Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Mindegy Ausberrynek úgyis elbasztam a nevét, bár sztem ezzel még nicnsenek meszelve, mert Gordon blokkoló TE és olyan meg nincs. Ausberryben meg azért van potenciál.Még egy TE Mychal RiveraBruceEzek szerint az Ausberry és Gordon kettős meszelve.toxique
több mint 12 éve
Vagy legalább is az egyik. Szvsz Gordon lesz az offMég egy TE Mychal RiveraBruceEzek szerint az Ausberry és Gordon kettős meszelve.toxique

több mint 12 éve
Tök cool, hogy ilyen sokat választunk egymás utánban 😀
több mint 12 éve
Még egy TE Mychal RiveraBruceEzek szerint az Ausberry és Gordon kettős meszelve.
több mint 12 éve
Még egy TE Mychal Rivera
több mint 12 éve
Mindenesetre elég gyors a méretéhez képest.BruceElég hatékony is. 5,6 avg az nem rossz az.
több mint 12 éve
Kasa okMurray siman fasza es varhato volt...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Kasa után még egy nagy sleeper, Latavius Murray. Ő is bazi nagy és atletikus.NewmanBaromi jó húzás! Őt én is néztem a Rams-hez hátsó körös RB picknek, de Fisher-ék úgy gondolták, hogy Zac Stacy megér egy feltrade-et az 5. körben.
Kiváncsi leszek rá, mit tudtok kihozni majd belőle!
több mint 12 éve
Mindenesetre elég gyors a méretéhez képest.
több mint 12 éve
De ő nem túl magas futónak?
több mint 12 éve
erőfutó?Amadeus91Úgy van! 😊 Egy csillagközi romboló 😊
több mint 12 éve
lehet, hogy túlságosan optimista vagyok, de eddig mindegyik pickünk tetszik, mindegyikben látok rációt
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Latavious😀 megvan a tankEz a pick meg 7 kör 27 pickje
Texanstol mi jott a traden?Barb

több mint 12 éve
Kasa után még egy nagy sleeper, Latavius Murray. Ő is bazi nagy és atletikus.
több mint 12 éve
erőfutó?
több mint 12 éve
Amúgy 2007ben volt Newberry is, jó kis C volt. 😊Javítottam 😀BruceMár mint AusberryCubeheadKasa nagy pick, óriási méretre és mellé rohadt atletikus.Gordon és Ausberry van aki számít. Ebből Gordon blokkoló, Ausberryből lehet még talán valamiBruce
btw, hogy néz ki most a TE poszt?Newman

több mint 12 éve
Javítottam 😀Már mint AusberryCubeheadKasa nagy pick, óriási méretre és mellé rohadt atletikus.Gordon és Ausberry van aki számít. Ebből Gordon blokkoló, Ausberryből lehet még talán valamiBruce
több mint 12 éve
Már mint AusberryKasa nagy pick, óriási méretre és mellé rohadt atletikus.Gordon és Newberry van aki számít. Ebből Gordon blokkoló, Newberryből lehet még talán valamiBruce

több mint 12 éve
Kasa nagy pick, óriási méretre és mellé rohadt atletikus.Gordon és Ausberry van aki számít. Ebből Gordon blokkoló, Ausberryből lehet még talán valami
több mint 12 éve
Quessenbery-rt kár, nálunk volt ő is Senior Bowl-nszimpatikus volt ahogy dolgozott, szerintem jó G lett volna