Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
ja es telt haz?Készülnek a vb-re | még a végén hirtelen ülnek le a tv elé és meghúzódnak | illetve a nemzetközi kupamenetelésre. Ezen mit nem lehet elfogadni? 😊
www.mifocink.com/?p=6345
Szerda helyett szombatot kerik a szurkolok,mert akkor tobben mennenek ki...de nem lehet mert feszes a naptar.
DIKK milyen naptar 😀 3 honap edzotabor/teli szunet es a szombat-szombat ritmust nem lehet megvarialni, hogy kvazi egy foci unnep legyen a magyar kupa donto 😀
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.Van 2000-es jegy is elméletileg.
dawyd728
Szerintem lófasz pénz. Én azt hittem 5 körül lesz.
Mondjuk kapják be, hogy szerdán van. Jobb lett volna hétvégén (nekem).
több mint 7 éve
2014-ben és 15-ben voltam kupadöntőn, mindkétszer 1000 forintért és elég jó helyen. De hát a Felcsút nyilván olyan különleges rangot ad a meccsnek, amit meg kell fizetni.10 dolcsiért milyen futballt vártok el? Úgy mégis.Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
dawyd728
r.baggio
Amadeus
By the way, Schiffer András ismét a Vasas-szektorban!!! Fókuszál rá a kamera, Hajdú B meg le se szarja 😀
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 542
Nevetsege jegyarak e szinvonal mellett. Spanyol es Francia bajnoki meccsekre jutsz be ennyiert..vagy egy picivel tobbert.Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
dawyd728
r.baggio
ja es telt haz?
www.mifocink.com/?p=6345
Szerda helyett szombatot kerik a szurkolok,mert akkor tobben mennenek ki...de nem lehet mert feszes a naptar.
DIKK milyen naptar 😀 3 honap edzotabor/teli szunet es a szombat-szombat ritmust nem lehet megvarialni, hogy kvazi egy foci unnep legyen a magyar kupa donto 😀
több mint 7 éve
10 dolcsiért milyen futballt vártok el? Úgy mégis.Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
dawyd728
r.baggio
több mint 7 éve
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
dawyd728

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
dawyd728
4 167
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
A Puskás "Akadémia" 2 szektornyi jegyet igényelt a kupadöntőre.majd leraknak addig egy sínpárt a kisvasútnak a Groupamáig 😀
Itt is buszoztatás lesz mint a szavazáson vagy magátol utazik fel mind a négy drukkerük kocsival?
Szánalmas.
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
sajnalatos amiba hamburgnal van de bakker evek ota a kieses ellen kuzdottek szoval tehettek volna barmit.twitter.com/BeardedGenius/status/995323833275043840
ZoliMP

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-126-golt-lottem-megsem-szamitottak-ram-a-valogatottban-szivacs-volt-az-nb-i-korabbi-golkiralyaA berakott idézet annyira Kelet-Európa, hogy az elmondhatatlan.
Leginkább Lothar Matthäus számolt veled.Waltner Róbert. Minden szava arany.
– Igen, ő szerette a játékomat, de sajnos, nála sem tudtam kiteljesedni. Meghívott a németek elleni idegenbeli meccsre készülő keretbe, de pont akkor volt az esküvőm, ezért lemondtam. Ha egy csapattársamhoz hasonlóan, nekem is felajánlja, hogy kifizeti a lakodalmat, ha átrakom egy másik időpontra, gondolkodás nélkül belemegyek. Lehet, hogy akkor nem Torghelle, hanem én rúgok kettőt a németeknek. Sajnálom, hogy kihagytam azt a meccset, főleg úgy, hogy azóta elváltam…
Mikey
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 542
sajnalatos amiba hamburgnal van de bakker evek ota a kieses ellen kuzdottek szoval tehettek volna barmit.
több mint 7 éve
Gondolom az utánpótlás játékosokat utaztatják fel egyenmelegítőben.hadd lássák, melyik csapatban nem fognak egy percet sem játszani?
gordon
több mint 7 éve
A Puskás "Akadémia" 2 szektornyi jegyet igényelt a kupadöntőre.Gondolom az utánpótlás játékosokat utaztatják fel egyenmelegítőben.
Itt is buszoztatás lesz mint a szavazáson vagy magátol utazik fel mind a négy drukkerük kocsival?
Szánalmas.
Bazzani
Olyan ez mikor annak idején katonákat meg rendőröket vezényeltek ki a stadionokba..
több mint 7 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-126-golt-lottem-megsem-szamitottak-ram-a-valogatottban-szivacs-volt-az-nb-i-korabbi-golkiralyade ő eljutott a bokazsuniorszba, Sanyi meg csak a Palackig. szerintem igaza van.
Leginkább Lothar Matthäus számolt veled.Waltner Róbert. Minden szava arany.
– Igen, ő szerette a játékomat, de sajnos, nála sem tudtam kiteljesedni. Meghívott a németek elleni idegenbeli meccsre készülő keretbe, de pont akkor volt az esküvőm, ezért lemondtam. Ha egy csapattársamhoz hasonlóan, nekem is felajánlja, hogy kifizeti a lakodalmat, ha átrakom egy másik időpontra, gondolkodás nélkül belemegyek. Lehet, hogy akkor nem Torghelle, hanem én rúgok kettőt a németeknek. Sajnálom, hogy kihagytam azt a meccset, főleg úgy, hogy azóta elváltam…
Mikey
több mint 7 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-126-golt-lottem-megsem-szamitottak-ram-a-valogatottban-szivacs-volt-az-nb-i-korabbi-golkiralyaLeginkább Lothar Matthäus számolt veled.Waltner Róbert. Minden szava arany.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Képzeld ha még jön egy svájci csapat tele migránssal?😊Persze, összekötik egy jó kis Békemenet túrával és mindjárt megvan a létszám 😛 😀de a viccet felretve ez lesz.jonne egy celtic kaliber a selejtezon ahogy a fradinak is johet nem hiszem h labdaszedok es vip vendegek lesznek csak.A lényeg, hogyha valami csoda folytán eljutt az EL döntőig a PAFC akkor születésemtől fogva valójában mindig is PAFC drukker voltam. 😀Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
www.hatharom.com/2018/05/09/ilyen-abszurd-ohaj-is-csak-a-magyar-fociban-lehetseges?h3_refsite=tf_50_szurkolo_felcsut_20180509
Basszus ezek ha tényleg üzleti alapon működnének akkor labdát se tudnának venni a csapatnak.
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
dande
több mint 7 éve
Persze, összekötik egy jó kis Békemenet túrával és mindjárt megvan a létszám 😛 😀de a viccet felretve ez lesz.jonne egy celtic kaliber a selejtezon ahogy a fradinak is johet nem hiszem h labdaszedok es vip vendegek lesznek csak.A lényeg, hogyha valami csoda folytán eljutt az EL döntőig a PAFC akkor születésemtől fogva valójában mindig is PAFC drukker voltam. 😀Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
www.hatharom.com/2018/05/09/ilyen-abszurd-ohaj-is-csak-a-magyar-fociban-lehetseges?h3_refsite=tf_50_szurkolo_felcsut_20180509
Basszus ezek ha tényleg üzleti alapon működnének akkor labdát se tudnának venni a csapatnak.
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 542
de a viccet felretve ez lesz.jonne egy celtic kaliber a selejtezon ahogy a fradinak is johet nem hiszem h labdaszedok es vip vendegek lesznek csak.A lényeg, hogyha valami csoda folytán eljutt az EL döntőig a PAFC akkor születésemtől fogva valójában mindig is PAFC drukker voltam. 😀Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
Matthew99
Tejesember
több mint 7 éve
Tejesember
256
A lényeg, hogyha valami csoda folytán eljutt az EL döntőig a PAFC akkor születésemtől fogva valójában mindig is PAFC drukker voltam. 😀Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
Matthew99
több mint 7 éve
Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
Tejesember
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 542
ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
Tejesember
több mint 7 éve
Tejesember
256
Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
több mint 7 éve
Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon