A Jets kirúgta Robert Saleh főedzőt!

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Jó, hogy benéztél hozzánk Helmut, nem apróztad el. 😉
Megnyugtattál egy kicsit az írásoddal, ez meg különösen rám (ránk?) fért, külön köszönet érte!
Gyere máskor is, ha gondolod. 😊

több mint 12 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
http://www.latenightwithjimmyfallon.com/video/Tebowie-11212/1378838 😂 😂 😂 😂
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 6 216 — én ezt meguntam
Drabin kérésére, Mike Mularkeyről, mint HC-ről:

Sziasztok!

HR döntéseket értékelni borzasztóan nehéz már akkor is, ha az információk birtokában van az ember, hát még úgy, hogy valójában nem ismerjük sem a befogadó szervezetet-mert nem ismerjük, legfeljebb szeretjük-, sem a jelölteket, legfeljebb azt tudjuk, hogy máskor, egy másik szervezetben, adott szerepkörben milyen eredményekben működtek közre!

Naivan azt hiszi az ember, hogy a tulajok, akik gazdag, sikeres, döntően self made man-ek, rendelkeznek valamiféle mágiával, a kiválasztás tekintetében, és nem nagyon hoznak rossz döntéseket. Hát nem, ők is vízzel főznek, és borzalmasan mellé tudnak fogni. Nyílván jelen van a HR „tudomány” valamilyen formában a jelöltek értékelésénél, de azért a végső döntést az „ő kell nekem, mert ő az az ember, az a vezető, stb, stb…” elv alapján mondja ki a GM, és vagy a Tulajdonos!
A kérdés tehát az, hogy mi volt az a szempont, amiért Mike Mularkey lett a kiszemelt! Másként közelítve, miért ő lett a feladatra a legalkalmasabb?! Ha más nem, akkor a számos „melléfogás” bizonyítja, hogy a football annyira kompetitív gazdasági ágazat, hogy ha nem a „legalkalmasabb” embereket teszed a rendszered fogaskerekeinek meg, akkor széthullik az egész. Túl kicsi fogaskerekek nem érnek össze, túl nagyok szétnyomják a gépet! A jó, tehát nem mindig elég, alkalmasnak kell lennie, sőt a legalkalmasabbnak. Szóval akkor miért Mularkey a legalkalmasabb?!

Mitől alkalmas egy HC?!
Nem én fogom megválaszolni, sokmillió dolláros kutatásokat folytatnak egyetemek, és nagyon lassan haladnak, szakszerűen kiválasztott vezérigazgatók tömege mond csődöt!
Egyszerűsítsünk, mi lesz a feladata? Vagy még inkább mi lesz a küldetése?
Csak közhelyek jutnak az eszembe, csapatot kell építenie, fazont kell adnia egy identitászavaros csapatnak különös tekintettel a támadójátékra.

Miért Ő?
- Mert érett személyiség,
- Mert ért a QB-k fejlesztéséhez, és bár ebből olyan nagyon sokat nem láttunk a rájátszásban csodaszép routokat rajzol fel.
- tudja, hogy hogyan épül fel egy győztes franchise,
- ismeri a 3. generációs vegyes támadó rendszereket,
- karizmatikus ember (ezt a Billsnél is bizonyította),
- komoly work ethick,
- uplift lehetősége

Van e nála jobb szakember a posztra?
Van nála hatékonyabb OC, de a legtöbb elrontott kiválasztás alapja, bizonyos preferenciák rossz súlyozása miatt a tökéletes szakember (túl nagy fogaskerék) választása a rossz posztra.
Ebben a betegségben szenved pl. a Bills, illetve RWJr. Fantasztikus szakembereket hoz HC posztra, immáron évek óta. Merész kijelentést teszek, ha RWJr. adott volna időt Mike Mularkeynek (ahogy megkapta pl. Bill Cowher), akkor ma még lehetne ő a vezetőedző, és kapott volna két olyan remek szakembert, mint Dick Jauron DC, vagy Chan Gailey OC. Szerintem nem itt tartanánk. Jobb OC Gailey, mint Mularkey? A kérdés felesleges, elképesztő szinergia lehetne közöttük! Nem mindig a legjobb Coordinatorból lesz a legjobb HC, illetve egy HC-nak más skillekre kell ügyelnie, mint egy koordinátornak! Persze vannak guru HC-k Mike MCC, vagy Payton, de ilyen volt Holmgren, és egy pár sikeres HC, csak ebből a típusból viszonylag kevés van! Brian Billick viszont minden volt, csak brilliáns OC nem, mégis borzalmasan stabil alapot tett össze, annyira stabil alapot, hogy az utódja radikálisan nem is tudott ezen tekerni! Ott van Tomlin ügyes Coord volt, de a Steelers még védelmi filozófiáját sem vette át, mégis átvezette Sgt Bill örökségét, és bár bizonyos alapokat nem bolygatott mégis elmondható, hogy a Steelers halad tovább a kijelölt úton. Na igen a kijelölt úton. Tomlin, és Harb mögött is ott az ember, aki garantálja ha a sikert nem is, azt mindenképpen, hogy a sarokpontok stabilak,a célok transzparensek legyenek. Akár a Rooney örökséget, akár OZ-t nézzük, olyan szervezeti kultúrát égettek bele a franchiseba, ami nem nagyon engedi a HC-t hogy lemenjen a pályáról.

Nálatok nem ez a helyzet, nálatok a hamvakból kell építkezni. Hamvakból csak elkötelezettséggel, és erős szakmai munkával lehet építkezni, csapatban. Egy erős ember nem elég! Kell, hogy legyen több szakmailag felkészült erős csapat, beleértve a tulajt, a GM-et, a DFO-t, stb., akiknek a fejében ott van a Masterplan, „mi ilyen csapatot akarunk”. Ha egy ember fejében van ott ez, az nagyon kevés nem ér az egész semmit.

Mularkey lehet főszabász, szakmai megmondó, csak kapjon időt, támogatást, és szakmai segítséget. És akkor itt jön a szakmai segítség!
Kedvenceim az olyan gondolatok, hogy x y iszonyatosan jó QB edző volt, ebből és abból a prospectből ilyen, meg olyan játékost fog faragni, ja a többiek addig meg futnak 6 kört a pálya körül!
Chip Kelly nem foglalkozik direktben az OL játékosokkal, hiába volt az egyik legjobb OL guru, mielőtt OC, illetve HC lett! Ha megtenné, akkor a fene megette a programot. Neki az egészért kell felelnie! Ha valamit lát, ami nem kóser, akkor odahívja az OC-t, és esetleg az OL edzőt az OC-val együtt, vagy a szokásos eligazításon elmondja, amit lát! Nincs annál nagyobb gebasz egy szakedzőnek, illetve egy koordinátornak, mint, amikor a HC átnyúl 2 szintet. Persze van olyan, hogy a HC az edzésen odamegy megnézi elmondja, de sohasem veszhet össze a szakedzőkkel. A HC már nem ér rá játszani OC-t, QB edzőt! Ezért nem gáz, ha Mularkeynél lesz okosabb O szakember a házban!

Ha elhiszitek, hogy nem jövőre kell pozitív szezon, ha belátjátok, hogy Mularkey alá kell egy jó szakmai csapat, és hajlandóak vagytok eltemetni a halottakat, akkor itt 3-4 év múlva lehet egy borzalmasan jó alap! Ez nem a 49-ers, ami 8 éve top 10-ben draftol, ráadásul nem is rosszul, és a liga egyik legjobb játékos-anyaga várja vezérét évek óta! Ti voltatok rájátszásban, ott nyertetek meccset, voltak elcseszett húzások! Ti ott tartotok, ahol a Seahawks, miután Paul Allen 1 év munka után megköszönte Jim Mora Jr-nak, és jött Carroll. 2 éve dolgozik, és már látszanak a csapat körvonalai, az a csapat még nem jó, de nyomasztóan fáj játszani ellenük, és igen a hox jövőre beállhat a stabil jó pozitív szezonos csapatok közé, még úgy is, hogy a Niners nagyon jó. Ez a szint 3 év alatt megugorható, többet nem szabad várni!

Mularkey és a Bills:
Mularkey lemondatása a sokadik pánikroham volt RWJr-től. RWJr. 6-8 éve utolsó szezonjára készül, türelmetlen, és nem segített sem Mularkeynek, sem senkinek!
Emberünk egy olyan évben futott 5-11 el (előtte 9-7), amikor, már senki sem játszott a nagy csapatból, de még Marv Levy, és jópár ma már HOF szelleme körbelengte a franchiset.
Mularkey éppen próbálta átszerkeszteni Gregg Williams addigra működő rendszerét Tampa 2-re, mert akkor az számított menőnek, és ez volt a döntés! Mularkey természetesen hozott önállóan rossz döntéseket, de az igazán fontos dolgokban 80+-os bácsikák mondták meg, hogy mi van!
RWJr. kirúgta Bledsoet, és nem volt éppen 1. körös pickje a Billsnek, viszont még 2004-ben RWJr. behúzta örök haverjával Tom Modrackkal Lee Evans-t és Losmant! Utóbbi nem volt reménytelen, csak azonnal kapott egy olyan ütést Wilforktól, hogy egy életre elment a kedve a játéktól (amúgy Losmanbe ölte minden idejét Mularkey, aki a következő évben 23TD vel, és 85-ös passer rattel hálálta meg(a Bills meg azzal, hogy a nyakára hozták Checkdownt)!
Na szóval így nem lehet!

Én szavaznék némi creditet Mularkeynek.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
tekintve, hogy új mezszponzor lesz (Nike) tuti lesz változáskristof
áprilisban megtudjuk 😊 csúnyábbat mindenesetre nem tudnak csinálni 😀shawnka
Mindig van lejjebb...
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 267 — Tyrone Creek
tekintve, hogy új mezszponzor lesz (Nike) tuti lesz változáskristof
áprilisban megtudjuk 😊 csúnyábbat mindenesetre nem tudnak csinálni 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tekintve, hogy új mezszponzor lesz (Nike) tuti lesz változás
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Segédedzőkeresési hír: Bobby Johnson, a Buffalo Bills assistant offensive line coacha, és az Indiana egykori O-line coacha (Rodger Saffold (Rams) and James Brewer (Giants) került ki a keze alól Indiánában) érkezik állásinterjúra, valószínűleg , hogy ő legyen az új támadófal edző. A Bills tavaly csak 22 sacket engedélyezett tavaly, mikor ott dolgozott velük.

És ha már segédedzők:
Koetter lett Mularkey utódja az Atlantában?! Na az lenne még szép, ha kiderülne, hogy valójában baromi jó OC, és csak a mi remek offensünk fogta őt vissza. Érdekes lesz figyelni majd akkor hogy milyen iráányba változik az Atlanta offense idén. Ha jobb lesz mint '1ben volt, foghatjuk a fejünket. Ha rosszabb, akkor "nem csak a mi készülékünkben volt a hiba". Tartok tőle, hogy amilyen szerencsénk van, az 1es opció fog bejönni, miközben mi itt tovább nézhetjük a tavalyi szenvedést.

(Szolgálati közlemény: keressük az optimista Iktriadot. Kérjük, aki látta az utóbbi időben, szóljon neki, hogy várják(?) a Jags topicban).

OFF: Jó volt a SportTV-s közvetítés, újra rámutatott a vezetés egy korábbi öngóljára. Mikor a valamilyen díjat nyerő kölkök között akadt egy Jax szurkoló Georgia-ból, a mienk volt az egyetlen mez, ami elsőre totál felismerhetetlen volt a jellegtelensége miatt. Sanyi mondjuk eltalálta, hogy Jaguars mez.
Már két éve sem értettem miért kellett hatalmasat "újítani". Sikerült a legszebb alt. mezünket, a fekete-aranyt megszüntetni, illetve levenni a jaguárt a mezek felkari részéről, cserébe "metálfényt" kapott a sisak (kábé nem látszik), meg két csíkot a J és az S betű, mintha vadmacska-karmok vájták volna belé (ez meg gagyi). Gondolom sokat fizettek, hogy újfajta, mucsai mezt tervezzenek. Tudom, hogy volt szó nemrég egy kis kiigazításról, remélem nem a bohóc-bajusz kerül fel...N-Drew
(Ez egyáltalán nem volt OFF N-Drew)Az új góré fia, Tony Khan(nagyon lekes a srác, ami jó, mert lehet ő le4sz a Jags következő tulajdonosan Shao után...) anno még decemberben feltett egy kérdést a fanbasenek twitteren, hogy milyen változásokat látnának szívesen, ha változtatnának valamit a mezeken. Szóval lehet, hogy lesz valamilyen változás a közeljövőben.
több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
OFF: Jó volt a SportTV-s közvetítés, újra rámutatott a vezetés egy korábbi öngóljára. Mikor a valamilyen díjat nyerő kölkök között akadt egy Jax szurkoló Georgia-ból, a mienk volt az egyetlen mez, ami elsőre totál felismerhetetlen volt a jellegtelensége miatt. Sanyi mondjuk eltalálta, hogy Jaguars mez.
Már két éve sem értettem miért kellett hatalmasat "újítani". Sikerült a legszebb alt. mezünket, a fekete-aranyt megszüntetni, illetve levenni a jaguárt a mezek felkari részéről, cserébe "metálfényt" kapott a sisak (kábé nem látszik), meg két csíkot a J és az S betű, mintha vadmacska-karmok vájták volna belé (ez meg gagyi). Gondolom sokat fizettek, hogy újfajta, mucsai mezt tervezzenek. Tudom, hogy volt szó nemrég egy kis kiigazításról, remélem nem a bohóc-bajusz kerül fel...

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Megye 3Drabin
Most jut eszembe, RespectVV4laci is megye 3as, és ha ő szakmázik, itt mindenki ámul, szóval lehet, hogy ez egy burkolt dicséret volt?iktriad
Amugy akartam irni hogy lehet ő is lassan feltűnik a Jax körül.



JJ irt erről a nfl csevegőben.

Atlanta OC -> Jax HC
Jax OC -> Atlanta OC

Rams HC -> Saints DC
Saints DC -> Rams DC
(ez még ugye csak pletyka)

az eddig három újonnan kinevezett HC mind megbukott már valahol HC-ként, a három még betöltetlen HC posztra pedig szintén már bukott mesterek a legesélyesebb jelöltek (Marty Schottenheimer, Wade Phillips, Brad Childress), és akkor az ugyan a "csúcson" távozó, de az évről-évre visszatérő nevekről még nem is beszéltünk (Jon Gruden, Bill Cowher, Tony Dungy), na meg arról, hogy az elküldött vezetőedzők szinte azonnal a talpukra estek, azaz gyorsan találtak maguknak új állást

hihetetlen belterjes a szakma, az egyetlen üdítő kivétel talán Mike Zimmer lehet, a Miaminál felvetődött Denver OC Mike McCoy-t most hadd részletezzem...

mire gondolnak az olyan csapatok, mint a Jax vagy a Tampa?JJ
Ezzel nem értek egyet teljesen, de valami ilyesmi van bennem is. Ugyanaz mint a draftnál. Háááát várjunk még. Majd meg látjuk. Hátha beválik.

Mivel a Jax fanok közül senki se ért a focihoz. (Iktriad a leglelkesebb amatőr 😊 ) Szakmai szemmel nem tudjuk ezt értékelni.

Amugy a D tényleg jó. CSak hát az O. Na hátha beválik az is 😀 csak addigra szét ne essen a D.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megye 3Drabin
Most jut eszembe, RespectVV4laci is megye 3as, és ha ő szakmázik, itt mindenki ámul, szóval lehet, hogy ez egy burkolt dicséret volt?
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megye 3Drabin
Hogy oda tartoznak?m-bryo
A két edző szinvonala sztem.
Azért egy teljes megújulást ilyen emberekkel elkezdeni...még kellett volna hozzájuk Millen GMnek.Bazzani
Akkor szerinted Gene jobb mint Millen? Juhéjj! 😊

Viccet és iróniát félretéve, nem mondom, hogy nincsenek (nagyon) komoly kétségeim evvel a párossal kapcsolatban, de azért én még megvárnám milyen offense erősítések(?) lesznek FA és a draft által(bár ha az elmúlt 2 év draftjaiból indulok ki, utóbbiban már nem igazán reménykedem...) plusz milyen más O edzők jönnek még. Grimm és McCardell pl nagy upgrade lehet, főleg Keenan. És nagyon kiváncsi leszek ki lesz a QB coach, arról még nem hallottam semmit. De ha mondjuk tavalyi Dhez hasonló vérátömlesztésre kerül sor az Oban free agency által (cap space bőven van rá, meg tulaj, aki hajlandó fizetni), még akár ez a duó is összehozhat valami átlagos (pass) offenset. A futással nálunk, mint 2011ben is kiderült, ritkán van baj, és Jennings idén visszatér(ráadásul lejárr év végén a szerződése, szóval szerintem csipkedni fogja magát.).

Plusz a defensünk minden csak nem megye 3, és idén még erősebb is lesz/lehet, mondjuk egy Robert Mathis/Mario Williams/Cliff Avril kaliberű veterán DEvel(ne draftoljuk DEt, ha kérhetném mert úgyis bust lesz)...

Ha 2012ben is olyan kevés pontot enged a D, mint a tavalyi szezon legtöbb meccsén, és az offense tud mondjuk 5-10 ponttal többet átlagolni meccsenként mint '11ben (ami egy megerősített támadóalakulattal simán összejöhet), még akár (óvatosan persze, de) bizakodni is lehet.

Szóval igen, vannak komoly kétségeim, de azért még ne írjuk le ezt a csapatot már januárban, ha kérhetném.
több mint 12 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Megye 3Drabin
Hogy oda tartoznak?m-bryo
A két edző szinvonala sztem.
Azért egy teljes megújulást ilyen emberekkel elkezdeni...még kellett volna hozzájuk Millen GMnek.Bazzani
Ahoz képest hogy meg el se kezdodott a szezon már tudjátok hogy mi lesz :o :o
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley
Megye 3Drabin
Hogy oda tartoznak?m-bryo
A két edző szinvonala sztem.
Azért egy teljes megújulást ilyen emberekkel elkezdeni...még kellett volna hozzájuk Millen GMnek.

több mint 12 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Megye 3Drabin
Hogy oda tartoznak?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Megye 3
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én a Superbowlra írtam amit írtam. Mármint hogy Grimm és Wisenhunt (két edző, aki esélyes volt, hogy a Steelers HCje legyen) az Arizonával bejuttotak oda. Bocsi ha félreérthető voltam.iktriad
A harmadik edző, aki a sivatagban komoly munkát végzett, Haley még elérhető jelenleg is. Na neki köze nincs az OLHez, de sztem a legjobb WR edző a ligában. Valamint jó pass play tervező, és OC, HC, ilyesmi.ulpianus
Mondjuk WR edző jelöltünk már van, és neki örülnék, ha ki is neveznék (McCardell).

Bratkowski aláírta velünk a szerződését pénteken az FTU szerint, igy már tuti, hogy ő lesz az OC.
A mai Florida Times Unionban beszélt az elképzeléseiről is:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-01-14/story/jaguars-new-offensive-coordinator-and-coach-together-again#ixzz1jVRROKHa
“We will run the ball and we will be physical, but we’re also going to open it up and spread it out so that we can spread the field, get the ball pushed down the field and try to generate some big plays,” Bratkowski said. “But it really starts with those players buying into it.”

“My emphasis was to get somebody that could coach quarterbacks, that has the personality that I knew Matt [Ryan, Falcons quarterback] had to have and I think Blaine has to have,” Mularkey said. “… And then my forte is not strictly just the passing game and I needed more help in that and I wasn’t ashamed to say I needed this guy’s help in our offense expanding our passing game. He did a great job, especially like I said, with our no-huddle, which he ran in Cincinnati as well.”
A cikkből kitűnik, hogy ő és Mularkey nagyon jól megértik egymást. Azt mondta jelenlegi HCnk kérésére lett a Falcons QB coacha tavaly, pedig voltak OC ajánlatai is.
“It’s been a friendship and it’s also been a good working relationship,” Bratkowski said. “We’re able to separate the two also very well. … It’s like I told him when I worked up there, I’m going to tell you if I don’t agree with you. I’m not going to sugarcoat it. But at the end if you’re the boss, I’ll do it that way, but I am going to tell you I don’t agree with it. It worked out fine. I have a lot of respect for him.”

Szóval szokjuk meg ezt a látványt (csak a Falcons jele helyett Jags logókkal), mert gyakran fogjuk az elkövetkező (minimum) 2 évben látni őket együtt az oldalvonal mellett:
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 883 — Circus Maximus
Én a Superbowlra írtam amit írtam. Mármint hogy Grimm és Wisenhunt (két edző, aki esélyes volt, hogy a Steelers HCje legyen) az Arizonával bejuttotak oda. Bocsi ha félreérthető voltam.iktriad
A harmadik edző, aki a sivatagban komoly munkát végzett, Haley még elérhető jelenleg is. Na neki köze nincs az OLHez, de sztem a legjobb WR edző a ligában. Valamint jó pass play tervező, és OC, HC, ilyesmi.


Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Legalábbis majdnem képes arra.ulpianus
Akkor a Cards véletlenül sem jutott a Superbowlba vele és Wisenhunttal 2008ban?...iktriad
Te nem tudtad? Pedig pont bejutottak. És nem is véletlenül. 😉

Igazából az OL nem volt annyira jó abban a Cardsban. Erről volt szó.ulpianus
Én a Superbowlra írtam amit írtam. Mármint hogy Grimm és Wisenhunt (két edző, aki esélyes volt, hogy a Steelers HCje legyen) az Arizonával bejuttotak oda. Bocsi ha félreérthető voltam.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 883 — Circus Maximus
Ez még kevés lenne, de aki majdnem a Steelers HCje lett, az képes arra, hogy a Superbowlba is tudja vezetni a csapatát. 😊iktriad
Legalábbis majdnem képes arra.ulpianus
Akkor a Cards véletlenül sem jutott a Superbowlba vele és Wisenhunttal 2008ban?...iktriad
Te nem tudtad? Pedig pont bejutottak. És nem is véletlenül. 😉

Igazából az OL nem volt annyira jó abban a Cardsban. Erről volt szó.


Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja, tényleg. A Steelers OL sokkal jobb ajánlólevél... 😂somoskovig
Ez még kevés lenne, de aki majdnem a Steelers HCje lett, az képes arra, hogy a Superbowlba is tudja vezetni a csapatát. 😊iktriad
Legalábbis majdnem képes arra.ulpianus
Akkor a Cards véletlenül sem jutott a Superbowlba vele és Wisenhunttal 2008ban?...
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 883 — Circus Maximus
Azért Grimm nem olyan rossz, végülis majdnem ő lett a HC nálunk.tenorx
Ja, tényleg. A Steelers OL sokkal jobb ajánlólevél... 😂somoskovig
Ez még kevés lenne, de aki majdnem a Steelers HCje lett, az képes arra, hogy a Superbowlba is tudja vezetni a csapatát. 😊iktriad
Legalábbis majdnem képes arra.


Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azért Grimm nem olyan rossz, végülis majdnem ő lett a HC nálunk.tenorx
Ja, tényleg. A Steelers OL sokkal jobb ajánlólevél... 😂somoskovig
Ez még kevés lenne, de aki majdnem a Steelers HCje lett, az képes arra, hogy a Superbowlba is tudja vezetni a csapatát. 😊
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 264 — 49ers GM
Azért Grimm nem olyan rossz, végülis majdnem ő lett a HC nálunk.tenorx
Ja, tényleg. A Steelers OL sokkal jobb ajánlólevél... 😂

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 406 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Arizona OL-coach... Vazze, senki nem nézett a stábból Cards meccseket az elmúlt 3 évben? 😀somoskovig
Ez még csak egy lehetőség.

McCardell WR coach jelöltsége viszont komoly, hétfőn jön állásinterjúra. Nagyon jó lenne, ha egy egykori Jags klasszis most edzőként vállana szerepet. Mondjuk WR társa abból az időből, A jags történetének legjobb elkapója, Jimmy Smith is jelezte, hogy lenne nálunk WR edző, de őt max akkor engedném a csapat közelébe, ha friss negatív drogtesztet hozna, és minimum 3 nappal előtte szoros házi őrizet alá vonnák. Olvasva miket írogat a twitteren a pasas szerintem -már rég- nem 100as. 😕
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 369 — Wrath of Khan
Azért Grimm nem olyan rossz, végülis majdnem ő lett a HC nálunk.