New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Helló, talán mondanom sem kell, óriási volt a hangulat! 😀 Pedig az első villámgyors GB-TD után síri csend lett hirtelen, és mitagadás bennem is bennszakadt a lélegzet... Félidőben viszont valami nagyon a helyére került (valszeg a D), mert a szünet előtt talán egyetlen egyszer sem vezettünk, aztán meg kilőttünk, mint az állat!!! 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
jajdejóóóó 😊 első idegeskedés-mentes meccs az idén, és pont a Packers ellen.
Ingram (career-night), Cooks (neki is szerintem) állatok, Jimmy is visszazökkenőben, védelem is ott volt ma fejben, egy White intnél meg nem kívánhat többet az ember. nincs sok idő csütörtökig, de remélem sikerül hasonló színvonalban lehozni azt a meccset is. beatdapantheeeers
több mint 11 éve
ha csak ez kell akkor csutortokon is atalszom az elso felidot 😉oriasi volt - ez a Saints, az a Saints akit w1 ota varunk!
Reszkess panthers! (2x)
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Óriásit dobhat ez a végeredményben fölényes primetime győzelem a morálon, a fejekben, de ez csak az egyik fele és mind semmit sem ér, ha nem tudjuk megpecsételni csütörtökön egy W-vel.Ha viszont igen, akkor nagyon sokat léptünk előre a PO felé.
Ingramet nagyon vártam vissza, 100%-os most már az látszik, Robinsonnal tökéletesen ki fogják egészíteni egymást.
Ryan végre egy remek meccset tett össze, Edebali meg pozitívum volt a végén 😊
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Megnéztem a pregame huddle-t és elfogott az az érzés, hogy ma nem kaphatunk ki. A hogyant nem tudom, de nem kapunk ki. 😊
több mint 11 éve
Tartok egy mai kifilézéstől, de már csak Rutin miatt is nyerni kell 😊
több mint 11 éve
Üdv a Superdome-ból, mindenki!!!!!!!!
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Ma nyerünk is egy pontháborúban, Breest nem lehet ma megfogni, Ingram 100+ yard és a D-line is hozza a jó teljesítményt. Én aszondom. Nem alapozom semmire.
több mint 11 éve
Tök egyszerű, ma nyerni kell. Meg csütörtökön is. Elvileg menne, a keret képes mindkettőre, főleg elnézve, hogy a Carolina mit művel. Gyakorlatilag? Majd 4:30 felé kiderül.

több mint 11 éve
Jimmy mennyire harcraképes már ? Várható hogy többet lesz a pályán mint múlt héten ?TocaPaytontól ilyet megtudni? Lehetetlen...

több mint 11 éve
Jimmy mennyire harcraképes már ? Várható hogy többet lesz a pályán mint múlt héten ?
több mint 11 éve
idaig azon fogtam a fejem hogy "ez a Falcons vert el minket???"matol cserelhetem Lionsra...
/edit leteszem a hajam
több mint 11 éve
OFF: 20. század eleji New Orleans:ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2014/10/26/new_orleans_1900#more6780917
több mint 11 éve
nfl_lover
912
nekem van egy olyan érzésem, hogy lesz egy félig-meddig meglepi a holnapi inaktívok kapcsán, mégpedig, hogy Lewis az lesz
több mint 11 éve
sok futás, kiváló védekezés, no turnover!kihagytam valamit? 😉
több mint 11 éve
hát, Ingram fogadkozása most kiderül, hogy mennyit ér, egy ez neki karrier meccs lesz, prime time, erős ellenfél ellen, most megmutathatja, hogy tényleg NFL szint-e.Gyurma PappaA GB futás elleni védelme 31. a ligában, Ingramnak kötelező lenne nagy meccset játszani .... 😊
több mint 11 éve
hát, Ingram fogadkozása most kiderül, hogy mennyit ér, egy ez neki karrier meccs lesz, prime time, erős ellenfél ellen, most megmutathatja, hogy tényleg NFL szint-e.

több mint 11 éve
Így már nem annyira kövér az RB-poszt.
több mint 11 éve
nem tudom ki hallotta, Khiry is kihagyta az edzést "uncertain" okokkal 😊nfl_loverse Thomas, se Goodwin, se Robinson, se Knox
több mint 11 éve
nfl_lover
912
nem tudom ki hallotta, Khiry is kihagyta az edzést "uncertain" okokkal 😊
több mint 11 éve
Ezek a sajtátok kötelező jellegűek, az érintettek unják, szeretik minél hamarabb letudni, nem szabad ezektől várni a megváltást
több mint 11 éve
hallgatom Sean-t, de valahogy nem érzem hogy lenne egy jó playbook a packers ellen valahol a szekrényben.várom a pozitív csalódást!
na lássuk Drew papát
több mint 11 éve
Indianapolis Colts 2011-2012hát ez tényleg kibaszottul nem a mi évünkOlyat nem lehet kérni, hogy oké, akkor idén legyen minden fos és semmi ne sikerüljön, de cserébe jövőre minden?keke
www.nfl.com/news/story/0ap3000000414665/article/pierre-thomas-to-miss-23-weeks-with-shoulder-injury
egészen cifra káromkodást eleresztettem most márnfl_lover
több mint 11 éve
Tisztán WR-nek meg pláne, jó ez a szerepkör neki, mint Sprolesnak.Pontosan, de akkor máshogy írom. Ne nagyon fusson, hanem 95%-ban elkapással jeleskedjen ne cipeléssel. 😉 😀 Mint slot WR, szerencsére elfogadható.
Tocy