Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 8 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 420 — Sworn to the Dark
Feltrade Barkley-ert, ha mondjuk nem megy ki 4-5.-ig (es a penzfeldobas is nekunk kedvez no9)?
Pari
no thx

built for this shit

több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Feltrade Barkley-ert, ha mondjuk nem megy ki 4-5.-ig (es a penzfeldobas is nekunk kedvez no9)?
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Kintről másolva:
"No key dates for roster bonuses or guarantees for the following players, so there is no rush to let any of them go - I've included the player's estimated cap hit in 2018 for reference as well:

Michael Crabtree - cap hit $7.7 million
Sean Smith - $8.5
Bruce Irvin - $8.25
Jared Cook - $5.3
Seth Roberts - $ 4.45 million, $2 million of which is already guaranteed
Cordarrelle Patterson $3.25
Jamize Olawale - $1.83
Marshall Newhouse - $1.75

The following players have some key dates where roster bonuses are paid or money is guaranteed - basically to trigger the decision whether to keep them for 2018 or part ways, or potentially trade their rights.

David Amerson - full $5.5 million salary guarantees if he's on the roster Feb 7. However, if he can't pass a physical by Feb. 7 then I'm pretty sure we can't release him until the new league year starts in March and it will guarantee regardless. Total cap hit if retained - $6 million.

Donald Penn - $3 million of his $6 million salary is already guaranteed and if he's on the roster March 16 then he's paid a $1.75 million roster bonus. Total cap hit if retained - $8.6 million.

Marshawn Lynch - $1 million roster bonus is paid if he's on the roster March 18. Total cap hit if retained - $6 million."
Amadeus
Crabtree sztem kuka. Carr se nyilatkozott túl bíztatóan vagy védelmezően vele kapcsolatban Vic Tafurnak a héten...

Smith sztem kuka. Nem ér ennyit, ráadásul a jogi ügye amúgy is jó eséllyel ellehetetleníti...

Irvin kivágása kicsit meglepne, de elfogadnám, ha azt mondja PG, h nem passzol a rendszerbe kezdőként, mert ennyi pénzért ne legyen rotációs játékos. Én innen a kanapéról látom a helyét kezdőként 😊

Cook kivágása nagyon meglepne.

Roberts kivágása nem lepne meg, de a 2M gari miatt lehet nyer 1 évet...

CP sztem marad, mint returner és off.weapon.

Olawale sztem tuti marad, remek fit Gruden rendszerébe sztem

Newhouse repülhet könnyedén...

Amerson helyzete érdekes, simán maradhat is vagy kuka is lehet...

Penn sztem marad, míg Lynch sztem megy...
Rolni
Amúgy pont felszabadulna ezzel elegendő cap space egy Mack hosszabbításra és mondjuk egy Hyde/Hill igazolàsra.
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Biztos vagyok benne, hogy fake. Senkinek nem kell CK a ligában. Egy balhés, középszerű faszi.
Amadeus
Az basznabe, ha ide jonne, Lynch utan meg egy faszagyerek, akik alaassa Carr tekintelyet, meg uldegelne a kurva himnusz alatt. Remek hangulat lenne az oltozobe.
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Kintről másolva:
"No key dates for roster bonuses or guarantees for the following players, so there is no rush to let any of them go - I've included the player's estimated cap hit in 2018 for reference as well:

Sean Smith - $8.5
Bruce Irvin - $8.25
Jared Cook - $5.3
Jamize Olawale - $1.83

The following players have some key dates where roster bonuses are paid or money is guaranteed - basically to trigger the decision whether to keep them for 2018 or part ways, or potentially trade their rights.

David Amerson - full $5.5 million salary guarantees if he's on the roster Feb 7. However, if he can't pass a physical by Feb. 7 then I'm pretty sure we can't release him until the new league year starts in March and it will guarantee regardless. Total cap hit if retained - $6 million.

Donald Penn - $3 million of his $6 million salary is already guaranteed and if he's on the roster March 16 then he's paid a $1.75 million roster bonus. Total cap hit if retained - $8.6 million.

Marshawn Lynch - $1 million roster bonus is paid if he's on the roster March 18. Total cap hit if retained - $6 million."
Amadeus
Crabtree sztem kuka. Carr se nyilatkozott túl bíztatóan vagy védelmezően vele kapcsolatban Vic Tafurnak a héten...

Smith sztem kuka. Nem ér ennyit, ráadásul a jogi ügye amúgy is jó eséllyel ellehetetleníti...

Irvin kivágása kicsit meglepne, de elfogadnám, ha azt mondja PG, h nem passzol a rendszerbe kezdőként, mert ennyi pénzért ne legyen rotációs játékos. Én innen a kanapéról látom a helyét kezdőként 😊

Cook kivágása nagyon meglepne.

Roberts kivágása nem lepne meg, de a 2M gari miatt lehet nyer 1 évet...

CP sztem marad, mint returner és off.weapon.

Olawale sztem tuti marad, remek fit Gruden rendszerébe sztem

Newhouse repülhet könnyedén...

Amerson helyzete érdekes, simán maradhat is vagy kuka is lehet...

Penn sztem marad, míg Lynch sztem megy...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Biztos vagyok benne, hogy fake. Senkinek nem kell CK a ligában. Egy balhés, középszerű faszi.
Amadeus
Nem fake, szerintem rátok is fér egy SB rutinnal rendelkező veterán, polgárjogi aktivista, aki kiáll a jó ügyért, aki megtanítja, hogy tiszteljétek az esélyegyenlőséget, és a kvótát.
Gabi Garcia szerintem tökéletes fizikummal bír, hogy LB legyen...a játékot ugyan nem érti, labdaérzéke fene tudja, hogy van-e....

cdn.vox-cdn.com/thumbor/QvUponw7R9WT6enVw3gL2z1E1GA=/0x0:707x471/1200x800/filters:focal(0x0:707x471)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/42985204/Gabi-Garcia.0_standard_709.0.0.0.jpg

Amúgy komoly vonzerő lehet Michael Bennettnek, és Doug Baldwinnak....
több mint 8 éve
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 932 — Deion Sanders for president!
 www.msn.com/en-us/sports/nfl/report-nfl-wants-raiders-to-sign-kaepernick-after-rooney-ruling/ar-AAv4PIC?li=BBmkt5R&ocid=spartanntp
Helmut Zimmer
Meg a faszom!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 www.msn.com/en-us/sports/nfl/report-nfl-wants-raiders-to-sign-kaepernick-after-rooney-ruling/ar-AAv4PIC?li=BBmkt5R&ocid=spartanntp
több mint 8 éve
Kintről másolva:

Sean Smith - $8.5
Bruce Irvin - $8.25
Jared Cook - $5.3
Jamize Olawale - $1.83

több mint 8 éve
DC4 megy támbrédi helyett pro bowlra.
Amadeus
Én a helyében az idei szezon után inkább lemondanám.
bmg
Nem érdemli meg, de ki tudja lesz-e még lehetősége.
gaben
Fő az optimizmus gyerekek! Jó, hogy nem lincselitek meg. 😀
TST
szar éve volt.
Amadeus
Elfogadta a meghívást/felkérést. Attól hogy szar éve volt, nem tehet róla, hogy mégis őt kérték fel. Később ezt senki nem fogja nézni, hanem csak azt, hogy pro bowler volt.
Bruce
Nincs ezzel gond, csak nem kéne magáról elhinnie, hogy ez a teljesítmény pro bowl szint volt.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26
Amadeus
bmg
gaben
TST
szar éve volt.
Amadeus
Elfogadta a meghívást/felkérést. Attól hogy szar éve volt, nem tehet róla, hogy mégis őt kérték fel. Később ezt senki nem fogja nézni, hanem csak azt, hogy pro bowler volt.
Bruce
Illetve nem tom milyen a szerződése, de lehet h vmi teljesítménybónuszt csak így tud lehívni...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto
Amadeus
bmg
gaben
TST
szar éve volt.
Amadeus
több mint 8 éve
Amadeus
bmg
gaben
TST
szar éve volt.
több mint 8 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Amadeus
bmg
gaben
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 932 — Deion Sanders for president!
Amadeus
bmg

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Amadeus
bmg
Nem fogja sajnos, még promózza is... :/

Szerkesztette: skat
több mint 8 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Amadeus
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Még pár random gondolat:

WR FA célpont:
Marqise Lee, Donte Moncrief
RB FA célpont:
Isaiah Crowell, Carlos Hyde
LB FA célpont:
Anthony Hitchens

Rolni
Ha FA akkor Lee-t és/vagy Crowell-t like-lnám én is
Mondjuk ha a browns elengedi Crowell-t akkor gyökerek. Mondjuk ez amúgy is felvetődik az emberben olvasva hogy McAdoo szóba jött náluk mint OC,azok után amit NY-ban művelt. Annak aki nem lenne képben még TD is jobb volt
Cubehead
Koordinátornak akár még jó is lehet, lásd GusBradley.
Giowa
Hát..... I didn't think so. De szurkolók hogy ne legyen igazam. A ligának is jó lenne ha a browns is elindulna felfelé. A raiders,titans,jags is meglépte. A teljes körforgáshoz már csak nekik kellene megtörni a sok évi sikertelenséget

több mint 8 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Még pár random gondolat:

WR FA célpont:
RB FA célpont:
LB FA célpont:
Anthony Hitchens

Rolni
Mondjuk ha a browns elengedi Crowell-t akkor gyökerek. Mondjuk ez amúgy is felvetődik az emberben olvasva hogy McAdoo szóba jött náluk mint OC,azok után amit NY-ban művelt. Annak aki nem lenne képben még TD is jobb volt
Cubehead
Koordinátornak akár még jó is lehet, lásd GusBradley.

több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Még pár random gondolat:

WR FA célpont:
RB FA célpont:
LB FA célpont:
Anthony Hitchens

Rolni

Szerkesztette: Cubehead

több mint 8 éve
Még pár random gondolat:

WR FA célpont:
RB FA célpont:
LB FA célpont:
Anthony Hitchens

Drafton, ha Chubb, Barkley, Fitzpatrick kiment és van QB needes csapat aki ugrana szerintem jó lenne hátrafelé mozognunk.

Harold Landry, Maurice Hurst, Derrius Guice, Joshua Jackson, Denzel Ward, Jaire Alexander, Courtland Sutton...az OT-kről nem is beszélve...elég mély az első kör közepe a jelen állás szerint...

Anthony Barr role-ra:
 draftwire.usatoday.com/2017/12/31/tremaine-edmunds-nfl-draft-profile/

Szerkesztette: Rolni

több mint 8 éve
Érdemes átolvasni szerintem:
 bleacherreport.com/articles/2751939-nfl1000-ranking-the-top-defensive-tackles-of-2017-season

Ez alapján elég egyértelmű, hogy Ellis sétálhat, míg Autry-t vissza kéne hozni. Főleg amiatt, mert az 1 gap rendszer neki nagyon feküdne. Persze kérdés ezzel együtt mennyit ér, mert azért nem egy kezdő DT-ről vagy DE-ről beszélünk szerintem. Láttuk Stacy McGee mennyit kapott tavaly a piacon...

Én örülnék neki, ha Autry visszatérne és Edwardssal, valamint a fiatalokkal bedolgozhatná magát ebbe az 1 gap rendszerbe Trgovac keze alatt...
Mondjuk az is édekes lesz/lenne, hogy ki marad végül kereten...
Ami a pénz mellett még Autry ellen dolgozhat az Edwards, akivel elég hasonló a felhasználhatóságuk...Mario mellett nem biztos, hogy meg tudunk/akarunk fizetni jobban egy veteránt is, erre a DT/DE posztra. Persze, ha mondjuk Eddie sérülése miatt kuka '18ban és Warddal egyáltalán nem számolnak (megérthető lenne), akkor meg beleférhet...valószínű ebbe a döntésbe még draft nem szól bele, hacsak nem találták már most ki, hogy Hurst az 1. körös pick 😊

A legnagyobb kérdés, hogy kibe mit látnak bele PG-ék, mert darabra megvagyunk és főleg fiatal srácokkal a DL-ben. Simán lehet, hogy azt mondják, hogy az Edwards, Eddie, Hester, Ward és Autry 5ösből megoldják a DT posztot, hoznak Ellis helyére egy új 2 down NT-t FA piacról és a drafton DE-re lövünk, aki Mack párja lesz idővel és az első évében pedig forog Irvinnel.
Így Irvin be tud segíteni SLB posztra is és remekül tudna az A gap blitzekhez betömörülni LB posztról...

Sok a kérdés 😊

több mint 8 éve
Rooney rule ügyileg fasza minden