USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Military equipment and ammunition sent successfully to #Ukraine from the government in #Poland. https://t.co/YpDfxzyh0B
— Jake Hanrahan (@Jake_Hanrahan) February 25, 2022
több mint 3 éve
Megvan a The Hater c. film? Na ugyanezt képzeld el itt.Eddig bírtam (asszem 3. Komment) :www.facebook.com/100044628210344/posts/500524598111810/?d=nbrutálisak a kommentek. Azt a kurva milyen emberekkel élünk egy országban.
Megjött az esze végre?
vpi
Amadeus
Legalább nem szólnak bele az oroszok dolgába 😃 így nem kapunk atombombát és ezáltal élve meg fogunk menekülni Putyin haragjától ☺️ én azért most bírom Viktorunkat 😂❤️ rászavazok esküszöm 🙏🏻
csebi
10 ember egy szobában a gép előtt és egész nap kamu-fb profilokat hoznak létre, majd nyomják a kormánypropangandát... hajrá Fidesz!
több mint 3 éve
Eddig bírtam (asszem 3. Komment) :www.facebook.com/100044628210344/posts/500524598111810/?d=nbrutálisak a kommentek. Azt a kurva milyen emberekkel élünk egy országban.
Megjött az esze végre?
vpi
Amadeus
Legalább nem szólnak bele az oroszok dolgába 😃 így nem kapunk atombombát és ezáltal élve meg fogunk menekülni Putyin haragjától ☺️ én azért most bírom Viktorunkat 😂❤️ rászavazok esküszöm 🙏🏻
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hallod @UndiNem lelem az előzményeimben. Azt hiszem vaalmelyik tweeter feedben látam, az meg már lehet nincs meg.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Ukrjanában most van vas dögivel, ott szépen kaszálhatnak a dicsakok 😊Nem tudom, hogy itt olvastam-e vagy máshol, de könyörgöm abban a magyar hadseregben bízunk, aminek a telephelyéről elloptak egy rahedli katalizátort? 😊Pont a határon csatáztak a migrikkel.
NB2
Nyírségben most két csoport van készenlétben. A magyar hadsereg és a vasazós cigányok.
Bazzani
több mint 3 éve
Ha jól tudom 120 darabot 😀Nem tudom, hogy itt olvastam-e vagy máshol, de könyörgöm abban a magyar hadseregben bízunk, aminek a telephelyéről elloptak egy rahedli katalizátort? 😊Az.
NB2
csebi
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy itt olvastam-e vagy máshol, de könyörgöm abban a magyar hadseregben bízunk, aminek a telephelyéről elloptak egy rahedli katalizátort? 😊Pont a határon csatáztak a migrikkel.
NB2
Nyírségben most két csoport van készenlétben. A magyar hadsereg és a vasazós cigányok.
több mint 3 éve
www.facebook.com/100044628210344/posts/500524598111810/?d=nbrutálisak a kommentek. Azt a kurva milyen emberekkel élünk egy országban.
Megjött az esze végre?
vpi
több mint 3 éve
www.facebook.com/100044628210344/posts/500524598111810/?d=nOrbán háborúba akarja taszítani az országot!
Megjött az esze végre?
vpi
E-mailt mindenkinek!
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy itt olvastam-e vagy máshol, de könyörgöm abban a magyar hadseregben bízunk, aminek a telephelyéről elloptak egy rahedli katalizátort? 😊Az.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hosszú böjt volt..Na, végre megvan az első értelmes megnyilvánulás Ádertől, mióta államfő. Pacsi.„Ami pozíciónkat illeti, megerősítem, hogy Magyarország részese az EU és a NATO közös álláspontjának, és a maga számára a továbbiakban is ahhoz tartja magát. Határozottan elítéljük az orosz támadást, mely (…) több mint rossz: tragikus” – mondta Áder.Áder: Oroszország ezt előre eltervezte, a nemzetközi partnereit tudatosan félrevezette, abszurd és elfogadhatatlan az érveléseMindezt az Origón???
„Magyar részről – hagyományos kapcsolataink révén – minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy józanságra és önmérsékletre sarkalljuk a moszkvai vezetést. Sajnos, nem járhattunk sikerrel, hiszen, mint az mostanra világossá vált, orosz részről egy előre eltervezett program végrehajtása zajlott, melyet a nemzetközi partnerek tudatos félrevezetése kísért.”
Amadeus
Teabee
Az államfő szerint egyetértenek abban, hogy közösen egyértelmű jelzést kell küldeniük: elítélik a putyini rendszer által eldöntött, majd végrehajtott, tehát nem a kijevi kormány által kiprovokált agressziót, és a vérontásért az Oroszországi Föderáció irányítóit tartják felelőseknek. „Az orosz támadást mi is a nemzetközi jog súlyos megsértésének és a Moszkva által eddig vállalt nemzetközi kötelezettségek megcsúfolásának tekintjük” – mondta.
Amadeus
Mikey
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy itt olvastam-e vagy máshol, de könyörgöm abban a magyar hadseregben bízunk, aminek a telephelyéről elloptak egy rahedli katalizátort? 😊
több mint 3 éve
BBC-n most megy élő adás, amiben azt mondják 100 repülő és 120 hajó áll készen jelen pillanatban, amik azonnal be tudnának lépni a háborúba az EU részéről.
több mint 3 éve
diverziós tevékenységMondjuk nem vágom kívülről az összes egyezményt, de emlékeim szerint, beöltözni az ellenségnek az ilyen instant háborús bűn.9gag.com/gag/aAG0jWoKépet valahol én most az óraákban látam erről, mondjuk ott csak a ZUS gunnal felszerelt ural volt oldalról lefényképezve a videon agyonlőt katonával.
Solymi
Viszont ezek szerint akkor a már régebben közétett videó a civil kocsin áthajtó páncélosról is ezekhez a szabotőrökhöz tartozott. Csak mert ugye sokáig volt az a narratíva hogy ukrán egység volt és véletlen ment át a személykocsin.
Cowboykarcsi90
Hanni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
azonnali.hu/cikk/20220217_mit-tud-a-magyar-hadsereg-ami-szijjarto-szerint-garantalja-a-biztonsagunkat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Ma beszélgettem egy katona sráccal az edzőteremben. Ök még itt maradtak de ugye sokan mentek az ukrán határhoz.Ma beszélgettem egy ős Fideszes ismerősömmel, szerinte azért nem kellenek ide amerikai katonák, mert azzal csak feszültséget szítanánk.
Azt mondta, hogy a mi hadseregünket egy komolyabb iskoláscsoport szétkergetné.
Se ember, se felszerelés.
Rengetegen leszereltek az utóbbi időben.
Szóval aki véletlenül abban bízik, hogy majd ők megvédenek minket az ne tegye.
Amúgy nem számítanak rá, hogy erre terjedne a háború.
Bazzani
több mint 3 éve
igen én is erre gondoltam, azért tűnt soknak a 36khaver írja hogy valami 36000 katonánk van. létezik?Harcképes? Kb 20-30 évvel ezelőtt volt ennyi. Most kb 5-6 ezer embert tudnánk bevetni, azt mondta reggel gyerekkori barátom, aki a seregben van. Egyébként szerinte ha célzott támadás éri Magyarországot, 12-15 perc alatt felszámolnák a "hadseregünket".
eaglesmcnabb
#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
haver írja hogy valami 36000 katonánk van. létezik?Harcképes? Kb 20-30 évvel ezelőtt volt ennyi. Most kb 5-6 ezer embert tudnánk bevetni, azt mondta reggel gyerekkori barátom, aki a seregben van. Egyébként szerinte ha célzott támadás éri Magyarországot, 12-15 perc alatt felszámolnák a "hadseregünket".
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Ma beszélgettem egy katona sráccal az edzőteremben. Ök még itt maradtak de ugye sokan mentek az ukrán határhoz.Azt mondta, hogy a mi hadseregünket egy komolyabb iskoláscsoport szétkergetné.
Se ember, se felszerelés.
Rengetegen leszereltek az utóbbi időben.
Szóval aki véletlenül abban bízik, hogy majd ők megvédenek minket az ne tegye.
Amúgy nem számítanak rá, hogy erre terjedne a háború.
több mint 3 éve
Ja, behívjuk őket önként 😀Amíg OV van hatalomban nem kell felni egy magyar orosz konfliktustolEzt meg lehet nezni valahol regisztracio nelkul? (Esetleg nem gyanus oldalon, pl valami nyugati cikkbe agyazva?)9gag.com/gag/aAG0jWoKépet valahol én most az óraákban látam erről, mondjuk ott csak a ZUS gunnal felszerelt ural volt oldalról lefényképezve a videon agyonlőt katonával.
Solymi
Viszont ezek szerint akkor a már régebben közétett videó a civil kocsin áthajtó páncélosról is ezekhez a szabotőrökhöz tartozott. Csak mert ugye sokáig volt az a narratíva hogy ukrán egység volt és véletlen ment át a személykocsin.
Cowboykarcsi90
Btw, elnezve itt tobbek kommentjet, egy magyar-orosz konfliktus soran nem kellene a ruszkiknak nagyitoval keresni a helyi hulyeket.
undisputedly
csebi
több mint 3 éve
#Ukraine #Ukraine President Zelensky and his administration recorded a short video addressing Ukrainians. They confirmed that they are in Kyiv and are ready to defend the city https #KyivNow pic.twitter.com/kHB7xwguOD
— Ukraine live (@berojag59060636) February 25, 2022
több mint 3 éve
Amíg OV van hatalomban nem kell felni egy magyar orosz konfliktustolEzt meg lehet nezni valahol regisztracio nelkul? (Esetleg nem gyanus oldalon, pl valami nyugati cikkbe agyazva?)9gag.com/gag/aAG0jWoKépet valahol én most az óraákban látam erről, mondjuk ott csak a ZUS gunnal felszerelt ural volt oldalról lefényképezve a videon agyonlőt katonával.
Solymi
Cowboykarcsi90
Btw, elnezve itt tobbek kommentjet, egy magyar-orosz konfliktus soran nem kellene a ruszkiknak nagyitoval keresni a helyi hulyeket.
undisputedly
több mint 3 éve
Így van.Mondjuk nem vágom kívülről az összes egyezményt, de emlékeim szerint, beöltözni az ellenségnek az ilyen instant háborús bűn.9gag.com/gag/aAG0jWoKépet valahol én most az óraákban látam erről, mondjuk ott csak a ZUS gunnal felszerelt ural volt oldalról lefényképezve a videon agyonlőt katonával.
Solymi
Cowboykarcsi90
Hanni
Nem mondom, hogy egyébként kíméletesebb lett volna a két ukrán katona, akik oda sétáltak hozzá egy egy lövést leadni rá, de valószínűleg ez csak még jobban megkönnyebbítette a helyzetüket.
Megpróbálom visszakeresniEzt meg lehet nezni valahol regisztracio nelkul? (Esetleg nem gyanus oldalon, pl valami nyugati cikkbe agyazva?)9gag.com/gag/aAG0jWoKépet valahol én most az óraákban látam erről, mondjuk ott csak a ZUS gunnal felszerelt ural volt oldalról lefényképezve a videon agyonlőt katonával.
Solymi
Cowboykarcsi90
undisputedly
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Japán banderista nácik.Gondolom csak visszalőttek.2 more merchant ships hit by Russian attacks in Black Sea.
— Navy Lookout (@NavyLookout) February 25, 2022
Japanese bulk carrier MV Namura Queen hit by a rocket at anchor off Yuzhne.
Moldovan chemical tanker MV Millennial Spirit hit and set on fire 12 miles to the southhttps://t.co/fazJtNvJk6
Video: suvaribeyinnotdefteri pic.twitter.com/p5BHZmUPIk
Tony Adams
Mikey
És drogosok is.
😕