Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Hernández már orvosi vizsgálaton van Párizsban, meglepő módon a PSG közel 50 milliót fizet érte.A héten az az infó volt atletis oldalakon, hogy ebből 15%-ot a spanyol klub fog megkapni
Hungarian Bill
több mint 3 éve
Hernández már orvosi vizsgálaton van Párizsban, meglepő módon a PSG közel 50 milliót fizet érte. Jön helyette ugyanennyiért Kim Min-jae, a tavalyi év legjobb védője a Serie A-ból, amint letöltötte otthon a kötelező katonai szolgálatot. Ez a de Ligt - Kim duó szerintem jó lesz belül.Következő célpontokért Angliába telefonál a delegáció, K. Walker és Kane van napirenden.
több mint 3 éve
elég lesz Szobi- és Zsuzsi-monitorra megcsinálni, mindenki más úgyis csak marginális szereplőmár elkezdtemValaki nem akarja fejlécbe összedobni, hogy a ,nevesebb' játékosok honnét-hova mentek?Adsz egy fél órát megcsinálom
steelwolf
Heisman nádor
empty taxi
több mint 3 éve
Akkor jó 😊már elkezdtemValaki nem akarja fejlécbe összedobni, hogy a ,nevesebb' játékosok honnét-hova mentek?Adsz egy fél órát megcsinálom
steelwolf
Heisman nádor
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
már elkezdtemValaki nem akarja fejlécbe összedobni, hogy a ,nevesebb' játékosok honnét-hova mentek?Adsz egy fél órát megcsinálom
steelwolf
Heisman nádor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Valaki nem akarja fejlécbe összedobni, hogy a ,nevesebb' játékosok honnét-hova mentek?Adsz egy fél órát megcsinálom
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Valaki nem akarja fejlécbe összedobni, hogy a ,nevesebb' játékosok honnét-hova mentek?
több mint 3 éve
Understand Saudi side Al Hilal sent huge contract bid José Mourinho earlier this month, before approaching Max Allegri. 🚨🔵🇸🇦 #AlHilalOfficial proposal sent: €30m per season net salary.
José Mourinho turned down the bid — as he’s only focused on AS Roma project.
több mint 3 éve
Understand Fabio Carvalho is now in Germany in order to undergo medical tests as new Leipzig player today. Done deal, here we go confirmed. ⚪️🔴🩺 #LFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 29, 2023
Agreement closed on loan with NO buy option clause, as expected and wanted by Liverpool. pic.twitter.com/ipNbY5FrWd
EXCL: Bayern have reached total verbal agreement with Kim Min-jae on personal terms, five year deal ready — here we go! 🚨🔴🇰🇷 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 28, 2023
Kim has accepted the contract proposal as club sources confirm. Contract valid until 2028.
Next step up to Bayern: pay the release clause. pic.twitter.com/LBK8w6s20H
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Apámék falujában is volt 30+ éves az ifibentwitter.com/dfb_team_en/status/1674097713363681284?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7gNálunk anno volt olyan ellenfél játékos serdülőben (15 év volt a max korhatár) aki Ladával jött meccsre.😂
Kopaszodó ember hogy játszhat az U21-es német csapatban? 😀 Na jó idén van pár U23-as, de akkor is.
Heisman nádor
JoeyPorter
országos hírű mulatós "zenész" lett belőle
több mint 3 éve
twitter.com/dfb_team_en/status/1674097713363681284?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7gNálunk anno volt olyan ellenfél játékos serdülőben (15 év volt a max korhatár) aki Ladával jött meccsre.😂
Kopaszodó ember hogy játszhat az U21-es német csapatban? 😀 Na jó idén van pár U23-as, de akkor is.
Heisman nádor
több mint 3 éve
ebben a kontextusban ha a " cula" helyett "gula" lenne írva, azt is simán tudnám értelmezni 😀twitter.com/dfb_team_en/status/1674097713363681284?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7g
Heisman nádor
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Nyugodtan…b@sszon ki velem és bizonyítsa, hogy félreismertem! 🙏Majd elküldöm neki ezt a kommentet...Meki vs Iváncsa 11:0 volt már?Szerintem semmi jelentősége! Bár Zsóri két gólja meglep. Azt sem gondoltam, hogy a labdát kétszer el tudja találni egy meccsen…
Sixo
Klaci79
😀
JC6 - a ruszki
több mint 3 éve
😂😂😂 https://t.co/iYAbUtRz0U pic.twitter.com/OdkemFCVka
— Nessaj (@nessajthelol) June 28, 2023
LOL 😀
több mint 3 éve
Majd elküldöm neki ezt a kommentet...Meki vs Iváncsa 11:0 volt már?Szerintem semmi jelentősége! Bár Zsóri két gólja meglep. Azt sem gondoltam, hogy a labdát kétszer el tudja találni egy meccsen…
Sixo
Klaci79
😀
több mint 3 éve
Szerintem névsorban akartál őket rakni, csak a románok nem ismerik az abc-t.minitabellán Svájc gólkülönbsége 4-4, Olaszo. 3-3, Norvég 2-2, szóval gondolom a több lőtt gól döntöttIgen, de azt hogy? 😆u21-es EB-n D csoportban ki lett a 2.? ahány oldalt nézek, annyi megoldás 😀Nálam mind svájcot írja.
Löfli
Sixo
Körbeverés volt.
Svájc verte a norvégokat, norvégok az olaszokat, olaszok a svájciakat.
Olaszok, norvégok gólkülönbsége -1, svájciaké -3.
Tehát minitabella, és azért Svàjc jutott tovább, mert őket verték meg legjobban a franciák? 🤣
warr_b
Löfli
több mint 3 éve
minitabellán Svájc gólkülönbsége 4-4, Olaszo. 3-3, Norvég 2-2, szóval gondolom a több lőtt gól döntöttIgen, de azt hogy? 😆u21-es EB-n D csoportban ki lett a 2.? ahány oldalt nézek, annyi megoldás 😀Nálam mind svájcot írja.
Löfli
Sixo
Körbeverés volt.
Tehát minitabella, és azért Svàjc jutott tovább, mert őket verték meg legjobban a franciák? 🤣
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Igen, de azt hogy? 😆u21-es EB-n D csoportban ki lett a 2.? ahány oldalt nézek, annyi megoldás 😀Nálam mind svájcot írja.
Löfli
Sixo
Körbeverés volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Annyira tudtam ,hogy végig a svájciaknak szurkoltál te köpönyegforgató.most már nálam is, köszi!u21-es EB-n D csoportban ki lett a 2.? ahány oldalt nézek, annyi megoldás 😀Nálam mind svájcot írja.
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 3 éve
most már nálam is, köszi!u21-es EB-n D csoportban ki lett a 2.? ahány oldalt nézek, annyi megoldás 😀Nálam mind svájcot írja.
Löfli
Sixo

Don't blink!
több mint 3 éve
u21-es EB-n D csoportban ki lett a 2.? ahány oldalt nézek, annyi megoldás 😀Nálam mind svájcot írja.
Löfli
több mint 3 éve
Szégyen, a legerősebb kerettel kiesni a csoportból. Mindenki mondjon le.
több mint 3 éve
u21-es EB-n D csoportban ki lett a 2.? ahány oldalt nézek, annyi megoldás 😀

Don't blink!
több mint 3 éve
Meki vs Iváncsa 11:0 volt már?Szerintem semmi jelentősége! Bár Zsóri két gólja meglep. Azt sem gondoltam, hogy a labdát kétszer el tudja találni egy meccsen…
Sixo