A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem hova tűnt vagy 600 hsz-em???ZoliZoltánNálam van. És nem adom.
több mint 13 éve
Nekem hova tűnt vagy 600 hsz-em???
több mint 13 éve
hát nekem továbbra is lassú a fúrum, nem tetszik.De jobb
nem örülök a változásnak. jöhetsz JJ h sokkal jobb, de nem. nem...braxa88

több mint 13 éve
hát nekem továbbra is lassú a fúrum, nem tetszik.tárhelyet váltunk jövő héten, utána gyorsabb lesz
nem örülök a változásnak. jöhetsz JJ h sokkal jobb, de nem. nem...braxa88
a szubjektív szépérzékkel nem tudunk mit kezdeni, aki pl. végigkövette az olimpiát velünk az eredménykövetőben, az szerintem már biztosan megszerette a fórumot, az oldal pedig jobb és okosabb lett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
hát nekem továbbra is lassú a fúrum, nem tetszik.nem örülök a változásnak. jöhetsz JJ h sokkal jobb, de nem. nem...
több mint 13 éve
Persze, mivel a régi hszekre nem is lehetett +1ezni, ezért most már sokkal jobb az aránya az respect / összes hsznek.tenorxNekem a hozzászólásaim kétharmada lett oda.viszont felment a respekt 😂petey
Úgy nézek ki, mint egy kezdő. 😊Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Persze, mivel a régi hszekre nem is lehetett +1ezni, ezért most már sokkal jobb az aránya az respect / összes hsznek.Nekem a hozzászólásaim kétharmada lett oda.viszont felment a respekt 😂petey
több mint 13 éve
Nekem a hozzászólásaim kétharmada lett oda.viszont felment a respekt 😂
több mint 13 éve
Nekem a hozzászólásaim kétharmada lett oda.Úgy nézek ki, mint egy kezdő. 😊
több mint 13 éve
Nem csak azok lettek törölve. Vagy ha igen, akkor az én több ezer hsz-om nem tudom hova tűnt, mert az eredménykövetőben nem voltam nagyon aktív. GRAFIAz nfl.hu-s fórum hsz-ei is.
több mint 13 éve
Nem csak azok lettek törölve. Vagy ha igen, akkor az én több ezer hsz-om nem tudom hova tűnt, mert az eredménykövetőben nem voltam nagyon aktív. GRAFI
valentinx😕..)azért lett leszedve, mert újraszámoltattam a rendszerrel a meglévő postok alapján, és igen elég sok törölve lett(..)
több mint 13 éve
Nem csak azok lettek törölve. Vagy ha igen, akkor az én több ezer hsz-om nem tudom hova tűnt, mert az eredménykövetőben nem voltam nagyon aktív.
több mint 13 éve
most látom hogy eltűnt jópárezer hsz-em. hm. gondolom másnak is, miért van ez?peteya régi eredménykövetős kommentek lettek levonva.
mondjuk én sem értem igazán, hiába törölve lettek azok a topikok, ettől függetlenül leírtuk azokat a hsz-eket, nyugodtan maradhattak volna szvsz.
több mint 13 éve
most látom hogy eltűnt jópárezer hsz-em. hm. gondolom másnak is, miért van ez?
több mint 13 éve
ha törölni akarok, kiírja, hogy hibás paraméter. Miért lehet ez?
több mint 13 éve
bocsi, ha már volt: ha írok egy új hsz-t, és utána a visszára kattintok, akkor "beragad" az adott topikban, nem megy vissza a listához
több mint 13 éve
Most tűnt fel hogy ha írok egy üzenetet és a már félkész üzenet megírása közben rányomok egy korábbi poszton a válasz gombra akkor nem tűnik el a már megírt üzi, hanem mögé illeszti be az idézést és tudom folytatni ugyanazt a hsz.-t. Zseniális! 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
javítva, ha nem jó, akkor SHIFT+F5
több mint 13 éve
screenshotot csináljatok... nálam egyelőre csak a tv-műsorban szálltak el a logók 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ööö nekem mintha pár dolog eltűnt volna a fórumról, pl like gomb,nso logo
|
több mint 13 éve
áhháá. Köszönöm.eltűnt a bears topik. vagy csak vak vagyok.Zordddnem jött a topikba új komment, de a fórum kezdőoldalán te az [ÚJ KOMMENT]-re kattintottál, és akkor csak azokat mutatja, amikbe új komment jött, ha csak simán a fórumra kattintasz, mutatni fogjavalentinx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
eltűnt a bears topik. vagy csak vak vagyok.Zordddne az új komment feliratra kattints hanem a topik nevére
szerk. lassú vagyok 😕
több mint 13 éve
eltűnt a bears topik. vagy csak vak vagyok.Zordddnem jött a topikba új komment, de a fórum kezdőoldalán te az [ÚJ KOMMENT]-re kattintottál, és akkor csak azokat mutatja, amikbe új komment jött, ha csak simán a fórumra kattintasz, mutatni fogja
több mint 13 éve
eltűnt a bears topik. vagy csak vak vagyok.