USA és a világ
32 feliratkozó
10 hónapja
Csinnadrattában ők is erősek.Láttam hogy hívtak az egyiket a green roomban
Valami szivárogtatás?
Lecsó
Lesz ez még így se!
10 hónapja
Na, a tengerészgyalogosok is megjöttek.
10 hónapja
Van pápa!
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ráferne egy kis takarítás is a tetőre.all hail the Seagull PopeMinden más csalás, ha nem Erdő lett az!Van pápa!Gyurcsány?
zacknorb
gamerkr
Mikey
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Ahogy nyilatkozik a tévében úgy eléggé egy Ritka ellenszenves faszi ez az Erdő Péter, kb mint a náci pápa volt.
10 hónapja
all hail the Seagull PopeMinden más csalás, ha nem Erdő lett az!Van pápa!Gyurcsány?
zacknorb
gamerkr
Mikey
10 hónapja
Minden más csalás, ha nem Erdő lett az!Van pápa!Gyurcsány?
zacknorb
gamerkr
10 hónapja
Van pápa!Gyurcsány?
zacknorb
10 hónapja
Hány kilóméterre van az úticélod attól ahova lőnek?Déli fele olyan mint Afganisztán, sivatag, tele terroristával, fejletlen, oda menjen sétálni akinek két anyja van 😀 Nem véletlenül megy a harc a hegyekért, és a vízért.Azért Pakisztán kurva nagy, kilenc magyaroszágnyi, egyik felét lövik a másikon még lehet sétálgatni.www.portfolio.hu/global/20250508/ismet-megtamadta-india-pakisztant-dronok-raketak-csapodtak-be-lahoreba-759737Azt hittem ez után kicsit megnyugszik a helyzet, de a Pakik vissza fognak lőni, és akkor megint elindul valami aminek nem kéne...annyi jó hír van benne hogy így talán akkor törlik a repjegyemet és visszakapom a pénzt
Negritis, a vajda
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
10 hónapja
Déli fele olyan mint Afganisztán, sivatag, tele terroristával, fejletlen, oda menjen sétálni akinek két anyja van 😀 Nem véletlenül megy a harc a hegyekért, és a vízért.Azért Pakisztán kurva nagy, kilenc magyaroszágnyi, egyik felét lövik a másikon még lehet sétálgatni.www.portfolio.hu/global/20250508/ismet-megtamadta-india-pakisztant-dronok-raketak-csapodtak-be-lahoreba-759737Azt hittem ez után kicsit megnyugszik a helyzet, de a Pakik vissza fognak lőni, és akkor megint elindul valami aminek nem kéne...annyi jó hír van benne hogy így talán akkor törlik a repjegyemet és visszakapom a pénzt
Negritis, a vajda
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Azért Pakisztán kurva nagy, kilenc magyaroszágnyi, egyik felét lövik a másikon még lehet sétálgatni.www.portfolio.hu/global/20250508/ismet-megtamadta-india-pakisztant-dronok-raketak-csapodtak-be-lahoreba-759737Azt hittem ez után kicsit megnyugszik a helyzet, de a Pakik vissza fognak lőni, és akkor megint elindul valami aminek nem kéne...annyi jó hír van benne hogy így talán akkor törlik a repjegyemet és visszakapom a pénzt
Negritis, a vajda
Nomac
10 hónapja
ELTÖRLIK A REZSI CSÖKKENTÉST!!!!!Nem volt más választásunk, elvtársak.
www.pcwplus.hu/pcwlite/a-trumpadminisztracio-megszuntetne-az-energy-star-programot-amely-eddig-500-milliard-dollart-takaritott-meg-az-embereknek-365914.html
Negritis, a vajda
10 hónapja
ELTÖRLIK A REZSI CSÖKKENTÉST!!!!!www.pcwplus.hu/pcwlite/a-trumpadminisztracio-megszuntetne-az-energy-star-programot-amely-eddig-500-milliard-dollart-takaritott-meg-az-embereknek-365914.html
10 hónapja
Az ukrán-oroszt is amilyen ügyesen megállította, még ő kell oda a pakisztáni-indiai pittyputtyba.pedig most itt van trump hogy minden háborút megakadályozzon mer amerika keménywww.portfolio.hu/global/20250508/ismet-megtamadta-india-pakisztant-dronok-raketak-csapodtak-be-lahoreba-759737Azt hittem ez után kicsit megnyugszik a helyzet, de a Pakik vissza fognak lőni, és akkor megint elindul valami aminek nem kéne...annyi jó hír van benne hogy így talán akkor törlik a repjegyemet és visszakapom a pénzt
Negritis, a vajda
Nomac
Negritis, a vajda
10 hónapja
pedig most itt van trump hogy minden háborút megakadályozzon mer amerika keménywww.portfolio.hu/global/20250508/ismet-megtamadta-india-pakisztant-dronok-raketak-csapodtak-be-lahoreba-759737Azt hittem ez után kicsit megnyugszik a helyzet, de a Pakik vissza fognak lőni, és akkor megint elindul valami aminek nem kéne...annyi jó hír van benne hogy így talán akkor törlik a repjegyemet és visszakapom a pénzt
Negritis, a vajda
Nomac
10 hónapja
www.portfolio.hu/global/20250508/ismet-megtamadta-india-pakisztant-dronok-raketak-csapodtak-be-lahoreba-759737Azt hittem ez után kicsit megnyugszik a helyzet, de a Pakik vissza fognak lőni, és akkor megint elindul valami aminek nem kéne...annyi jó hír van benne hogy így talán akkor törlik a repjegyemet és visszakapom a pénzt
Negritis, a vajda
10 hónapja
www.portfolio.hu/global/20250508/ismet-megtamadta-india-pakisztant-dronok-raketak-csapodtak-be-lahoreba-759737
10 hónapja
Főleg hogy már ők csinálják kb a negyedétSztem Paks 2-re már bejelentkeztek a franciák, de akár az usákok is.444.hu/2025/05/06/dontott-az-europai-bizottsag-teljes-mertekben-megszuntetik-az-orosz-energiatol-valo-fuggestViszlát EU
"Az ütemterv szerint fokozatosan kell kivonni az orosz olajat, gázt és atomenergiát az uniós piacokról."
Paks 2? 😊
Zsellér van de Vrij
r.baggio
Ugye "versenyben" voltak korábban is.
Lúdas Solymi
Ezért nem is támadják azóta valamiért direkt a projektet😉
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Sztem Paks 2-re már bejelentkeztek a franciák, de akár az usákok is.444.hu/2025/05/06/dontott-az-europai-bizottsag-teljes-mertekben-megszuntetik-az-orosz-energiatol-valo-fuggestViszlát EU
"Az ütemterv szerint fokozatosan kell kivonni az orosz olajat, gázt és atomenergiát az uniós piacokról."
Paks 2? 😊
Zsellér van de Vrij
r.baggio
Ugye "versenyben" voltak korábban is.
10 hónapja
Igazi hazafiLattam egy videot twitteren, nem tudom, hogy az elmult napokbol szarmazik-e vagy hogy egyaltalan jol forditottak a beszedet, de a pakisztani vedelmi miniszter arrol beszel, hogy ha India tamad es Pakisztan letezese fenyegetve van, elhetetlennik a bolygot minden mas nemzet szamara 😀India és Pakisztán megint nem nyugszik. Tudják még egyáltalán, miért is kezdtek el annak idején harcolni?Miért ne tudnák? Kasmírt nem felejtik el egyik napról a másikra. Jó, a harmadik háború már nem konkrétan amiatt volt, de a kasmíri kérdés rendezetlen, és az is marad .
Mikey
"India és Pakisztán függetlenségük elnyerése óta három háborút vívtak egymással, az első kettő a kasmíri kérdésre vezethető vissza, a harmadik a bengáli (bangladesi) függetlenségi törekvésekre. Pakisztán mindhárom esetben kezdeményező félként lépett fel, és mindhárom alkalommal katonai vereséget szenvedett Indiától. Időközben mindkét ország nukleáris fegyverre tett szert, ami tovább nehezíti a mai napig tartó kasmíri válság megoldását."
Zsellér van de Vrij
Koszonjuk 😀
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Csak kicsit reagálnák túl... 😀Lattam egy videot twitteren, nem tudom, hogy az elmult napokbol szarmazik-e vagy hogy egyaltalan jol forditottak a beszedet, de a pakisztani vedelmi miniszter arrol beszel, hogy ha India tamad es Pakisztan letezese fenyegetve van, elhetetlennik a bolygot minden mas nemzet szamara 😀India és Pakisztán megint nem nyugszik. Tudják még egyáltalán, miért is kezdtek el annak idején harcolni?Miért ne tudnák? Kasmírt nem felejtik el egyik napról a másikra. Jó, a harmadik háború már nem konkrétan amiatt volt, de a kasmíri kérdés rendezetlen, és az is marad .
Mikey
"India és Pakisztán függetlenségük elnyerése óta három háborút vívtak egymással, az első kettő a kasmíri kérdésre vezethető vissza, a harmadik a bengáli (bangladesi) függetlenségi törekvésekre. Pakisztán mindhárom esetben kezdeményező félként lépett fel, és mindhárom alkalommal katonai vereséget szenvedett Indiától. Időközben mindkét ország nukleáris fegyverre tett szert, ami tovább nehezíti a mai napig tartó kasmíri válság megoldását."
Zsellér van de Vrij
Koszonjuk 😀
undisputedly