New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Erre gondolok : “ Amíg volt Brady, akivel by default volt egy top5 körüli offense, az sok szabadságot adott.”De ez nem csak nekünk igaz. Azért Seattle-ben, GB-ben, NO-ban a qb személye miatt volt egy stabil alap. Csak őnekik azért befigyelt 1-1 rossz év, mikor elől tudtak draftolni, még nekünk a 2008-as év kivételével mindig 20+-n voltunk, de ugye 9x 30+ és még legalább 3 főcsoportdöntő is volt. Szóval így azért nem egyszerű építkezni.
kolok1972
De ahogy topin írta, nem is látunk be BB fejébe, lehet, hogy őneki a draft nem olyan fontos, nem onnan óhajtja upgradelni a csapatot.
több mint 5 éve
Azt meg tudjuk, hogy ebbe a rendszerbe nem minden játékos illik bele, így hiába nézzük, hogy xy játékosok hogy beváltak máshol, de ha ide kerülne, akkor lehet negyede nem élné túl a holtszezont. Mint ahogy történt nem egyszer.halkan szólok, hogy volt olyan, hogy máshol középszerű játékosok nálunk sztárokká nőtték ki magukat, vagy legalábbis olyannak tűntek
Solymi
szóval ha szar a draft, akkor azért ezt is említsük meg
több mint 5 éve
Szerintem itt egy picit félrement a téma ,mert @peterk mondanivalójának csak az egyik fele ragadt meg mindenkinek (korábban belefért hogy egy-két évig ne dobbantson nagyot a rookie),pedig igazán a másik felével együtt van igazán értelme!Erre gondolok : “ Amíg volt Brady, akivel by default volt egy top5 körüli offense, az sok szabadságot adott.”
Nem önmagában az a baj ,hogy nem húzunk impact játékosokat,hanem az hogy már nincs egy top formában lévő Brady vezette Off. amelyik ezt elbírná. Ezért én látok logikát abban,hogy így már azonnal látványos eredménnyel- illetve inkább eredménytelenséggel- jár,ha komplett draft classok esnek ki,mert a rookiek nem képesek hozzátenni a csapat teljesítményéhez.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Illetve amit még korábban írtam, hogy elment több olyan edző, scout, háttérember, akinek a tudását nem lehet pótolni, akinek a hiánya ebben látszik meg.Nem vaksag. Ez trend. A tavalyi es azelotti draft capital is eleg combos volt. Ebbol lettek a trendhez illeszkedve kivalasztva a jatekosok.Mondjuk nálunk elég szarul festett HT vagy másfél évig miután egyből bekerült a kezdőbe. Vagy Collinsnak is lett volna esélye kezdeni, mégis csak 2.évére került be.A végét megértem és akár azt is tudom mondani, hogy ok. De a kommented eleje azért nem teljesen van így. Természetesen mindenhol megvannak a később érő játékosok, nálunk is, de egyáltalán nem mindenki.
Gost első évében inkább puntoltunk 50 fölött, aztán ugye utána meg tüzelt bárhonnan.
Felesleges ezen rugózni szerintem. Az öreg úgy építette ki ezt, hogy ez a trend. Azoknál is, akik egyből pályára kerülnek zömében idő kellett, vagy ha nem lógtak ki lefelé, akkor a többiek játéka körülötte is javította a lehetőségeit.
Ha majd ez a filozófia változni fog, egyből észrevesszük a draftnál.
És azt sem szabad elfelejteni, hogy itt senki nem tudja mi volt a terv az idei évvel. Átmeneti vagy sem. Mikorra kell ezeknek a srácoknak domborítani. Már eleve furcsa az 1db ILB a rosteren. Nagyon nem értjük merre kormányozza a hajót, de nem is ez a lényeg, hogy mi értsük.
Mindennek ára van. Vehetjük úgy, hogy a 20 évnek most ez az ára. Meg úgy is, hogy ez az ára annak, hogy fafejű az öreg, vagy hogy TB lelépett, annak az ára ez. Vagy, ha nincs a covid senkit nem érdekel ez, mert most nem 2-4 van, hanem 4-2 mondjuk, teljesen más játékképpel.
topin
Az utóbbi 6 év draftját végignézve (az első négy kört alapvetően, mert innen kellene nagy arányban kezdőjátékosokat beépíteni) még 2015-16-ban szereztünk jó és egyből kezdő játékosokat a draftról. Brown, Mason, Flowers, Thuney, Mitchell. Ezek közül egyedül Flowers nem volt egyből impact játékos. És melletük olyanok is kaptak relatíve sok játékidőt, mint Jordan Richards, Geneo Grissom, Tre Jackson.
Ezután 2017-ben Wise, 2018-ban Wynn, tavaly Winovich és idén pont senkit nem tudunk aki impact játékos lenne. (Wise igazából csere). Tehát négy év alatt most úgy tűnik, hogy szereztünk egy kezdő LT-t egy elsőkörös pick-kel és Winovichot, akiben én esetleg sztárpotenciált látok. És közben jött Rivers (szerencsétlen nem tud egészséges maradni), Dawson (Édes Jézus), Harry, Jojuean, Cajuste (2 év IR), Froholdt (csere cseréje), Dugger, stb. Ja és idén az ötödik körös sehol nem jegyzett rugónk keretbe sem fért be. És ezek többsége második évére sem lett kezdő, vagy jobb játékos. Néha máshol sem.
Ez kibaszott kevés. értem, hogy néha betalál hátsó körökkel, meg pár UDFA is bejön, de azokat a pick-ekket amik megalapoznák a keretet elégetjük.
Szóval jól mondod, ez egy trend, csak nem olyan mint amilyenre te gondolsz.
És még egyszer, ha ez az ára a 20 év dominanciának, rendben. De azért nem kell vaknak tettetni magunkat, hogy itt minden fasza.
zinedine5
En se szaltoztam oromombe hogy azok jottek akik,mekkora mainstream menok a boardokon juhu. De tisztaban vagyok vele, hogy mifelenk mas a modi.
Azzal is tisztaban vagyok ha betalalunk akkor mukodik evekig a dolog, es ezt lattuk tobbszor is. Olyan nincs hogy hibatlan draft evekig. Olyan meg barkivel megesik hogy nem jonnek be a draftoltak.
En nem latom hogy most vakon lenne az oreg, inkabb azt hogy ez most vagy tovabb tart, vagy azt se tudjuk mi szurkolok egyaltalan ott tartunk-e ahol az elfogadott neki, vagy csak siman felrement par draft class.
A pokerben mindig van egy varhato ertek (EV) az hatarozza meg a move megiteleset. Ha ez +EV, akkor senkit nem erdekel a profik kozott hogy mi a vegeredmenye a partinak. Csak az hogy mindig az adott pillanatban ezt a plusz EV-s dontest hozza meg. Aki meg outsider benne az a vegeredmenybol fogja meghatarozni hogy jo dontes volt a megadas, allin vagy sem.
De a dontesnek ehhez semmi koze nincs, mert a dontes pillanataban az nem all rendelkezesre.
topin
Rendben, hogy BB mondja ki a végső szót és megnéz X játékost, de megvan a rendszere, hogy mi szerint kell ill. megvannak a metódusok is. Ha valaki valahol hibázik, akkor az bukó.
Az idei évi teljesítménybe, főleg nálunk igencsak beleszól a Covid és az opt-out.
Gondolj bele, hogy nem volt rendes offseason, nem tudták végigpróbálni a játékosokat, nem tudtak cserélni, stb.
Az opt-out meg totáll lábon lőtte a DEF részt, az OFF oldalon meg látjuk mi a baj, oda meg a cap helyzet miatt nem tudtunk senkit se hozni. Most mennyire lehet gáz a helyzet, ha még Sanut is kiteszik? Vagy úgy gondolták, hogy működnie kellene, csak épp a fal nem tud összeállni meg a QB se egészséges.
Én várok még valami WR/TE tradet, meg ahogy nézem LB is kelleni fog, mert sovány a keret nagyon.
Igazából inkább BB javára váljon, hogy az elmúlt években történő talent elvándorlást mind edzői, személyzeti és játékos oldalról plusz a besülő draftokat eddig képes volt ilyen szinten menedzselni.
Azt meg tudjuk, hogy ebbe a rendszerbe nem minden játékos illik bele, így hiába nézzük, hogy xy játékosok hogy beváltak máshol, de ha ide kerülne, akkor lehet negyede nem élné túl a holtszezont. Mint ahogy történt nem egyszer.
több mint 5 éve
Nem vaksag. Ez trend. A tavalyi es azelotti draft capital is eleg combos volt. Ebbol lettek a trendhez illeszkedve kivalasztva a jatekosok.Mondjuk nálunk elég szarul festett HT vagy másfél évig miután egyből bekerült a kezdőbe. Vagy Collinsnak is lett volna esélye kezdeni, mégis csak 2.évére került be.A végét megértem és akár azt is tudom mondani, hogy ok. De a kommented eleje azért nem teljesen van így. Természetesen mindenhol megvannak a később érő játékosok, nálunk is, de egyáltalán nem mindenki.
Gost első évében inkább puntoltunk 50 fölött, aztán ugye utána meg tüzelt bárhonnan.
Felesleges ezen rugózni szerintem. Az öreg úgy építette ki ezt, hogy ez a trend. Azoknál is, akik egyből pályára kerülnek zömében idő kellett, vagy ha nem lógtak ki lefelé, akkor a többiek játéka körülötte is javította a lehetőségeit.
És azt sem szabad elfelejteni, hogy itt senki nem tudja mi volt a terv az idei évvel. Átmeneti vagy sem. Mikorra kell ezeknek a srácoknak domborítani. Már eleve furcsa az 1db ILB a rosteren. Nagyon nem értjük merre kormányozza a hajót, de nem is ez a lényeg, hogy mi értsük.
Mindennek ára van. Vehetjük úgy, hogy a 20 évnek most ez az ára. Meg úgy is, hogy ez az ára annak, hogy fafejű az öreg, vagy hogy TB lelépett, annak az ára ez. Vagy, ha nincs a covid senkit nem érdekel ez, mert most nem 2-4 van, hanem 4-2 mondjuk, teljesen más játékképpel.
topin
Az utóbbi 6 év draftját végignézve (az első négy kört alapvetően, mert innen kellene nagy arányban kezdőjátékosokat beépíteni) még 2015-16-ban szereztünk jó és egyből kezdő játékosokat a draftról. Brown, Mason, Flowers, Thuney, Mitchell. Ezek közül egyedül Flowers nem volt egyből impact játékos. És melletük olyanok is kaptak relatíve sok játékidőt, mint Jordan Richards, Geneo Grissom, Tre Jackson.
Ezután 2017-ben Wise, 2018-ban Wynn, tavaly Winovich és idén pont senkit nem tudunk aki impact játékos lenne. (Wise igazából csere). Tehát négy év alatt most úgy tűnik, hogy szereztünk egy kezdő LT-t egy elsőkörös pick-kel és Winovichot, akiben én esetleg sztárpotenciált látok. És közben jött Rivers (szerencsétlen nem tud egészséges maradni), Dawson (Édes Jézus), Harry, Jojuean, Cajuste (2 év IR), Froholdt (csere cseréje), Dugger, stb. Ja és idén az ötödik körös sehol nem jegyzett rugónk keretbe sem fért be. És ezek többsége második évére sem lett kezdő, vagy jobb játékos. Néha máshol sem.
Ez kibaszott kevés. értem, hogy néha betalál hátsó körökkel, meg pár UDFA is bejön, de azokat a pick-ekket amik megalapoznák a keretet elégetjük.
És még egyszer, ha ez az ára a 20 év dominanciának, rendben. De azért nem kell vaknak tettetni magunkat, hogy itt minden fasza.
zinedine5
En se szaltoztam oromombe hogy azok jottek akik,mekkora mainstream menok a boardokon juhu. De tisztaban vagyok vele, hogy mifelenk mas a modi.
Azzal is tisztaban vagyok ha betalalunk akkor mukodik evekig a dolog, es ezt lattuk tobbszor is. Olyan nincs hogy hibatlan draft evekig. Olyan meg barkivel megesik hogy nem jonnek be a draftoltak.
En nem latom hogy most vakon lenne az oreg, inkabb azt hogy ez most vagy tovabb tart, vagy azt se tudjuk mi szurkolok egyaltalan ott tartunk-e ahol az elfogadott neki, vagy csak siman felrement par draft class.
A pokerben mindig van egy varhato ertek (EV) az hatarozza meg a move megiteleset. Ha ez +EV, akkor senkit nem erdekel a profik kozott hogy mi a vegeredmenye a partinak. Csak az hogy mindig az adott pillanatban ezt a plusz EV-s dontest hozza meg. Aki meg outsider benne az a vegeredmenybol fogja meghatarozni hogy jo dontes volt a megadas, allin vagy sem.
De a dontesnek ehhez semmi koze nincs, mert a dontes pillanataban az nem all rendelkezesre.
több mint 5 éve
Winovich futas ellen komoly problemakkal kuzd sajnos.A Patspulpiton második heten tárgyalják, hogy Winovich snapszáma milyen látványosan leesett anélkül, hogy tudott lenne bármilyen egészségügyi problémája. És ezt senki sem érti. De mire sztár lesz, elmegy valahova nagy pénzért, mint Chandler Jones, Flowers meg a többi.Mondjuk nálunk elég szarul festett HT vagy másfél évig miután egyből bekerült a kezdőbe. Vagy Collinsnak is lett volna esélye kezdeni, mégis csak 2.évére került be.A végét megértem és akár azt is tudom mondani, hogy ok. De a kommented eleje azért nem teljesen van így. Természetesen mindenhol megvannak a később érő játékosok, nálunk is, de egyáltalán nem mindenki.
topin
zinedine5
Burkus
több mint 5 éve
A Patspulpiton második heten tárgyalják, hogy Winovich snapszáma milyen látványosan leesett anélkül, hogy tudott lenne bármilyen egészségügyi problémája. És ezt senki sem érti. De mire sztár lesz, elmegy valahova nagy pénzért, mint Chandler Jones, Flowers meg a többi.Mondjuk nálunk elég szarul festett HT vagy másfél évig miután egyből bekerült a kezdőbe. Vagy Collinsnak is lett volna esélye kezdeni, mégis csak 2.évére került be.A végét megértem és akár azt is tudom mondani, hogy ok. De a kommented eleje azért nem teljesen van így. Természetesen mindenhol megvannak a később érő játékosok, nálunk is, de egyáltalán nem mindenki.
topin
zinedine5
több mint 5 éve
Mondjuk nálunk elég szarul festett HT vagy másfél évig miután egyből bekerült a kezdőbe. Vagy Collinsnak is lett volna esélye kezdeni, mégis csak 2.évére került be.A végét megértem és akár azt is tudom mondani, hogy ok. De a kommented eleje azért nem teljesen van így. Természetesen mindenhol megvannak a később érő játékosok, nálunk is, de egyáltalán nem mindenki.
topin
több mint 5 éve
Az Atlanta elleni SB óta BB elvesztette a fonalat, mint GM. Rengeteg rossz döntés vezetett odáig, hogy offense oldalon a liga egyik, ha nem a leggyengébb állományát hozta össze úgy, hogy közben a pénz is elfogyott. BB nagyszerű coach, de az évek óta betliző BB GM-et már ő sem tudta ellensúlyozni. És azt már csak halkan jegyzi meg az ember, hogy Brady nélkül azért HC-ként is negatív mérleggel bír.
Szóval abszolút papírforma ami most a Pats-nél zajlik, akik itt playoffot vízionáltak szezon előtt, azok eddig más műsort néztek.
több mint 5 éve
Mondjuk nálunk elég szarul festett HT vagy másfél évig miután egyből bekerült a kezdőbe. Vagy Collinsnak is lett volna esélye kezdeni, mégis csak 2.évére került be.Gost első évében inkább puntoltunk 50 fölött, aztán ugye utána meg tüzelt bárhonnan.
több mint 5 éve
Óriási like.Hiába mondtad, pár éve egy ilyen véleményért még "kiátkozás járt". 😊 Oké, viccelek a "kiátkozással", de valóban az volt, hogy nem csak azok tiltakoztak akikre "ránőtt a patriots szemüveg", hanem több olyan fan sem értett ezzel egyet, akik egyébként alaposan ismerték a helyzetet. És volt is ésszerű ellenérv, mert Belichick példa nélküli sikere sok mindenért adhatott automatikus "felmentést". Ha látszott is valami gond, volt abban ráció, hogy úgyis megoldja, mert korábban is megoldotta.
(Erről pofázok évek óta.)
Nem húzunk instant kezdőket.
zinedine5
És az igazsághoz hozzátartozik, hogy 3-4 éve - nekem kb. ekkor kezdett el feltűnni a dolog, de akkor még magam sem tudtam eldönteni, hogy egyszeri rossz kilengés, vagy trendszerű, vagy csak egyszerűen hallucinálok - joggal lehetett azzal indokolni, hogy nincs probléma, hogy egy top-to-bottom NFL top3-5 rosterbe - mert a Pats roster 3-4 éve még az volt - nem lehet azonnal könnyedén bekerülni, az elit rostereknél természetesebb, hogy a rookie-k törölköző hordással kezdenek.
Egész más, ha egy ilyen rosterbe, mint az idei, nem fér be egy top helyen húzott fiatal. Itt már nyilvánvaló, hogy nem azért, mert egy Gronkowski-t, Edelmant, Hightowert, Jamie Collinst, Trey Flowerst nem könnyű kiszorítani.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ez már hosszú évek óta probléma, hogy nem csak más csapatok viszik el az embereid, de a saját lelépő edzőid is. Az elmúlt években ez tisztán látszott, hogy mind scout mind edzői oldalon olyan szintű talent elvándorlás volt, hogy nem tudtad a szervezet alsóbb fokain lévőkkel pótolnod, ezért kívülről is kellett hirtelen embereket hozni, ami meg nem mindig jött ki jól. Egyszerűen ezt így nem lehet megoldani.Most nem látom, hogy BB-nek milyen ötlete lehet, de biztos vagyok benne, hogy van ötlete, ha másra nem, a jövő szezonra. Attól félnék, ha elfogynának az ötletei, mert akkor lehet, hogy ő is elmegy. JMD-nek meg nagy a Pats HC kabátja. Akkor inkább Vrabel.BurkusSzerintem a legjobb ötlet jelenleg az lenne, hogy újratöltse a scouting / drafting teamet. És talán leadna ennek a felelősségéből valamennyit. Nem akarom kitalálni, hogy miért esett vissza most már évek óta a draftok minősége, de nem lehet nem észrevenni, hogy ez történt. Ha az a gond, hogy BB-nek a hetvenedik éve felé már sok a GM + HC + draft guru / fő scouter szerep, akkor az, ha más akkor más, de valami nem teljesen egyenes az utóbbi néhány évben. És a körülmények is megváltoztak. Amíg volt Brady, akivel by default volt egy top5 körüli offense, az sok szabadságot adott. Működhetett az is, hogy nevelgetni a fiókákat 1-2-3 évig, akik a rookie idejük utolsó, esetleg utolsó 2 évében ugrottak ki meghatározó játékosság .... hogy aztán el legyenek engedve, mert túl sokba került volna a megtartásuk. Nehezültek a feltételek, kéne több olyan fiatal a draftról, akik már az első, de legalább a második évüktől erősségei, alapjai lehetnek a csapatnak, hogy több év kivehető legyen belőlük.
Szóval nem ártana egy vérfrissítés és szerepkör-átrendezés az utánpótlás menedzselésben. Szerintem.
peterk2005
Aztán az, hogy van egy irányítód, akivel 1 éveket hosszabbítasz, megöli a capedet és a hosszú távú stratégiád, ráadásul eladni se tudod egyetlen leigazolható játékosnak se, hogy ide gyere, mert itt van Brady még 3-4 évig.
Amúgy ebben a részében megértem BB-t, mert nem lehetett látni, hogy TB bírja-e vagy sem, másrészt Kraft faszsága is az egész, mert érzelmet vitt az üzletbe, gyakorlatilag a saját franchise-át rúgta tökön.
Ha már ennyire ragaszkodtak ehhez, akkor Bradynek kellett volna tolni egy 3-4 éves szerződést és aláadni a fegyvereket.
A tavalyi és idei év nagyon szépen mutatja, hogy mi volt ennek a felemás helyzetnek az eredménye.
Erre az egészre még rájött a 0 cap-space, Covid, 0 offseason és opt-outok és az előző évben még bivalyerős DEF is hullámzó.
Most nem tudom, hogy az elmúlt két meccs a 0 edzésnek köszönhető vagy ennyi idő kellett mire az ellenfelek felismerték a gyenge pontokat.
HA minden jól megy, akkor az elkövetkezendő 2-3 meccsből kderülhet mit várhatunk a csapattól, de azt sejtettük, hogy ez nem biztos, hogy egy pozitív szezon lesz.
Lehet, hogy a következő se, vagy az az utáni se, ki tudja.
több mint 5 éve
Óriási like.Most nem látom, hogy BB-nek milyen ötlete lehet, de biztos vagyok benne, hogy van ötlete, ha másra nem, a jövő szezonra. Attól félnék, ha elfogynának az ötletei, mert akkor lehet, hogy ő is elmegy. JMD-nek meg nagy a Pats HC kabátja. Akkor inkább Vrabel.BurkusSzerintem a legjobb ötlet jelenleg az lenne, hogy újratöltse a scouting / drafting teamet. És talán leadna ennek a felelősségéből valamennyit. Nem akarom kitalálni, hogy miért esett vissza most már évek óta a draftok minősége, de nem lehet nem észrevenni, hogy ez történt. Ha az a gond, hogy BB-nek a hetvenedik éve felé már sok a GM + HC + draft guru / fő scouter szerep, akkor az, ha más akkor más, de valami nem teljesen egyenes az utóbbi néhány évben. És a körülmények is megváltoztak. Amíg volt Brady, akivel by default volt egy top5 körüli offense, az sok szabadságot adott. Működhetett az is, hogy nevelgetni a fiókákat 1-2-3 évig, akik a rookie idejük utolsó, esetleg utolsó 2 évében ugrottak ki meghatározó játékosság .... hogy aztán el legyenek engedve, mert túl sokba került volna a megtartásuk. Nehezültek a feltételek, kéne több olyan fiatal a draftról, akik már az első, de legalább a második évüktől erősségei, alapjai lehetnek a csapatnak, hogy több év kivehető legyen belőlük.
Szóval nem ártana egy vérfrissítés és szerepkör-átrendezés az utánpótlás menedzselésben. Szerintem.
peterk2005
(Erről pofázok évek óta.)
Nem húzunk instant kezdőket.
több mint 5 éve
Pedig Meyersnek elég szép labdákat dobált.Newton világ életében középszerű volt, szerintem csodákat ne várj tőle.
Totál homály az OFF és a DEF-et és szétszívatták, rossz volt nézni.
Pedig látszik a próbálkozás, a variálás az O-ban, de egyszerűen nem tud összeállni, nem áll össze.
Lehet, hogy Cam is szarul játszott most, de láttam már Bradyt is így játszani.
Mindenkin látszott a tanácstalanság vagy inkább beletörődés, BB-n is.
Solymi

több mint 5 éve
Ezzel némiképp összecseng,hogy nézzük meg hogy az idei draftoltak mit tudnak hozzátenni a csapathoz: Onwenun kívűl gyakorlatilag semmit. Sztem nagyon rátapintottál a problémák egyik lehetséges gyökerére...Most nem látom, hogy BB-nek milyen ötlete lehet, de biztos vagyok benne, hogy van ötlete, ha másra nem, a jövő szezonra. Attól félnék, ha elfogynának az ötletei, mert akkor lehet, hogy ő is elmegy. JMD-nek meg nagy a Pats HC kabátja. Akkor inkább Vrabel.BurkusSzerintem a legjobb ötlet jelenleg az lenne, hogy újratöltse a scouting / drafting teamet. És talán leadna ennek a felelősségéből valamennyit. Nem akarom kitalálni, hogy miért esett vissza most már évek óta a draftok minősége, de nem lehet nem észrevenni, hogy ez történt. Ha az a gond, hogy BB-nek a hetvenedik éve felé már sok a GM + HC + draft guru / fő scouter szerep, akkor az, ha más akkor más, de valami nem teljesen egyenes az utóbbi néhány évben. És a körülmények is megváltoztak. Amíg volt Brady, akivel by default volt egy top5 körüli offense, az sok szabadságot adott. Működhetett az is, hogy nevelgetni a fiókákat 1-2-3 évig, akik a rookie idejük utolsó, esetleg utolsó 2 évében ugrottak ki meghatározó játékosság .... hogy aztán el legyenek engedve, mert túl sokba került volna a megtartásuk. Nehezültek a feltételek, kéne több olyan fiatal a draftról, akik már az első, de legalább a második évüktől erősségei, alapjai lehetnek a csapatnak, hogy több év kivehető legyen belőlük.
peterk2005
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Most nem látom, hogy BB-nek milyen ötlete lehet, de biztos vagyok benne, hogy van ötlete, ha másra nem, a jövő szezonra. Attól félnék, ha elfogynának az ötletei, mert akkor lehet, hogy ő is elmegy. JMD-nek meg nagy a Pats HC kabátja. Akkor inkább Vrabel.BurkusSzerintem a legjobb ötlet jelenleg az lenne, hogy újratöltse a scouting / drafting teamet. És talán leadna ennek a felelősségéből valamennyit. Nem akarom kitalálni, hogy miért esett vissza most már évek óta a draftok minősége, de nem lehet nem észrevenni, hogy ez történt. Ha az a gond, hogy BB-nek a hetvenedik éve felé már sok a GM + HC + draft guru / fő scouter szerep, akkor az, ha más akkor más, de valami nem teljesen egyenes az utóbbi néhány évben. És a körülmények is megváltoztak. Amíg volt Brady, akivel by default volt egy top5 körüli offense, az sok szabadságot adott. Működhetett az is, hogy nevelgetni a fiókákat 1-2-3 évig, akik a rookie idejük utolsó, esetleg utolsó 2 évében ugrottak ki meghatározó játékosság .... hogy aztán el legyenek engedve, mert túl sokba került volna a megtartásuk. Nehezültek a feltételek, kéne több olyan fiatal a draftról, akik már az első, de legalább a második évüktől erősségei, alapjai lehetnek a csapatnak, hogy több év kivehető legyen belőlük.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Pedig Meyersnek elég szép labdákat dobált.😁😁Amîg Cam nem tud 5 yardra pontosan dobni addig fix a zacsi a kövjól nézem, hogy 2002 volt az utolsó év amikor 3 egymást követő meccsen kikaptunk?!ki is írták a meccsen, de az 4 L volt, lehet nem lesz csúcsbeállítás 😊
rokaur
NB2
meccsekre. Nagyon várom a draftot mit alkot az öreg a top 5 pick valamalyikével. Izgibb lesz mint a hátralevő meccseink😔
ParadSEC
Totál homály az OFF és a DEF-et és szétszívatták, rossz volt nézni.
Pedig látszik a próbálkozás, a variálás az O-ban, de egyszerűen nem tud összeállni, nem áll össze.
Lehet, hogy Cam is szarul játszott most, de láttam már Bradyt is így játszani.
Mindenkin látszott a tanácstalanság vagy inkább beletörődés, BB-n is.
több mint 5 éve
Mindig volt egy olyan ötlete, rendszere, szisztémája, amivel a liga előtt tudott menni. Amikor a Gronkandez duót leigazolta, a TE a csapatok többségében a fal hatodik embere volt. Vagy a 2007-es spread offense.Anno nem ertettem amugy a Newton igazolast, hiszen a korabbi edzojenek akivel egesz karrierjet toltotte, nem kellett Washingtonban.Van ám úgy, hogy egy szemlélet, és egy rendszer elkopik, de Blues Breaker eddig mindig nagyon ügyesen újult meg.
O latta kozelrol a seruleseit, a mentalis hanyatlast es visszaterest. Ha neki nem kell, akkor Camnek tenyleg annyi.
Aztan persze BB miatt azt hittem, hogy viszaterhet korabbi onmagahoz, de ugy tunik ez a project besulni latszik. Mondjuk BB dicseretere legyen mondva, hogy a rengeteg optout es minden ellenere nem akar tankolni, keresi a legjobb osszeallitast.
Persze az sznte biztosnak latszik mar, hogy BB es Josh volt a hunyo a tavalyi ev szenvedeseben.
undisputedly
Helmut Zimmer
Amikor Belichick elkezdte tankolni a futókat, a futásblokkban erős O-line játékosokat (pld. Mason. Thuney), újra FB-et használni, összerakni a ligaelső secondaryt és egy kitűnő LB sort, meg voltam róla győződve, hogy visszatér a 2001-2004 közötti időszak játékára, run-heavy offense, aminek kevés pontot kell hoznia, mert a D kevés ponton tartja az ellenfelet. game-manager QB viszonyla kevés passzal, amely szerepkör megfelel a korosodó Bradynek vagy a helyére lépő TB II rookie irányítónak. Egy jó blokkoló TE, egy jó NT hiányzott nekem a rendszerből.
Amikor idén szétesett a csapat, főleg a LB sor, a D front7 pedig semmilyen erősítést nem kapott, akkor már sejthető volt, hogy ez nem fog menni, de azt gondoltam, hogy Newton mozgékonysága egy olyan faktort jelent, amivel eddig nem kellett számolnia az ellenfeleknek, megjelenik a read-option a játékban (amivel Brady esetében nem kell számolni).
Most nem látom, hogy BB-nek milyen ötlete lehet, de biztos vagyok benne, hogy van ötlete, ha másra nem, a jövő szezonra. Attól félnék, ha elfogynának az ötletei, mert akkor lehet, hogy ő is elmegy. JMD-nek meg nagy a Pats HC kabátja. Akkor inkább Vrabel.
Brady szépen játszik és a Tampa mindent feltett láthatóan erre a szezonra, ezzel O-el nyilván a Patsben is hasonlóan teljesítene. Kilenc SB-on vezette a csapatot, hatot nyert, akkor is Pats játékos lesz, ha megnyeri a hetediket is (amin azért meglepődnék, a Bucs védelmét én nem látom elég erősnek). Ahogy Montana is a 49ers QB-je, hiába játszott Kansasben is. Mindig hálás leszek neki az elmúlt húsz évért és ha bejut a SB-ba, ott szurkolni fogok neki nagyon. De amúgy csak a játék miatt érdekel, hogy mit csinál, szurkolni nem tudok a Tampának.
több mint 5 éve
😁😁Amîg Cam nem tud 5 yardra pontosan dobni addig fix a zacsi a kövjól nézem, hogy 2002 volt az utolsó év amikor 3 egymást követő meccsen kikaptunk?!ki is írták a meccsen, de az 4 L volt, lehet nem lesz csúcsbeállítás 😊
rokaur
NB2
meccsekre. Nagyon várom a draftot mit alkot az öreg a top 5 pick valamalyikével. Izgibb lesz mint a hátralevő meccseink😔
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Nem eszik olyan forrón a kását.Mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy nemcsak mi kívűllló szurkolók nem tudjuk, hogy most mi is lesz, de ezt senki sem tudja. Persze ez triviális. Azt is jelenti, hogy korai még leírni a csapatot, vagy Newtont, vagy akár Stidhamet. Ez utóbbinak egyelőre nagyon kevés alkalma volt bizonítani. Stidham valószínűleg nem egy Mahomes (ez szinte biztos), de hogy pontosan mit tud, annak még ki kell derülnie. Persze ez a világ kegyetlen, az is lehet, hogy BB anélkül fog megszabadulni tőle, hogy újabb alkalmat kapna a bizonyításra.
Cam Newton. Koronavírusos volt. Én azon csodálkoztam, hogy egyáltalán jár, nem hogy játszik. Hogy koronavírus után kb egy héttel hogyan játszik, azon viszont nem csodálkoztam. Nem mellesleg, tegnap a csapat 95%-a úgy játszott, mintha mind koronavírusosak lennének. Hát ez egy ilyen nap volt. Lesz másmilyen is, sőt, ha még emlékszünk, a kettővel azelőtti, három, elég szerencsétlenül elvesztett meccs másmilyen volt.
Ez nem felhőtlen optimizmus, inkább realizmus. A szurkolók hajlamosak szélsőségekben megnyilvánulni. Emlékszem, amikor 4-5 éve a Kansastól nagyon kikaptunk, és utána már temették Bradyt, kérdezték is BB-től, hogy játszatja-e még... Vicces volt, BB el is fintorodott kissé.
Nyilván vannak rossz jelek, egy csomó rossz jel van. Newton nem Brady, de ha majd felgyógyul mutathat szép dolgokat. Az NFL legtöbb csapata idén is eléggé rögös pályán játszik, amely néha egészen hasonlít egy hullámvasútra. Én magam bár mérges vagyok, és bosszankodom a tegnapihoz hasonló játékok láttán, de még ennél is jobban szeretem azt nézni.
Egyébként most már másfél csapatom van, hiszen a Pats mellett félig(meddig) a Tampának is szurkolok. Úgyhogy semmi vész... Amikor valami nehéz helyzet, vagy probléma van, azt szoktam mondani, hogy a Don-kanyarban rosszabb volt. Elég sokkal...
több mint 5 éve
Anno nem ertettem amugy a Newton igazolast, hiszen a korabbi edzojenek akivel egesz karrierjet toltotte, nem kellett Washingtonban.Van ám úgy, hogy egy szemlélet, és egy rendszer elkopik, de Blues Breaker eddig mindig nagyon ügyesen újult meg.
O latta kozelrol a seruleseit, a mentalis hanyatlast es visszaterest. Ha neki nem kell, akkor Camnek tenyleg annyi.
Aztan persze BB miatt azt hittem, hogy viszaterhet korabbi onmagahoz, de ugy tunik ez a project besulni latszik. Mondjuk BB dicseretere legyen mondva, hogy a rengeteg optout es minden ellenere nem akar tankolni, keresi a legjobb osszeallitast.
Persze az sznte biztosnak latszik mar, hogy BB es Josh volt a hunyo a tavalyi ev szenvedeseben.
undisputedly
több mint 5 éve
Anno nem ertettem amugy a Newton igazolast, hiszen a korabbi edzojenek akivel egesz karrierjet toltotte, nem kellett Washingtonban.O latta kozelrol a seruleseit, a mentalis hanyatlast es visszaterest. Ha neki nem kell, akkor Camnek tenyleg annyi.
több mint 5 éve
Jó kérdés, hogy ki fogja elveszteni az arcát. Brady nem, az már egyre biztosabb.Szerintetek van arra esély, hogy kirúgja Kraft, Belicseket?És hogy Belicsek Kraftot?
Köszi.
Bandi Inglóstadtból 😊
Helmut Zimmer
Burkus
több mint 5 éve
Szerintetek van arra esély, hogy kirúgja Kraft, Belicseket?És hogy Belicsek Kraftot?
Köszi.
Bandi Inglóstadtból 😊
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Szerintetek van arra esély, hogy kirúgja Kraft, Belicseket?Köszi.
Bandi Inglóstadtból 😊