Esti friss - 12/01

Írta: gabokocka — 2015. december 1., 22:37

Szegény embert az ág is húzza, Josh McCown ismét kidőlt.

A hétfő esti rangadón sem úsztuk meg sérülés nélkül, Josh McCown újfent megsérült, azonban ezúttal már olyan súlyosan, hogy idén többet nem látjuk a Browns kezdő irányítóját. McCownnak a kulcscsontja tört el, emiatt feltehetően a közeljövőben sérültlistára kerül majd a 36 éves játékos.

 

Különböző információk láttak napvilágot Ben Roethlisberger fejsérülésével kapcsolatban. Az irányító úgy nyilatkozott, hogy nem szenvedett agyrázkódást, miközben Mike Tomlin pedig azzal az információval látta el a sajtó munkatársait, hogy Big Ben agyrázkódás miatt szállt ki a meccsből vasárnap este. Az biztos, hogy Roethlisberger kapott egy nagyobb ütést a fejére, az azonban nem, hogy ezt követően kénytelen lesz-e mérkőzést mulasztani.

 

Justin Houston térdsérülésével kapcsolatban napvilágot láttak az első hírek, melyek szerint a kíváló passzsiettető térdében PCL húzódást diagnosztizáltak az orvosok, ennek következtében pedig néhány hetet biztosan ki kell hagynia. Elég rosszkor jött ez a sérülés a Chiefs számára, hiszen remek formába lendült Andy Reid csapata, zsinórban 5 megnyert mérkőzésnél tartanak.

 

Nincs szerencséje a futókkal az Arizna Cardinals csapatának, hiszen Chris Johnson sípcsont törést szenvedett, Andre Ellingtont pedig makacs lábujjsérülés gyötri. Johnson könnyen lehet, hogy a sérülés miatt idén már nem léphet pályára, Ellington esetében azonban él a remény, hogy akár már ezen a hétvégén játékra jelentkezhet. Akárhogyan is alakul Ellington sorsa a hétvégén, az újonc David Johnson komoly terhelésre számíthat a következő meccseken.

 

Úgy tűnik Tyler Eifert megúszta komolyabb következmények nélkül hétvégi nyaksérülését, legalábbis a vizsgálatok nem mutattak ki olyan károsodást, ami hosszabb időre az oldalvonalon kívülre kényszeríthetné az idén kimagasló teljesítményt nyújtó TE-et.