Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Hát a filológia az, hogy Bredicsek SB MVP-t kapott, BB meg majd akkor kapja meg, ha megnyerjük a harmadikat is vele. Ennek a magyar neve az, hogy prekoncepció.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Hogy BB mekkora QB, azt éppen a mostani ill. most következő évadok mutathatják meg. Még simán kiderülhet, hogy ott van a PM, Brady Brees ligában...Brees se úgy játszotta le az első pár évét, hogy abban látszott volna, hogy hova jut. Egy Riversre képes volt leváltani a Chargers...
De, ha visszagondoltok, akkor 2005 környékéig Brady se volt sokkal több egy kiváló system QB-nál, akit BB tökéletesen beillesztett a csapatsémába. Így nyert három gyűrűt, így lett "cool Brady", holott ahhoz képest amit 2006 óta művel, tulajdonképpen sehol sem tartott még akkoriban. A sors fintora, hogy ő sem akkor nyerte a gyűrűit (eddig legalábbis), amikorra kiteljesedett hanem még "tojáshéjjal a seggén".
Ben is valami hasonló utat jár, nyert már két gyűrűt, de ő is a pályája elenjén, amikor még nem volt az aki most. Évről évre javul, én el tudom képzelni, hogy ha ez a sémaváltás bejön, akkor néhány év múlva ugyanúgy fogunk rá tekinteni, mint az említett hármasra. Az más kérdés, hogy újabb gyűrűt nem feltétlenül fog jelenteni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Mert BB nincs is Brees, PM, Brady szintjén, ez egyértelmű. Legalábbis, ha csak szimplán a passzolást nézzük. (több homály passza van, mint az említetteknek, nyilván nem dob olyan szépen, mint TB meg DB, bár Manning olyan rondán dob, hogy az botrány... de mondjuk ha pontos kit érdekel) Más erényeivel viszont összességében szerintem BB elit QB, de mondjuk olyan top5-6 környéki. Nem emlegetik a legnagyobbak között, de csupán a számokat nézve azt is lehetne akkor nézni, hogy kinek milyen feltételei adottak jelenleg és milyenek voltak mindig is. Akkor se dobna nyilván 450 TD-t karrierje során, ha mindig rendesen megvédték volna, meg olyan sémában nyomná, de nem is egy lófaszjóska, mint ahogy sokan annak tartják.kishasziSztem pedig MOSTANRA azon a szinten van. Korábban pedig a körülmények (korai években run heavy, utána botrány OL) sem igazán tették lehetővé a kiugró éveket. És bár van egy-egy homály dobása, de bizony ilyen az említetteknek is van, BB sem egy INT-gyáros. És bár valóban egyes területeken elmarad az említettektől, de más területeken (mobilitás, 3rd down, keménység) behozza ezt, így összességében én ugyanarra a szintre tenném őt. Ő nem TB, vagy PM, hanem BB saját stílussal, saját erényekkel.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mert BB nincs is Brees, PM, Brady szintjén, ez egyértelmű. Legalábbis, ha csak szimplán a passzolást nézzük. (több homály passza van, mint az említetteknek, nyilván nem dob olyan szépen, mint TB meg DB, bár Manning olyan rondán dob, hogy az botrány... de mondjuk ha pontos kit érdekel) Más erényeivel viszont összességében szerintem BB elit QB, de mondjuk olyan top5-6 környéki. Nem emlegetik a legnagyobbak között, de csupán a számokat nézve azt is lehetne akkor nézni, hogy kinek milyen feltételei adottak jelenleg és milyenek voltak mindig is. Akkor se dobna nyilván 450 TD-t karrierje során, ha mindig rendesen megvédték volna, meg olyan sémában nyomná, de nem is egy lófaszjóska, mint ahogy sokan annak tartják.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Én örülök, hogy passz TD lett. Ha már olyan röhejes elemzés jelent meg, hogy Flacco season MVP lehet, akkor megjegyezném, hogy erre pl Big Ben sokkal esélyesebb. Ha csapat vmi csoda folytán PO-ba jutna, akkor Beny most esélyes lehet. Karrierszámokat hoz, 9/1 TD/INT-mutató pl döbbenetesen jó, ahogy a 100 feletti passer rating is, meg a 65%-os passzolási hatékonyság is, meg a legjobb 3rd down mutató is. Szóval ezek nagyon brutál számok.Pont 1-2 napja volt nfl.com-on egy írás, hogy a liga legalulértékeltebb játékosa, ami kissé fura egy 2-szeres SB-győztes QB esetében. De valamelyest annyiban így van, hogy BB-t sosem emlegetik Brady, Manning vagy Brees szintjén mert általában nem hoz olyan kiemelkedő számokat, de aki látja a játékát, az tudja, hogy ott lenne a helye, ráadásul idén a számokkal sincsen gondja.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ezt értem,de mégis mire várnánk? Pope egy kalap fos(idehoztuk,mert szituációs,RZ/magas playa,és kb 0 alkalommal volt bent x&goal szitukban).Ha urambocsá Miller megsérül,inkább Wes legyen ott mint Pope.
több mint 13 éve
Plusz én személy szerint nagyon sokat várok Wes Saunders-től,Ő és Paulson évekre megoldaná a TE posztot Miller visszavonulása után.BlitzburghHa már Saunders: korántsem biztos, hogy a holnapi meccsen pályára lép. Kaptunk roster exemptiont, vagyis ráérünk a meccs után is aktiválni (magyar idő szerint péntek 22:00-ig), nem mellesleg az eltiltása alatt nem készülhetett együtt a csapattal (Arizonában workoutolt), és Paulsonnal is elégedett az edzői stáb.
több mint 13 éve
Ahogy látom,Hasselbeck fog kezdeni ellenünk.Ha sikerül JH-nak párszor lerohanni az öreget,és fogjuk Johnsont,nem lesz gond.Plusz én személy szerint nagyon sokat várok Wes Saunders-től,Ő és Paulson évekre megoldaná a TE posztot Miller visszavonulása után.
több mint 13 éve
Keressük meg Robie Carlost ...polamaluAdom. 😀[/quote]A mahalacskából, hehe, előbb lesz kötöttfogású birkózó 😊
inkább hozzunk valakit a barcából returnernek, csak úgy nyelné az ellen a kikkeccsinterferencet 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Elég egyértelmű az eset:The Steelers TD vs. The Eagles has been changed from a run by Mendenhall to a TD pass for Roethlisberger to Mendenhall.vassadiAmúgy jogosan, tökre nem tűnt lateralnak. Nem is értettem...
Rashard szerintem nem fog dúli-fúli😀kishaszi
www.steelersdepot.com/2012/10/will-roethlisberger-end-up-being-credited-for-a-touchdown-pass-to-mendenhall/
Mendy-nek gondolom mindegy, és így legalább Bennek is lesz még egy TD-je.
több mint 13 éve
The Steelers TD vs. The Eagles has been changed from a run by Mendenhall to a TD pass for Roethlisberger to Mendenhall.vassadiAmúgy jogosan, tökre nem tűnt lateralnak. Nem is értettem...
Rashard szerintem nem fog dúli-fúli😀
---
Keressük meg Robie Carlost ...polamaluAdom. 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Pedig milyen büszkék voltunk, hogy van futott TD-nk 😀 Elveszik az örömünket a fenébe 😀
több mint 13 éve
The Steelers TD vs. The Eagles has been changed from a run by Mendenhall to a TD pass for Roethlisberger to Mendenhall.
több mint 13 éve
Harrison, James OLB Knee LP LPHarrison, Mendy, és Sly nyilván a rövid szünet miatt edzett csak limitáltan, gondolom nem kérdéses a játékuk, Troy és Woodley viszont hiányozni fog. :-\
Mendenhall, Rashard RB Knee LP LP
Polamalu, Troy SS Calf DNP DNP
Sylvester, Stevenson ILB Knee LP LP
Woodley, LaMarr OLB Hamstring DNP DNPpolamalu
több mint 13 éve
Harrison, James OLB Knee LP LPMendenhall, Rashard RB Knee LP LP
Polamalu, Troy SS Calf DNP DNP
Sylvester, Stevenson ILB Knee LP LP
Woodley, LaMarr OLB Hamstring DNP DNP
több mint 13 éve
Keressük meg Robie Carlost akkora combokkal és olyan rúgóerővel meg technikával szerintem 70-ről is simán. Gondoljatok bele a fél pályáig kellene csak eljutni, mert Robi simán bevágná és a labda még így is a folyóban kötne ki 😀
több mint 13 éve
Szusiban az a fura, hogy amiben Reed jó volt, 45 yard környéki rúgások a hájncen, igazából abban is bizonytalannak látom . . Illetve az elején hozta, amit Reed, aztán a tavalyi az nem sikerült. egyelőre jó, de nem nagyon volt igazán próbára téve...Legalább budipapírtartókat nem ver halálra részegen. Az is valami.
több mint 13 éve
Nem kedvenc, de talán egyre magabiztosabb és eddig nem elkiabálva ez a szezon jól megy neki.
több mint 13 éve
Szusi lett a hét spec team játékosa az AFC-ben.De én akkor sem szeretem őt 😊, bár Cundiffnál most már jobbnak tartom. 😀

több mint 13 éve
A meccsen párszor előre bemondtam harmadiknál Brownt. Ahogyan tavaly és előtte Ward-ot. A legszebb hogy ezt tudják a védők is, de akkor is megcsinálja. Mindenkinek lehet ilyen napja.
több mint 13 éve
Brown, Sanders jellemzően. Reméljük Tóni ezzel a dropokat elfelejti megint😊
több mint 13 éve
A falemberek ezúttal jobban muzsikáltak.Ám nekem nagyon hiányzik - főleg 3. és akármennyinél - egy Hines Ward (Wes Welker) szerű figura, akit BB megtalálhat, ha nincs senki más és/vagy mindenki más elejti a bogyót.
Nem vagyok nyugodt.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Jah, ok, így már értem, köszi.Ezek milyen számok? Akárhogy puzzlezek a pfr statokkal, nem bírok rájönni. 😊peterk2005A büntetésből származó yardok.vassadi
Háát, ja. Futott yardnak se lenne fényes, de még annak is jobban elmenne, mint bünti yardnak...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve

Eredménykövetőben esett róla szó, de azért legyen meg itt is:
Heath Miller had four receptions for 43 yards to become the eighth player in franchise history to top 4,000 career receiving yards!
Applause to Moose!