Nick Sirianni az Eagles új főedzője!

Jameis Winston 2013 Heisman-győztese

Írta: vassadi — 2013. december 15., 04:40

Másodszor nyerte freshman játékos az egyetemi futball legrangosabb egyéni díját.

A Florida State irányítója, Jameis Winston nyerte az év legkiválóbb egyetemi játékosának járó Heisman trófeát. A Seminoles-szal BCS-döntőbe jutó QB debütáló évében 3820 yardot és 38 touchdownt passzolt; mindkettő freshman rekordnak számít az FBS történetében. Pályafutása eddigi 13 mérkőzése során hétszer érte el a 300 yardos határt, és hat alkalommal passzolt legalább 4 TD-t, továbbá - az Auburn elleni nagydöntőben nyújtott teljesítményének függvényében - az örökös passer rating rekord megdöntésére is eséllyel pályázik.

2012 előtt még egyszer sem nyerte freshman játékos a díjat, Johnny Manziel tavalyi győzelme után azonban ismét egy újonc QB kapta az egyetemi futball legrangosabb egyéni elismerését. Winston egyúttal 19 évesen és 342 naposan minden idők legfiatalabb Heisman-győztese lett.

Az FSU irányítója fölényesen nyerte a szavazást, 2205 pontot gyűjtött, míg a második helyezett A.J. McCarron (QB, Alabama) 704 egységgel zárt. A további sorrend: Jordan Lynch (QB, Northern Illinois) 558 pont; Andre Williams (RB, Boston College) 470; Johnny Manziel (QB, Texas A&M) 421; Tre Mason (RB, Auburn) 404.


Hozzászólások

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22
nagyon jó ez a srác...megérdemelte
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 91 — Jedi Master
Miatta lettem FSU drukker, pedig szeptemberig talán egy Florida State meccset ha láttam az évek alatt 😀 Hihetetlen tehetség a srác...a szakértők szerint is, remélem befutja a kinéző franchise QB karriert...mondjuk a Chargersnél ellehetne Rivers mögött 1-2 évig, pont jól jönne ki a váltás. 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
TheD0me New York Giants 9 — Go Giants!
Nagyon jó játékos, megérdemelten nyert.


több mint 7 éve
Mikey 18 — LiVARpool fan
Szezon előtt ha valaki azt mondja nekem, hogy Winston nyeri a Heismant, valószínűleg kiröhögöm...