USA és a világ

32 feliratkozó

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 907 — Kinek mit intézett a kormánya
Chicago got a pope before a 4,000 yard passer

Poloska vagyok.
10 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Amerikai lett…nem mintha nem lehetett volna erre számítani
Klaci79
Talán tegnap mondta Perintfalvi Rita, hogy nem amerikai lesz.
nagylaza, főpohárnok
Én is erről érveltem ma. Top5-be se raktam előzetesen, bár illik abba a felvetésembe, hogy Vatikán döntési helyzetben van, és ha tényező akar lenni, akkor döntenie kell.

Döntött. Prevost mérsékelt, de a származása miatt alkalmas közeledni az új konzervatív amerikai irányhoz. Utólag persze könnyen vagyok okos, de végiggondolva ez egy logikus döntés.
Gyurma Pappa
Igazából pápaválasztásra a legnagyobb hülyeség fogadni, nagyon kevés az inside infó, full laikusok állítják be magukat szakértőnek. Mindig utólag derül ki, kik az igazán esélyesek, vagy h milyen koalíciót kötnek.... és a spektrum szélén lévő pápa szinte sose lesz megválasztva, ezért volt most is Erdő vagy Turkson a TOP 5-ben nekem elég meglepő (max Parolin tűnt reálisnak a papabilek közül, de nyilván mivel ő volt az egyik favorit, ez kb a kiss of death volt valszeg...)

Érdekes lesz a Trumppal való viszony (neki is van már egy Robert Francis-e, mondjuk azt nem lesz nagy szint felülmúlni.), én egyelőre óvatosan optimista vagyok.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 357 — beers & Packers
Óh, tavaly októberben én is ott álltam a tér közepén egy GB-zászlóval a kezemben...
10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 946
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
Én is erről érveltem ma. Top5-be se raktam előzetesen, bár illik abba a felvetésembe, hogy Vatikán döntési helyzetben van, és ha tényező akar lenni, akkor döntenie kell.

Döntött. Prevost mérsékelt, de a származása miatt alkalmas közeledni az új konzervatív amerikai irányhoz. Utólag persze könnyen vagyok okos, de végiggondolva ez egy logikus döntés.
Gyurma Pappa
Igen, abszolút logikus a döntés, és könnyen magyarázható is. Reméljük jó pápa lesz, de a Vatikánban persze a politika mindig erősen ott van.
69 éves, egy 15 évig simán vezetheti az egyházat.
10 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 592 — zászló zászló szív
Klaci79
nagylaza, főpohárnok

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
Ez a nap. Az, hogy közben szétveszik a tőzsdét, már fel se fér a boardra
Gyurma Pappa
szep napot zartunk ott is, hetvegen hus lesz az asztalon😃

10 hónapja
bekaparti amerikai papa.
erdekes nem?😃

10 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 396
XIII Leó, érdekes pápa volt. Az első “modern” pápa. Akik igen aktív volt a különböző politikai megnyilvánulásokban.
Klaci79
Make Vatican Great Again?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 357 — beers & Packers
Klaci79
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 907 — Kinek mit intézett a kormánya
Incarnate Word QB az 1/1, Villanova alumni a pápa, katolikus FCS csapatok nagy hetei.

Poloska vagyok.
10 hónapja
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Akkor alig varom bayerzsoooti ertekeleset a papai draftrol...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 592 — zászló zászló szív
Ez a nap. Az, hogy közben szétveszik a tőzsdét, már fel se fér a boardra

10 hónapja
XIII Leó, érdekes pápa volt. Az első “modern” pápa. Akik igen aktív volt a különböző politikai megnyilvánulásokban.
10 hónapja
Lecsó Denver Broncos 3 372
Na ez innentől izgalmas lesz. Nem mintha eddig unalmas lett volna.
"Élj érdekes időkben!" - tartja a kínai átok.
10 hónapja
Az új pápa Robert Prevost, az Egyesült Államokbeli plébános, a történelem első amerikai pápája lesz. XIV. Leó pápaként fogják ismerni.
RedFive
Biztos Bears drukker.
Tactful Cactus, a poloska
Me' nem Lions?
RedFive
Mert chicagoi
zacknorb
Akkor a XIV.Ursi nevet valasztotta volna.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Az új pápa Robert Prevost, az Egyesült Államokbeli plébános, a történelem első amerikai pápája lesz. XIV. Leó pápaként fogják ismerni.
RedFive
Biztos Bears drukker.
Me' nem Lions?
RedFive
Mert chicagoi

Poloska vagyok.
10 hónapja
RedFive
Biztos Bears drukker.
Me' nem Lions?

10 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 396
RedFive
Biztos Bears drukker.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja

Szerkesztette: Löfli

10 hónapja
Lecsó Denver Broncos 3 372
Legalább nem fogja kioktatni JD-t a szeretet rendjéről...
10 hónapja
ozibozi New York Giants 21 001
Bobby
Olaszt gondoltam volna,

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Az új pápa Robert Francis Prevost, az Egyesült Államokbeli plébános, a történelem első amerikai pápája lesz. XIV. Leó pápaként fogják ismerni.

Szerkesztette: RedFive

10 hónapja
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
Trump örül?
10 hónapja

Szerkesztette: Klaci79
10 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Csinnadrattában ők is erősek.
Valami szivárogtatás?
Lecsó
Láttam hogy hívtak az egyiket a green roomban
Wester
Lehet az is csak szivatás mit Shadeur Sanders-nél.