NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Fantasy NASCAR
5 feliratkozó
több mint 12 éve
hasítok, mi lenne ha még értenék is hozzá 😀Farkyés az a durva, hogy nevek alapján nem is jó a csapatod 😀 van 1 szupersztár, meg 4 viszonylag megbízható 10-20 közötti embered. és mégis.. hihetetlen 😀
több mint 12 éve
hasítok, mi lenne ha még értenék is hozzá 😀FarkyHaverom is így áll az élen. 😀
több mint 12 éve
Na innentől GO JEFF! A 3. hely még talán meg lehet fantasyba is.
több mint 12 éve
hasítok, mi lenne ha még értenék is hozzá 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJ szépen elintézte a fantasydat. 😀
nem tudok megfelelő nagyságú fészpalmot linkelni. JJ kiütötte Kensethet, aki kiütötte Hamlint. Erre a futamra is ennyi voltam fantasy szempontból, pedig vezettem az eleje óta 😕shawnka
Nem facepalm kell neked, hanem Dwight:
több mint 12 éve
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOnem tudok megfelelő nagyságú fészpalmot linkelni. JJ kiütötte Kensethet, aki kiütötte Hamlint. Erre a futamra is ennyi voltam fantasy szempontból, pedig vezettem az eleje óta 😕
több mint 12 éve
Na basszus Hamlinnek is annyi. 😕Viszont Gordon az élen. 😀
több mint 12 éve
ott is van, KuBu eldobta a vasat 😀Junior váltója megadta magát. RavenAJ, te ma rossz ómen vagy 😀 Kit raktál volna még a csapatodba? 😛shawnka😀 Labonte, Martin, Kurt Busch, Kvapil, Cassill.
Sajnos magamra is hozom a rossz óment, mert Stremme kiesett. :S Kvapil jobb lett volna....😀Raven17
több mint 12 éve
Junior váltója megadta magát. RavenAJ, te ma rossz ómen vagy 😀 Kit raktál volna még a csapatodba? 😛shawnka😀 Labonte, Martin, Kurt Busch, Kvapil, Cassill.
Sajnos magamra is hozom a rossz óment, mert Stremme kiesett. :S Kvapil jobb lett volna....😀
több mint 12 éve
Asszem elkiabáltam ezt az Earnhardt dolgot. 😀
több mint 12 éve
Junior váltója megadta magát. RavenAJ, te ma rossz ómen vagy 😀 Kit raktál volna még a csapatodba? 😛
több mint 12 éve
😀 Jó, de ha berakom #88-t akkor most vezetnék és pénzem simán lett volna rá. 😊 Csak hát annyira biztos voltam benne, hogy Hamlin úgy is elmegy az elején Montoya mellett és onnantól hoz egy csomó pontot, hogy számításba se vettem, hogy esetleg valamelyik másik nagy nevet rakjam be. 😀Hamlint nagy ötlet volt berakni....ha belegondolok, hogy akárkit választhattam volna helyette...Raven17Yeley és Ambrose is a rosteremen van, úgyhogy te nem méltatlankodhatsz. 😀süti
több mint 12 éve
Ambrose-t jövő hétre kell berakni, nemovál pályán ő király.Hamlint nagy ötlet volt berakni....ha belegondolok, hogy akárkit választhattam volna helyette...Raven17Yeley és Ambrose is a rosteremen van, úgyhogy te nem méltatlankodhatsz. 😀süti
több mint 12 éve
Az előző héten random választottam embereket és milyen jó voltam, így maradtak is bennt.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Hamlinnel nincsen semmi baj, csak szarul jött ki nekik a pit. Fog ő még feljebb jönni.
több mint 12 éve
Hamlint nagy ötlet volt berakni....ha belegondolok, hogy akárkit választhattam volna helyette...Raven17Yeley és Ambrose is a rosteremen van, úgyhogy te nem méltatlankodhatsz. 😀
több mint 12 éve
Hamlint nagy ötlet volt berakni....ha belegondolok, hogy akárkit választhattam volna helyette...
több mint 12 éve
elég Schleckket kérdezni, ő ért hozzá 😀megjavult a rendszer, helyreállt a világ rendje 😛shawnkaJövő hétre kikérem egy szellemi fogyatékos majom véleményét, hogy legalább esélyem legyen... 😀süti
több mint 12 éve
megjavult a rendszer, helyreállt a világ rendje 😛shawnkaJövő hétre kikérem egy szellemi fogyatékos majom véleményét, hogy legalább esélyem legyen... 😀
több mint 12 éve
megjavult a rendszer, helyreállt a világ rendje 😛mindenkinél, valami gond van a rendszerben. majd megcsinálják. közben szegény János Pált beabálják rendesen 😀shawnkaPedig ezt díjaztam volna:
süti
több mint 12 éve
mindenkinél, valami gond van a rendszerben. majd megcsinálják. közben szegény János Pált beabálják rendesen 😀shawnkaPedig ezt díjaztam volna:
több mint 12 éve
11 futam óta szopórolleren van Kyle, nem jó ez. Az a baj, hogy ez átterjed a csapattársakra is rendre.
több mint 12 éve
mindenkinél, valami gond van a rendszerben. majd megcsinálják. közben szegény János Pált beabálják rendesen 😀
több mint 12 éve
Csak nálam -25 pontos JJ, Hornish meg Kenseth?
több mint 12 éve
már lehet lesni a többiek rosterét. beléptek a ligába és Race Leaders.