NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Az Eagles-Buccs meccs nagy valószínűséggel csak jövő hét elején kerül lejátszásra. Előre is bocs ha esetleg ránk kéne majd várni a PR-el!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én behúznám, és amikor vége az FA piacnak, akkor cutolnám a gecibe 😊
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Akkor már ketten vagyunk :rolleyes:
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Legyen már FA piac legalább az alapszakasz és a rájátszás közt.bár idén nem indultam, és nem szívesen ugatok bele "külsősként", de azért ha játszanék, és kisírnád az FA-t ennyi rinyálás után, én már poénból csakazértis behúznám előled TO-t, még akkor is, ha az Atlantával lennék, és nem lenne szükségem WR-re 😀
Lehetne Draft szerűen. Mit tudom én 3 körben, mindenki húzna 1-1 FA játékost.
léci léci léci léci 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Benne vagyok, én rámegyek arra a Terrell Owens nevű veterán WR-re... Remélem nem kerül senki elém a draftlistán aki be akarná húzni. Tényleg, most igazán aktuális az egyik sigem, ez még az első műveim között volt 😊mi lenne itt ha behúznám Moss-t PM-nek 😀
Rataxes
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ezt csak arra írtam ha ki is fagy a játék, általában csak az egyik félnél hal meg teljesen a másik embernél ha overwriteon van és csak kilép a játék meg kell h legyen a cucc.Én hiába várok, ha fekete képernyő van, és kihal az egész gép 😀EazzyEz gondolom megérthető 😉EazzyNekem mentett akkor is amikor kifagytam... Igaz a gépet nem kellett újraindítani, mert 1-2 perces várakozás után magától kilépett a játék.Rataxes
fetomy, a holnap nem jó nekem, pénteken 2től érek rá szombaton csak este felé vasárnap meg egyértelmű 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Benne vagyok, én rámegyek arra a Terrell Owens nevű veterán WR-re... Remélem nem kerül senki elém a draftlistán aki be akarná húzni. Tényleg, most igazán aktuális az egyik sigem, ez még az első műveim között volt 😊GM game champion 2015 (Vikings)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Legyen már FA piac legalább az alapszakasz és a rájátszás közt.Lehetne Draft szerűen. Mit tudom én 3 körben, mindenki húzna 1-1 FA játékost.
léci léci léci léci 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Rata! Majdnem beszoptam a firssítéssel, mert felcserélted a Week 8-at és a Week 7-et a blogon saját magadnál! A Ravens elleni meccsedet raktad week 8-ra, a Bears ellenit meg a Week 7-re, de ez fordítva van. Szerencsére pont nem volt stat a Ravens ellen, meg igazából akkor se lett volna semmi, ha azt töltöm be, csak a pontosság kedvéért majd cseréld már meg! Thx.Valóban, sorry! 😊 Ott egymás után két meccset toltam - először Fetomy ellen a 8. hetit, majd Bálesz ellen a 7. hetit, és már az első után részeg voltam, úgyhogy valószínű megzavart a kronológiai ellentét 😊
Szóval lehet a friss ropogós adatokat böngészni. Aki hibát vél magánál felfedezni, az szóljon!Eazzy
szerk.: javítva!
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Tenyleg, jogos elneztem
több mint 12 éve
Nem, te a 7. vagy total offenseben, a defensed nyeli be a legtöbb total yardot.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Ez most valami vicc hogy a total offensbe én vezetek? 😐
több mint 12 éve
Én találtam egy statot amiben vezetek -> legkevesebb szerzett labda: 8 meccsen 8 db. 😀
több mint 12 éve
Hihetetlen mennyi statban vagyok top3-ban, és ahhoz képest hol állok.. 😀
több mint 12 éve
Nah, frissítve a csapatstat Week 8-ig! Két meccs adatai hiányoznak, de gondolom tudjátok ti is, a TB - BAL, és a ARI - NO. Rata! Majdnem beszoptam a firssítéssel, mert felcserélted a Week 8-at és a Week 7-et a blogon saját magadnál! A Ravens elleni meccsedet raktad week 8-ra, a Bears ellenit meg a Week 7-re, de ez fordítva van. Szerencsére pont nem volt stat a Ravens ellen, meg igazából akkor se lett volna semmi, ha azt töltöm be, csak a pontosság kedvéért majd cseréld már meg! Thx.
Szóval lehet a friss ropogós adatokat böngészni. Aki hibát vél magánál felfedezni, az szóljon!
több mint 12 éve
jólvan, akkor megszerkesztem így.
több mint 12 éve
Melyiknél, első félidőbe? Mert arról meg van az összes adat. A második félidőben meg azthiszem csak 1 td-t vittem, és az is Wells volt. De nem vagyok benne biztos.oks, akkor jó ez így? emlékszel arra, h nálad ki szerezted a td-t?lolVadkender is reagálhatna már valamit a pár napja feltett, hasonló témakörű kérdésemre.. 😊Hát haver, ahogy érzed. Azért nem reagáltam mert a többiek mondták hogy úgy nagyjából mondhatod. Nagyjából mondtad, én sok mindent nem tudok hozzátenni. Azt tudom, hogy az első félidőbe hoztam le olyan statot amit általában egész meccsen szoktak, aztán a másodikban nem csináltam szinte semmit. A te részed meg rád bízom. Nagyjából mondod, azt jólvan. 😀Vadkender
nekem elég a 2 td:
Graham: ~35 yard td
Colston: ~40 yard td
(Brees: ~75 yard, 2 pass td)lol
több mint 12 éve
aztán valamikor majd össze is csaphatnánk Bálesz 😊lolOks, bár nem garantálom, hogy a hétvégéig lesz olyan este, amikor meccsképes állapotban leszek 😊 De hétvégén legkésőbb tuti 😊
több mint 12 éve
Week 9!Arizona Cardinals 55-23 Minnesota Vikings
Köszi a meccset! Egyszer nem PP ment Harvinnal, fly td lett belőle. Utána már PP figyelt rá, statban is látható. 😀 AP-t nem tudtam megfogni, még szerencse, hogy keveset játszatta. Ja, és aki nyerni akar ellenem az csak Jeffersonra dobáljon. 😉
több mint 12 éve
Farky, mikor nyomjuk? 😊
több mint 12 éve
oks, akkor jó ez így? emlékszel arra, h nálad ki szerezted a td-t?Vadkender is reagálhatna már valamit a pár napja feltett, hasonló témakörű kérdésemre.. 😊Hát haver, ahogy érzed. Azért nem reagáltam mert a többiek mondták hogy úgy nagyjából mondhatod. Nagyjából mondtad, én sok mindent nem tudok hozzátenni. Azt tudom, hogy az első félidőbe hoztam le olyan statot amit általában egész meccsen szoktak, aztán a másodikban nem csináltam szinte semmit. A te részed meg rád bízom. Nagyjából mondod, azt jólvan. 😀Vadkender
nekem elég a 2 td:
több mint 12 éve
Én hiába várok, ha fekete képernyő van, és kihal az egész gép 😀EazzyIlyenkor lenne jó ha a másik fél is mentené :rolleyes:
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Vadkender is reagálhatna már valamit a pár napja feltett, hasonló témakörű kérdésemre.. 😊Hát haver, ahogy érzed. Azért nem reagáltam mert a többiek mondták hogy úgy nagyjából mondhatod. Nagyjából mondtad, én sok mindent nem tudok hozzátenni. Azt tudom, hogy az első félidőbe hoztam le olyan statot amit általában egész meccsen szoktak, aztán a másodikban nem csináltam szinte semmit. A te részed meg rád bízom. Nagyjából mondod, azt jólvan. 😀
nekem elég a 2 td:
több mint 12 éve
Én hiába várok, ha fekete képernyő van, és kihal az egész gép 😀Ez gondolom megérthető 😉EazzyNekem mentett akkor is amikor kifagytam... Igaz a gépet nem kellett újraindítani, mert 1-2 perces várakozás után magától kilépett a játék.Rataxes