ARENA4
25 feliratkozó
több mint 5 éve
Az uj csomagokban elerheto az Arena4. Nekem regebbi IPTV Szuper Csaladi HD csomagom van es ujra kell kotnom. Es csak ujban lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A fontos kérdés az, hogy a HorizonGO vagy a Telekom TVGO app-ban működik-e már az automatikus rögzítés.
több mint 5 éve
Október 6."Szuper hírünk van minden sportrajongó számára: október 6-tól az Arena4 sportcsatorna a Telekomnál is elérhető lesz! 🏉 ⚽ 🏒
A csatorna csak az új IPTV Szuper családi HD és Szuper Családi Mozi csomagokban lesz elérhető, a HD az 50-es, az SD a 964-es programhelyen. Sőt útközben is bárhol, bármilyen eszközön nézheted Telekom TVGO-val!
➡ www.telekom.hu/webshop/szolgaltatasok/televizio"
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 5 éve
Sobri, te csak a vita kedvéért vitatkozol, igaz? úgy értem te élvezed ezt a helyzetet még akkor is, ha néha magad sem hiszel abban, amit mondasz.
nem para, néha én is ilyen vagyok, csak mostana vettem észre rajtad.
több mint 5 éve
Az ugyintezok hivatalos tajekoztatast nem kaptak meg, mikortol lesz elerheto a Telekomnal az Arena4. A Forbes-os cikket kuldtek el nekem chatben.
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
semmi 😀
több mint 5 éve
Digi?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Semmi itt se
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Elolvastam még1x, nekem az nem derül ki, hogy mikortól.Majd rovatkazzuk a napokat mint a boriben 😊
Aki T-home-os írja már be, hogy nála már van-e.
NB2
Ma nincs |
több mint 5 éve
Elolvastam még1x, nekem az nem derül ki, hogy mikortól.Aki T-home-os írja már be, hogy nála már van-e.
több mint 5 éve
forbes.hu/uzlet/megallapodtak-ujabb-szolgaltatonal-lehet-majd-nfl-meccseket-nezni/Ez mar konkretum. Ennek nagyon orulok. 😊
NB2
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Azért remélem most hétvégre még megtartják az online formát, bár amilyen a szerencsénk pont mikor végre képernyőn vagyunk akkor veszik el... 😊
több mint 5 éve
Másnál is megjelent T-home-nál.
több mint 5 éve
Lehet, nekem a 260-s csatornan a Zemplen TV van.A T-nél lehet fogni nem a lakóhelyed szerinti helyi tévéket is? Tata, Hévíz, Dabas, stb?
NB2
Sobri Jóska
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A T-nél lehet fogni nem a lakóhelyed szerinti helyi tévéket is? Tata, Hévíz, Dabas, stb?
NB2
több mint 5 éve
Nekem gyanus, hogy fake. Mar Maka es Shawnka is hirdetne ha igy lenne, nem beszelve az Arena4 es Telekom parosrol.
NB2
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 404
www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/telekom-tv/csatorna-kinalat#iptv-szcshd-sportno arena4
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 404
screenshotot kerunkCsütörtökön október 1. lesz. Tudunk valamit már? Bekerül már a kínálatba?másik fórumban valaki lőtt egy képet a T-home műsorújságjáról és ott 260-as helyen ott van, igaz SD szerintem csak
csi77
NB2
több mint 5 éve
Nálam sincs ilyen, pedig t-Home-os vagyok.En nem lattam ilyet, megneztem most, de orulnek neki. Ha lenne , bejelentes is lenne.Csütörtökön október 1. lesz. Tudunk valamit már? Bekerül már a kínálatba?másik fórumban valaki lőtt egy képet a T-home műsorújságjáról és ott 260-as helyen ott van, igaz SD szerintem csak
csi77
NB2
KeyG
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
En nem lattam ilyet, megneztem most, de orulnek neki. Ha lenne , bejelentes is lenne.Csütörtökön október 1. lesz. Tudunk valamit már? Bekerül már a kínálatba?másik fórumban valaki lőtt egy képet a T-home műsorújságjáról és ott 260-as helyen ott van, igaz SD szerintem csak
csi77
NB2
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Csütörtökön október 1. lesz. Tudunk valamit már? Bekerül már a kínálatba?másik fórumban valaki lőtt egy képet a T-home műsorújságjáról és ott 260-as helyen ott van, igaz SD szerintem csak
csi77
több mint 5 éve
Köszi, hülye kérdésre...... 😊Csütörtökön október 1. lesz. Tudunk valamit már? Bekerül már a kínálatba?Benne van. 😛
csi77
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png