AFC South mérkőzésbeharangozók - 3. hét

Nézzük mire lesz érdemes figyelni az AFC South csapatainak mérkőzésein.

Denver Broncos - Indianapolis Colts, magyar idő szerint szeptember 26-án hajnalban 10:15-kor.

 

Mire figyeljünk:

1.      ha a Broncosnál a labda

 

·        Correll Buckhalter mire lesz majd képes, kezdő running back. Knowshon Moreno biztos kihagyja a mérkőzés így Buckhalter ölébe hullik a lehetőség, hogy kivételesen több lehetőséget kapjon.

·        Mathis és Freeney az előző héten 4 sacket ért el és 3 fumblet erőszakolt ki, így Kyle Ortonnak jobb lesz vigyázni, ha a sackeket nem is ússza meg, legalább a labdát magánál tudja tartani.

 

2.      ha a Coltsnál a labda:

·        Peyton Manning a sérült/meggyengül secondary ellen. A Broncos két kezdő cornerbackje Champ Bailey és Andre Goodman játéka is kérdéses, és 3./4. számú vagy sérült cornerbackekkel nem életbiztosítás Peyton Manning ellen játszani.

·        A Giants ellen a Coltsnak hihetetlen módon volt futójátéka, de azt még nem tudjuk, hogy ez a valóság vagy csak egy egymeccses csoda volt.

 

Érdekesség: Peyton Manning a karrierje során már 7-szer győzte le a Broncost és csak 2 alkalommal kapott ki ellenük.

 

 

Jacksonville Jaguars – Philadelphia Eagles, magyar idő szerint szeptember 26-án este 10:05-kor.

 

Mire figyeljünk:

1.      ha a Jaguarsnál a labda

·        Itt az ideje beindulni Maurice Jones-Drewnak, aki nagyon gyengén kezdte eddig az évet. Ha a gyenge játéka tovább folytatódik, akkor az eddig eredményes backupfutó Rashad Jennings szerepe tovább nőhet.

·        Az elmúlt két meccsen az offense motorja a TE Marcedes Lewis és a WR Mike Thomas volt.

·        A pass protection nagyon felemás képet mutat a Jacksonvillenél. A két tackle Britton és Monroe remekül játszik, de a fal közepe többször beszakad és a running backeknek rendre nem sikerül felvenniük a blitzeket. A Jaguarsnak meg kell védenie Garrardot, ha nem akar újabb turnover parádét rendezni.

 

2.      ha az Eaglesnél a labda

·        Az előjelek nagy Vick parádét ígérnek. Az előző héten a Jaguars védői a Chargers futóinak közelébe is nehezen kerültek és csak Aaron Kampman volt az egyszemélyes pass rush, ráadásul a cornerbackek is csak nyomozták a labdát.

·        Brent Celeknek nagy meccse lehet. Az előző héten Gates folyamatosan megverte az őt fogni csak próbáló Daryl Smitht. Jack Del Rionak változtatnia kell valamin, ha nem akarja, hogy jövőhéten Smithnek Gates után Celekel is rémálmai legyenek.

 

Érdekesség: Jack Del Rio vezetésével hazai pályán a Jaguarsnak 12-2 a mérlege az NFCből érkező csapatok ellen.