ARENA4

24 feliratkozó

22 órája
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 671 — Tyrone Creek
Gyors kérdés Draft 1. napjáról lesz közvetítés a TV-ben? Még nem találtam erröl semmit. Tudtok valamit?
Toto21
emlékeim szerint már tavaly sem volt
 musor.tv/napi/tvmusor/MATCH4/2026.04.23
itt rákeresve az arénára sem mutatja
NB2
Évek óta csak a Net4+-on adhatjuk. Ott lesz mindhárom nap, az első magyar kommentárral.
1 napja
Toto21 Chicago Bears 8 156
Gyors kérdés Draft 1. napjáról lesz közvetítés a TV-ben? Még nem találtam erröl semmit. Tudtok valamit?
Toto21
NB2
Akkor marad az NFL Network. Azt hiszem a draft ingyenes.
1 napja
NB2 New England Patriots 28 404 — nabege2@yahoo.com
Toto21
1 napja
Toto21 Chicago Bears 8 156
3 napja
Basszus, az Arena nem a hajnali Truckot ismétli reggel, hanem a múlthetit xdd
zacknorb
nézd vissza a max4-en...sd-ben 😊
3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 319 — Kinek mit intézett a kormánya
Basszus, az Arena nem a hajnali Truckot ismétli reggel, hanem a múlthetit xdd

Poloska vagyok.
6 napja
YoungZeeZee 9 558
Már megint egy agyfasz választás a csatornától!🤮
Inkább adják a Match4en ma 16.00kor az Ipswich-Birmingham meccset, ami a kutyát nem érdekli, mint a BBRovers-WBA amin két magyar lesz a kezdő összeállításban és egy kiesési rangadó...
Bravó

Jah, közben rájöttem, így hagyták, hogy kapcsolgatás nélkül végignézhetem a Baszk körverseny első szakaszát. Köszönöm 😜
nagir
vajon felkinaltak nekik?
7 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 571 — Bla, bla, bla
Már megint egy agyfasz választás a csatornától!🤮
Inkább adják a Match4en ma 16.00kor az Ipswich-Birmingham meccset, ami a kutyát nem érdekli, mint a BBRovers-WBA amin két magyar lesz a kezdő összeállításban és egy kiesési rangadó...
Bravó

Jah, közben rájöttem, így hagyták, hogy kapcsolgatás nélkül végignézhetem a Baszk körverseny első szakaszát. Köszönöm 😜

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
15 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 785 — "Montoya por favor!"
Én is azt hittem hogy az internet rossz hogy nem tudtam kiimádkozni hogy elinduljon a Motogp...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
15 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 319 — Kinek mit intézett a kormánya
Isten b+ ezt a retkes céget, már megint összefosta magát a szutyok tákolmányuk!
xrace77
Akkor nem az én internetemmel van a baj xdd

Poloska vagyok.
15 napja
xrace77 Denver Broncos 4 707
Isten b+ ezt a retkes céget, már megint összefosta magát a szutyok tákolmányuk!

Szerkesztette: xrace77
22 napja
dawyd728 4 182
Ez lehet, h így van, de az ARENA4-en futott mai motogp pilóta parádét vagy a moto3 futam élőit sem engedi visszanézni..
dawyd728
ennek sajnos nem tudom az okát, az ugyelet@network4.hu címen tudnak szerintem segíteni
törölt kristof
Rendben köszi írok. Amúgy a Moto2 és Motogp meg elérhető, a Moto3 pl továbbra sem.
22 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 444
Van annak különösebb oka, h nem tudok kb semmit visszanézni az appban? Thaiföldi motogp hétvégét pl vissza tudom, de a brazil gp eseményeiből semmit. Super bowlt igen, de mondjuk serie a meccsek közül semmit. Legyen az 1 hetes vagy 3 hónapos meccs.
Nem net4+ közvetlen előfizetésem volt eddig se, hanem kábel szolgáltatón keresztül valami alap net4+ csomag. Voltak funkciók, amik nem működtek korábban se, mint összefoglalók, de mostanra kb olyan lett az app, mintha 99%-a a tartalmaknak teljesen elérhetetlen lenne számomra.
dawyd728
a szolgáltatón keresztüli light verzió csak az ARENA4 adásait engedi visszanézni, a MotoGP tegnap a MATCH4-en ment, ahogy a Serie A is nagyrészt ott szokott futni.
törölt kristof
Mondjuk a NASCAR valamennyi futama visszanézhető, pedig Match4-en mentek. Na nem mintha ezen háborogni szeretnék. 😀 Csak a logikát nem látom.
22 napja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 341 — Browns GM
Ez lehet, h így van, de az ARENA4-en futott mai motogp pilóta parádét vagy a moto3 futam élőit sem engedi visszanézni..
dawyd728
ennek sajnos nem tudom az okát, az ugyelet@network4.hu címen tudnak szerintem segíteni

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
22 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 637 — #NoStress
Van annak különösebb oka, h nem tudok kb semmit visszanézni az appban? Thaiföldi motogp hétvégét pl vissza tudom, de a brazil gp eseményeiből semmit. Super bowlt igen, de mondjuk serie a meccsek közül semmit. Legyen az 1 hetes vagy 3 hónapos meccs.
Nem net4+ közvetlen előfizetésem volt eddig se, hanem kábel szolgáltatón keresztül valami alap net4+ csomag. Voltak funkciók, amik nem működtek korábban se, mint összefoglalók, de mostanra kb olyan lett az app, mintha 99%-a a tartalmaknak teljesen elérhetetlen lenne számomra.
dawyd728
a szolgáltatón keresztüli light verzió csak az ARENA4 adásait engedi visszanézni, a MotoGP tegnap a MATCH4-en ment, ahogy a Serie A is nagyrészt ott szokott futni.
törölt kristof
dawyd728

22 napja
dawyd728 4 182
dawyd728
törölt kristof
23 napja
viszont a tekerés funkciónál valami nagyon el lett kottázva
néztem a ufc-t mondom átugrom ami nem kell, erre visszaugrik oda, ahol elkezdtem nézni azt a meccset
most ránéztem az éjjeli xfinityre is és ott is ez ment, elindítottam a futamot, direkt hagytam negyedórát és mikor tekerni akarok, akkor visszaugrott oda ahol elkezdtem nézni
az már csak nekem szar, hogy az eddig félperc tekerés és a csúszkán 10 mp mindenhol 10 mp-es ugrás csak
23 napja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 341 — Browns GM
dawyd728

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
23 napja
dawyd728 4 182
29 napja
ozibozi New York Giants 21 296
Nem sikerül műsorra tűzni a Lazio-Milan SEM!🤬🤮
nagir
Jó lenne ha az olasz elkerülne végre innen
29 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 571 — Bla, bla, bla
Nem sikerül műsorra tűzni a Lazio-Milan SEM!🤬🤮

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Láttam az emailt, hogy frissült a Net4+, de basszus, Chromecasten nem tudom megtaláni a frissítés után sehogy sem xdd.🤣🤮
1,6, ismétlem EGY EGÉSZ HÁT TIZED az értékelés Play Áruházban..
zacknorb
Samsung TV-n előtte se lehetett.
Azért ilyen magas...

1 hónapja
Láttam az emailt, hogy frissült a Net4+, de basszus, Chromecasten nem tudom megtaláni a frissítés után sehogy sem xdd.🤣🤮
1,6, ismétlem EGY EGÉSZ HÁT TIZED az értékelés Play Áruházban..

Poloska vagyok.
1 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 615 — Amerikai sportok rajongója
One előfizu
nálam tegnap óta el-el megy a hang 1-2 mp-re, nálatok is?
NB2
Sz-V 1 meccs alatt 2x minimum a Matchon a kép is szétesik, de nem sokáig/egyenlőre
ozibozi
Nekem kép már hetek óta csomószor szétesik másodpercekre is, M4en sokszor. Múlt héten megújult a Net4+ netes felület is, azóta régebbi LG tv-n nem tölt be normálisan a főodal böngészőben. Írtam nekik, azt válaszolták semmilyen felelősséget nem vállalnak a tévés böngészőkben nézésért, vegyek Chromecastot, vagy más tvt. Szerencsére Nascarnal most gyorsan megjelent az ikonja, rá tudtam nyomni, és megtaláltam a hajnali futamot, és így éppen ez megy tvn is.😊

Szerkesztette: zavi27
1 hónapja
One előfizu
nálam tegnap óta el-el megy a hang 1-2 mp-re, nálatok is?
NB2
Direkt leteszteltem szintén One-osként, és kétszer is néztem 100-120 másodpercig, és semmi.
Neked hány mosdpercenként megy el a hang 1-2 másodpercre?
Őszentsége Sobri Jóska
Legalább egy órát nézd 😊 Nem azt mondom, hogy 10 mp-enként, de néha eltűnik a hang és igen néha a kép is szétesik
NB2
Nézni néztem a NASCAR-t, csak leginkább hang nélkül.
De azért az nem rossz arány, ha 99%-ban patent, nem?