Új funkciók az oldalon

A holtszezonban számos fejlesztést eszközöltünk a bowl.hu-n, ha ezekről lemaradtál volna, akkor érdemes átfutnod rövid ismertetőnket!

Új funkciók az oldalon

A főoldalon főleg a külcsínt dobtuk fel, illetve a kiemelt cikkek alá bekerült a rövidhírek összesítője, az oldalsávba jobbra a twitterbox, alulra pedig aranykommentek.

Az oldalra bejelentkezve valószínűleg a legszembetűnőbb változás a felhasználói menü.

A fenti sáv külön jelez, ha:

- új kitöltendő tippsor került fel
- személyes üzenet érkezett
- a feliratkozott témákba írt valaki
- egyedi értesítés (kiemelt cikk és idézett hozzászólás) esetén

Emellett itt találhatóak a beállítások, a kedvencek és a lájkszámláló is. Kedvenc kommentet megjelölni és "lájkolni" az adott hsz jobb alsó sarkában lehet (a felfelé mutató hüvelykujjra kattintás a tetszésnyilvánítás, a "szív" a komment elmentése):

A lehetőségeken (fogaskerék) belül van mód a közvetlen linket előcsalogatni, ez keresésnél különösen hasznos, mert akkor a topicban oda ugrik, ahol a beírás megtalálható. Hozzászólás jelentésére kiemelt fórumozóinknak nyílik módja, különösen hasznos vagy káros hozzászólások alkalmával egyaránt várjuk az ő segítségüket.

A beállításoknál most már kedvenc csapatot is belőhetsz magadnak, ehhez egyedi fejléccel igazodik a rendszer. A pirossal bekarikázott opció a kommentszerkesztőben az idézés, azt használva az illető biztosan értesül a bejegyzésről.

Kedvenc megadását követően az eredmények a fejlécben akkor jelennek meg, ha rávisszük a kurzort. Figyelmetekbe ajánljuk még best of post oldalt, állandóan frissülő tv-műsorunkat, 1500 kifejezést tartalmazó szakszótárunkat és youtube-csatornánkat is. Amennyiben pedig minden kötél szakad, és a fórumon úgy érzed, hogy nem kívánsz értesülni valaki kommentjeiről, az user adatlapjánál le is némíthatod.

 

Reméljük mindenki örömét leli az újdonságokban, visszajelzéseiteket meg várjuk a gépházban!