kajki

Detroit Lions

kajki
Utoljára láttuk
5 hónapja
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
16

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Detroit Lions 16

Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 9 éve
kajki Detroit Lions 16
Azt hiszem Bazza véleménye elég mértékadó lehet egy ilyen meccs után és abból a pár mondatból amit írt egyértelmű hogy ő sem a bírókat okolja hanem az O-t (és Lombardit ugye). Ha nekünk nem hisztek legalább neki esetleg elhihetnétek hogy ugyan hibás bírói döntés született (főleg ahogy...) de addigra ezt a meccset már be kellett volna húznia a Lionsnak. Kaptak egy félidő előnyt + ugye volt az a punt amikor elütötte a fogalmatlan dallasi a rúgót (abban a driveban volt még egy nevetséges misstackle Staffordon 3rd down-nál) és abból a drive-ból is td született, amit így akár ajándéknak is fel lehet fogni.
Ekkora előnyt ilyen szinten a jobb csapat már kihasznál - a Lionsnak ez nem sikerült ergo sztem nem is volt jobb mint a Cowboys. Sajnos azt kell mondjam hogy ha ezt a meccset vki más ellen játssza a Dallas valószínű kikapnak.
Az O produktivitásával egész évben problémátok volt, ez most is látszott.davemayer
Hagyjuk már. A Bojsz ugyanakkora hibákat csinált, kezdve a vesztett fumblitól a kihagyott FG-ig és a buta penaltykig. A különbség az a bizonyos ítélet volt.MacPhisto
Az O a második félidőben ötször volt pályán:
Interception (felperdült labda, megúsztuk pont nélkül)
FG
3&out
DPI-s eset (saját 5 yardról Dallas 46-osig)
utolsó támadás 2 és fél perc - hátrányban
Szerintem is döntő volt az az ítélet.
több mint 9 éve
kajki Detroit Lions 16
Tízből nyolc ember azonnal bírózott, ebből hat ember mondjuk Dallas-hater volt, de az mellékes. 😀) Viszont aki meg egy kicsit is meg tudott feledkezni a folytonos sírásról és összeesküvésekről, azonnal belátta, hogy ez a meccs nem ott ment el, hogy a Lions nem kapott meg egy DPI/Def holdingot, hanem ott, hogy ennél a bizonyos szabálytalanságnál kb. 23 perce szerzett három pontot a csapat.
Stez
Az igaz hogy nem ott ment el hogy nem kapott meg a Detroit egy két szabálytalanságot.
Ott ment el hogy a sok sárga zászló miatt (a 4. negyed végén) 6 perc helyett 1,5 perce maradt a Lionsnak visszajönni.
Jobb lett volna ha előbb megadják a TD-t, de a bírók esélyt sem akartak adni a Detroitnak (nehogy legyen idő nyugodtan támadást vezetni) direkt húzták az időt, előbb-utóbb úgyis meglesz a Cowboynak a 6pontos.

Ezen akadtam ki nagyon.Adirotor
Szerintem pedig ott, hogy a Detroit neve mellett már rég 30+ pontnak kellett volna állnia az eredményjelzőn, amikor ezt a TD-t kapta. Lombardi says hello.Stez
Ez igaz, de ez a tegnapi meccsen nem segít. 20 (23) ponttal is lehetett volna esetleg nyerni.
több mint 9 éve
kajki Detroit Lions 16
Ja, és a wild card csapatok közül ez a kettő megérdemelte volna a továbbjutást. Tölük rosszabb csapatok elődöntőt játszanak!
több mint 9 éve
kajki Detroit Lions 16
Tényleg szar volt az offence a második félidőben, de azért bíztam benne, hogy a védelem megnyeri a meccset. Még az ominózus DPI-nél is nyugodt voltam. De a győztes drive-nál már nem. Nekem nagyon úgy tűnt, hogy a bírók is akarták a TD-t. Azóta nem néztem meg még-egyszer, de úgy emlékszem mikor már majdnem kivédekeztük, repült a sárga zászló, a dallasiak meg azt csináltak amit akartak, velük elnézőek voltak. (Ez meg az én szubjektív véleményem)
több mint 9 éve
kajki Detroit Lions 16
De ez nyilván csak a saját szubjektív véleményem, amivel nyilván senki sem ért majd egyet.Stez
Mi van? 😊

Az említett játékot NEM elkaphatatlanság miatt ítélték szabályosnak a bírók. Az elkaphatatlanság csak azért jött szóba, mert valaki itt felemlegette, hogy azt a labdát úgyse tudta volna elkapni. Erre linkeltem pár példát, hogy de, van amikor sikerül.

A maradékot meg miért nekem címezted? Direkt kihangsúlyoztam, hogy csak magáról az adott playről beszélek. és erre írsz egy kisregényt tuggya fene ezer felé elkalandozva. Ahogy 2 éve a game winning interception-nél, most is maga a bírói hívás verte ki nálam a biztosítékot. Ennyi. Amúgy totál érdektelen számomra mindkét csapat. Sőt, ha megnyúznál, hogy muszáj mondanom valamelyiket, amelyik nemtecc, akkor Caldwell miatt inkább a Detroitot mondanám. De ettől még az az ítélet borzasztó rossz volt.peterk2005
De végülis mi volt a hivatalos indok a visszavonásra? Annyi hogy nem volt fault ?Toca
Egy másik bíró más szögből úgy látta, hogy nem volt szabálytalanságot érő kontakt.
több mint 9 éve
kajki Detroit Lions 16
Ha a liga szándékosnak minősíti az esetet, miért csak egy meccsre tiltja el? Pláne, ha visszaeső! A szabálytalanság büntetésével nem a soron következő ellenfélnek kellene kedvezni. Állítsák ki a meccsen, ha nem vették észre büntessék pénzbüntetéssel, ha szándékos volt örökös (első esetben 1 éves) eltiltással! De akkor mindenkit!
több mint 10 éve
kajki Detroit Lions 16
 tdmagazin.hu/hirek/kemeny-kritikat-kapott-a-titans-uj-vezetoedzoje
több mint 10 éve
kajki Detroit Lions 16
Angolul nem jól tudóknak valaki elmondaná, hogy az amerikai fórumokon mi a vélemény az új edzőről?kajki
az átlagos amerikai nfl néző tudásszintje semmivel sem jobb annál, hogy itt visszaolvasva ne kapjál ízelítőt a kinti közhangulatból 😊

Caldwell kinevezéséről még annyit, hogy a Lions fanokat türelemre inteni ("majd meglátjuk, mi lesz" ) kissé álságosnak tartom. Ettől függetlenül nyilvánvalóan bejöhet ez a kinevezés is, sőt szerintem a Detroit még jobban is járt vele, mint a Vikings Zimmerrel fog (bármennyire jó DC az utóbbi), de egy szurkolótábort, mely ennyire vár már valami sikerélményre, lázba hozni egy korábban HC-ként egyértelműen megbukott szakemberrel érthetően nehezen lehet.baggio
Köszi! Az ittenieket végigolvastam, de a kintieket nem értettem. Mikor megláttam tegnap este a fejleményeket én is csalódott voltam. Csak kíváncsi voltam a kinti véleményekre, az ott élők talán másképp gondolják, de akkor nem.
több mint 10 éve
kajki Detroit Lions 16
Angolul nem jól tudóknak valaki elmondaná, hogy az amerikai fórumokon mi a vélemény az új edzőről?
több mint 10 éve
kajki Detroit Lions 16
Lehet, hogy a leggyengébb csoportgyőztes címet szeretnénk megszerezni, hogy a Carolinaval játszunk a PO-ban. 😊

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 11 éve
kajki Detroit Lions 16
Tényleg érdekes, hogy csak a 3 pozíciós edző felelős azért, hogy több mint 50 fős keretből csak egy játékos fejlődött, s a csapat az NFC utolsó előtti helyén végzett.
több mint 11 éve
kajki Detroit Lions 16
3&7-nél az a futás
több mint 11 éve
kajki Detroit Lions 16
Nem volt olyan TD, amit visszanézés nélkül megadtak. MINDEN TD-t vissza néznek. Maximum nem fordították vissza, mert nem volt elég bizonyíték. Itt azért, amint látszik, volt.Gyurma Pappa
Nem vagyok régi nfl követő, de sport tv-s meccsen is volt már olyan mikor nem néztek vissza kétes TD-t, nem jól emlékszem? Ott kiabált a Ricsi is, hogy ezt nem hiszem el, stb.

steroid stewie
 sport365.hu/amerikai-sportok,nfl,nfl-luck-es-a-colts-elintezte-a-jaguars-t,40055

2.bekezdés vége