NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Fantasy NASCAR
5 feliratkozó
több mint 12 éve
haha, nála van Martin is. remélem mindenki tudja ez mit jelent 😂Stewartnak annyi.shawnkaRaven bazze... 😀
süti
több mint 12 éve
Fasza, Stewartnak megint annyi. 😕
több mint 12 éve
Stewartnak annyi.
több mint 12 éve
Buscht megint szeretni fogják. 😀sütiazt mondja rakoncátlankodik az autó hátulja tömegben. gondolom ez gumi gond, majd a pitben beállítják.
több mint 12 éve
wow, vezetek. 😀 Martint és Almirolat nagy ötlet volt berakni. 😊 (kopp-kopp-kopp)
több mint 12 éve
Martinnak lassan megremeghetne a keze, mert nem leszünk így jóban az öreggel.
több mint 12 éve
Buscht megint szeretni fogják. 😀
több mint 12 éve
igen, kifejezetten furcsa látni ennyi JJ nélküli felállást 😀JJ 23. így 16 kör elteltével. Ez nagyon durva 😀shawnkaJó, hogy kirakta majdnem mindenki. 😀süti
több mint 12 éve
Coheen
12
JJ 23. így 16 kör elteltével. Ez nagyon durva 😀shawnkahát ha így jön előre, akkor kár hogy kihagytam 😕
több mint 12 éve
JJ 23. így 16 kör elteltével. Ez nagyon durva 😀shawnkaJó, hogy kirakta majdnem mindenki. 😀
több mint 12 éve
JJ 23. így 16 kör elteltével. Ez nagyon durva 😀
több mint 12 éve
Tenksz. 😉
több mint 12 éve
3 stream van megnyitva, egyiken se megy semmi. 😀www.thefirstrow.eu/watch/136305/1/watch-nascar-:-sprint-cup-pure-michigan-400---race.html
Ustream, justin, adthe. Valaki dobjon már meg valami működővel. 😀süti
több mint 12 éve
3 stream van megnyitva, egyiken se megy semmi. 😀Ustream, justin, adthe. Valaki dobjon már meg valami működővel. 😀
több mint 12 éve
orosz favágófoci >>>>>>>>>>>> NASCARshawnkaAzért az se lenne állapot ha valamelyik gonosz sport adó ne focit adna a népnek... 😉
több mint 12 éve
Sport klub megint 23:30-tól adja élőben ? 😂sütiorosz favágófoci >>>>>>>>>>>> NASCAR
több mint 12 éve
ebben igazad van AJ, valamiért a "verseny kezdetéig lehet változtatni" szkenárió volt a fejemben.én is három napja variálom a csapatomat. de még Schleck lenyúlná a setupomat, szóval majd meglátjátok 😛shawnkaMár nem lehet változtatni a csapatokon szóval ez miatt nem kell aggódnod. 😀Raven17
Busch-Kenseth-Keselowski-Labonte-Kvapil.
több mint 12 éve
Sport klub megint 23:30-tól adja élőben ? 😂
több mint 12 éve
Coheen
12
ma nemállnak jól a bolygók, szóval tuti lesz valami hipernagyszívás
több mint 12 éve
én is három napja variálom a csapatomat. de még Schleck lenyúlná a setupomat, szóval majd meglátjátok 😛shawnkaMár nem lehet változtatni a csapatokon szóval ez miatt nem kell aggódnod. 😀
több mint 12 éve
én 2 napja beállítottam nem változtatok rajta, úgy is jó lesz 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
én is három napja variálom a csapatomat. de még Schleck lenyúlná a setupomat, szóval majd meglátjátok 😛
több mint 12 éve
Na hát hosszas variálás után összeállítottam a csapatot. 😊Legelőször volt: Gordon, JJ, Hornish, Ragan, Martin
Aztán lett belőle: Gordon, Martin, Biffle, Labonte, Bayne (bár lehet Labonte helyett Smith volt, már nem emlékszem. 😀)
És végül ez lett: Gordon, Martin, Stewart, Almirola, Kvapil
Kíváncsi leszek melyik verzió lett volna a legjobb. 😀