NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Fantasy NASCAR
5 feliratkozó
több mint 12 éve
én maradtam a múlt heti felállásnál, mert az egyébként kurvajó, csak mindenkit elért a rézfaszú bagoly. vagyis Hamlin, Kenseth, JJ, Hornish, Kvapil(BURGER KING!)
több mint 12 éve
Én is órákat tökölök az összeállításon. Meg is látszik az eredménye... Nem nagyon érzek rá az egyensúlyra. Igaz két versenyzőm is kiesett, lehet amúgy ez volt a baj... 😀Mondjuk ha köcsög lennék lenyúlnám Raven17 felállását. 😀 AZ igen jól néz ki, nem is tudtam, hogy így is beférnének...
több mint 12 éve
Most tényleg az van, hogyha nagyon jól mennek az embereim, akkor jövőhétre cserélhetek, mert kicsúszook a cap space-ből? Korrektebb lenne, ha úgy lenne, hogy van 100$-om, és ha valaki nagyon jó, akkor nyerek rajta, ha gyenge, akkor meg veszítek.SchleckMég hetekkel ezelőtt olvastam el a szabályokat, de emlékeim szerint +20-ig elmehet a cap.
szerk.: megnéztem gyorsan. Ha már bent van a rosteredben a versenyző, akkor nyugodtan emelkedhet az értéke, nem kell kipakolni, hogy beleférj a 100 pénzbe. Ha viszont kipakolod, akkor visszavételkor az aktuális árát kell figyelembe venni. Én legalábbis így értelmeztem a szabályokat.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Most tényleg az van, hogyha nagyon jól mennek az embereim, akkor jövőhétre cserélhetek, mert kicsúszook a cap space-ből? Korrektebb lenne, ha úgy lenne, hogy van 100$-om, és ha valaki nagyon jó, akkor nyerek rajta, ha gyenge, akkor meg veszítek.
több mint 12 éve
Erre a hétvégére már nekem is van csapatom. Persze nem bírtam nem érzelmi döntést hozni, így #24 és felfedezettje, #48 lett az első két választásom.Amíg nem kezdődik el a verseny addig nem lehet megnézni a másik rosterét. 😊
Azt meg tudjátok mondani, hogy valahol meg lehet-e nézni a többi csapat rosterét? Mennék kémkedni, mert én eddig csak NFL Fantasy-t játszottam az NFL.com-on, illetve az ESPN-en, ezért új nekem ez a meghatározott keretből dolgozok válogatási szisztéma. De, ha látnám, hogy ti hogyan válogattatok, akkor talán rájönnék valami okosságra 😊gdavid
Erre a hétre már Én is próbáltam egy jobb csapatot összedobni, meg olvasgatni a fantasy írásokat. (persze Gordont azért bent hagytam. 😀)
Egyébként itt az Én rosterem: (na nem mintha Én olyan marha nagy Nascar szakértő lennék, de azért leírom. 😀)
Gordon: Kedvenc.
Johnson: Minden hol Őt írták 1. helyre úgy, hogy nem hagyhattam ki.
Hamlin: Az 1. körökben talán vezetni fog így egész sok pontot hozhat reményeim szerint.
Hornish Jr.: Elég jól ment az elmúlt években ezen a pályán úgy, hogy bízok benne, hogy most is Jó lesz.
Stremme: Közte, Kvapil, Cassill és Reutimann között vaciláltam, végül Stremme mellett döntöttem. (még 1 vagy 2 dollár és jöhetett volna Labonte aki elég hátulról indul így a +- mutatója neki se lett volna rossz.)
több mint 12 éve
Erre a hétvégére már nekem is van csapatom. Persze nem bírtam nem érzelmi döntést hozni, így #24 és felfedezettje, #48 lett az első két választásom.Azt meg tudjátok mondani, hogy valahol meg lehet-e nézni a többi csapat rosterét? Mennék kémkedni, mert én eddig csak NFL Fantasy-t játszottam az NFL.com-on, illetve az ESPN-en, ezért új nekem ez a meghatározott keretből dolgozok válogatási szisztéma. De, ha látnám, hogy ti hogyan válogattatok, akkor talán rájönnék valami okosságra 😊
több mint 12 éve
Mekkora nagy ötlet volt a Stewart-Biffle párost lecserélni Buschékra. (H)
több mint 12 éve
Az utolsó 60 körre hazaértem így legalább újra láttam Nascart jó pár év után. 😊 Sajnos a csapaton már nem tudtam változtatni, de majd jövőhéten javítok. (vagy nem 😀)
több mint 12 éve
A következő versenyre én is összepakolok egy csapatot, a verseny előtt akartam, de sajnos később értem haza 😕
több mint 12 éve
hát Gordon kicsit beszopatta a dolgot, minden jobb volt amikor JJ-Gordon-Keselyű volt az első 3...nyitásnak nem rossz
JT Daniels fan
több mint 12 éve
grat mindenkinek az első futamhoz. nagyon tetszik ez a rendszer, ahogy a nascar csinálja a fantasyt, simán lehetne a többi autósportnak is. Schleck leszopatta a mezőnyt, erre nem számítottam 😀
több mint 12 éve
már meg is előztelek ha jól látom 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
nadejó, két emberem kiesett, ez így csúfos lesz. még a dobogóról is lecsúszok 😕
több mint 12 éve
van 158 pontom, de nem tudom hogy 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
közben látom a csapatodat, valóban eléggé homer. főleg az első kettő 😛és mivel ez fantasy, természetesen Schleck vezet. 😀 😂
több mint 12 éve
hát látod...az embereimet kellett vinnem 😀ha jól tudom, akkor csak a futam számít.holnap futam, remélem mindenki belőtte már a kezdő ötösét 😊shawnkaHamlinre nem maradt pénzem...0,25dollár kellett volna 😀
de nem rossz a csapat, időmérőért nem jár pont?Habi
jézusom, az mi csapat lehet 😀shawnka
JT Daniels fan
több mint 12 éve
ha jól tudom, akkor csak a futam számít.holnap futam, remélem mindenki belőtte már a kezdő ötösét 😊shawnkaHamlinre nem maradt pénzem...0,25dollár kellett volna 😀
de nem rossz a csapat, időmérőért nem jár pont?Habi
jézusom, az mi csapat lehet 😀
több mint 12 éve
holnap futam, remélem mindenki belőtte már a kezdő ötösét 😊shawnkaHamlinre nem maradt pénzem...0,25dollár kellett volna 😀
de nem rossz a csapat, időmérőért nem jár pont?
JT Daniels fan
több mint 12 éve
holnap futam, remélem mindenki belőtte már a kezdő ötösét 😊
több mint 12 éve
fantasygames.nascar.com/live/pages/rulesÓ, köszönöm. 😊
Erre gondolsz?Schleck
Ligánkon belül kerestem...
több mint 12 éve
Hol tudom megnézni miért mennyi pont jár ?fantasygames.nascar.com/live/pages/rules
Egyszer már megtaláltam... azóta háromszor néztem végig, de nem találom...süti
Erre gondolsz?
több mint 12 éve
Hol tudom megnézni miért mennyi pont jár ?Egyszer már megtaláltam... azóta háromszor néztem végig, de nem találom...
több mint 12 éve
Ok így már világos, kösz. 😊 Akkor azt hiszem még pár versenyre elfejthetem...Na puszta szimpátia alapján Én is összedobtam a csapatom. (nem hiszem, hogy túl eredményes leszek vele 😀😀)Waltrip csapatában megy. Egy autóra van 3 ember: Waltrip, Martin, Vickers. 2-3 versenyenként cserélgetik egymást.shawnka
Amúgy Mark Martinnal mi van? Mert Őt is beakartam rakni, csak láttam, hogy oda van írva hozzá, hogy nem versenyez. Ez csak a mostani versenyre vonatkozik vagy egész szezonra?Raven17
több mint 12 éve
Na puszta szimpátia alapján Én is összedobtam a csapatom. (nem hiszem, hogy túl eredményes leszek vele 😀😀)Waltrip csapatában megy. Egy autóra van 3 ember: Waltrip, Martin, Vickers. 2-3 versenyenként cserélgetik egymást.
Amúgy Mark Martinnal mi van? Mert Őt is beakartam rakni, csak láttam, hogy oda van írva hozzá, hogy nem versenyez. Ez csak a mostani versenyre vonatkozik vagy egész szezonra?Raven17
több mint 12 éve
Na puszta szimpátia alapján Én is összedobtam a csapatom. (nem hiszem, hogy túl eredményes leszek vele 😀😀)Amúgy Mark Martinnal mi van? Mert Őt is beakartam rakni, csak láttam, hogy oda van írva hozzá, hogy nem versenyez. Ez csak a mostani versenyre vonatkozik vagy egész szezonra?