Narancs

Denver Broncos

Narancs
Lakhely
Mile High Stadium
Utoljára láttuk
több mint 7 éve
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
2

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Denver Broncos 2

Utolsó 2 fórum hozzászólás

több mint 9 éve
Narancs Denver Broncos 2
és talán majd mi. 😊 )peterk2005
Marmint a Broncos vagy a Colts?
több mint 9 éve
Narancs Denver Broncos 2
Sziasztok!

Olvastatok MHR-en ezt a cikket?
 www.milehighreport.com/2015/1/5/7481723/broncos-playoffs-2015-roundtable
Ha nem akkor erdemes vegigolvasni.

Az egyik tema, amit reszletesen boncolgatnak az PM jelenlegi formaja, illetve alkalmazkodasa ehhez a "run-heavy" offense-hez.

Ez tenyleg egy erdekes tema. Ok azt mondjak, legalabbis Pete, hogy nem fog sikerulni beilleszkednie ebbe az uj szisztemaba. Ezt ugy erti, hogy ket fajta PM-et tud elkepzelni: az egyik az a PM akit megismertunk es vegigvezenyeli, uvolti a meccset, athivja a jatekokat es passzol 3+ TD-t. A masik aki a szezon utolso negyedeben dobott 3TD-t osszesen 6INT-vel (koztuk egy picksixel). O ugy latja, hogy itt nincs atmenet. Valamifele “game-manager” QB-t szeretne latni, nem Trent Dilfer vagy Brad Johnson felet. Semmi komoly play athivas, meccsenkent 25-30 passz, ami helyen is van, semmi tulvallalas relative sok TD mellett minimalis INT (ok milyen mas QB-t akarna az ember a csapatanak?). Plussz rengetegszer emliti, hogy ez a PM mar nem az a PM akir volt 01-ben, 06-ban vagy akar tavaly. Nektek errol a temarol mi a velemenyetek? En is kicsit azt erzem, hogy nem igazan erzi magat jol ebben a szerepben most. Viszont annyiszor olvassa az ember, hogy mennyire intelligens, mennyire tud alkalmazkodni. Nekem az a velemenyem, hogy inkabb a serules illetve a felforgatott OL miatt nem erzi magat jol. A masik amit Pete ir, hogy a Seahawks jatekosok azt nyilatkoztak, hogy annak a playernek dob PM, akire eloszor nez a snap utan, es ezert tudtak olvasni annyira. Errol mi a velemenyetek? Oszinten szolva sosem figyeltem erre. De elegge elkepzelhetetlennek tartom.

A masik amirol meg komolyabban szo esik, az a “run-heavy”. A jelenlegi felfogas nekem nagyon tetszik. Fontosnak tartom, hogyha eljutunk az endzone-ig, illetve ha 3&short szituk vannak, akkor azokat meg tudjuk oldani futassal. Mondjuk ezt Green-nel es extra falemberekkel tudjuk megtenni, de akkor is uj dimenziot nyithat, ha nem csak a passzra kell figyelni. Viszont hiaba ment jol a futas, ez egy kicsit csaloka, mert miota berendezkedtunk a futasra, nem talalkoztunk erosebb futas elleni vedelemmel (Oaklandnek volt a legjobb 8. YPC-vel). Aminek orulok, hogy CJ elegge nagy playmaker, szoval meg egy halott play-bol is ki tud hozni 2-3 yardot, illetve stabilan tud hozni 4 yardos atlagot aminel nem nagyon kell jobb.

Az utolso tema, amit nagyito ala vesznek, az pedig az O line. Itt elegge ellentmondasos a velemenyuk. Egyikuk szerint osszeallt a fal, masikuk szerint rosszabb, mint mikor nekialltunk az evnek. Foleg Many kapja a savat. En nem figyeltem, illetve nem ertek annyira hozza, de nem tunt fel, hogy ennyire gyenge lenne. Ami az O falat illeti, Franklin elvileg serulten nyomta, illetve kisebb nagyobb serulesei voltak mindenkinek. Meglatjuk Colts ellen mire lesz eleg.