AFC South mérkőzésbeharangozók - 4. hét

Nézzük mire lesz érdemes figyelni az AFC South csapatainak mérkőzésein.

Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts, magyar idő szerint október 3-án hajnalban 10:05-kor.

Mire figyeljünk:

1.      ha a Jaguarsnál a labda

·      Az előző héten a Colts megfékezte a Denver futóit és Clint Session is visszatér, de Maurice Jones-Drew igazi specialistája a Colts elleni meccseknek. Jones-Drew idén még nem szerzett touchdownt, de az elmúlt 4 Colts elleni mérkőzésein 100 futott yard feletti átlaga van.

·      Monroenak és Brittonnak meg kell birkóznia a Freeney-Mathis párossal. Monroenak tavaly már voltak sikerei Freeney ellen, de az előző héten mindkét tackle nagyon gyengén játszott és Mathisnek eddig mind a három meccsén volt legalább 1 sackje.

 

2.      ha a Coltsnál a labda

·      Újabb változások lehetnek a Colts támadófalában. Hosszas sérülése után visszatérhet Charlie Johnson, akinek az első héten meggyűlt a baja Mario Williamsel, illetve jobb szó, hogy semmit sem tudott vele kezdeni. A Jaguars ellen vagy neki, vagy a rookie Linkenbachnak kell majd védenie Peyton Manninget Aaron Kampmantől.

·      Dallas Clark, Reggie Wayne, Austin Collie nem egy kaliber a Jaguars akadozó secondaryjével. Érdekes lesz nézni, hogy ha lesz ideje Manningnek a zsebben, akkor hogyan választja majd ki a sok célpont közül a legkedvezőbb párharcot.