Baker Mayfield a Panthersnél!

NFL gyorsösszefoglalók - 7. hét, vasárnap

2015. október 26., 14:42

12 mérkőzést rendeztek a hetedik forduló vasárnapi játéknapján.

NFL gyorsösszefoglalók - 7. hét, vasárnap

Jacksonville - Buffalo
Washington - Tampa Bay
Tennessee - Atlanta
Indianapolis - New Orleans
Detroit - Minnesota
Kansas City - Pittsburgh
St. Louis - Cleveland
Miami - Houston
New England - NY Jets
San Diego - Oakland
NY Giants - Dallas
Carolina - Philadelphia

 

Buffalo Bills @ Jacksonville Jaguars - 31:34
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000564712/Bills-vs-Jaguars-highlights

A mérkőzés embere: Telvin Smith. 9 tackle, ebből 2 negatív yardért, 3 leütött passz, és egy pick-six. Igaz, ehhez a címhez kellett EJ Manuel jelentős segítsége is.

A mérkőzés jelenete: Corey Graham pick-sixe

A mérkőzés száma/statisztikája: 27. Ennyi pontot szerzett a Jaguars az első két londoni mérkőzésén, most az első félidőben sikerült ennyit.

Hogyan tovább Jaguars? Rengeteg hibával játszott a csapat, a győzelmet valahogy mégis összehozták, a pihenőhét után a Jetshez látogatnak.

Hogyan tovább Bills? Manuel borzalmas napot zárt, a bye week után viszont visszatér Tyrod Taylor, és valószínűleg a többi sérült is. Két hét múlva a feltámadó Dolphinst fogadják. 

 


 

Tampa Bay Buccaneers @ Washington Redskins - 30:31
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565450/Buccaneers-vs-Redskins-highlights

A mérkőzés embere: Kirk Cousins. Segített neki a Tampa Bay védelme, de 24 pontos hátrányt ettől függetlenül szép teljesítmény volt ledolgozni, a második félidőben 3 TD-t passzolt, az utolsót 24 másodperccel a mérkőzés vége előtt.

A mérkőzés jelenete: Jameis Winston tökéletes passza Mike Evansnak

A mérkőzés száma/statisztikája: 16. Ennyi éve volt utoljára, hogy a Redskins 21 pontos hátrányból fordítani tudjon. 24 pontról még sosem fordítottak.

Hogyan tovább Redskins? Önbizalomnövelő győzelem lehet ez, főleg, hogy a csoportban sincsenek nagyon lemaradva. Pihennek egyet, utána pedig a Patriotshoz utaznak.

Hogyan tovább Buccaneers? Ismét csődöt mondott Lovie Smith Tampa 2 védelme, Jordan Reedet egész nap nem sikerült levédekezni. A következő fordulóban a csoportrivális Falcons lesz az ellenfél idegenben.

 


 

Atlanta Falcons @ Tennessee Titans - 10:7
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565427/Falcons-vs-Titans-highlights

A mérkőzés embere: Devonta Freeman. A Falcons futóját elég későn kezdték el alkalmazni, de nagyon hatékony volt, jól ölte az órát és fárasztotta a Tennessee védőit.

A mérkőzés jelenete: Kaotikus interception, ami életben tartotta a Titans esélyeit.

A mérkőzés száma/statisztikája: 10%. Ilyen hatékonysággal váltotta a Titans első kísérletre a harmadik és negyedik downokat, gyakorlatilag képtelenek voltak előrehaladni.

Hogyan tovább Falcons? A 6-1-es mérleg önbizalmat adhat, az elmúlt hetekben mutatott játék viszont nem, ennyi hiba a játékhívásban és végrehajtásban nem fér bele erősebb ellenfelek ellen. Talán a Tampa ellen jövő héten viszont még igen.

Hogyan tovább Titans? Hol a védelem, hol a támadósor mutat biztató jeleket, nyerni viszont nem sikerült az első hét óta. A Houston is borzalmas állapotban van, úgyhogy a lehetőség adott a következő héten, a hírek szerint már Mariotával a fedélzeten.

 


 

New Orleans Saints @ Indianapolis Colts - 27:21
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565401/Saints-vs-Colts-highlights

A mérkőzés embere: Mark Ingram 14 futásból 143 yardot és 1 touchdownt jegyzett.

A mérkőzés jelenete: A Saints megmutatta a Coltsnak, hogy hogyan kell sikeres fake játékot csinálni a special teamben

A mérkőzés száma/statisztikája: 44. Mind Brees, mind Luck 44 passzkísérletet hajtott végre ezen a mérkőzésen.

Hogyan tovább Saints? A Giants látogat a Mercedes-Benz Superdome-ba. Mindkét csapat az életéért küzd és mindkét csapat eléggé inkonzisztens a labda mindkét oldalán. Ha Saints a jobbik formáját hozza, hazai pályán van esély a győzelemre.

Hogyan tovább Colts? A Carolina Panthers csapatához látogatnak az MNF keretében, a győzelemhez Lucknak jobban kell vigyázni a labdára.

 


 

Minnesota Vikings @ Detroit Lions - 28:19
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565302/Vikings-vs-Lions-highlights

A mérkőzés embere: Teddy Bridgewater pályafutása során talán ezen a mérkőzésen volt leginkább elemében az Air Turner rendszerben: 35 kísérletből 25 átadása sikeres volt, ez 316 yardot és 2 touchdownt eredményezett.

A mérkőzés jelenete: Calvin Johnson számára Stafford gyertyája és a rajta csüngő 3 védő sem akadály

A mérkőzés száma/statisztikája: 324. Ennyi elkapott yarddal rendelkezik Stefon Diggs élete első három NFL-mérkőzése után. Az elmúlt 55 évben csak Anquan Boldin kezdte ennél eredményesebben karrierjét.

Hogyan tovább Vikings? Újabb csoportmérkőzés következik, Chicagoba látogatnak. Ha tudják tartani a Lions elleni színvonalat, akkor nem lehet gond számukra a medvehorda még idegenben sem.

Hogyan tovább Lions? A Chiefshez látogatnak, a győzelemhez feltétlen javulnia kell a támadófalnak, nem sok olyan meccs lesz még, ahol Stafford eladott labda nélkül hozza le a találkozót úgy, hogy 7-szer sackelik. Ráadásul a KC front7 az egyik legjobb a ligában.

 


 

Pittsburgh Steelers @ Kansas City Chiefs - 13:23
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565491/Steelers-vs-Chiefs-highlights

A mérkőzés embere: Charcandrick West 22 futásból szerzett 110 yardjával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Cheifs többet birtokolta a labdát, amely győzelmet ért.

A mérkőzés jelenete: Eric Berry felpattanó, de látványos interception-je a harmadik negyedben. Ha technikailag nem is, de gyakorlatilag itt már eldőlt a mérkőzés.

A mérkőzés száma/statisztikája: 11. TD elkapását jegyezte a Cheifs ellen Martavis Bryant, karrierje 12. mérkőzésén.

Hogyan tovább Chiefs? A Chiefs a magára találó Lionst látja vendégül a következő héten, bizonyosan nehezebb dolguk lesz Matt Stafford ellenében, mint volt Landry Jones-szal

Hogyan tovább Steelers? A Pittsburgh otthonában fogadja a csoportot vezető, eddig hibátlan Cincinnati-t, a hírek szerint már Big Bennel a center alatt.

 


 

Cleveland Browns @ St. Louis Rams - 6:24
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565323/Browns-vs-Rams-highlights

A mérkőzés embere: Todd Gurley hamar a liga egyik legjobb futójává vált, 19 futásból elért 128 yarddal (6.7-es átlag) és 2 TD-vel bizonyított újfent.

A mérkőzés jelenete: Gary Barnidge 28 yardos 1-kezes elkapása a harmadik negyedben.

A mérkőzés száma/statisztikája: 4, ennyi alkalommal vitte földre a Rams DL Josh McCownt, mely következtében a veterán irányító vállfájdalmai miatt nem is volt képes befejezni a mérkőzést.

Hogyan tovább Rams? Ismét hazai pályán játszhatnak, a csoportrivális 49ers ellenében, hogy tovább erősítse helyzetét az NFC nyugati csoportjában.

Hogyan tovább Browns? Hazai pályán fogadják a rövid hétről érkező Arizona Cardinals együttesét, és sokkal könnyebb dolga várhatóan ezúttal sem lesz.

 


 

Houston Texans @ Miami Dolphins - 26:44
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565341/Texans-vs-Dolphins-highlights

A mérkőzés embere: Ryan Tannehill tökéletes irányító-mutatóval zárt, 19 passz-kísérletéből mindössze egy nem talált elkapót, 282 yardja mellé 4 passzolt touchdown került a jegyzőkönyvbe.

A mérkőzés jelenete: Jarvis Landry bohócot csinál a Texans védelméből.

A mérkőzés statisztikája: A Dolphins 75 éve az első csapat, akik 4, minimum 50 yardos TD-t szereztek egy félidő alatt.

Hogyan tovább Dolphins? 180 fokos fordulatot vett a franchise Campbell kinevezése óta, a következő fordulóban azonban a veretlen Patriots lesz az ellenfél.

Hogyan tovább Texans? Ismét csődöt mondott a védelem, mint pár hete a Falcons ellen, Crennel hamarosan repülhet, jövő héten a csoportutolsó Titans ellen lehet szépíteni.

 


 

New York Jets @ New England Patriots - 23:30
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565568/Jets-vs-Patriots-highlights

A mérkőzés embere: Tom Brady. A veterán irányító magabiztosan vezette csapatát, 355 passzolt yard és 2 TD fűződik a neve mellé, nem mellesleg ő volt a Pats legjobb futója is 15 yarddal és 1 TD-vel.

A mérkőzés jelenete: Gronkowski vs. Gilchrist 1-0

A mérkőzés száma/statisztikája: 11. Ennyi éve fordult elő utoljára, hogy a Patriots 20 yardnál kevesebbet fusson egy mérkőzésen.

Hogyan tovább Patriots? Futójáték nélkül az első három negyedben akadozott az offense, de elég volt a passzjáték végül. A következő fordulóban a Dolphins ellen lépnek pályára csütörtök este.

Hogyan tovább Jets? Meglepően jól tartották magukat végig a címvédő ellen, cserébe rengetegen lesérültek. Jövő héten Oaklandbe látogatnak.

 


 

Oakland Raiders @ San Diego Chargers - 37:29
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565243/Raiders-vs-Chargers-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Malcolm Smith volt a 3. negyedig várakozáson felül szereplő Oakland-védelem legjobbja. 11 szerelés 1 sack és 1 interception került a statisztikai lapjára.

A mérkőzés jelenete: Derek Carr nagyot dob, Amari Cooper nagyot ugrik

A mérkőzés száma/statisztikája: 31. Ennyi pont volt a legnagyobb különbség a két csapat között, ezt csökkentette 8-ra a 4. negyedben a San Diego.

Hogyan tovább Raiders? Otthon fogadják a New York Jets csapatát, ha nyernek, akkor feljönnek Wild Card helyre az AFC-ben.

Hogyan tovább Chargers? Baltimore-ba látogatnak, azaz elvileg nyerhető meccs következik, Mike McCoy alatt egyre inkább inog a kispad, ha a szezon végén 6-10 vagy rosszabb lesz a Bolts mérlege, az könnyen a főedző állásába kerülhet.

 


 

Dallas Cowboys @ New York Giants - 20:27
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000565356/Cowboys-vs-Giants-broadcast-highlights

A mérkőzés embere(i): A Giants védelem és a speciális egység. Kihasználták Cassel hibáit, Dominique Rodgers-Cromartie kettő, Brandon Meriweather egy interceptiont szerzett, Dwayne Harris visszahordott egy kirúgást TD-re, valamint egy muffolt puntot is összeszedtek a mérkőzés végén.

A mérkőzés jelenete: DRC már a félpályánál látja, hogy vissza tudja hordani a disznóbőrt.

A mérkőzés száma: 100. Ennyi győzelme van Tom Coughlinnak a Giants vezetőedzőjeként.

Hogyan tovább Giants? Vezetik a csoportot, mivel az Eagles kikapott, jövő héten a Saints ellen idegenben kell majd helytállni.

Hogyan tovább Cowboys? Cassel még Weedennél is rosszabb döntéseket hozott, a csoport utolsó helyére került a vereséggel a csapat. A következő fordulóban a Seahawksot fogadják, de Romo és Dez nélkül nem sok esélyük van.

 


 

Philadelphia Eagles @ Carolina Panthers - 16-27
http://www.nfl.com/videos/carolina-panthers/0ap3000000565838/Eagles-vs-Panthers-broadcast-highlights

A mérkőzés embere: Kawann Short. Nyolc tackle, három sack, végig nyomás alatt tartotta Bradfordot a fiatal DT.

A mérkőzés jelenete: Tolbert elkapott TD-je

A mérkőzés száma/statisztikája: 6 győzelemmel kezdett a Panthers, először a franchise történetében.

Hogyan tovább Panthers: A Colts látogat majd hétfő esti rangadóra Charlotteba, ha izgalommentes mérkőzést szeretnének a Párducok, akkor sokkal jobban kell vigyázzanak a labdára.

Hogyan tovább Eagles? Pihenő vár majd a Sasokra, azt követően pedig Dallas otthonába látogatnak, ahol a mainál potensebb passzjáték kell, különben az ezer sebből vérző Cowboys is komoly gondokat okozhat Chip Kelly fiainak.


Hozzászólások

több mint 6 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 6 — zombieflesh1.0@gmail.com
Hova tovább Buccaneers? Lovie Smith...ő menjen a picsába Floridából, de rohadt gyorsan!

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 6 éve
Gézu New Orleans Saints 2 — soponya73@gmail.com
Saints remény?