt egyformán asszem.
somoskovig
Én rettenetesen sajnálom ezt az embert, de egyben magunkat is, mert ez a két lábon járó kognitív disszonancia mutatja csak igazán, hova is vezették a fideszesek az országot.
r.baggio
Senki sem kényszerítette, hogy így döntsön minden fontos kérdésben az életében, ahogy döntött. Sajnálni pont nincs miért. Sajnáld azokat a szerencsétlenek, akik az ő hathatós közreműködése miatt lettek másodrendű állampolgárok (természetesen nem jogi értelemben, hiszen úgy minden fasza az Ereszkirály szerint).
somoskovig
És ez még mindig nem a Szájer-probléma lényege. Covid-zárás idején partizás és illegális drogbirtoklás. Boris Johnson ebbe bukott bele konkrétan (drog nélkül).

Egyébként meg ugyanaz, mint a kegyelmi ügy: Novák Katalin miért adott kegyelmet? Orbán Viktor miért nevezte vállalhatatlannak Szájer Sz. József brüsszeli akcióját és most már miért nem az?

A kérdések, melyekre nincsenek és soha nem lesznek fideszes válaszok.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 213 — Chiefs GM
somoskovig
Én rettenetesen sajnálom ezt az embert, de egyben magunkat is, mert ez a két lábon járó kognitív disszonancia mutatja csak igazán, hova is vezették a fideszesek az országot.
r.baggio
Senki sem kényszerítette, hogy így döntsön minden fontos kérdésben az életében, ahogy döntött. Sajnálni pont nincs miért. Sajnáld azokat a szerencsétlenek, akik az ő hathatós közreműködése miatt lettek másodrendű állampolgárok (természetesen nem jogi értelemben, hiszen úgy minden fasza az Ereszkirály szerint).

több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 919 — no es importante
somoskovig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 454 — Ajmo Vatreni
"Nekik is nagyon szívesen feltennénk. De mit gondol, mit mondana az 1990-es Szájer József arra, hogy a 2020-as évekre a Fideszben volt III/III-as, III/II-es ügynökökkel fognak együtt politizálni?

Azt, hogy már nem vagyok a Fidesz tagja."

Itt fejeztem be. Ez egy komédia.

Azért én még emlékszem arra, amikor Feri is mindig azzal takarózott, hogy minden jogszerű, a Fidesz pedig direkt összemosta a legitimitást a moralitással. Annak tudjuk mi lett a vége.
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 997
Az interjút olvasva Szájert szépen beküldték tátott szájjal a faszerdőbe (aminek lehet örül is).

Nevetséges az egész érvrendszere, de pár napra jó lesz elterelni a közbeszédet.
több mint 1 éve

Dzsokijuing
Úristen, nehezen tudnám megmondani, hogy az interjú melyik válasza alatt éreztem leginkább kellemetlenül magam, de igazából végig szekunder szégyenérzetem volt egyformán asszem.

Mondjuk én biztos megkérdeztem volna, hogy Szájer úr, ön meleg? És milyen érzés, hogy nem mehet ki itthon a párjával az utcára?

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 440
 www.portfolio.hu/gazdasag/20241129/breking-hitelminositoi-figyelmeztetest-kapott-magyarorszag-726652
Erre a miniszterium bekekoltsegvetessel, Varga Misike meg azzal allt elo h korabbi kormanyok szarul csinaltak dolgukat, de ok visszakormanyoztak minket, most meg brusszeli vitak miatt minositettek le minket.

Szerkesztette: Beki
több mint 1 éve

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 858 — Lucas Scott
Kommentár nélkül

m.hvg.hu/itthon/20241129_lemondott-biro-laczo-adrienn
r.baggio
 24.hu/belfold/2024/11/29/kovacs-andras-kuria-varga-zs-andras-felfuggesztes/
Dzsokijuing
Hu Bmeg …
Nekünk szinte soha semmi nem ment kuriara de ő egy úgy feljutott hozza és rohadt szakmai döntést hozott. Jó bíró.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
It's the economy. It's always the economy.
Gyurma Pappa
Pár hete már behívtam szerintem itt is, hogy a NER nagy mákja megint az lehet, ha tényleg jön a gazdasági konszolidáció 25-26-ban.
zacknorb
Hát, ők is erre számolnak. Ahogy erre számoltak az elmúlt 14 évben mindig. 2020-ig be is jött.

Nagyon nehéz egy kitartó válságért szurkolni, és nem is szeretnék. Egyébként egyelőre nem látom, hogy miről fog visszapattanni a gazdaság, azon kívül, hogy szerencséjük lesz. (Ugye ahol stabil alapok vannak, ott elindult vissza már a gazdaság)
Gyurma Pappa
Mosmtár. Az eredeti - 2022 - terv szerint 22-23-szar lesz, maximum 24 első negyedévig, aztán beindulás. Legalább két negyedévvel hátrébb vagyunk, mint azt tervezték.
MC12
Valaki tegye már be neked, ahogy ez a donna szörny Ella de frász egy videót posztolt ma.
A Kormányszóvivő nénike zseniális volt.

Aszongya:
TE Péter, elég volt, rontom - bontom
Ha te mondod?
/Mint az oviban.
Sírva kérek valakit tegye már be neki.
Meg ide is jó lenne pls. Vlk tegye be a videót pls.
Szenvednek nagyon😊 😊 /)
Magyarázd meg légyszi hogy ez nem érdekli a bizonytalanokat…
A pénzt meg csövességet azt lehet értik nélkületek is, azt kb bárki nélkül értik a népek ha nincs zseton
😂✌️
ozibozi
De csak mert Kormányszóvivő Eszter is cukibb lélek, mint ez a mocsok.
#FreeVogelEvelin

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 068
It's the economy. It's always the economy.
Gyurma Pappa
Pár hete már behívtam szerintem itt is, hogy a NER nagy mákja megint az lehet, ha tényleg jön a gazdasági konszolidáció 25-26-ban.
zacknorb
Hát, ők is erre számolnak. Ahogy erre számoltak az elmúlt 14 évben mindig. 2020-ig be is jött.

Nagyon nehéz egy kitartó válságért szurkolni, és nem is szeretnék. Egyébként egyelőre nem látom, hogy miről fog visszapattanni a gazdaság, azon kívül, hogy szerencséjük lesz. (Ugye ahol stabil alapok vannak, ott elindult vissza már a gazdaság)
Gyurma Pappa
Mosmtár. Az eredeti - 2022 - terv szerint 22-23-szar lesz, maximum 24 első negyedévig, aztán beindulás. Legalább két negyedévvel hátrébb vagyunk, mint azt tervezték.
MC12
Valaki tegye már be neked, ahogy ez a donna szörny Ella de frász egy videót posztolt ma.
A Kormányszóvivő nénike zseniális volt.

Aszongya:
TE Péter, elég volt, rontom - bontom
Ha te mondod?
/Mint az oviban.
Sírva kérek valakit tegye már be neki.
Meg ide is jó lenne pls. Vlk tegye be a videót pls.
Szenvednek nagyon😊 😊 /)
Magyarázd meg légyszi hogy ez nem érdekli a bizonytalanokat…
A pénzt meg csövességet azt lehet értik nélkületek is, azt kb bárki nélkül értik a népek ha nincs zseton
😂✌️

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 874 — The Mathematician
 hvg.hu/gazdasag/20241129_hvg-novemberi-bevasarlokosar-vasarnapi-ebed-inflacio-ebx

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 068
Ha nem vicc, akkor holnap Telexes Szájer interjú, amiben tagadja, hogy lecsúszott volna egy ereszen.

Minden mindegy, csak ne MP-ről beszéljenek?
cartman023
Erre tartják az Indexet. Nyugodjunk meg, el lesz magyarázva. | (Mintha azt mondta volna, hogy az ereszes kalandról nem fog nyilatkozni. Lehet, hogy mégis?) |
nagylaza, főpohárnok
Miután nem volt eresz, nincs is miről nem nyilatkozni… 😊
somoskovig
Szájer Sz. József kitart amellett, hogy az a magánügye. De ha az, miért vonultatták vissza? És most fordítva?
Pont, mint a kegyelmi ügy, csak a lényeg nem hangzik el.
Dzsokijuing
Handónak van kialakuló botránya egy hőzöngő kiscsajjal,
Karrierista kis ringyó pulyka, simán lesz megoldás.
Pár hónap és kiderül.
Most lassan pihi lesz január végéig, jön a szeretet.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ha nem vicc, akkor holnap Telexes Szájer interjú, amiben tagadja, hogy lecsúszott volna egy ereszen.

cartman023
Erre tartják az Indexet. Nyugodjunk meg, el lesz magyarázva. | (Mintha azt mondta volna, hogy az ereszes kalandról nem fog nyilatkozni. Lehet, hogy mégis?) |
nagylaza, főpohárnok
somoskovig
Szájer Sz. József kitart amellett, hogy az a magánügye. De ha az, miért vonultatták vissza? És most fordítva?
Pont, mint a kegyelmi ügy, csak a lényeg nem hangzik el.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 390 — beers & Packers

cartman023
nagylaza, főpohárnok
somoskovig
Viccesen írtam az Indexet, ez bezzeg fel se tűnt...🙂
több mint 1 éve

cartman023
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 390 — beers & Packers

cartman023
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 984 — Kinek mit intézett a kormánya

cartman023
Nyilván, hiszen nem lecsúszott, hanem lemászott, leereszkedett vagy alászállt.
Őszentsége Sobri Jóska
Alászállt a drogokra, de harmadévre feltámadott a Schmidt Mária szerint? 😀😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 874 — The Mathematician

cartman023
Őszentsége Sobri Jóska
ugye elvileg nem is volt eresz azon a házon, de ha lett volna se számít mer nem az a ház 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 279 — balazs.t85@gmail.com
A jó èdes......

index.hu/gazdasag/2024/11/29/magyar-kozlony-adotorvenyek-energia-jovedeki-ado-foldgaz-szen-villamos-energia-inflacio/
dande2
Nem értem mi a gond, csak a cégek fizetik, az emböröket megvédik a gonosz multik ellen 😀
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 315 — #NoStress

cartman023