Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 9 éve
ma lett meg az első collection, Lions. mondjuk ha nem kb 2 hónapja használnám Reidet, jobban állnék, de így jártam

több mint 9 éve
ja ok 😊A létesítmények már teljesen készen vannak,szóval már csak szurkolókat kell vennem az 3.1-hez 😊JoeyPorternem akarlak elkeseríteni, de "Total cost of 730,000 coins or 542 football cash." 😕kaszoKöszi.Hát nyilván lesz ez is vagy 300k coin,aztán lassan frissítik is gondolom 13-ra JoeyPorterPL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
3.1-től 3.5-ig le van írva itt minden.
PL3.1 requirements are complex and fans
(All complex and 150.000 fans. Also needed 28 wins to get mastery achievement)kaszo
amúgy szerintem már túl sok játékos van a collectionben (némelyik csapatnál ugye 60+), tavaly ilyenkor ezerszer jobban álltam, most még mindig az ezüst csomagokat veszem...
több mint 9 éve
A létesítmények már teljesen készen vannak,szóval már csak szurkolókat kell vennem az 3.1-hez 😊nem akarlak elkeseríteni, de "Total cost of 730,000 coins or 542 football cash." 😕kaszoKöszi.Hát nyilván lesz ez is vagy 300k coin,aztán lassan frissítik is gondolom 13-ra JoeyPorterPL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
(All complex and 150.000 fans. Also needed 28 wins to get mastery achievement)kaszo

több mint 9 éve
nem akarlak elkeseríteni, de "Total cost of 730,000 coins or 542 football cash." 😕Köszi.Hát nyilván lesz ez is vagy 300k coin,aztán lassan frissítik is gondolom 13-ra JoeyPorterPL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
több mint 9 éve
Köszi.Hát nyilván lesz ez is vagy 300k coin,aztán lassan frissítik is gondolom 13-raPL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315

több mint 9 éve
PL 3.1-hez mik a kritériák?JoeyPorterforum.playfish.com/showthread.php?t=2785315
(All complex and 150.000 fans. Also needed 28 wins to get mastery achievement)
több mint 9 éve
Aham.És a barátok által küldött jegyeket meddig leeht halmozni??köszi 😊DzsenoSokáig... 😀 Nekem olyan 131-2 volt a legtöbb,amit összegyűjtöttem még az elején[/quo
köszönöm😊)JoeyPorter
több mint 9 éve
Aham.És a barátok által küldött jegyeket meddig leeht halmozni??köszi 😊DzsenoSokáig... 😀 Nekem olyan 131-2 volt a legtöbb,amit összegyűjtöttem még az elején

több mint 9 éve
Aham.És a barátok által küldött jegyeket meddig leeht halmozni??köszi 😊
több mint 9 éve
srácok!hogy lehet sok ticketet összegyűjteni miután a számláló már nem pereg???kösziDzsenoHa nyered a szezonokat akkor mindig kapsz 1-et+ha a napi ajándékból a két tickettet választod,esetleg még a friends gameből begyűjtöd a napi 3-at

több mint 9 éve
srácok!hogy lehet sok ticketet összegyűjteni miután a számláló már nem pereg???köszi
több mint 9 éve
nagyon lassan gyűlnek ezek a kártyák, így meg egyre unalmasabb a játék :/Farkyhát igen, mióta volt a hosszú leállás, azóta én is baromira unom, nagyon elment tőle a kedvem sajna.
3.5 hiányzik még, csak hát ahhoz meg kéne a full collection, mivel máshogy nem jön össze 25 potw soha, de még csak ilyen 1000 kártya körül tartok...
több mint 9 éve
Nem tudtok valami korrekt, nem kamu linket, ahonnan facebook creditet lehet ingyen szedni/kapni?

több mint 9 éve
nagyon lassan gyűlnek ezek a kártyák, így meg egyre unalmasabb a játék :/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always. That will never change. - Peyton Manning

több mint 9 éve
Most vettem észre,ahogy gyűjtögetem a játékosokat,hogy jó pár embernek (PL:Trufant) a madden játékból van betéve kép 😀JoeyPorterés tényleg 😊
én 1445-nél járok, kb 18 milla coin, és megvagyok, nagyrészt gold packos kártyák hiányoznak

több mint 9 éve
Most vettem észre,ahogy gyűjtögetem a játékosokat,hogy jó pár embernek (PL:Trufant) a madden játékból van betéve kép 😀

több mint 9 éve
Ary
30
1465 playa van eddig , de sosem lesz vége 😛 feldobhatták volna valamivel...
több mint 9 éve
Rohadjanak meg a köcsögök :mad: :mad: :mad: A rohadt szervizük miatt buktam a Vikes elleni meccset 2.5-ben,persze a 4-ik negyedben hal be és pont ki is kaptam,de persze vagy 6-7 db kickoff return-t elbasztam rá :mad: :mad: :mad: :mad:szerk:Na csak sikerült befejezni és szerencsére a megmaradt kettőből 99 Hutch és a 99 returner közül Hutch-t választottam :cool: + ugye Briggs +1 is jött Woodley helyére.Ezután vettem egy ulti packot ahol még kaptam egy 97-es OL-t 😊 Kezdődhet a gyűjtögetés :rolleyes:

több mint 10 éve
köszi😊
több mint 10 éve
pl 2.2 a 2.1 hez képest mennyivel nehezebb? milyen elvárások vannak az egyes csoportokban? fanok, épületek stb..?? köszönöm 😉Dzsenoitt van minden info: http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2785315

több mint 10 éve
pl 2.2 a 2.1 hez képest mennyivel nehezebb? milyen elvárások vannak az egyes csoportokban? fanok, épületek stb..?? köszönöm 😉
több mint 10 éve
sziasztok.pl 3.1 hez az épületek közül csak a stadionok kellenek vagy a többi is? köszönöm 😊Dzsenotermészetesen minden

több mint 10 éve
sziasztok.pl 3.1 hez az épületek közül csak a stadionok kellenek vagy a többi is? köszönöm 😊
több mint 10 éve
Szépen beszoptam 😕 😕 Azt hittem 150ezer+49 7 pontos elég lesz a 2.4-re,de maradt hátra két meccs az SB-vel együtt és van 4 hétpontosom+12ezrem 😕 😕 Pedig még Tomlin úr is aktiválva volt :rolleyes: