Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
2. Nézzük inkább a fő érvet. Innentől kőkemény leszek, elnézést, nem fogok finomkodni. Nem lenne értelme.draftról: első pickünk egy 3/95-ös volt, ami már kvázi 4. kör. főleg project játékosokat húztunk, akiknek még idő kell, hogy elérjék az NFL szintjét, de van bennük potenciál, főleg Bilukidiben, aki már mutatott ígéretes dolgokat rookie-ként is, de akár Crawford sem kizárt, hogy beválik idővel, ennél többet nehezen lehet várni tőlük, (5-6. körös pickek). a tavalyi első húzás, Bergstrom lehet, hogy hiba volt, de ez benne van, a draft olyan, mint a lottó, néha mellélősz. McKenzie nem nagy arányban tette eddig. nézzük meg az UDFA-kat is: Lucas Nix pl. szerintem jövőre kezdő lesz, én őt jobbnak tartom, mint Bergstromot. Streater lehet egy jó 2. számú WR, tavaly is voltak impresszív megmozdulásai, és még ott van a punter, Marquette King, akinek bombaerős lába van, ő lehet az új Reggie Roby. a draftot és az udfa-k begyűjtését pozitívan értékelem, a lehetőségekhez képest.
A Raiders igazolások és építkezés. Új vezetés van, felejtsük el gyorsan a régi Raiders dolgokat. Amiket ugyanígy védtetek tavalyig. Én akkor mondtam, hogy ez így nem lesz gömbölyű. A szerződések rosszak, szét fog esni a csapat mire felépülne bármi. Igazam lett. Most persze ettől tévedhetek. Valamint ez valóban más irány, és jobban is tetszik. De hogy bizonyítottan jó volna, az még nem igaz.
Nézzük tavalyról, a már új döntéseket. Biztos nem tudom fejből mindet. és főleg nem jól. Lehet javítani, normális hangnemben:
Tolefson-> gyenge volt nagyon. Nem lesz alapember.sosem.
Bartell gyenge volt, le is sérült és kuka.
Spencer gyenge is rokkant is.
Brisiel->gyenge volt A ZB külön is egy rossz ötlet volt.
Wheeler->ő viszont király volt. Elment máshová ingyen.
Shaugnassey ->jó volt elment ingyen.
Bryant ->jó volt elment ingyen
Leinart ->no comment de kuka.
Roscoe Parrish ->kuka
Ed Wang ->IR
Huff ->asszem tavaly átstrukturált, most ingyen elment (dead money)
Goodsonért volt egy csere BC (OL) -> kuka
Kit hagytam ki?
Draftról Burris lett NFL szint egyedül. Egyelőre. Aztán lehet bármi és akármi is, de egyelőre egy találat.
Az én véleményem a következő. Le kellett volna rombolni tavaly az egészet a porig. Valaki írta is (talán TST?). Akárki volt, én vele értek egyet. Ez így kinyírta az idei lehetőségeket is. Már ami egyáltalán volt. És ezért nem lehet a Chiefshez hasonlítani, hogy ők kiket igazolnak. Egészen máshol tart az a csapat. Hiába itt már tavaly, ott még csak idén érkezett új vezetés. De ők sokkal(!) könnyebb helyzetbe kerültek bele. Majdnem kész offense és defense. Elit játékosok minden csapategységben. Kiváló draftpickek, félig üres cap. Egészen más céljaik lehettek és lehetőségeik voltak/vannak ezek megvalósítására. És miért? Mert egyszer jött egy Herminator Edwards és porig lerombolt mindent. Pickké tette Jared Allent (->Albert+Jamaal) ,és BPA alapon draftolt pár jó játékost, mert úgyis mindenhol lyuk volt, tehette.
Nyugodtan el lehet küldeni a fenébe. Persze nem kell sértegetni. Csak nekem ez a véleményem. Változás kell, igazi rebuilding. Talán most kezdték el végre.ulpianus
abban nagyjából egyetértek, hogy már tavaly ki kellett volna vágni mindenkit, akinek gázos szerződése van, de utólag könnyű ezt megítélni. nem akarták még nagyobb szarba hozni a rookie edzőket. na meg kérdés az, hogy kikkel töltjük fel a keretet, ha egyszerre kibaszunk mindenkit? így is alig volt depth. ezt csak folyamatosan lehet véghez vinni, remélhetőleg a végére érünk most már.
Wheeler és Bryant. jók voltak, igen. el is vesztettük őket. de nézd meg, mekkora pénzt kaptak. annyiért akkor sem lett volna érdemes megtartani őket, ha a cap helyzetünk olyan, mint a Chiefsnek pl. de nem csak Wheeler volt, aki bevált, hanem Joselio Hanson is. Brisiel sérülten játszott tavaly, ezért volt szar, idén már esélyes, hogy úgy játszik majd, mint Houstonban. Shaggy a sérülése után már nem volt jó, nem akkora baj, hogy elengedtük.
a cap helyzet miatt csak kukázni tudtunk / tudunk. ahogy írod, sok a szemét, de találtunk aranyat is, kár, hogy csak 1 évre szólt a szerződése.
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Vicceltem. Oda is írtam, egyszerűen magas labda volt.De látom egyesek akarnak komolyan vitázni. Végül is úgy illik, hogy nem kerülöm ki ezek után. Hagyjuk a Chiefst. Arra van saját topic. Elfogadom hogy valakinek Fasano nem jó üzlet. Vagy Avery, vagy akárki.
1. Egy punter az csak punter, tény. Viszont vagy 2009ben Lechler akkori pénze túlzás volt, vagy most Colquitt pénze sem az. Egyébként amennyi Colquitt/Lechler mez fogy, higgyétek el megéri. Csak mikor a capet nyírja ki, akkor már nem. De a cap jövőre nagyobb lesz, mindegy. Csak nekem más az álláspontom. Aki kiemelkedő liga szinten és évekig jó csapatjátékos, amíg megteheted, ne rúgd ki. Megtehették.
2. Nézzük inkább a fő érvet. Innentől kőkemény leszek, elnézést, nem fogok finomkodni. Nem lenne értelme.
A Raiders igazolások és építkezés. Új vezetés van, felejtsük el gyorsan a régi Raiders dolgokat. Amiket ugyanígy védtetek tavalyig. Én akkor mondtam, hogy ez így nem lesz gömbölyű. A szerződések rosszak, szét fog esni a csapat mire felépülne bármi. Igazam lett. Most persze ettől tévedhetek. Valamint ez valóban más irány, és jobban is tetszik. De hogy bizonyítottan jó volna, az még nem igaz.
Nézzük tavalyról, a már új döntéseket. Biztos nem tudom fejből mindet. és főleg nem jól. Lehet javítani, normális hangnemben:
Tolefson-> gyenge volt nagyon. Nem lesz alapember.sosem.
Bartell gyenge volt, le is sérült és kuka.
Spencer gyenge is rokkant is.
Brisiel->gyenge volt A ZB külön is egy rossz ötlet volt.
Wheeler->ő viszont király volt. Elment máshová ingyen.
Shaugnassey ->jó volt elment ingyen.
Bryant ->jó volt elment ingyen
Leinart ->no comment de kuka.
Roscoe Parrish ->kuka
Ed Wang ->IR
Huff ->asszem tavaly átstrukturált, most ingyen elment (dead money)
Goodsonért volt egy csere BC (OL) -> kuka
Kit hagytam ki?
Draftról Burris lett NFL szint egyedül. Egyelőre. Aztán lehet bármi és akármi is, de egyelőre egy találat.
Az én véleményem a következő. Le kellett volna rombolni tavaly az egészet a porig. Valaki írta is (talán TST?). Akárki volt, én vele értek egyet. Ez így kinyírta az idei lehetőségeket is. Már ami egyáltalán volt. És ezért nem lehet a Chiefshez hasonlítani, hogy ők kiket igazolnak. Egészen máshol tart az a csapat. Hiába itt már tavaly, ott még csak idén érkezett új vezetés. De ők sokkal(!) könnyebb helyzetbe kerültek bele. Majdnem kész offense és defense. Elit játékosok minden csapategységben. Kiváló draftpickek, félig üres cap. Egészen más céljaik lehettek és lehetőségeik voltak/vannak ezek megvalósítására. És miért? Mert egyszer jött egy Herminator Edwards és porig lerombolt mindent. Pickké tette Jared Allent (->Albert+Jamaal) ,és BPA alapon draftolt pár jó játékost, mert úgyis mindenhol lyuk volt, tehette.
Nyugodtan el lehet küldeni a fenébe. Persze nem kell sértegetni. Csak nekem ez a véleményem. Változás kell, igazi rebuilding. Talán most kezdték el végre.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Meg hát ennek a játékospolitikának, majd később jön ki a jótékony hatása, amikor már nem lesz ilyen jelentős dead money és látják a többi csapatok is, hogy itt építkezés folyik, akkor majd jönnek a jobb nevű játékosok is. Most ugyanis még a béka segge alatt vagyunk etéren. Nem vonzó a csapat, de ha így haladunk még az is lehet idővel.
több mint 12 éve
Én örülök, h a rendelkezésre álló pénzt így költi RM nem pedig túlfizet egy-egy playát...Fasano, Daniel?? 😊Rolni+ a dropkirály Avery, meg a punterüknek adtak $18.75 milliót ($8.9M garantált), aki jó ugyan, de ekkora pénzt egy punter sem ér
egyetértek, hogy inkább olyan legyen a játékospolitikánk, amit RM folytat, csak ehhez kell egy jó draft is, ami most remélhetőleg összejön
több mint 12 éve
😊Eddig minden szerződésünk jó ár-érték sztem.RolniSztem is. Gyenge játékost olcsón éri meg szerződtetni. 😀 Ezt nem bírtam ki! 😛ulpianus
Amúgy nem gondolom, h Roach, Maiava, Sims vagy a visszatérő Adams olyan gyenge játékos lenne.
Eddig Hunter az egyetlen olyan akire tényleg azt mondom, h gyenge.
Nem sztárok, de nem nevezném gyengének őket.
Roach elég jól helyettesített Urlachert MLB poszton és előtte SLB poszton is rendben volt, bár csak 2 down
Maiava háta mögött is van kezdés bőven, dolgos, megbízható gyerek hírében áll.
Sims hasznos rotációs ember volt, aki előtt most adott a lehetőség bizonyítani...
A mi cap helyzetünk mellett ennél nagyobb nevek, összegek nem férnek bele, de amik eddig jöttek legalább nem olcsón használhatalan playák, hanem olcsón hasznos, használható emberkék...
Én örülök, h a rendelkezésre álló pénzt így költi RM nem pedig túlfizet egy-egy playát...Fasano, Daniel?? 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Eddig minden szerződésünk jó ár-érték sztem.RolniSztem is. Gyenge játékost olcsón éri meg szerződtetni. 😀 Ezt nem bírtam ki! 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Eddig minden szerződésünk jó ár-érték sztem.Kevin Burnett is jöhet még olcsón felőlem...
Roach lesz a MLB ez szinte biztos és akkor Maiava. Burris és Burnett harcolhatna egy nagyot az OLB posztért...
Myers és Mitchell körül baromi nagy a csend...ez sztem nekünk segít, ha egyáltalán akarjuk őket vissza...
több mint 12 éve
ESPN Dallas reports that the Raiders are interested in free agent LB Kevin Burnett, and a "deal is possible."The Raiders are remaking their linebacker corps, and Burnett would provide production and leadership on the cheap. Burnett, 30, is coming off a 110-tackle, 2.5-sack campaign where he graded out as the No. 4 4-3 outside linebacker in Pro Football Focus' ratings. Newly signed Nick Roach is currently the Raiders' only viable starter at linebacker.

több mint 12 éve
Linebacker/defensive end Jason Hunter's base salary for 2013 is $715,000 with Raiders.

több mint 12 éve
eltérő infókat olvastam, Maiava vagy Roach esélysebb a kezdő MLB posztra? remélem, hogy Roach, jól játszott az utolsó 4 meccsén a Bearsnél ebben a szerepkörben, a Cardinals ellen 15 tackle-t mutatott be. állítólag több csapat is akarta Roach-ot, jelen helyzetben siker, hogy minket választott.Roach-t egész pontosan másik 6 csapat is akarta és ő lesz az MLB, Burris marad a posztján és Maiava pedig Wheeler helyét veszi át.
Maiavát is jó igazolásnak tartom. gyerekkorától Raiders fan, intelligens fazon, jó jegyei voltak az egyetemen, nem fizetünk neki sokat.
Sims és Hunter gamble a sok sérülés miatt, tavaly beszívtuk a hasonlókkal (Bartell és Spencer), remélem, most szerencsésebbek leszünk, főleg Simsben látok potenciált, ha egészséges.
Bradley Fletchert látom, elvitte az Eagles. nem örülök, reméltem, hogy hozzánk jön, a DB edzőnk ismeri.deyell
Sims,mint Run stopper NT vitathatatlan tehetség csak sajnos cukorból van. Nagyon remélem,hogy végre végig játszik egy szezont és tényleges upgrade lesz.
Huntert nem vágóm,szóval no comment. Viszont azt olvastam egy vele készült interjúban,hogy kihagyás után "éhesen" tér vissza. Remélem szezon során jól lakik majd!

több mint 12 éve
eltérő infókat olvastam, Maiava vagy Roach esélysebb a kezdő MLB posztra? remélem, hogy Roach, jól játszott az utolsó 4 meccsén a Bearsnél ebben a szerepkörben, a Cardinals ellen 15 tackle-t mutatott be. állítólag több csapat is akarta Roach-ot, jelen helyzetben siker, hogy minket választott.Maiavát is jó igazolásnak tartom. gyerekkorától Raiders fan, intelligens fazon, jó jegyei voltak az egyetemen, nem fizetünk neki sokat.
Sims és Hunter gamble a sok sérülés miatt, tavaly beszívtuk a hasonlókkal (Bartell és Spencer), remélem, most szerencsésebbek leszünk, főleg Simsben látok potenciált, ha egészséges.
Bradley Fletchert látom, elvitte az Eagles. nem örülök, reméltem, hogy hozzánk jön, a DB edzőnk ismeri.
több mint 12 éve
jaj, a Donkeys 😀
több mint 12 éve
Szerződés számok:Kaluka Maiva's three-year Raiders deal is worth $6 million, including a $2.035 million bonus, per a league source.
Pat Sims' deal is a one-year, $1.5 million contract with $250k bonus

több mint 12 éve
Shaugnessy aláírt a CardinalshozRaider Nation News @YourAutumnWind
#Raiders FA Shaughnessy signing with Arizona Cardinals, Is Palmer following?

több mint 12 éve
O'Brien @Ob_SchoHappy to see we signed my longtime friend and college teammate Matt shaugnessy. Cards making moves #birdgang
több mint 12 éve
mennyit kapnánk kb? 1+2+2? mennyi a reális értéke jelen helyzetben az 1/3-nak?Amadeus91Hát ezt kurva nehéz megmondani, mert ugye nem letrade van, hanem vki feltradel és azt tudjuk elfogadni, tehát azon ajánlatok közül lehet majd válogatni amiket kapunk, ha kapunk...
Annyit tuti nem kapunk, mint a Rams tavaly, de sztem nem is kell annyi nekünkse a lemozgáshoz...
Nagyban függ attól is, h milyen mélyről szeretnének feljönni...
Lövésem sincs mit kaphatunk...
Idei 1.kör, 2.kör, 3.kör és jövő évi 1. vagy 2. kör nálam már elég lenne az 1\3-ért
több mint 12 éve
mennyit kapnánk kb? 1+2+2? mennyi a reális értéke jelen helyzetben az 1/3-nak?Amadeus91Attól függ honnan mozognak fel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
mennyit kapnánk kb? 1+2+2? mennyi a reális értéke jelen helyzetben az 1/3-nak?
több mint 12 éve
Ez remélhetőleg segít nekünk lemozogni:2. Central Michigan: Eric Fisher, OT (6072, 306 and 5.04): Fisher only went through positional drills as he choose to stand on his Combine testing numbers. His workout was called “tremendous” by more than one NFL person we spoke to and there were many “wow” moments throughout. Displaying the rare ability to change directions quickly while maintaining good body position and control, Fisher showed that he can be a real asset pulling and blocking out in space at the next level. Few offensive tackles are sudden athletes, but Fisher displayed suddenness throughout his workout, which confirmed everything teams had seen on film. While his physical workout was outstanding, it was still clear to some in attendance that Fisher is thin for his height and will need to add bulk in order to improve his playing strength. Additionally, the bad habit of keeping his hands low during pass protection and leaving chest open to pass rushers was evident in how he used/carried his hands during the workout. This will need to improve if he is going to avoid being bull rushed back into the QB’s lap as he was regularly during the Senior Bowl practices.[/quote]http://www.nationalfootballpost.com/Pro-Day-Review-March-15th.html
Joeckel vagy Fisher jó eséllyel megy 1\1re sztem...Jags elvileg nem keres LT-t...Így vszeg nálunk benn lesz vmelyik...elég sok LT need-es csapat van azért, így remélhetőleg vki bemozdul...
Másik opció lehet G.Smith-ért történő bemozgás is...
De jó volna...
több mint 12 éve
Köszi tüsi a rövid értékelést!Bazza egyszer lelépett már szerződés nélkül tegnap vagy tegnap előtt...erre a hírre gondolsz vagy újra képben van??
több mint 12 éve
Sajnálom, hogy elment tőlünk, mert én már szívesebben láttam volna őt MLB-be, mint Urlachert. Nem egy elit játékos, de jó munkás ember, aki csendben, de fontos láncszeme lett a Bears D-nek. Nem egy playmaker. Atletikus, de nem egy észlény.Mindenesetre jól jártatok vele.
több mint 12 éve
Corey Williams is jön vizitre.Ő sztem remek fogás lenne ha egészséges tud maradni.
Símán kezdő szinten játszott tavaly is.
több mint 12 éve
Papa Roach