Esti friss - 12/03

Írta: gabokocka — 2015. december 3., 21:11

Kihirdették november hónap díjazottjait.

Újabb hónap ért véget, megválasztották tehát a legjobbakat az NFL-ben. Az AFC-ben Antonio Brown lett a legjobb támadó, J.J. Watt a legjobb védő, Adam Vinatieri pedig a legjobb special team játékos. A másik főcsoportban Adrian Peterson kapta a legjobb támadónak járó díjat, Tyrann Mathieu lett a legjobb védő, Graham Gano pedig a legjobb special teamer.

 

Tyler Eifert továbbra sem tudott edzésbe állni, így előfordulhat, hogy a Bengals a legjobb redzone célpontja nélkül lesz kénytelen pályára lépni a Cleveland Browns ellen vasárnap. Attól azért így sem kell tartani, hogy az Austin Davisszel a kezdőcsapatban felálló Barnák lesznek a találkozó esélyesei, de az biztos, hogy Eifert kiesésével egyik legveszélyesebb fegyverét veszítené el Andy Dalton.

 

Állítólag egy kisebb beavatkozást hajtottak végre Gerald McCoy bal kézfején, azonban az eddig kiszivárgott információk szerint nem lesz akadálya annak, hogy pályára lépjen a Falcons elleni, a wild card pozícióért folytatott kiemelkedő jelentőséggel bíró összecsapáson.

 

Ron Rivera nyilatkozata szerint a hátralevő fordulókban keresik majd a lehetőséget, hogy szusszanásnyi szünethez juttassák Jonathan Stewartot. A Párducok futója az elmúlt hét fordulóban minden alkalommal legalább 20 alkalommal kapta kézhez a labdát, a fenti nyilatkozat szerint az alapszakasz utolsó fordulóiban ez szám minden bizonnyal csökkenni fog.

 

Jonathan Cooper felépült térdsérüléséből, azonban ennek ellenére Ted Larsen marad a csapat kezdő jobb oldali guardja. Bruce Arians nyilatkozata szerint Larsen jobb teljesítményt nyújtott, mint a 2013-as draft hetedik választottja, így nincs miért változtatni a támadófal összeállításán. Mindezek nem hangzanak túl bíztatóan Cooper karrierje szempontjából.