Dexter33

Philadelphia Eagles

Dexter33
Utoljára láttuk
több mint 10 éve
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
1

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Philadelphia Eagles 1

Utolsó 1 fórum hozzászólás

több mint 10 éve
Dexter33 Philadelphia Eagles 1
Sziasztok,
5 éve vagyok Eagles szurkoló, azóta olvasom a fórumot is, most a draft meghozta kedvem az íráshoz is. Kezdetnek szeretném kicsit értékelni a draftot, bár sokat újat nem tudok mondani.
Az első picknél nagyon csalódott voltam, mivel úgy gondoltam, hogy Fisher, Joeckel, Jordan hármas egyike lecsúszik majd hozzánk. Most már látva az első körös OL runt viszont kifejezetten örülök Johnsonnak.
Zach Ertz: Számomra meglepő, hogy itthon is illetve olvasgatva twitteren az amerikai fanokat mennyire nem örülnek ennek a picknek vagy legalábbis nem őt húzták volna. Szerintem nagyon jó húzás, mivel nincs igazi kiemelkedő domináns első számú TE-ünk, mint Gronk, Witten, González. Celek még elmegy, de Harborral én nem vagyok megelégedve. Casey se az az igazi TE. Ertz hosszú évekig megoldhatja ezt a posztot.
Bennie Logan. Ez volt az első húzás, amitől nem vagyok elájulva Nagyon keveset láttam Logant játszani szóval inkább nem is mondok semmit. Bízok Kellyben.
Matt Barkley: Az egyik kedvenc egyetemi játékosomról van szó, én nagyon elfogult vagyok vele szemben, a negyedik körben óriási húzás volt szerintem. Sokan mondják, hogy nem illik, Kelly rendszerébe stb. szerintem van akkora zseni Kelly, hogy megoldja. Ráadásul így, hogy feltradeltünk érte látszik, hogy Kelly meg akarta őt szerezni. Remélem, bizonyít, és rá építjük majd a csapatot.
Wolff: A második olyan pick ami számomra kérdőjeles. Mondjuk, ha igazat mond és tényleg Eagles drukker, akkor a hozzáállásával legalább nem lesz gond.
Poyer: Hetedik itt már örülni kell, ha olyan arcot húzzunk, aki megéli a rostert, erre mi húzzunk egy kezdőkaliberű srácot, hatalmas steal. NFL networkon a pick után az egyik szakértő (nem jut eszembe melyik) Casey Haywardhoz hasonlította. Remélem tényleg olyan jó lesz.
Kruger/ King Őket nem ismerem. TC-be jók lesznek, aztán majd meglátjuk.