NFC South mérkőzésbeharangozók - 5. hét

Atlanta Falcons @ Cleveland Browns, magyar idő szerint 19:00, Cleveland Browns Stadium

Mire figyeljünk, ha...

...a Brownsnál van a labda?

- A Falcons védelme ligaelső jellenleg interceptionök terén; eddig hat labdát haláztak el a levegőből, és a Browns passzjátékát ismerve ez könnyen tovább nőhet.
- Mangini mester szerint Jake Delhomme ha egészséges akkor visszatér a kezdőcsapatba, márpedig ő tavaly a Panthers színeiben két meccsen 589 yardot és 3 TD-t passzolt az Atlanta ellen.
- Peyton Hillis, a barnák újdonsült igásló running back-je a csütörtöki edzésen beszedett egy izomhúzódást, így pénteken nem is tréningezett, de a meccsen ott lesz a pályán vélhetően, hogy zsinórban harmadik meccsén is átlépje a 100 yardos határt.

...a Falcons-nál van a labda

- A Browns szeret blitzelni, ezt pedig kihasználhatja Ryan az üres területekre bedobott labdáival de ez csak akkor működik, ha Rothék nem érnek oda a QB-hoz.
- Az elmúlt két meccsen Boldin (Ravens) és Owens (Bengals) is kiemelkedő statokat gyártott a barna védők között, Roddy White megfogása sem lesz könnyebb.
- Az Atlantának van a ligában az egyik legkiegyensúlyozottabb passz/futás aránya, meglátjuk, hogy most elbillen-e valamerre a mérleg.