Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Zabos vagyok Nicholas és Weddle miatt, de ez van el kell fogadni. Köszi Maka (és mindenki) az updateket! 😉 Landry mellett még egy Holló DB jönne:
Jaguars showing 'significant' interest in CB Chris Carr, per a league source. Jets, Ravens in the mix, too.
Sessions, Landry, Carr, Posluszny. Hát nem egy állejtő lista (a 2 LB-t leszámítva), de rosszul csak nem jönnének, és a 2 DB nem hiszem hogy túl drága lesz(jöhetne még egy DE és "Karate Kid" (Raffaelo) mehetne a sunyiba Jamarcus mellé? 😊 ) . Bár a Jagsnek 30-40 millió $ költenie KELL az új CBA miatt!
Podleshnek mástól is vannak ajánlatai nem csak tölünk...
http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2011-07-27/free-agent-punter-adam-podlesh-weighing-offers
AZ FTU szerint Gabbert és Marcedes is napokon belül megkaphatja új szerződését 😊 :
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2011-07-27/jaguars-signing-blaine-gabbert-marcedes-lewis-shouldnt
Ime az FTU helyzetjelentése ma reggel FA igazolások ügyében:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-07-27/story/more-roster-moves-imminent-jaguars
Ó és jött 2 új UDFA is: DT Andrew Lewis; Syracuse; Sifa Etu G Arkansas State
Lassan jobb beatwriter leszek, mint Ájktrájed, rettegjetek.MakaSzépen haladsz ifjú padawanom, de előbb tanuld meg a mestered nevét kiejteni helyesen. 😊
Hamorosan jövök még több frissítéssel a TC-ben tegnap történetekről
több mint 13 éve
Maka
2 760
Durant aláírt a Lionsba, de még egy lépéssel közelebb kerültünk Sessionhöz.
több mint 13 éve
Ennyi stekszért értem, hogy maradt, ez nem csak a Vikes-nak qrva sok, de még egy vérszagot érző öreg jaguárnak is.Gondolom volt tapogatózó telefonbeszélgetés, amiből kiderült, hogy az ügynöke a valaha volt legzsírosabb saftey fizetést tűzte ki alapcélnak...Dawan Landry - DB - RavensEz mondjuk engem is meglep, megbízható safety ő is. Ha valamiért Landry sem jönne össze (fogjam be a pofám, mi?), akkor legalább még mindig rárepülhetünk.
NFL Network's Jason La Canfora is confident that free agent SS Dawan Landry will land with the Jaguars.
The Florida Times Union has also reported on the Jags' interest in Landry. Jacksonville missed out on Eric Weddle when he re-signed with the Chargers Wednesday, so their sights now look to be set on Ed Reed's old running mate. Somewhat surprisingly, free agent Michael Huff is generating no buzz.Delonso_
UPDATE: Állítólag ajánlatot se tettünk Weddle-nek, Landry az első célpont.Maka
Chargers agreed to terms with FS Eric Weddle on a five-year, $50 million contract with $19 million guaranteed.
Berry után csak a második legnagyobb Saftey lóvéHúsrágó
A Yazoo nevű new wave formációban 1982-ben igazi jövőbelátók ültek, pedig Weddle csak '85-ben született:
http://www.youtube.com/watch?v=FaHuzkyurC0
Ajánlom mindenki figyelmébe az album címét... (Chargers szurkerek előnyben) 😂 😂 😂
M-Bryo: Ezen a Szófogadó Pál dolgon sírtam a röhögéstől, igazi Gene Smith-féle jófiú 😀
több mint 13 éve
Gondolom volt tapogatózó telefonbeszélgetés, amiből kiderült, hogy az ügynöke a valaha volt legzsírosabb saftey fizetést tűzte ki alapcélnak...Dawan Landry - DB - RavensEz mondjuk engem is meglep, megbízható safety ő is. Ha valamiért Landry sem jönne össze (fogjam be a pofám, mi?), akkor legalább még mindig rárepülhetünk.
NFL Network's Jason La Canfora is confident that free agent SS Dawan Landry will land with the Jaguars.
The Florida Times Union has also reported on the Jags' interest in Landry. Jacksonville missed out on Eric Weddle when he re-signed with the Chargers Wednesday, so their sights now look to be set on Ed Reed's old running mate. Somewhat surprisingly, free agent Michael Huff is generating no buzz.Delonso_
UPDATE: Állítólag ajánlatot se tettünk Weddle-nek, Landry az első célpont.Maka
Chargers agreed to terms with FS Eric Weddle on a five-year, $50 million contract with $19 million guaranteed.
Berry után csak a második legnagyobb Saftey lóvé
több mint 13 éve
Maka
2 760
Dawan Landry - DB - RavensEz mondjuk engem is meglep, megbízható safety ő is. Ha valamiért Landry sem jönne össze (fogjam be a pofám, mi?), akkor legalább még mindig rárepülhetünk.
UPDATE: Állítólag ajánlatot se tettünk Weddle-nek, Landry az első célpont.
több mint 13 éve
Egyébként Posluszny szláv nyelvben azt jelenti hogy - SZÓFOGADÓ 😀 😀
több mint 13 éve
Dawan Landry - DB - RavensNFL Network's Jason La Canfora is confident that free agent SS Dawan Landry will land with the Jaguars.
The Florida Times Union has also reported on the Jags' interest in Landry. Jacksonville missed out on Eric Weddle when he re-signed with the Chargers Wednesday, so their sights now look to be set on Ed Reed's old running mate. Somewhat surprisingly, free agent Michael Huff is generating no buzz.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Weddle marad a Chargersben. Innentől kezdve Landry a legfontosabb célpont.(Azért valamennyire örülök is ennek, nekem semmi bajom nincs Greene-nel, megbízható volt tavaly)
Az ügynöke tweetelte: "Congratulations to client Eric Weddle on becoming the highest paid safety in NFL history. San Diego Super Chargers." Jaj de kár, hogy nem mi fizetünk...
több mint 13 éve
Maka
2 760
Érdeklődünk Clint Session iránt, gondolom őt szeretnénk a harmadik kezdő LB-nek - ezzel ki is zárhatjuk, hogy Morrison vagy Durant visszatérne.Lassan jobb beatwriter leszek, mint Ájktrájed, rettegjetek.
több mint 13 éve
Maka
2 760
érdekes eza Weddle-féle csapatlista.Mindenki, aki bajnokságot akar nyerni a következő öt évben? 😊
Ha hívja az embert a Colts és a Jax, ki választaná utóbbit? 😛 mármint rajtatok kívül 😀Höri
több mint 13 éve
érdekes eza Weddle-féle csapatlista.Ha hívja az embert a Colts és a Jax, ki választaná utóbbit? 😛 mármint rajtatok kívül 😀
több mint 13 éve
Kirk Kapitány nem dobbantott itt akkorát (mint vártam), de valószínű, hogy marad.Ahhoz előbb még meg kell egyezni Morrisonnal. Érdekes lesz, szerintem soha életében nem védekezett még weak side-on.sajnos: "Falcons reached agreement with LB Stephen Nicholas on a five-year deal"Húsrágódarly smith - poz - morrison
elitbraxa88
Ott van még Durant is, mint kérdőjel, egyszerűbb lenne a kettőjükből az egyiket megtartani, mint más FA-re vadászni.
Nagyon örülök Poznak, de az öröm akkor lesz teljes, ha meglesz a Landry-Weddle duó egyike. Mindkettőbe bele se merek gondolni.
Cromartie szerintem longshot, de ilyet ne mondjatok már, hogy túlértékelt, a két kezem összetenném, ha legalább az egyik corner shutdown lenne, Cox olyan, mint a faszom szalmakalapban, Mathis meg több pass interference-t csinált tavaly, mint egy átlag corner a karrierje alatt.Maka
Landry-Weddle duó esetében nagyon egyetértünk, és annak is örülök, hogy Cromartie ügyben sem én vagyok az egyetlen, aki lát benne fantáziát a készleten lévő CB-k viszonylatában!
Baromira várom a híreket!
több mint 13 éve
Maka
2 760
nem tudom hogy iktriad hol olvasta azt hogy a Jags nagyon közel lenne Weddle szerződtetéséhez, de a legújabb hírek szerint a Vikings lehet a befutó nála sajnos.kisvanek4Valamit félreérthettél, a hír épp azt mondja, hogy a Vikings letett róla.
The Vikings are reportedly backing off their interest in free agent S Eric Weddle.
The bidding for Weddle may be getting too rich for Minnesota's blood. The Chargers, Jaguars, Cowboys, Colts and Texans have all been mentioned as suitors for the top safety on the market.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Ahhoz előbb még meg kell egyezni Morrisonnal. Érdekes lesz, szerintem soha életében nem védekezett még weak side-on.sajnos: "Falcons reached agreement with LB Stephen Nicholas on a five-year deal"Húsrágódarly smith - poz - morrison
elitbraxa88
Ott van még Durant is, mint kérdőjel, egyszerűbb lenne a kettőjükből az egyiket megtartani, mint más FA-re vadászni.
Nagyon örülök Poznak, de az öröm akkor lesz teljes, ha meglesz a Landry-Weddle duó egyike. Mindkettőbe bele se merek gondolni.
Cromartie szerintem longshot, de ilyet ne mondjatok már, hogy túlértékelt, a két kezem összetenném, ha legalább az egyik corner shutdown lenne, Cox olyan, mint a faszom szalmakalapban, Mathis meg több pass interference-t csinált tavaly, mint egy átlag corner a karrierje alatt.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
sajnos: "Falcons reached agreement with LB Stephen Nicholas on a five-year deal"Húsrágódarly smith - poz - morrison
elit
több mint 13 éve
Remélem eszünkbe sem jut Cromartie szerződtetése! Balhés, drága és túlértékelt szvsz (nem azt mondom, hogy nem jó játékos, de közel sem akkora sztár, mint amekkorának sokan tekintik).npetiiiazért ő nagyon jó, ha fejben egyben van (igaz ez ritkán fordul elő).
több mint 13 éve
Remélem eszünkbe sem jut Cromartie szerződtetése! Balhés, drága és túlértékelt szvsz (nem azt mondom, hogy nem jó játékos, de közel sem akkora sztár, mint amekkorának sokan tekintik).
több mint 13 éve
nem tudom hogy iktriad hol olvasta azt hogy a Jags nagyon közel lenne Weddle szerződtetéséhez, de a legújabb hírek szerint a Vikings lehet a befutó nála sajnos.kisvanek4Landry a "B" terv, lehet, hogy Ő olcsóbb... Aso viszont Jetsben köthet ki, akkor viszont Cromartie talán elérhető.
több mint 13 éve
sajnos: "Falcons reached agreement with LB Stephen Nicholas on a five-year deal"
több mint 13 éve
nem tudom hogy iktriad hol olvasta azt hogy a Jags nagyon közel lenne Weddle szerződtetéséhez, de a legújabb hírek szerint a Vikings lehet a befutó nála sajnos.
több mint 13 éve
Poz ugyanolyan, mint Kampman. Mindenki tudja, hogy remek játékos, de a sérülés faktor miatt elég rizikós. Részemről nagy az öröm, várom Weddlet és egy CB sem ártana. Valami pletykáról nem tud valaki cornerrel kapcsolatban? - esetleg Aso jön 😀 😀
több mint 13 éve
Azt mondják 7 millió/ év lesz Pos fizetése (Az 42 millió 6 évre!) és 15 millió a garantált. Ez nem kis összeg, de ha nem lesz sokat sérült, és képességeinek megfelelő játékot nyújt ez nem annyira vészes.iktriadKis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci 😀
Reménykeltő kezdés!!!!
több mint 13 éve
Hát a szívem szakad meg, de azért sok sikert Poznak! Azért szomorú, mert valójában 3-4 ilb ként jobban játszott, mint 4-3 mlb ként 😊 (mpndjuk sérült sem volt) Igaz az is, hogy a 234fontról tavaly stabilan felment 240 fölé.