Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 932 — Deion Sanders for president!
Kifosott a KC
Yesss
Surda
A Chargersre kell figyelni.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Kifosott a KC
Yesss
Surda
kezünkben a ....
sorsunk
több mint 8 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Kifosott a KC
Yesss
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 376 — Raiders fan
Treyvon Hester vs. Eddie Vanderdoes:

T. Hester: 7 run stops & 8 pressures on 286 total defensive snaps (75.4 Overall Grade)
E. Vanderdoes: 7 run stops & 9 pressures on 326 total defensive snaps (46.8 Overall Grade)

deyell
Szerintetek hosszútávon mennyire lehet Hester meghatározó játékos a csapatban?

Bazzani
Én az eddig látottak alapján egy nagyon hasznos rotációs játékost látok benne heti 20-30 defensive snappel.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 771 — Salus populi suprema lex esto

T. Hester: 7 run stops & 8 pressures on 286 total defensive snaps (75.4 Overall Grade)
E. Vanderdoes: 7 run stops & 9 pressures on 326 total defensive snaps (46.8 Overall Grade)

deyell

@PFF_Oakland: #Raiders Treyvon Hester is PFF's fourth highest graded rookie interior defender this season #RaiderNation  twitter.com/PFF_Oakland/status/936640699797295108/photo/1
Bazzani
Nehéz ügy, mert Vanderdoes-t tartani kell, mivel csak 3. körös volt. Hester jobb nála, tehát ő is kell, de mellettük meg kellene erősíteni is, mert egyikük sem kezdő szint véleményem szerint. De mindkettőben van potenciál, talán Hesterben több.
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 127 — Axel Foley

deyell

@PFF_Oakland: #Raiders Treyvon Hester is PFF's fourth highest graded rookie interior defender this season #RaiderNation  twitter.com/PFF_Oakland/status/936640699797295108/photo/1

több mint 8 éve
 youtu.be/SQkMM0f5JYc
😎😎💪
több mint 8 éve
Amm a hétvégi esetről ez jutott eszembe... Itt azért Andre nem szórakozott! 😊
 www.youtube.com/watch?v=8ZOEH44HHtI
TST
Schaubbal az oldaladon te is kemény lennél 😀
Surda
Tényleg az a gyökér!
gaben
a legdrágább holderünk 😀
több mint 8 éve
Én meg most láttam Maurice Jones-Drew esélylatolgatását a PO-nk tekintetében és szerinte 4-1-gyel zárunk decemberben és akkor akár a csoport megnyerése is sikerülhet.

Én ennyire nem vagyok derűlátó, mert ok, hogy a Giants ellen esélyesebbek vagyunk, de a Chiefs ellen én maximum 50% esélyt látok a győzelemre, persze az oké, hogy ha nem nyerünk akkor baszhatjuk, de ugyanez igaz a Chiefsre is és ők vannak otthon.
Aztán jön egy Cowboys, akik szintén nem gyenge csapat kategória, bár szerintem nekik is csoda kellene a PO-hoz (első lépésként meg kell verniük a Redskinst ma).
Az Eagles meccset vette Jones-Drew L-re, ami sanszos is.
Az uccsó fordulóban pedig a Chargers ellen játszunk LA-ben, ami nekünk hazai pálya lesz, de ahogy pörög mostanában a Chargers, nem nekünk áll a zászló.

Nem látom a négy győzelmet sehogyan sem.

Mindegy most hétvégén kell nyerni, aztán mindig a következő lépésre koncentrálni.
több mint 8 éve
Giants amellett, hogy a padra ültette Eli-t, IR-re tette Janoris Jenkinst.

A Giants OL igen gyenge egység, elviekben kellene tudnia őket dominálnia a Mack vezette frontunknak. Meglássuk mit tud Geno Smith, de Shepard és Engram kivételével nem igen van komoly fegyvere és remélhetőleg nagyon kevés ideje lesz dobni, dönteni. Futójátékot szintén kéne tudni tartani ez a gyenge OL mögött...

A Giants DL továbbra is az egyik legerősebb, de nekem azért komoly kérdés lesz, hogy mennyire pörögnek itt a Manning pad/szezon hivatalos bedobása után...A secondary JJ kiesése után sem gyenge szerintem, szóval Carr és csapata meg kell, hogy dolgozzon majd a sikerért. Nem is baj! Komoly előrelépés kell TD-től, ha maradni akar szezon vége után...

Alapvetően otthon, a PO harcban, JDR és TD kvázi az állásáért is harcban ütni kellene ezt a csapatot, akiknek a HC-GM párosa elég gusztustalan módon bedobta a szezont és kvázi sztem deadman-ként sétálgatnak még pár hetet, de ugye amilyen hullámzó teljesítményt produkálunk eddig idén, bármi előfordulhat...

Pagano és a D számára azért jó, hogy megint tudnak egy kicsit javítani az önbizalmukon, tudnak finomhangolni és állítani a rendszeren egy nem TOP irányító és O ellen...

több mint 8 éve
TST
Surda
Tényleg az a gyökér!

több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Javasolnék vasárnapra Las Vegas-ba egy Talib-Cabtree boxmeccset, amit az HBO közvetíthetne is akár. A két delikvens úgyis ráér vasárnap. Mindenki jól járna és lerendezhetnék egymás között a dolgot végérvényesen.
Bruce
Nyakláncban vagy anélkül?
Black_Adder
Az a bajnoki öv helyett lesz majd 😂

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Javasolnék vasárnapra Las Vegas-ba egy Talib-Cabtree boxmeccset, amit az HBO közvetíthetne is akár. A két delikvens úgyis ráér vasárnap. Mindenki jól járna és lerendezhetnék egymás között a dolgot végérvényesen.
Bruce
Nyakláncban vagy anélkül?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Crab és Cooper kiesésével elv felhozzuk ps-ből Isaac W-t 6"2 magas speedster wr-t

több mint 8 éve
1 meccsre mérsékelték az eltiltásokat.
több mint 8 éve
TST
több mint 8 éve
JéBé Green Bay Packers 7 924
+ tegyük hozzà, cicaharc volt nem verekedés
Én azt nem értem, hogy miért nincs minden csapatnak egy sokadrangú falembere aki az ilyen talib féléket lerendezné a meccs elején.
gaben
Volt ott azért két olyan egyenes amibe nem néztem volna bele, de egyik se talált. 😀
több mint 8 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
több mint 8 éve
Szégyen!!!

több mint 8 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 424 — Sworn to the Dark
Geno Smith kezd ellenunk Eli Manning helyett!!!
Rolni
beszékeltem.

built for this shit

több mint 8 éve
Geno Smith kezd ellenunk Eli Manning helyett!!!

több mint 8 éve
+ tegyük hozzà, cicaharc volt nem verekedés
Én azt nem értem, hogy miért nincs minden csapatnak egy sokadrangú falembere aki az ilyen talib féléket lerendezné a meccs elején.

több mint 8 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Amúgy Beastmode is puhapöccs lett,azt hittem elsőnek megy oda,ha balhé van 😀
több mint 8 éve
Crab mez + 20 % értékesítés növekedés 😀
Na de viccet félre, ha van egy párharc, az nyer aki a másikat dominálja, fölé kerül, ez nem megy máshogy. Coopot (is)imádom (mint mindegyik s&b játékos, még ha töketlennek is látjuk, látják, lásd: Sio, Hayden nálam), de szerintem sokszor azért tűnik el, mert technikailag tuti, de el lehet nyomni és azok a dörzsölt CB-k, S-k könnyebben dominálják. És nem láttam még olyan védőt aki megcsinálja a szerelést/ütközést és csak megfordul keresve a pozícióját. Hatás ellenhatás. Nem tudom elítélni Crab megmozdulását és hülyének sem gondolom. És Crabot domináld úgy vissza tol dumában v fizikálisan mint az állat.

Szerkesztette: Surda