NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Fantasy NASCAR
5 feliratkozó
több mint 12 éve
Ő akkor pont lekéstem már nem lehet csatlakozni ?fel tudom vinni, de a következő szám az 10. szóval akkor kéne még egy ember 😊
Jah 8 fős a liga azért nem találtam már tegnap sem nah mindegy, majd jövőre.😀Toca
több mint 12 éve
szerintem Shawnka még változtathat rajta, csak levitte 8ra az indulók számát, hogy meg tudjuk csinálni a csapatokat. Az volt a minimum, gondolom tudja növelni is.Dávid!
ps storeon 3035 forint a Nascar 2011 The Game. Bár ahogy nézem amerikai storeon jobban ki lehet vele jönni a 9.99 dolláros áron. Úgyis kell rendelnem dollárt az ncaa football 13 miatt 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Ő akkor pont lekéstem már nem lehet csatlakozni ?Jah 8 fős a liga azért nem találtam már tegnap sem nah mindegy, majd jövőre.😀
több mint 12 éve
amúgy a nascar.com-on szoktak lenni szerda-csütörtök magasságában fantasy preview cikkek, azokat érdemes elolvasni, mert nem szoktak hülyeségeket írogatni benne.ESPNAmerica, NASCAR Now. Naponta van, fantasy rész is van benne.
mivel most értünk a szezon feléhez, ezért a hétvégén szünet lesz, de jövő héttől mennek a srácok megint. addig lehet agyalni a rosteren 😊shawnka
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
amúgy a nascar.com-on szoktak lenni szerda-csütörtök magasságában fantasy preview cikkek, azokat érdemes elolvasni, mert nem szoktak hülyeségeket írogatni benne. mivel most értünk a szezon feléhez, ezért a hétvégén szünet lesz, de jövő héttől mennek a srácok megint. addig lehet agyalni a rosteren 😊
több mint 12 éve
nagyon kíváncsi leszek rá 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Eladtam a lelkemet is az ördögnek, olyan csapatot hoztam össze 😀
több mint 12 éve
megvagyunk. Uraim, készítsék el a csapataikat!
több mint 12 éve
jövök, hogy legyen egy utolsó is 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
remek, már csak 1 ember kell az induláshoz. valaki? 😀
több mint 12 éve
még mindig van 20 verseny vissza, szóval még nincs késő elkezdeni. mondjuk kicsit gáz a rendszer, hogy nem lehet annyi emberrel beröffenteni, amennyivel akarod... mindjárt küldök egy-két péemet 😀
több mint 12 éve
a fantasy homokosok persze nem találnak ide 😀lehet indítani kellene 2 bowl.hu csapatot és 6an összerakjuk, aztán szevasz 😀 lehetne játszani
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Mi lesz már? Nagyon várom, hogy alázhassak a full random embereimmel. 😀
több mint 12 éve
Öröm és boldogság ! Hazaért VOLT-ról haverom, úgyhogy már 6-an vagyunk. 😉
több mint 12 éve
gyerünk emberek, még 3 emberre szükségünk volna a liga beröffentéséhez. Toca, Eaglesmcnabb, Fetomy, hol vagytok ilyenkor? 😀 😀
több mint 12 éve
persze, tényleg lényeg hogy összejöjjünk 8an, ha most Ő nem is minden héten játszana, attól még 7en jót szórakoznánkHabiSzóltam neki. 😉
több mint 12 éve
Jöttem én is (Crash Wheels).persze, tényleg lényeg hogy összejöjjünk 8an, ha most Ő nem is minden héten játszana, attól még 7en jót szórakoznánk
Lehet tudnék hozni még egy embert, de nem tudom garantálni, hogy rendszeresen jelen lesz. Azért rákérdezzek nála ?süti
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Jöttem én is (Crash Wheels).Lehet tudnék hozni még egy embert, de nem tudom garantálni, hogy rendszeresen jelen lesz. Azért rákérdezzek nála ?
több mint 12 éve
ha van Sport Klubod, akkor tudod nézni. ha nincs, akkor vasárnaponként szoktunk Motorsportok topikba linket rakni 😊Nincs, mióta lett Digisport+ azóta elvették a Sportklubbot.
amúgy csatlakozz! 😀shawnka
Ok, akkor majd vasárnap benézek a topicba.
Csatlakoztam. 😊
több mint 12 éve
ha van Sport Klubod, akkor tudod nézni. ha nincs, akkor vasárnaponként szoktunk Motorsportok topikba linket rakni 😊amúgy csatlakozz! 😀
több mint 12 éve
Király! NASCAR! 😀 Régen sokat néztem mikor még az Euron adták. (sajnos mióta ott nem adják, nem is láttam szinte egy futamot sem. 😕)Ha nem lesztek meg elegen akkor szívesen csatlakozok. (csak valaki majd akkor pls. adjon valami streamet ahol lehet majd nézni a futamokat. 😀)
több mint 12 éve
még 5en nyugodtan csatlakozhatnának ám... 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
nem tudom miért így csinálták meg, de elvileg akkor, ha megtelik a liga.át tudom állítani 8-asra is, ha úgy gyorsabban összejövünk.
több mint 12 éve
faszás!Mikortól lesz a liga "élő"? Mert azt írja ki, hogy még nem tudok versenyzőket venni.
JT Daniels fan