NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
ha megnyitom a pl3 mat akkor egyből kezdődik a timer vagy nyugodtan belekukkanthatok??😀 köszi
több mint 12 éve
Meg van a 4. :cool: :cool: :cool:
több mint 12 éve
közben meg lett a 2. gyűrűm.. :rolleyes:ZoliZoltánnekem meg ma reggel lett meg a 4., aztán az összejött pénzből jött 83 ember a collectionbe 😊
több mint 12 éve
közben meg lett a 2. gyűrűm.. :rolleyes:
több mint 12 éve
Inkább jönne már a '13... 😀
több mint 12 éve
ez a 3.4 szó szerint nem adja olcsón magát. 111-es ratinggel is csak GC-el tudok pontot szerezni a gyengébb csapatok kivételével
több mint 12 éve
Hogyha a giftes ablaknál nem nyomok semmire, akkor a legközelebbi belépésnél is kidobja ugyanazokat a gifteket?Norbi07ha nem fogadod el, akkor természetesen
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hogyha a giftes ablaknál nem nyomok semmire, akkor a legközelebbi belépésnél is kidobja ugyanazokat a gifteket?Ti hogy csináljátok olcsóbbtól fölfele ?Aryígy van, ez a legköltséghatékonyabb
ma végre meglett az összes coach, úgyhogy lassan nekiállok a 3.3-3.4nek. nem hiszem, hogy nagyon megerőltető lesz, csapatomat 110 körülig tudom felhúzni, van 330+ giftem raktáron, 54 7pontos meg 11 14pontos GC (többiből több száz), még összespórolok pár ticketet meg pénzt, aztán hajrá 😊Szobi22
több mint 12 éve
Ti hogy csináljátok olcsóbbtól fölfele ?Aryígy van, ez a legköltséghatékonyabb
ma végre meglett az összes coach, úgyhogy lassan nekiállok a 3.3-3.4nek. nem hiszem, hogy nagyon megerőltető lesz, csapatomat 110 körülig tudom felhúzni, van 330+ giftem raktáron, 54 7pontos meg 11 14pontos GC (többiből több száz), még összespórolok pár ticketet meg pénzt, aztán hajrá 😊
több mint 12 éve
Ary
30
mostantól viszont gyűjtögetés mert a 3.5. be hiába van meg a legtöbb azért komolyak hiányoznak amik nem lesznek meg csak nagyon-nagyon sokára , marad a gyűjtögetés addigis, és a kártya gyűjtögetés....Ti hogy csináljátok olcsóbbtól fölfele ?
több mint 12 éve
én is arra gyűjtöm a játékosokat, "vicces", hogy már csak 3-4 csapatból hiányzik a 25-ös acsi, több mint 900 kártyám van, de a Green Bayből még mindig csak 16.....Meg van az első gyűrűm! :cool:Grat! Terveim szerint Nekem holnap megvan a 3.4.
😀
GO VIKES! 😛ZoliZoltán
és tényleg már meg is van 😉Ary
több mint 12 éve
Ary
30
Meg van az első gyűrűm! :cool:Grat! Terveim szerint Nekem holnap megvan a 3.4.
😀
GO VIKES! 😛ZoliZoltán
és tényleg már meg is van 😉
több mint 12 éve
köszönöm! 😊Egy kérdés:Ha befejezem a pl2.1 et akkor a 2.2 az automatikusan kezdődik vagy én döntöm el?Csak az időzitö miatt kérdezném.....kösziDzsenoA 2012-ben már te döntöd el, akkor indítod, amikor akarod.kaszo
több mint 12 éve
Egy kérdés:Ha befejezem a pl2.1 et akkor a 2.2 az automatikusan kezdődik vagy én döntöm el?Csak az időzitö miatt kérdezném.....kösziDzsenoA 2012-ben már te döntöd el, akkor indítod, amikor akarod.
több mint 12 éve
Egy kérdés:Ha befejezem a pl2.1 et akkor a 2.2 az automatikusan kezdődik vagy én döntöm el?Csak az időzitö miatt kérdezném.....köszi
több mint 12 éve
hát, én netezés mellett egy külön ablakban toltam, szóval külön nem nagyon fordítottam rá időt+energiát, igazából nem tudom hogy tarthattam előrébb 😀 mondjuk a kihagyás az még inkább a 2011re vonatkozott, az új szezon miatt kezdtem el vele újra foglalkozni..Ezeket hogy csináljátok?Nekem pl a 2012-ben 330 collected kártyám van,meg majd kb még 2 hét mire nekikezdek a PL2-nek és 1 hetet nem játszottam csak,előtte/utána minden nap legalább 1szer, de 2 az átlag kb :rolleyes:JoeyPorterHol hagytad abba? 😛ZoliZoltán2011 collection 1300 felett, meg gauntlet nagy része megvolt, 2012ben meg valami 600 körül volt, és lasssan indult volna a PL3.. igazából sosem voltam nagyon rápörögve, meg több hónap is kimaradt, de túlságosan nem ráz meg 😊JSanyo
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Ezeket hogy csináljátok?Nekem pl a 2012-ben 330 collected kártyám van,meg majd kb még 2 hét mire nekikezdek a PL2-nek és 1 hetet nem játszottam csak,előtte/utána minden nap legalább 1szer, de 2 az átlag kb :rolleyes:2011 collection 1300 felett, meg gauntlet nagy része megvolt, 2012ben meg valami 600 körül volt, és lasssan indult volna a PL3.. igazából sosem voltam nagyon rápörögve, meg több hónap is kimaradt, de túlságosan nem ráz meg 😊JSanyonekem ennyi elég volt belőle, nektek azért jó gyűjtögetést 😊JSanyoHol hagytad abba? 😛ZoliZoltán
több mint 12 éve
2011 collection 1300 felett, meg gauntlet nagy része megvolt, 2012ben meg valami 600 körül volt, és lasssan indult volna a PL3.. igazából sosem voltam nagyon rápörögve, meg több hónap is kimaradt, de túlságosan nem ráz meg 😊nekem ennyi elég volt belőle, nektek azért jó gyűjtögetést 😊JSanyoHol hagytad abba? 😛ZoliZoltán
több mint 12 éve
Nálam sem megy már... 😕nekem ennyi elég volt belőle, nektek azért jó gyűjtögetést 😊JSanyoHol hagytad abba? 😛
több mint 12 éve
Ary
30
reggel 6 kor már nem ment akkor ezek szerint azóta semmi, én is remélem hogy lesznek újítások , mi másért maradna ki ennyi idő...
több mint 12 éve
nálam sem megy, de igazából nem is bánom, elég unalamas már
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning