Ron

Ron
Utoljára láttuk
több mint 11 éve
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
18

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 11 éve
Ron 18
Nagyon jó lett a videó Asbee! Biztos sok munkád van benne, de megérte. Nagyon köszönjük!
több mint 11 éve
Ron 18
Így készült a gyűrű: http://www.giants.com/media-vault/videos/Making-of-Giants-Super-Bowl-Ring/8c0ca4de-bb43-4f71-b97b-ca15788c9483
több mint 11 éve
Ron 18
Üdv!
Elkezdtem én is ezt a játékot. Kicsit még bonyolult számomra a játék, a kezelőfelület, meg a játék folyama is. Tudnátok ajánlani egy oldalt, ahol lehet olvasni egy leírást a játékról? Előre is köszi!!!!Ron
Magyarul csak itt helyben. Én legalábbis féligazságokon kívül értelmes dolgot sehol nem láttam.
Elég sok mindent leírtunk. Az amifoci szabályait ha nem ismered egyáltalán, akkor is van itt ezer topic. Ha az megy, akkor azért nm lesz nehéz dolgod.

Ha megy az angol, akkor a GLB Wikin mindenféle infót megtalálsz.
http://www.glbwiki.com/index.php?title=Main_Page

És a GLB fórumán van nagyjából kismillió hozzászólás, topic, mindenről. Lehet kérdezni is bármiről (angolul), van ezer speciális privát fórum is. Játékos fejlesztésről, taktikáról, akármiről.

Itt kérdezhetsz bármit. Ez a topic erre van.ulpianus
Köszi a választ ulpianus!
A szabályokkal nincs probléma, régóta követem a sportot. Igazából nekem a kezelőfelület bonyolult, meg maga a játék motorja. Tegnap csináltam egy játékost, és leszerződtettem egy CPU csapathoz, és most azt nem értem, h mostantól csak várnom kell, h szinteket lépjen, és meg kell próbálnom egy jobb csapathoz eladni? Meg az edzés, ill. edzéspontok sem tiszták még nekem, hogy ezeket mikor célszerű felhasználni, mire kapom ezeket, meg, h megéri-e gyűjtögetni ezeket a pontokat. Szóval jelenleg ezek a sötét pontok számomra. 😊
több mint 11 éve
Ron 18
Üdv!
Elkezdtem én is ezt a játékot. Kicsit még bonyolult számomra a játék, a kezelőfelület, meg a játék folyama is. Tudnátok ajánlani egy oldalt, ahol lehet olvasni egy leírást a játékról? Előre is köszi!!!!
több mint 11 éve
Ron 18
tytAsbee
Köszi a tippet Asbee! Sajnos nincs reg jelenleg, de próbálkozom még.Ron
Mondd, hogy mi kéne, lehet tudok segíteni 😉Asbee
Leginkább a csapat történelmével foglalkozó filmek, dok.filmek, archív felvételek, meg ilyenek 😊
több mint 11 éve
Ron 18
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy honnan tudnék a netről "beszerezni" régebbi Giantsos meccseket, ill. dok.filmeket, vagy a csapattal, meg a ligával kapcsolatos filmeket? A múltkor kaptam egy DVD-t, amint az összes SB néhány nagy jelenete volt rajta, de ahhoz hasonlót, főleg nem Giantost nem találok sehol. Van valamilyen spec. oldal, ahol ezt meg tudom nézni?Ron
tytAsbee
Köszi a tippet Asbee! Sajnos nincs reg jelenleg, de próbálkozom még.
több mint 11 éve
Ron 18
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy honnan tudnék a netről "beszerezni" régebbi Giantsos meccseket, ill. dok.filmeket, vagy a csapattal, meg a ligával kapcsolatos filmeket? A múltkor kaptam egy DVD-t, amint az összes SB néhány nagy jelenete volt rajta, de ahhoz hasonlót, főleg nem Giantost nem találok sehol. Van valamilyen spec. oldal, ahol ezt meg tudom nézni?
több mint 12 éve
Ron 18
Egy kis összefoglaló Wilsonról:

http://www.youtube.com/watch?v=5OCng8f1ZigForti
Mindenképpen előnye, hogy viszonylag stabilan áll a lábán a srác, bírja rendesen az ütéseket 😊 Csak azt is néztem, h kicsit néha túlságosan is meg akarja futni a yardokat. Volt egy futása a videón, ahol kb. -20 yardról jött vissza. Ez szép meg minden, de ezt nálunk is eljátssza, akkor agyfaszt kapok.
Kíváncsian várom, h mit fog mutatni.
több mint 12 éve
Ron 18
Köszi a választ salander!
Ez jó hír. Bár kicsit alacsony ez az összeg, ahhoz képest, h mekkora fizuk vannak,de ez már legyen a játékosok baja 😊
több mint 12 éve
Ron 18
Sziasztok!
Valaki kérem, h világosítson fel a drafttal kapcsolatban. Annyi nem világos, h a kiválasztott játékosok fizetése, vagy legalábbis egy határérték meg van szabva, vagy korlátlan a fizetési határ, és csak az alkun múlik, hogy alá tudjuk-e írni a szerződést velük? Azért érdekel ez a téma, mert ahogy itt páran említettétek eléggé szorult a cap helyzetünk és érdekelne, h mekkora mozgástere van a csapatnak a draft előtt.